Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θοδωρη απο τα cabs που εδωσες για την μπαταρια αυτο το nueTools πως το ρυθμιζουμε;Επισης εχω βαλει και το Lumos και το ρυθμισα.Μαζι με αυτο το backlight στο auto.Το ενα αναιρει το αλλο ή καμια σχεση;Ευχαριστω!

Εκπληκτικο αυτο με την μπαταρια που εχεις κανει παντως.Εγω με GTX Theme αγγουρια.Καταπινει πολυ μπαταρια αλλα θα την κρατησω λιγο ακομη αφου βαριεμαι να ξαναλλαζω ρομ παλι.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μια ερωτηση,απο τοτε που δουλευω την Energy εχω το εξης προβλημα:Δεν μπορω να στειλω με τιποτα αρχεια ή και φωτογραφιες με bluetooth απο το pc στο κινητο που παλαια με τις original rom μπορουσα!Καμμια ιδεα?

Και κατι ακομα πως λεγεται η εφαρμογη στην energy που παταμε το κουμπι action και βγαινει λιστα για εργασιες?

Και κατι για Θοδωρη:Με τα νεα κολπακια για την μπαταρια ειδα το εξης,πλεον η μπαταρια μου αδειαζει εντελως με 2 ωρες τηλεφωνα με bluetooth και λιγο internet που σημαινει οτι παλια μου κρατουσε μεχρι το μεσημερι ενω τωρα με ιδια χρηση παει μεχρι το βραδυ!!Μπραβο περιπου 30% παραπανω διαρκεια!!

Περιμενω λυση για τη συνδεση bluetooth με το pc...

νέο Tweak για την μπαταρία σας.

Start > Settings > Personal > Phone > Network > Network Selection = Manual.

δείτε το και πείτε μου την γνώμη σας. εγώ το δοκίμασα και σίγουρα καλυτέρευσε λίγο η κατανάλωση.

να σας εξηγήσω τι κάνει αυτή η επιλογή...

το pda έχει ένα Service το οποίο τρέχει όλη την ώρα και κοιτάει για το πιο επιθυμητό και "καλύτερο" network για να συνδεθεί. 3G, άλλη εταιρία κτλ, με αποτέλεσμα να τραβάει και cpu αλλά και μπαταρία στην τελική μιας και απασχολή την radio περισσότερο.

ΥΓ. θα μαζέψω και τα προηγούμενα tweaks και θα ζητήσω απο το Γιάννη να τα βάλει και αυτά στα tweaks μου στην υπογραφή.

Φ Ο Β Ε Ρ Ο...καθετη πτωση καταναλωσης μπαταριας:yahoo::clap::up::dance::respect::respect::respect::thanks:

2i6fhs-5.png

Θοδωρη απο τα cabs που εδωσες για την μπαταρια αυτο το nueTools πως το ρυθμιζουμε;Επισης εχω βαλει και το Lumos και το ρυθμισα.Μαζι με αυτο το backlight στο auto.Το ενα αναιρει το αλλο ή καμια σχεση;Ευχαριστω!

Εκπληκτικο αυτο με την μπαταρια που εχεις κανει παντως.Εγω με GTX Theme αγγουρια.Καταπινει πολυ μπαταρια αλλα θα την κρατησω λιγο ακομη αφου βαριεμαι να ξαναλλαζω ρομ παλι.

τίποτα απλώς κάντο εγκατάσταση.

αν ενεργοποιήσεις το Auto, τότε αναιρεί το lumos.

ανέφερα ότι η GTX ήταν λίγο GTP.

Παιδια μια ερωτηση,απο τοτε που δουλευω την Energy εχω το εξης προβλημα:Δεν μπορω να στειλω με τιποτα αρχεια ή και φωτογραφιες με bluetooth απο το pc στο κινητο που παλαια με τις original rom μπορουσα!Καμμια ιδεα?

Και κατι ακομα πως λεγεται η εφαρμογη στην energy που παταμε το κουμπι action και βγαινει λιστα για εργασιες?

Και κατι για Θοδωρη:Με τα νεα κολπακια για την μπαταρια ειδα το εξης,πλεον η μπαταρια μου αδειαζει εντελως με 2 ωρες τηλεφωνα με bluetooth και λιγο internet που σημαινει οτι παλια μου κρατουσε μεχρι το μεσημερι ενω τωρα με ιδια χρηση παει μεχρι το βραδυ!!Μπραβο περιπου 30% παραπανω διαρκεια!!

Περιμενω λυση για τη συνδεση bluetooth με το pc...

