Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Εβαλα το destinator 7 αλλα μερικες φορες το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται.Υπαρχει καποια λυση? Είναι γνωστό bug του Destinator όταν έχεις ενεργό το πληκτρολόγιο της HTC. Επέλεξε ένα διαφορετικό πριν μπεις στο Destinator. Εχετε βρει καποιο εορτολογιο που να δουλευει κανονικα σε wm 6.5 ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020405#post3020405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Σ'ευχαριστώ πολύ...Alfisti...(καλά δε κατάλαβα?)! Μιά χαρά κατάλαβες!!!:happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3020405#post3020405 Μπορώ να αντικαταστήσω το ημερολογίο που υπάρχει στο Sense 2.1 με το ημερολόγιο που έδωσες; http://img502.imageshack.us/img502/1622/f2bfa600ed0d71ca1304f3d.th.jpg Για αυτό που έχω κυκλόσει στην παραπάνω είκονα λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Μπορώ να αντικαταστήσω το ημερολογίο που υπάρχει στο Sense 2.1 με το ημερολόγιο που έδωσες; Όχι, αφενός γιατί το Sense δεν είναι τόσο παραμετροποιήσιμο, αφετέρου γιατί αυτό που έδωσα δεν είναι ημερολόγιο αλλά εορτολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Πώς γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι στη δόνηση να μπορείς να ακούσεις κανονικά μουσική; Τα μενού είναι διαφορετικά από το smartphone που έχω και δεν βγαίνει άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις. Υπάρχει η επιλογή να είναι διαφορετική η ένταση στους ήχους της συσκευής από αυτούς της κλήσης. Μπορεί τα πράγματα εδώ να είναι διαφορετικά από το symbian, είναι όμως εξίσου εύκολα (και ακόμα περισσότερο) όταν εξοικειωθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Πώς γίνεται όταν το τηλέφωνο είναι στη δόνηση να μπορείς να ακούσεις κανονικά μουσική; Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Στη ROM που έχω περάσει,έχει μία επιλογή Single Volume, που κάνει αυτό που ρωτάει ο Sotnem. Δηλαδή να έχεις για παράδειγμα τον ήχο κλήσης στο αθόρυβο, αλλά να μπορείς να ακούς ράδιο/mp3. Ωστόσο όταν επιλέγω το κινητό αντί για αθόρυβο να είναι σε δόνηση και παράλληλα έχω το system volume στο 40% (ή σε οποιοδήποτε άλλο ποσοστό), αυτομάτως αντι για δόνηση το γυρνάει σε αθόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Επειδή ψάχνω διαβάζω αλλά δεν καταλαβαίνω, μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω εγκατάσταση το wm 6.5 σε diamond 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Επειδή ψάχνω διαβάζω αλλά δεν καταλαβαίνω, μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω εγκατάσταση το wm 6.5 σε diamond 2? http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=249&cat=2&dl_id=739 Η περιγραφή είναι αναλυτική και ξεκάθαρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδιά πήρα σήμερα το diamond2 από vodafone, αλλα δεν βρίσκω πουθενά την κάρτα με το serial number του codrive που δίνουνε δώρο. Έχει κανείς καμιά ιδεά τι μπορώ να κάνω? Η συσκευασία γμτ ήταν ανοικτή όταν το πήρα γιατί μου το είχε δείξει την προηγούμενη μέρα, να το άρπαξε κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! Μερικες ερωτησεις... Εβαλα το destinator 7 αλλα μερικες φορες το πληκτρολογιο δεν ανταποκρινεται.