lamprakisa Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλημέρα, Μετά απο μια κατα τα άλλα επιτυχημένη (:lol:) προσπαθεια για upgrade στη rom 6.5 το τηλέφωνο δεν bootαρει πλέον. Ουτε με hard reset λυνεται το προβλημα. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Έβαλες την επίσημη rom; Από που την κατέβασες; Και όταν λες δεν bootάρει που ακριβώς κολλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprakisa Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 H rom ηταν η επίσημη, την κατεβασα απο την htc.com/europe. Στο ξεκίνημα δεν μπουταρε το κινητο, εκλεινε και ξανανοιγε και παλι το ιδιο συνέχεια. Ξανακατεβασα τη rom, συνδεσα το κινητο με usb στον Η/Υ, hard reset και τελικά μπορεσα να ξαναπεράσω τη rom. Μετα ολα καλα. Ισως ηταν καποιο προβλημα του αρχειου στο κατεβασμα. Τελος καλο ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Είθισται μετά από το φλασάρισμα μιας ROM να κάνουμε και ένα hard reset πριν αρχίσουμε τη διαδικασία στησίματος. Εάν δεν το έχεις κάνει δεν πειράζει αλλά σε γενικές γραμμές... να το έχεις στα υπόψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 αντε να κανω ακομη μια ερωτηση. πες οτι ειμαι στα sms και τα βλεπω. το πρωτο επιλεγμενο ειναι πρασινο. αν θελω να κανω το επομενω πρασινο για να το σβησω πχ.! πως γινεται αυτο χωρις να ανοιξει το sms διοτι αν το πατησω με το δαχτυλο ανοιγει το sms. το ιδιο και στις επαφες ας πουμε οτι η πρωτη στο Α ειναι επιλεγμενη για να παω στην 7 του αλφα πως τα καταφερνει κανεις. στο diamond υπηρχε το hardware joystick εδω τπτ? ευχαριστω Απ'οτι θυμαμαι, (μιας και το δικο μου ειναι στο Service), αν κρατησεις πατημενο για 2" το επομενω σου βγαζει μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Όποιος χρησιμοποιεί cooked rom με Sense 2.5 μπορεί να δοκιμάσει το Co0kie Home Tab. Κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο πρόγραμμα παραμετροποίησης της Home screen του Sense 2.5 το οποίο είναι γρηγορότερο από το MaxManila και με πιο ομαλά animations. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Μαζί εγκαταστήστε και το Co0kie's Home Tab Editor για εύκολη παραμετροποίηση Δοκιμάστε την καινούργια έκδοση 1.6.1 άφοβα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Απ'οτι θυμαμαι, (μιας και το δικο μου ειναι στο Service), αν κρατησεις πατημενο για 2" το επομενω σου βγαζει μενου συγνωμη φίλε αλλά μάλλον δεν το κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 ...η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 συγνωμη φίλε αλλά μάλλον δεν το κατάλαβα Κρατησε το δαχτυλο σου πανω στο μηνυμα που θες π.χ. να διαγραψεις για 2" και θα σου βγαλει αναδυομενο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 δεν θελω αυτο φιλε μου. παντως σε ευχαριστω. εγω θελω οταν μπαινω στην πρωτη επαφη Α και θελω να παω στη δεκατη να μπορω να παω καπως με κατι σαν βελακια γιατι διαφορετικα ειναι πολυ δυσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Θα μπορούσε κάποιος να μου θυμίσει που μπορω να βρω ένα freeware μετρητή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων με δυνατότητα reset; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Για freeware... LCMinutes Για εμπορικές εφαρμογές μπορείς να βρεις το Phone Dashboard αλλά και το Kai's -Today Call, SMS, MMS Counter. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikorda Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ποιός μπορεί να με βοηθήσει στο πρόβλημα που έχω; Προσπαθώ να ανοίξω συνημμένα των email και μου βγάζει: "δεν είναι δυνατή η εμφάνιση του συνημμένου" (και άυτό είτε είναι αρχείο word, είτε excel, powerpoint, PDF κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 πέρασα στο diamond το εορτολόγιο με αποτέλεσμα να κολήσει το κινητό . μπορεί κάποιος να μου πεί πως κάνω hard reset οταν ξεκινάει το τηλέφωνο ? οταν το ανοιξω η οθονη του είναι κολημενη Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 πέρασα στο diamond το εορτολόγιο με αποτέλεσμα να κολήσει το κινητό . μπορεί κάποιος να μου πεί πως κάνω hard reset οταν ξεκινάει το τηλέφωνο ? οταν το ανοιξω η οθονη του είναι κολημενη http://www.hardreset.eu/htc_touch_diamond_2_hard_reset_soft_reset_en.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 προσπαθώ να κάνω hard reset το diamond 2 κρατώντας και τα δύο πλαϊνά κουμπιά φωνής και πατώντας συγχρόνως το πλήκτρο power . κατόπι αφήνω το πλήκτρο power και συνεχίζω και κρατάω πατημένα τα δύο πλήκτρα φωνής. δεν μου εμφανίζει όμως την μαύρη οθόνη για να αφήσω τα πλήκτρα φωνής και να πατήσω το up για να επιβεβαιώσω το hard reset. καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος ? ( μέσα από το μενού δεν μπορώ να κάνω hard γιατί όταν ανοίγει είναι νεκρή η οθόνη . υπάρχει κανένας ανάλογος τρόπος ?) Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 προσπαθώ να κάνω hard reset το diamond 2 κρατώντας και τα δύο πλαϊνά κουμπιά φωνής και πατώντας συγχρόνως το πλήκτρο power . κατόπι αφήνω το πλήκτρο power και συνεχίζω και κρατάω πατημένα τα δύο πλήκτρα φωνής. δεν μου εμφανίζει όμως την μαύρη οθόνη για να αφήσω τα πλήκτρα φωνής και να πατήσω το up για να επιβεβαιώσω το hard reset. καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνω λάθος ? Αφού δεν έχεις ένδειξη στην οθόνη, κάνε μερικές δοκιμές με τα βήματα ως έχουν και θα το πετύχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_63 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Για freeware... LCMinutes Για εμπορικές εφαρμογές μπορείς να βρεις το Phone Dashboard αλλά και το Kai's -Today Call, SMS, MMS Counter. Είσαι τέλειος.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) πως μπορω να κανω τα sms να φαινονται μονο αυτα που μου στελνουν και οχι ολη η συζητηση? ευχαριστω Edited March 12, 2010 by perdikos2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 πως μπορω να κανω τα sms να φιανονται μονο αυτα που μου στελνουν και οχι ολοι η συζητηση? ευχαριστω Βάλε το συνημμένο και επέλεξε 'Classic' αντί για 'Threaded'. http://www.myphone.gr/forum/images/attach/zip.gif ThreadingSMS.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με το audio manager που κρασάρει (ανεξάρτητα αν χρησιμοποιείται ή όχι βγάζει a problem has occured with AudoManager_Eng.exe) Γίνεται να απεγκατασταθεί; Υπάρχει ελεύθερο το .cab του κάπου για να περαστεί ξανά; Yπάρχει δυνατότητα στο touch flo στο music να εμφανίζεται κάποιο άλλο audio πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Μάλλον δεν το γλυτώνεις το hard reset. Επιπρόσθετα, τo Manila δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο για να κάνεις αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Μπα από ότι είδα και έψαξα δεν νομίζω να λυθεί με ένα hard reset. Από ότι κατάλαβα (το πρόβλημα παρουσιάζεται γενικά και όχι μόνο στο Diamond 2) έχει να κάνει με τις storage card και κάποια metadata στοιχεία σε mp3. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα (windows media player ή pocket player) που διαβάζουν κανονικά τα τραγούδια, το Audio Manager κρασάρει συνεχώς. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις για λύσεις, προς το παρόν δοκιμάζω να απενεργοποιήσω απλά το tab του Audio Manager μια που έτσι κι αλλιώς υπάρχουν καλύτερα προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Παιδια θελω μια βοηθεια γιατι απο χτες δεν εχω καταφερει να το βρω και το εχω ψιρισει το τηλεφωνο.Σε ελληνικα official wm 6.5 που βρισκω την registry;Μου εχουν σπασει τα νευρα!Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον third-party registry editor. Προσωπικά προτείνω τον ενσωματωμένο στον resco explorer. Εναλλακτικά υπάρχει και ο free phm registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts