Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, γραφίδα δεν θέλει.

Βάλε ένα καλό screen protector (πχ. brando) και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Σε ευχαριστω για τις άμεσες απαντησεις! Χαζεύοντας σε προηγούμενα posts βρήκα και πληροφορίες για συμβατά παιχνίδια που ρώτησα...παρόλα αυτά αν ξέρει κάποιος κάτι σε football manager ας στείλει πληροφορίες! Καλή ανάσταση!

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω άλλη μια ερώτηση!

Αγόρασα από το ebay ενα φορτιστή αυτοκινήτου. Μόλις τον παρέλαβα, είδα οτι το βύσμα του φορτιστή είναι λίγο διαφορετικό από αυτό του D2. Βασικά στο D2 έχει μία φαλτσογωνιά, ενώ στον φορτιστή που αγόρασα έχει δύο φαλτσογωνιές. Ο πωλητής από το ebay μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και πως ο αυθεντικός φορτιστής αυτοκινήτου της HTC χρησημοποιεί το ίδιο βύσμα (11pin το βύσμα της συσκευής, και 5pin το βύσμα του φορτιστή). Το έβαλα δοκιμαστικά να φορτίσει και φαίνεται να δουλέυει κανονικά. Παρόλαυτα μήπως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη μπαταρία ή ακόμα και στη συσκευή?

• Administrators
Παρόλαυτα μήπως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη μπαταρία ή ακόμα και στη συσκευή?

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, όλοι τέτοια χρησιμοποιούμε.

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ athanaso77!

Διάβασα αρκετές από τις σελίδες του thread και οι πληροφορίες που βρίσκει κανείς είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες...:)

Θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με την διαπίστωση που έκανε ο johnymegreek δυό σελίδες πιο πάνω σχετικά με τις χρεώσεις των sms. Είναι επιβεβαιωμένο και από άλλους οτι ένα sms με ελληνικούς χαρακτήρες ενώ φαίνεται οτι χωράει 160 γράμματα στη πραγματικότητα χωράει μόνο 70? Αυτό ισχύει γενικά ή είναι πρόβλημα των αναβαθμισμένων rom?

Υ.Γ. Εγώ έχω ελληνικά WM6.1 και η συσκευή εμφανίζει όριο sms στα 160.

Τι είναι το Manila? Τι είναι τα Radio? Και τι είναι το Sense 2.5? :wacko:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

• Administrators
Υ.Γ. Εγώ έχω ελληνικά WM6.1 και η συσκευή εμφανίζει όριο sms στα 160.

Με αυτή τη rom δεν υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρεται παραπάνω. Μάλλον είναι πρόβλημα της τελευταίας rom.

Modpic.gif

αν γράφεις με κεφαλαία τότε παίρνει κανονικά 160 χαρακτήρες. είναι γενικό θέμα.

το Manilla = TF3D = Sense είναι το ωραίο μενού που βλέπεις όταν ανοίγει το τηλέφωνό σου. (ανήκει στην HTC). υπάρχουν 2 εκδόσεις. η 2.1 και η 2.5. οι διαφορές είναι τεράστιες, και προσωπικά προτείνω την 2.5. εσύ πρέπεπι να έχεις 2.1 έκδοση.

το Radio είναι ας πούμε το software-hardware μέρος του τηλεφώνου, που έχει να κάνει με σήμα δικτύου, wifi, gps.

Για τους υπόλοιπους....

Δοκίμασα την τελευταία έκδοση 6.5.5 του NRGY και παιδιά η ρομ πετάει. είναι πραγματικά user-friendly όλο το σύστημα, αλλά πηγαίνει επίσης και μία χαρά γρήγορα! έχει καμιά! φορά ίσως σε μερικά σημεία κάποιο μικρό κόλλημα, αλλά το ξεπερνάει.

τίποτα που να σου σε ενοχλεί.

• Administrators
Τι είναι το Manila? Τι είναι τα Radio? Και τι είναι το Sense 2.5? :wacko:

Manila = HTC Sense = To shell της HTC πάνω στο λειτουργικό των windows το οποίο κάνει περισσότερο finger & user friendly τον χειρισμό της συσκευής. Είναι με άλλα λόγια αυτό το μενού που βλέπεις στην αρχική οθόνη με το ρολόι, τον καιρό και όλα τα λοιπά καλούδια.

Radio = To ξεχωριστό κομμάτι της rom το οποίο είναι υπεύθυνο για τις ασύρματες επικοινωνίες της συσκευής, πχ. Τηλέφωνο, wifi, gps, bluetooth κτλ.

Modpic.gif

Χαιρεται, θα ηθελα να εκφρασω μια απορια.

