Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond 2 (Topaz)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Είναι προσφορά και η τιμή του είναι όντως πολύ καλή. Ρώτησε εάν είναι συσκευή με ελληνικό ή αγγλικό μενού εάν σε ενδιαφέρει.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν βγάλω το HardSPL (προκειμένου να συνέχισει να ισχύει η εγγύηση), γίνεται να συνεχίσω να έχω cooked ROM, ή δεν θα ανοίγει το κινητό;

• Administrators
Δεν γίνεται. Πρέπει πρώτα να επαναφέρεις την official ROM πριν επαναφέρεις το stock-spl. Αλλά και πάλι... πως περιμένεις να είσαι εντός εγγύησης με unofficial ROM; :wacko:

Modpic.gif

Δεν το ήξερα αυτό... Κάπου μάλιστα είχα διαβάσει ότι η εγγύηση σταματάει να ισχύει αν περάσεις το HSPL, και πως αν μετά το flash-αρισμα της ROM το βγάλεις, θα συνεχίσει να ισχύει. :confused:

Γιαυτό μάλιστα έκανα την παραπάνω ερώτηση...

Οκ ευχαριστώ athanaso!!

Για όσους ενδιαφέρονται για την εν λόγω μπαταρία μπορούν να κοιτάξουν ένα αντίστοιχο θέμα στο xda.

Παρά τις αρχικές και λογικές αμφιβολίες, όσοι την έχουν δοκιμάσει έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Μάλιστα κάποιοι την έχουν κανά δυο μήνες χωρίς να έχουν αναφέρει εκρήξεις (εκτός κι αν η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που δεν επέζησαν)...:ρ

Πάντως όσοι το διαβάσετε, θα δείτε ότι στην τελευταία σελίδα, δίνεται ένα διαγνωστικό, στο οποίο φαίνεται ότι η μπαταρία είναι 1100mah και όχι 1700mah όπως αναγράφεται. Πάντως το σημαντικότερο όλων είναι, πως όσοι την έχουν, έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την απόδοσή της, καθώς κρατάει περισσότερο. Μάλλον θα την αγοράσω κι εγώ και θα γράψω εντυπώσεις.

Παιδια, εγω ειμαι απο το Λόφο και, ενω στον καιρο εχει την Κατερίνη,

δεν εχει ουτε το Σβορώνο, ουτε το Λόφο, ουτε το Ελατοχώρι.

Να το δωσω πισω;

Ή εχουμε χαζεψει εντελως;

Λες και θα ξεκινησει ο αλλος απο Ηλιουπολη για Υμηττο, και δεν ξερει αν

πρεπει να παρει μαζι του αλυσιδες για τα χιονια.

• Administrators
Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή. Απλά το My Location βγάζει τα δικά του λόγω ελλιπής υποστήριξης στη χώρα μας. Βάλε καρφωτά εσύ την πόλη που θέλεις στον καιρό και μετά επέλεξε την και από το ρολόι του home screen.

Modpic.gif

Παιδια, εγω ειμαι απο το Λόφο και, ενω στον καιρο εχει την Κατερίνη,

δεν εχει ουτε το Σβορώνο, ουτε το Λόφο, ουτε το Ελατοχώρι.

Να το δωσω πισω;

Ή εχουμε χαζεψει εντελως;

Λες και θα ξεκινησει ο αλλος απο Ηλιουπολη για Υμηττο, και δεν ξερει αν

πρεπει να παρει μαζι του αλυσιδες για τα χιονια.

Πριν αρχίσεις να αναρωτιέσαι για το αν έχετε χαζέψει τελειώς, καλό θα ήταν να διαβάσεις τί έχω γράψει...

Όντως δεν έχουν προσθεθεί στο .cab ή εγώ έχω κάποιο θέμα με την ROM μου;

το κινητο εναι value for money?απο αυτονομια τι λεει?ο browser του ειναι γρηγορος?παιχνιδια/εφραμογες να υποθεσω εχει πολλες.Επειδη το δοκιμασα σε ενα καταστημα,μου φανηκε λιγο αργο και κολουσε.Με τις επισιημες αναβα8μησεις ειναι πιο γρηγορο?

• Administrators
Είναι σίγουρα value for money συσκευή. Για τα δεδομένα της κατηγορίας (windows mobile) τα πηγαίνει πολύ καλά και δεν θεωρείται αργό. Τώρα εξαρτάται με ποια συσκευή έχεις συνηθίσει και σου φαίνεται αργό. Όσον αφορά τα επίσημα updates μην περιμένεις να δεις αισθητές διαφορές στην ταχύτητα.

Modpic.gif

Είναι προσφορά και η τιμή του είναι όντως πολύ καλή. Ρώτησε εάν είναι συσκευή με ελληνικό ή αγγλικό μενού εάν σε ενδιαφέρει.

Με αγγλικό είναι στην συγκεκριμένη προσφορά. Με τα λινκς που βρήκα σε αυτό το τόπικ δεν αποτελεί πρόβλημα πάντως, καθώς τα ελληνικά μπαίνουν εύκολα στο keyboard. Eίναι θέμα για το αν κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί το κινητό με αγγλικό μενού.