με το bluetooth δεν πολυ ασχολούμαι οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω και πολύ.

η εφαρμογή λέγεται Action Screen.

το μήνυμά σου για την κατανάλωση δεν βγάζει και πολύ νόημα, αλλά απο ότι κατάλαβα, είσαι και εσύ ικανοποιημένος :happy:

Φ Ο Β Ε Ρ Ο...καθετη πτωση καταναλωσης μπαταριας:clap::up::dance::respect::respect::respect::thanks:

έλα έλα κοκκινίζω. είμαι απλώς ένας φοβερός - καταπληκτικός άνθρωπος που έχει σώσει τις μπαταρίες σας :D

σημείωση... μετά απο 48 ώρες και κάτι, η μπαταρία μου είναι στο 45% (χωρίς bluetooth και gps)

το wifi απλώς ανοιχτό και συνδεδεμένο τρώει πολύ??, αα επίσης έχω εγκαταστήσει αυτό το opera flash απο τα cab σου, αν δεν έχω ανοιχτό το όπερα τρώει μπαταρία?

ναι εννοείτε ότι τρώει μπαταρία. το wi-fi χρησιμοποιεί την ίδια μπαταρία, είτε κάνεις κάτι είτε όχι.

λογικό δεν είναι? μπορείς να πείς αν θέλεις το wi-fi σου να είναι πιο προσεχτικό στην κατανάλωση της μπαταρίας, ή να τρώει πιο πολύ μπαταρία. φυσικά τα +- είναι ότι θα έχεις χειρότερο ή καλύτερο σήμα, ανάλογα την επιλογή σου.

και εγώ θα ήθελα το wi-fi ανοιχτό, αλλά θέλω την μπαταρία μου ακόμα περισσότερο

ναι εννοείτε ότι τρώει μπαταρία. το wi-fi χρησιμοποιεί την ίδια μπαταρία, είτε κάνεις κάτι είτε όχι.

λογικό δεν είναι? μπορείς να πείς αν θέλεις το wi-fi σου να είναι πιο προσεχτικό στην κατανάλωση της μπαταρίας, ή να τρώει πιο πολύ μπαταρία. φυσικά τα +- είναι ότι θα έχεις χειρότερο ή καλύτερο σήμα, ανάλογα την επιλογή σου.

και εγώ θα ήθελα το wi-fi ανοιχτό, αλλά θέλω την μπαταρία μου ακόμα περισσότερο

ok....όσο αφορά το flash???

το opera_flash είναι απλώς μια έκδοση του Opera, που το flash παίζει σε αρκετά σημεία.

.

το μήνυμά σου για την κατανάλωση δεν βγάζει και πολύ νόημα, αλλά απο ότι κατάλαβα, είσαι και εσύ ικανοποιημένος :happy:

Εννοω οτι κατα τη διαρκεια της μερας μιλαω περιπου 2 ωρες με bluetooth.Πριν τα κολπα σου ξεκινουσα τη μερα γεματος μπαταρια και περιπου στις 12.00 το μεσημερι η μπαταρια ηταν 5%!!!Τωρα ειναι 12 το βραδυ με ιδια χρηση και εχω 27% μπαταρια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανένας απο εσάς το rhobuntu, αλλά αμα είναι έτσι, λογικά μπορούμε να κάνουμε και sniff μέσα απο τα linux ή μου φένετε..?

Καλημέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια.

Γίνεται την στιγμή που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο να σβήνει η οθόνη γιατί πιέζονται διάφορα ''κουμπιά'' ,με αποτέλεσμα ή να κλείνει το τηλέφωνο την στιγμή της συνομιλίας ή να ενεργοποιείται η σίγαση κ.α.

Επίσης ,παρατηρώ όταν έχω το τηλέφωνο στο τσαντάκι της μέσης ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ και σβησμένη την οθόνη, να βλέπω αργότερα οτι έχω κάνει διάφορες κλείσεις χωρίς φυσικά να το θέλω σε αρκετούς αριθμούς,Πως γίνεται να ξεκλειδώνει απο μόνο του;

Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει όταν με καλεί κάποιος, να μην το ακούω με αποτέλεσμα να ξεκλειδώνει η συσκευή και να γίνονται μετά όλα αυτά;

Πως μπορώ να απαλλαγώ απο αυτά τα προβλήματα;

Αν έχουν απαντηθεί θα παρακαλούσα να μου υποδείξετε που, γιατί δεν ξέρω πως να αναζητήσω όλα αυτά στο forum.

Ευχαριστώ

μπορώ από το επίσημο σαίτ της HTC

να κατεβάσω την ελληνική ρομ 6.5

με το serial του κινητού και να την περάσω?

θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? με ποια διαδικασία

πρέπει να περαστεί ( ποιο πρόγραμμα ?). το κινητό

έχει πάνω εργοστασιακή ρομ ελληνική 6.1

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Καλημέρα.

Θα ήθελα να ρωτήσω δύο πραγματάκια.

Γίνεται την στιγμή που χρησιμοποιώ το τηλέφωνο να σβήνει η οθόνη γιατί πιέζονται διάφορα ''κουμπιά'' ,με αποτέλεσμα ή να κλείνει το τηλέφωνο την στιγμή της συνομιλίας ή να ενεργοποιείται η σίγαση κ.α.

Επίσης ,παρατηρώ όταν έχω το τηλέφωνο στο τσαντάκι της μέσης ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ και σβησμένη την οθόνη, να βλέπω αργότερα οτι έχω κάνει διάφορες κλείσεις χωρίς φυσικά να το θέλω σε αρκετούς αριθμούς,Πως γίνεται να ξεκλειδώνει απο μόνο του;

Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει όταν με καλεί κάποιος, να μην το ακούω με αποτέλεσμα να ξεκλειδώνει η συσκευή και να γίνονται μετά όλα αυτά;

Πως μπορώ να απαλλαγώ απο αυτά τα προβλήματα;

Αν έχουν απαντηθεί θα παρακαλούσα να μου υποδείξετε που, γιατί δεν ξέρω πως να αναζητήσω όλα αυτά στο forum.

Ευχαριστώ

όλα αυτά που αναφέρεις, μου θυμίζουν τις πρώτες βλακείες που είχε η official ρομ, στο θέμα με τα τηλέφωνα. ποια ρομ έχεις? 6.1 Official?

μπορώ από το επίσημο σαίτ της HTC

να κατεβάσω την ελληνική ρομ 6.5

με το serial του κινητού και να την περάσω?

θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? με ποια διαδικασία

πρέπει να περαστεί ( ποιο πρόγραμμα ?). το κινητό

έχει πάνω εργοστασιακή ρομ ελληνική 6.1

απλώς κατευάζεις το αρχείο με το serial number σου και το τρέχεις. θα σβηστούν όλα τα αρχεία που έχεις στην κύρια μνήμη σου, για αυτό πάρε backup.

Μια που αναφέρθηκε το backup, θέλω να κάνω με το Sprite Backup αλλά μου λέει ότι για να κάνει το bakup πρέπει να γίνει επαναφορά του τηλεφώνου. Το θέμω είναι ότι δεν ξέρω αν εννοεί επαννεκίνηση ή format.
no sig...

όλα αυτά που αναφέρεις, μου θυμίζουν τις πρώτες βλακείες που είχε η official ρομ, στο θέμα με τα τηλέφωνα. ποια ρομ έχεις? 6.1 Official?

Rom 2.53.4824 ELL .Την κατέβασα απο το site της HTC

WM 6.5 professional

όλα είναι μαμά ,εκτός απο μερικά προγράμματα που πρόσθεσα.

Παιδιά μου ήρθε επιτέλους και το Matt Battery Back Cover!!!!:D

είναι καλό μόνο στην πλευρά του πλήκτρου της φωνής προεξέχει λίγο...

αλλά δεν πειράζει σιγά το πράγμα...:cool:

σε όλα τα άλλα και ποιότητα είναι τέλειο...:p

πολύ πιο καλό από το μαμά και του δίνει τελείως άλλο αέρα στο κινητό!!!!:D

αλλά και αίσθηση...:lol: όταν το πιάνεις στα χεριά σου...:happy:

Edited by djs

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

Επειδη δεν μπορω να το βρω πουθενα,περασα το destinator σε ενα diamond2 ενος φιλου αλλα οταν το ανοιγει τα γραμματα για να βαλει διευθυνση δεν τα πιανει.Θυμαμαι οτι ειχε αναφερθει καπου οτι πρεπει να κανουμε delete απο το folder καποιο αρχειακι,ξερει κανενας ποιο ειναι?

Ανοιγει απλως οταν παω να πατησω τα γραμματα δεν τα παιρνει

το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω μεχρι που περασα την τελευταια επισημη αναβαθμιση της συσκευης οποτε βαζω τα γραμματα κανονικα.