Υπαρχει τροπος να οριζω εγω ο μεγεθος της εικονας που θα βαλω για φοντο?

γιατι προσπαθω να βαλω φοντο μια εικονα και μου τη μεγαλωνει μονο του και φαινεται χαλια....

υπαρχει τροπος? ευχαριστω πολυ!!

Το 2.5 είναι αυτό που βγάζει τα εικονίδια στην κάτω μπάρα με χρωματάκια? Κάτι είδα στο youtube! Οι διαφορές είναι απλά αισθητικές?

Σχετικά με το radio διάβασα σε προηγούμενο post και το τσέκαρα και με τη συσκευή μου ότι έχω την αρχική 3.43.25.19. Αν και δεν είχα προβλήματα με τις κλίσεις μου (μόνο το GPS iGO κάνει μερικές φορές μικροδιακοπές στη φωνή) διάβασα από τον WebVirus ότι προτείνει την 4.48.25.13. Μόλις την κατέβασα αλλά δεν την άλλαξα ακόμα. Έχει ένα exe και ενα nbh αρχείο. Ποιο από τα 2 τρέχω και πού? (στο pc ή στο κινητό)

Αναρωτιέμαι εφόσον δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα αν υπάρχει λόγος να βάλω τη νέα radio? Θα είναι συμβατή με WM6.1?

• Administrators
Το να πειράζεις rom/radio στην συσκευή είναι αρκετά σημαντικό. Διάβασε πρώτα τις οδηγίες εκεί που το κατέβασες και τι απαιτείται για να καταλάβεις τι γίνεται πριν πειράξεις οτιδήποτε.

Modpic.gif

Το να πειράζεις rom/radio στην συσκευή είναι αρκετά σημαντικό. Διάβασε πρώτα τις οδηγίες εκεί που το κατέβασες και τι απαιτείται για να καταλάβεις τι γίνεται πριν πειράξεις οτιδήποτε.

Τις διάβασα αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος! Τις οδηγίες που αναφέρονται στο Hard-SPL εγώ τις είχα κάνει αφού έχω αλλάξει την αρχική rom που ήταν ισπανική. Δεν φαντάζομαι να πρέπει να το κάνω ξανά:confused: Συνεπώς απλά τρέχω το exe από τον υπολογιστή και θα γίνει αυτόματα αναβάθμιση της radio?

Κάποια συμβουλή, από την εμπειρία σας, για το αν αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή?

να κοιτάς να βάζεις την τελευταία έκδοση. και να διαβάζεις πρώτα τις κρητικές των άλλων.

ότι αξίζει είναι σίγουρο. η radio Που έχεις τώρα είναι για τα μπάζα.

Recommended radio

4.49.25.17 has received good feedback from Germany, Brasil, Hongkong, GreatBritain, Italy, Austria, Netherlands, India, Bulgaria, Singapore, France, China.

4.49.25.57 got as well good feedback. I saw now difference on 4.49.25.88 and it needs CID/Security unlock, because it comes from Rhodium.

2.49.25.204 got some good feedback from Croatia. Some users report problems with Wifi WPA.

4.49.25.91 got good feedback from Europe, Japan, USA. This ROM is my recommendation!

Οι κριτικές στο XDA είναι αυτές και δεν βοηθάνε καθόλου. Από τις δικές σας συζητήσεις κατέληξα στην 4.48.25.13. Δεν έχω καταλάβει όμως ακόμα αν όλες οι radio είναι συμβατές με την κάθε rom. Ως προς τον τρόπο αναβάθμισης η διαδικασία είναι όπως την είπα?

ναι τρέχεις το exe απο το μηχάνημά σου.

εγώ έχω την 4,49,25,17

Και είσαι ευχαριστημένος? Αυτήν προτείνεις? Γενικά δεν υπάρχει θέμα συμβατότητας με τις διάφορες rom? Ξεκλείδωμα δεν χρειάζομαι, έτσι?

Σόρρυ για τις απανωτές ερωτήσεις:)

αυτή η radio δεν είμαι 100% σίγουρος ότι παίζει στα 6.1

νομίζω ότι κάνει μόνο για 6.5, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.

Δεν βλέπω πουθενά να αναφέρεται κάτι που να συνδέει τους διάφορους radio με κάποια συγκεκριμένη rom....άρα υποθέτω πως λειτουργούν σε κάθε rom.

Οκ η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα! :)

Τώρα έχω άλλες τέσσερεις αποριούλες:

1. Το Juno που προτείνεται για εξοικονόμηση μπαταρίας το εγκατέστησα αλλά δεν το βλέπω πουθενά στο μενού με τα προγράμματα. Πως λειτουργεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα?

2. Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post οτι μπορούμε να αποθηκεύουμε δικούς μας ήχους μέσα στο My Documents για να τους χρησημοποιούμε σαν ήχο κλήσης. Αν θέλουμε να χρησημοποιήσουμε δικούς μας ήχους στο ξυπνητήρι, υπάρχει άλλος τρόπος?

3. Εδώ και αρκετό καιρό, κάθε φορά που ανοίγω τη συσκευή και μόλις βγάλει την οθόνη που ζητάει το pin, αυτή συνεχίζει χωρίς να με αφήσει να πληκτρολογήσω το pin. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεκινάει το κινητό αλλά να μην μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο, παρά μόνο αν πάω στις ρυθμήσεις και ξαναενεργοποιήσω τη σύνδεση και να μου ζητήσει να δώσω το pin. Νομίζω οτι αυτό πρωτοεμφανίστηκε όταν έκανα εγκατάσταση ένα ελληνικό εορτολόγιο, το οποίο και απεγκατέστησα μετά.

4. Σήμερα ξαφνικά παρατήρησα στις επαφές μου ότι έχει αδειάσει η λίστα των αγαπημένων επαφών. Επίσης όταν πάω στο ιστορικό των προηγούμενων κλίσεων, μου εμφανίζει όλες τις κλίσεις γνωστών προσώπων με τον αριθμό τους (χωρίς όνομα). Σήμερα έπαιξα αρκετά με τη συσκευή (προσθέτοντας και αφαιρόντας προγράμματακια) αλλά δεν μπορώ να μαντέψω τι φταίει....:wacko:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

• Administrators
2. Έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post οτι μπορούμε να αποθηκεύουμε δικούς μας ήχους μέσα στο My Documents για να τους χρησημοποιούμε σαν ήχο κλήσης. Αν θέλουμε να χρησημοποιήσουμε δικούς μας ήχους στο ξυπνητήρι, υπάρχει άλλος τρόπος?

Θα χρειαστεί να βάλεις third-party πληκτρολόγιο. Συνιστώ το G-Alarm.

(Για τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα)

Modpic.gif

Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος πρόβλημα με το pin κατά την εκκίνηση ρε παιδιά?

athanaso77, στο galarm, υπάρχει επιλογή στις προχωρημένες ρυθμίσεις να σου εμφανίζει τα ξυπνητήρια στην αρχική οθόνη. Για να επεξεργαστώ ένα galarm ξυπνητήρι όμως μπορώ να το κάνω από την αρχική οθόνη ή πρέπει να μπαίνω στο πρόγραμμα κάθε φορά?

γιατι προσπαθω να βαλω φοντο μια εικονα και μου τη μεγαλωνει μονο του και φαινεται χαλια....

υπαρχει τροπος? ευχαριστω πολυ!! Ας με βοηθησει καποιος παρακαλω!

Δν ξέρω αν γίνεται αυτό...αλλά γιατί δεν διαλέγεις κάποια φώτο με ψηλότερη ανάλυση? Πιό απλό...άλλωστε το φόντο θέλεις να καλύπτει όλη την οθόνη...;)

• Administrators
athanaso77, στο galarm, υπάρχει επιλογή στις προχωρημένες ρυθμίσεις να σου εμφανίζει τα ξυπνητήρια στην αρχική οθόνη. Για να επεξεργαστώ ένα galarm ξυπνητήρι όμως μπορώ να το κάνω από την αρχική οθόνη ή πρέπει να μπαίνω στο πρόγραμμα κάθε φορά?

Το ξυπνητήρι του G-Alarm φαίνεται στην κεντρική οθόνη στο HTC Sense.

Modpic.gif

Με το resco photo manager μπορεις να κανεις τις εικονες resize αλλα και crop,ισως αυτο σε βοηθησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το resco photo manager μπορεις να κανεις τις εικονες resize αλλα και crop,ισως αυτο σε βοηθησει.

Δεν θέλει να επεξεργαστεί την ίδια την εικόνα, αλλά να μην του γίνεται strech όταν τη βάζει στο φόντο. Μάλλον η φωτογραφία σου έχει πολύ μικρή ανάλυση αλλιώς δεν θα φαινόταν χάλια σε τόσο μικρή οθόνη.

• Administrators

@nagorop:

Σε απάντηση στο pm σου, όταν ενεργοποιήσουμε ένα ξυπνητήρι μέσω του G-Alarm, αυτό θα φαίνεται στα ξυπνητήρια του manila. Εάν πατήσεις εκεί, το πρώτο από τα 5 διαθέσιμα θα γράφει "Don't touch...". Αυτό είναι του G-Alarm.

Modpic.gif