Και μια που το έφερε η κουβέντα, έβαλα (δεν είναι δικό μου το topaz) το Xavier Random Access (κάπου εδώ είδα το λινκ, νομίζω από athanaso77). Η μπάρα με τα ελληνικά παίζει κανονικά στα δεξιά όταν πας από τα contacts. Αν όμως πας μέσω του talk/send συνεχίζει να βγαίνει στα λατινικά στα δεξιά. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κάπου διάβασα ότι είναι ουσιαστικά δυο διαφορετικά προγράμματα επαφών.

Και μια δεύτερη ερώτηση. Για να αλλάξει κάποιος αρκετά την εμφάνιση της οθόνης πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει ρομ; Το Mobile Shell δεν μπορεί να το κάνει χωρίς αλλαγή ρομ και αν ναι, αξίζει ;

• Administrators
Και μια που το έφερε η κουβέντα, έβαλα (δεν είναι δικό μου το topaz) το Xavier Random Access (κάπου εδώ είδα το λινκ, νομίζω από athanaso77). Η μπάρα με τα ελληνικά παίζει κανονικά στα δεξιά όταν πας από τα contacts. Αν όμως πας μέσω του talk/send συνεχίζει να βγαίνει στα λατινικά στα δεξιά. Είναι φυσιολογικό αυτό; Κάπου διάβασα ότι είναι ουσιαστικά δυο διαφορετικά προγράμματα επαφών.

Φυσιολογικό είναι.

Και μια δεύτερη ερώτηση. Για να αλλάξει κάποιος αρκετά την εμφάνιση της οθόνης πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει ρομ; Το Mobile Shell δεν μπορεί να το κάνει χωρίς αλλαγή ρομ και αν ναι, αξίζει ;

Μπορείς να βάλεις στην συσκευή σου το mobile shell και να απενεργοποιήσεις το manila. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου. Βάλε στο youtube τα σχετικά keywords για να πάρεις μια ιδέα πως δουλεύει αν θες.

Modpic.gif

Θες να πεις ότι δεν βλέπεις το hand writing recognition;

Συγνώμη για την καθυστερηση αλλα ελειπα 3 μερες.Ναι δεν το βλέπω και υποψιάζομαι πως ισχύει μόνο για την αγγλική ROM

• Administrators
Ναι δεν το βλέπω και υποψιάζομαι πως ισχύει μόνο για την αγγλική ROM

Όχι, δεν ισχύει μόνο για την αγγλική, διάβασε εδώ. Εκτός των άλλων χρήσιμων έχει και για το πως θα επαναφέρεις LETTER RECOGNIZER, BLOCK RECOGNIZER & TRANSCRIBER.

Modpic.gif

Γιατι μου αλλαζει στα καλα καθουμενα

ωρα και ημερα;

Τωρα που γραφω μου δειχνει 11:52 4 Ιανουαριου.

Κανά καλό μαγαζάκι (από Αθήνα και όχι e-shop) για αγορά accessories γνωρίζετε;

Μέχρι στιγμής ψάχνω για πίσω κάλυμα, για προστατευτικό οθόνης καθώς και για φορτιστή αυτοκινητού, και δυστυχώς έχω βρει διαθέσιμο σε Πλαίσιο/Γερμανό μόνο τον φορτιστή.

Γιατι μου αλλαζει στα καλα καθουμενα

ωρα και ημερα;

Τωρα που γραφω μου δειχνει 11:52 4 Ιανουαριου.

Και γω εχω το ιδιο problem!!

Κανά καλό μαγαζάκι (από Αθήνα και όχι e-shop) για αγορά accessories γνωρίζετε;

Μέχρι στιγμής ψάχνω για πίσω κάλυμα, για προστατευτικό οθόνης καθώς και για φορτιστή αυτοκινητού, και δυστυχώς έχω βρει διαθέσιμο σε Πλαίσιο/Γερμανό μόνο τον φορτιστή.

θα σου πρωτινά το e-bay και από άποψη τιμής αλλά και ποικιλίας

ξανά σκέψου το.....;)

τέτοια πράγματα δύσκολα τα βρίσκεις στην Ελλάδα.....

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

Δυστυχώς δεν έχω ούτε paypal ούτε κάποια άλλη κάρτα για να μπορώ να αγοράσω μέσω internet. Πάντως αν τυχόν δεν βρω κανά καλό μαγαζάκι, μάλλον θα απευθυνθώ σε κάποιο φίλο για να αγοράσω από εκεί!

• Administrators
Μπορείς να βγάλεις εύκολα (σε μία μέρα) μια pre-paid κάρτα σε μια τράπεζα και μετά δημιουργείς έναν Paypal λογαριασμό και είσαι έτοιμος. Και να μην το κάνεις τώρα, κάποια στιγμή θα το κάνεις σίγουρα. Οι τιμές στο ebay είναι μακράν μπροστά του ανταγωνισμού.

Modpic.gif