μεχρι τοτε πριν μπω στο destinator αλλαζα το πληκτρολογιο της συσκευης απο

qwerty αν θυμαμαι καλα σε πληκτρολογιο τηλεφωνου κι ετσι πληκτρολογουσα κανονικα στο destinator.

2i6fhs-5.png

Κύριοι καλησπέρα, ελπίζω όλοι να είστε καλά.

Έχω κατεβάσει ήδη αρκετές ROM του NRG όμως διαβάζω για επίσημες ROM απο το σαιτ της HTC, οπότε ρωτώ, τι προτιμούμε και γιατί?

Να είστε όλοι καλά.

όπα (μέρες που είναι)

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Καλημερα , εχω ενα προβλημα απο οταν εβαλα την νεα rom με τα windows 6.5 ,

οταν ερχεται μια κληση βλεπω τα hardware keys να αναβουν φωτιζει η οθονη αλλα τιποτε αλλο δεν γινεται , υπαρχει καθυστερηση να εμφανιστει το phonepad και χανω τις κλησεις , το τηλεφωνο μπορει να μην κουδουνισει καθολου η μπορει να κουδουνισει 1 φορα . αυτο συμβαινει 2 στις 3 φορες . το εχει κανεις αλλος το προβλημα ? συμβαινει ακομη και μετα απο hard reset και με εγκατεστημενα ελαχιστα προγραματα

Καλημερα παιδια. Εχω προβλημα με την οθονη του diamond 2. Για την ακριβεια πριν δυο μερες εμφανιστηκαν 3 μαυρες κουκιδες, οι οποιες σιγα σιγα μεγαλωνουν σχηατιζοντας περιεργα σχηματα. Ειναι σαν να εχουν καει αυτα τα σημεια η να εχουν πειραχτει απο την αφη. Ξερετε περιπου τι ειναι και πως αντιμετωπιζεται; Εχει ξανατυχει σε κανεναν αλλον; Επισης μια αλλαγη οθονης στην τελικη ποσο θα μου κοστισει περιπου;

Ευχαριστω.

Edited by energeiakos
http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Μήπως το αφήνεις με την οθόνη στον ήλιο? Έχω δεί παρόμοια περιστατικά να συμβαίνουν σε οθόνες λόγω ζεστης και ήλιου.
no sig...

Καλημερα παιδια. Εχω προβλημα με την οθονη του diamond 2. Για την ακριβεια πριν δυο μερες εμφανιστηκαν 3 μαυρες κουκιδες, οι οποιες σιγα σιγα μεγαλωνουν σχηατιζοντας περιεργα σχηματα. Ειναι σαν να εχουν καει αυτα τα σημεια η να εχουν πειραχτει απο την αφη. Ξερετε περιπου τι ειναι και πως αντιμετωπιζεται; Εχει ξανατυχει σε κανεναν αλλον; Επισης μια αλλαγη οθονης στην τελικη ποσο θα μου κοστισει περιπου;

Ευχαριστω.

άμα έχεις εγγύηση γύρω στα 0Ε :P άμα δεν έχεις μπορείς να την βγάλεις φθηνά με 25Ε απο ebay(και άμα ξέρεις να την αλλάξεις μόνος σου) ή να το πάς σε τεχνικό που θα σου πάρει 45-65

Edited by scarface5323

σημερα περασα παλι την official..και απενεργοποιησα το htc sense και αφησα το μενου των windows..το οποιο μου αρεσε..και σαν να ειχε καλυτερη αποκριση οι αποψεις σας περι μενου windows?

Λογικό είναι όταν απενεργοποιήσεις το shell της HTC η συσκευή να ελαφραίνει. Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου και το τι βολεύει τον καθένα περισσότερο.

Από το επίσημο site της HTC εγκατέστησα στο TD2 μου (με 6.5 WinMo) την αναβάθμιση ROM για το HTC Touch Diamond2, το οποίο έχει το Sense UI.

Παρατήρησα και γω ότι είναι πιο "βαρύ" και μου καθυστερεί λειτουργίες όπως το MP3. Μπορώ να το απενεργοποιήσω (αν ναι πώς; ) ή θα πρέπει να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Επιπλέον, χρησιμοποιώ το NDrive, από το οποίο δεν είμαι ευχαριστημένος (δίνει για πλοήγηση αναστροφή σε κεντρικούς δρόμους που απαγορεύεται, ενώ επίσης μου δίνει κατεύθυνσεις για κίνηση σε μονόδρομο ανάποδα. :( Έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο ειδικά για το TD2 και αν ναι με τι κόστος;