Jump to content

lamprakisa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lamprakisa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

lamprakisa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Παραγγείλαμε για ένα εξοχικό, router με LTE modem: Quectel EC20-E. Η κεραία της WIND είναι περίπου στα 13 χιλιόμετρα από το σπίτι με οπτική επαφή και από ότι μας είπαν παίζει στα 800Mhz το LTE της κεραίας. Επειδή για το 3g modem που υπήρχε στο σπίτι (μέχρι που έσπασε) είχαμε βάλει κατευθυντική κεραία για άλλη συχνότητα, ψάχνουμε τώρα κατευθυντική κεραία για τα 800Mhz αλλά δεν έχουμε βρει κάτι. 1-2 που βρήκαμε σε ελληνικά μαγαζιά είναι για πολλές συχνότητες. Υπάρχει κάποια πρόταση; Ευχαριστώ.
  2. H rom ηταν η επίσημη, την κατεβασα απο την htc.com/europe. Στο ξεκίνημα δεν μπουταρε το κινητο, εκλεινε και ξανανοιγε και παλι το ιδιο συνέχεια. Ξανακατεβασα τη rom, συνδεσα το κινητο με usb στον Η/Υ, hard reset και τελικά μπορεσα να ξαναπεράσω τη rom. Μετα ολα καλα. Ισως ηταν καποιο προβλημα του αρχειου στο κατεβασμα. Τελος καλο ολα καλα.
  3. Καλημέρα, Μετά απο μια κατα τα άλλα επιτυχημένη (:lol:) προσπαθεια για upgrade στη rom 6.5 το τηλέφωνο δεν bootαρει πλέον. Ουτε με hard reset λυνεται το προβλημα. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
  4. Μήπως έχει εγκαταστήσει κανείς την εφαρμογή Foxy Tag http://www.foxytag.com για κάμερες ταχύτητας? Δουλεύει? Επίσης εχω βρεί και αυτούς τους χάρτες http://www.amazegps.com που έχουν και δωρεάν πλοήγηση, το έχει εγκαταστήσει κανείς?
  5. H v3.0 απο ότι λέγεται στο παρακάτω link είναι η προεγκατεστημένη στο N95. Η v.1.1 απο smart2go είναι beta και δεν έχει την επιλογή start tracking δηλαδή δεν μπορεί να παρακολουθεί την πορεία πάνω σε μια διαδρομή. http://www.n95users.com/forum/gps/3758-nokia-maps-version.html
  6. Επειδή το link στο παραπάνω post δεν δουλευει για Ν95, μπορείτε να πάτε εδω: http://fpa.smart2go.com/free_downloads/NOKIA_Maps_1_0_S60_update.SIS Εαν κάποιος έχει ασυρματο δύκτιο, μπορεί να κατεβάσει κατευθείαν την εφαρμογή μεσω Ιντερνετ απο το τηλέφωνο και να την εγκαταστήσει στην μνήμη του τηλεφώνου. Στη συνέχεια θα πρέπει να κλείσει και να ξαναανοίξει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να σβηστούν οι παλιοί χάρτες (ξέρει κανείς?)αλλά με ασύρματη σύνδεση απο το τηλέφωνο κατεβάζει σίγουρα τους νέους χάρτες πολύ γρήγορα. Επίσης με firmware v12, μετά την πρώτη χρήση το GPS μου βρίσκει στιγμα σε δευτερόλεπτα.
  7. Μετά απο ενα hard format *#7370# το προβλημα λύθηκε. Οταν όμως έκανα restore το backup που είχα κάνει ξαναπαρουσιάτηκε. Συνεπώς δεν εχει νοημα το backup.
  8. Καλημέρα, Εχω το Ν95 περίπου ένα μήνα. Προχθές και ενώ είχα σε λειτουργία το Maps εν κινήσει στη θάλλασα, άλλαξα τα χρώματα του χάρτη και προσπάθησα να αλλάξω την προβολή απο 2D σε 3D. Η μπαταρία τελειωσε και εσβησε το κινητό. Μετά τη φότριση προσπάθησα να ξανα ανοιξω το Maps αλλά τίποτα, φορτώνει έως περίπου το 30% και μετά με επάναφέρει στην κατάσταση αναμονής. Εκανα soft format αλλά τίποτα. Λεω να κάνω hard format. Μήπως κάποιος έχει να προτείναι κάτι?
×
×
  • Create New...