Υπαρχει καποια λυση? Ευχαριστω Εγω, φιλε μου, εχω στο destinator 7 δυο χαρτες. Ο ενας, πανω-κατω, ειναι ο GreeceU MAP 2009.GR V.40054. Ο αλλος ειναι ο NT 2008.Q4 V.3184. Χρησιμοποιωντας τον δευτερο ειχα αυτο το προβλημα, συν το οτι χρησιμοποιουσα αγγλικο πληκτρολογιο. Ενω με τον πρωτο (τον GreeceU) δεν εχω κανενα προβλημα. Ισως ειναι αυτο το προβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 athanaso77 σε ευχαριστώ. Είχα μπεί πολλές φορές στο site από παραπομπή όμως και δεν εμφάνιζε την επιλογή του diamond 2 αλλά ο μάπας δεν το έψαξα πολύ μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Εγω, φιλε μου, εχω στο destinator 7 δυο χαρτες. Ο ενας, πανω-κατω, ειναι ο GreeceU MAP 2009.GR V.40054. Ο αλλος ειναι ο NT 2008.Q4 V.3184. Χρησιμοποιωντας τον δευτερο ειχα αυτο το προβλημα, συν το οτι χρησιμοποιουσα αγγλικο πληκτρολογιο. Ενω με τον πρωτο (τον GreeceU) δεν εχω κανενα προβλημα. Ισως ειναι αυτο το προβλημα σου. Παίζει ρόλο και η επιλογή του πληκτρολογίου. Για παράδειγμα στην διάταξη qwerty δεν δουλεύει, ενώ στην απλή πρέπει να δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδια εχω το εξης προβλημα, συνδεω το τηλ με το Bluetooth Του αυτοκινητου μιλαω κανονικα,κλεινω και μετα μια αποσυνδεεται μια συνδεεται, γενικα κανει οτι του καπνισει.!!!Πρεπει να κανω καμια ρυθμιση στη συνδεση με το bluettoth,ειδα κατι secure διαλεγεις port....κ.α ή να ψαχτω με την οθονη του αυτοκινητου μου?? Υ.Γ Μετα απο χρηση μιας εβδομαδας τελικα το τηλ εχει μαλλον πολυ χαλια μπαταρια!!Μια μερα με ποοοολυ ζορι!!Υπαρχει περιπτωση με φορτισεις και εκφορτισεις να στρωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Υ.Γ Μετα απο χρηση μιας εβδομαδας τελικα το τηλ εχει μαλλον πολυ χαλια μπαταρια!!Μια μερα με ποοοολυ ζορι!!Υπαρχει περιπτωση με φορτισεις και εκφορτισεις να στρωσει? Μια μέρα δεν είναι λογικό. Μήπως υπάρχει κάτι που τρέχει στο background και την καταβροχθίζει; Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης πάντως... θα δεις κάποια σχετική βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Μια μέρα δεν είναι λογικό. Μήπως υπάρχει κάτι που τρέχει στο background και την καταβροχθίζει; Μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης πάντως... θα δεις κάποια σχετική βελτίωση. Η ram μου λεει οτι ειναι συνεχως στο 65%, πως μπορω να δω αν τρεχει κατι στο background? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Χρειάζεσαι έναν task manager. Συνιστώ τον Showcase. (Βάλε το Showcase-1.0.1b.cab) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις. Υπάρχει η επιλογή να είναι διαφορετική η ένταση στους ήχους της συσκευής από αυτούς της κλήσης. Μπορεί τα πράγματα εδώ να είναι διαφορετικά από το symbian, είναι όμως εξίσου εύκολα (και ακόμα περισσότερο) όταν εξοικειωθείς. Μπα, δεν έχω ιδέα από symbian, απλά στο smartphone που έχω αυτό αλλάζει εύκολα από το Settings-Profiles και μετά κάνεις edit στο κάθε profile ξεχωριστά. Εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Πρέπει πάντως να σχετίζεται με αυτό το "single" που γράψατε κι εσείς. Και μια λίγο off-topic ερώτηση. Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα που να μετράει την κίνηση στα δεδομένα (και να παίζει και σε smartphone) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Kαι μια λίγο off-topic ερώτηση. Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα που να μετράει την κίνηση στα δεδομένα (και να παίζει και σε smartphone) ; Spb Wireless Monitor (αλλά δεν γνωρίζω εάν υπάρχει και έκδοση για smartphone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Η ram μου λεει οτι ειναι συνεχως στο 65%, πως μπορω να δω αν τρεχει κατι στο background? Εγω θα ελεγα μην το ψαχνεις και πολυ, γιατι δυστυχως η μπαταρια αυτη ειναι του Diamond 2. Το πολυ μια μερα κραταει. Ειναι αναλογα ποσες ωρες εχεις ανοιχτη την οθονη του Diamond. Αν πας στις ρυθμισεις/τροφοδοσια (μπαταρια) στην τετλευταια καρτελα "Πληροφοριες", θα δεις "χρηση συσκευης". Αυτο στην ουσια ειναι και η χρηση της οθονης. Εαν εισαι γυρω στις 3 ωρες, εισαι μια χαρα. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Εγω θα ελεγα μην το ψαχνεις και πολυ, γιατι δυστυχως η μπαταρια αυτη ειναι του Diamond 2. Το πολυ μια μερα κραταει. Ειναι αναλογα ποσες ωρες εχεις ανοιχτη την οθονη του Diamond. Αν πας στις ρυθμισεις/τροφοδοσια (μπαταρια) στην τετλευταια καρτελα "Πληροφοριες", θα δεις "χρηση συσκευης". Αυτο στην ουσια ειναι και η χρηση της οθονης. Εαν εισαι γυρω στις 3 ωρες, εισαι μια χαρα. Την οθονη την κλεινω παντα οταν δεν την χρειαζομαι δηλαδη να παιρνω τηλ...κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Το πολυ μια μερα κραταει. Δεν είναι φυσιολογικό. Έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές του webvirus σχετικά με αυτό; Στο πρώτο post έχω βάλει τα σχετικά link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 (edited) Δεν είναι φυσιολογικό. Έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές του webvirus σχετικά με αυτό; Στο πρώτο post έχω βάλει τα σχετικά link. Τις οδηγειες και βεβαια τις ακολουθησα του Webvirus. Εγω εδω και χρονια μετραω με το ποσες ωρες μενει ανοιχτη η οθονη (χρηση συσκευης δηλαδη). Βεβαια παιζει και πολυ μεγαλο ρολο ποση ωρα μιλας. Γιατι τι να την κανεις την αναμονη οταν πιασεις ενα PPC στα χερια και το αφησεις μετα απο 3 ωρες; Και αν μιλησεις και κανενα μισαωρο; Τι να σου κανει η μπαταρια; Και μετα λενε ολοι δεν μου βγαζει την ημερα. Για παραδειγμα το Diamond 1, το οποιο ειχε σχετικα χαλια μπαταρια. Το εχω σαν δευτερο κινητο με την Γερμανικη καρτα μεσα, και το ανοιγω καπου καπου για να διαβασω και να σβησω κανενα μηνυμα,οχι ομως για να γραψω. Δεν το πειραζω, ουτε μιλαω. Ουτε καν το μετακινω. Και η αναμονη του ειναι γυρω στις 5-6 μερες. Οταν το χρησιμοποιουσα κανονικα, στην ημερα μεσα εβαζα και την δευτερη μπαταρια. Τι αλλο να πουμε τωρα για αναμονη; Το 2 ειναι λιγο καλυτερα απο το Diamond 1. Οι ωρες με ανοιχτη οθονη ειναι γυρω στις 3.5 ωρες το πολυ και αν δεν μιλησω αρκετα μεσα στην ημερα. Βασικα τωρα δοκιμαζω και την μπαταρια απο το ebay με τα 1.700 mha, τα οποια ειναι στην πραγματικοτητα 1.100 λενε. Αλλα μετα απο μερικες φορτισεις μου λεει οτι το εχω με ανοιχτη οθονη 4 ωρες και 56 λεπτα. Και εχει ακομη 12% υπολοιπα. Πολυ καλη διαφορα θα ελεγα. Η συνολικη αναμονη του ειναι τωρα 26 ωρες. Τετοια αποδοση μπαταριας ειχα στο ομνια 2, το οποιο κατα τη γνωμη μου ειχε πολυ καλη διαχειρηση ενεργειας και πολυ καλη αναμονη. Και κατι ακομη για τον φιλο nik1975. Πηγες εκει που σου ειπα να δεις ποσες ωρες γραφει για χρηση συσκευης; Γιατι αλλιως δεν μπορεις να καταλαβεις. Παιζει ρολο αυτο, γιατι π.χ. εαν πιασεις το κινητο στα χερια και αρχισεις να παιζεις παιχνιδια, η δεις καμια ταινια, η κανεις πλοηγηση, δεν θα σου παει αναμονη μια μερα, αλλα γυρω στις 3 ωρες. Edited January 10, 2010 by katerini Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Αυτο που ακριβως το βλεπεις γιατι στις ρυθμισεις,τροφοδοσια,πληροφοριες που λεει χρονο απο την τελευταια φορτιση ειναι ολα 0!! Τη μερα παντως δεν πολυπασπατευω το τηλ γιατι δεν προλαβαινω αλλα μιλαω συνηθως γυρω στη 1.30 με 2 ωρες μεσω bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Και σε εμενα οποτε θελει δειχνει τις ωρες, αλλα εγω εχω αλλο προγραμμα για να το βλεπω αυτο. Αλλα οταν μου λες οτι μιλας μεχρι και 2 ωρες την ημερα, πιστευω οτι και μια μερα να σου βγαλει, καλα ειναι. Πρωτη φορα παιρνεις PPC; Αν ναι, πρεπει να συμβιβαστεις. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Το ειχα το τηλ και το δωσα και για την χαλια μπαταρια του(2 μερες με το ζορι και 1 μερα με λιγο browsing) και για τη μη εξοικειωση μου με τα wm..τι τα θελα ο ερμος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts