Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Πήγα να κάνω απεγκατάσταση τον opera, αλλά δεν το έχει στην αφαίρεση προγραμμάτων! Πως μπορώ να το σβήσω; Δεν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση μιας και είναι ενσωματωμένος στην ROM. Μπορείς όμως να πας στο φάκελο /Windows/Start up και να αφαιρέσεις το shortcut που βρίσκεται εκεί για να μην ξεκινάει σε κάθε επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Δεν υπάρχει στον φακελο Start Up! Έχει μόνο αυτά: CommManagerStartUp, HTCStartUp, PKG και poutlook! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Παιδιά καλημέρα. Το πήρα κι εγώ εδώ και μία εβδομάδα. Έχω τρελαθεί με την μπαταρία, νιώθω ότι δεν βγάζω ούτε ημέρα, χωρίς πλάκα. Μία ώρα ομιλίας περίπου, καμιά 20αριά μηνύματα, χωρίς πολύ σερφάρισμα, γονατίζει. Το έχω και σε GSM και υποτίθεται ότι έπρεπε να κρατάει παραπάνω. Που να μπω wi-fi και στο destinator τι έχει να γίνει... Όλες μου τις φορτίσεις τις έχω κάνει κανονικά πάντως. Δεν το φορτίζω από τη μέση και άλλα... κόλπα. Επίσης, έχω διαβάσει πολλά από το φόρουμ, αν μπορούσε κάποιος να δώσει τα πέντε πιο απαραίτητα προγράμματα, ευχαριστώ! Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Επίσης, έχω διαβάσει πολλά από το φόρουμ, αν μπορούσε κάποιος να δώσει τα πέντε πιο απαραίτητα προγράμματα, ευχαριστώ! Έχεις διαβάσει πολλά απο το φόρουμ, και την υπογραφή μου δεν την είδες ποτέ ε? τι άλλο πρέπει να κάνω? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Έχεις διαβάσει πολλά απο το φόρουμ, και την υπογραφή μου δεν την είδες ποτέ ε? τι άλλο πρέπει να κάνω? Φιλε webvirus μηπως βρηκες τιποτα σχετικά με εκεινο που λεγαμε με τους χάρτες google? Να μπορεις να πλοηγηθείς στους googlemaps του κινητου μονο με τη χρήση gps και οχι internet...??? Ειχες πει οτι κάτι έψαχνες , κάτι είχες βρεί και θα το δοκίμαζες , κατι τετοιο.... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 δυστυχώς τίποτα, μου έσπασε τα νεύρα και το παράτησα. οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 ανακαλυψα ενα bug : An εχεις συνδεδεμενο το κινητο με το καλωδιο στο pc (ασχετα αν συγχρονιζει η οχι) και προσπαθησεις να στειλεις mms, τοτε δεν το στελνει αλλα μενει στο outbox pending. πρεπει να αφαιρεσεις το καλωδιο usb αλλα ακομα κιαν κανεις send/receive απο το μενου των μυνηματων παλι δεν φευγει. πρεπει να στειλεις ενα αλλο μυνημα (εστω sms) ωστε να ...ξεμπουκωσει:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Δεν είναι bug. Είναι μια ρύθμιση που πρέπει να κάνεις στο ActiveSync του υπολογιστή σου ούτως ώστε να επιτρέπει να συνδεθεί η συσκευή σου με τον provider σου όσο είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhspaok Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Καλησπερα στο forum, θα τρελαθω εχω κανει μια βλακεια και εσβησα τον φακελο 2577 του copilot, δηλαδη τον φακελο με τα αρχεια προς εγκατασταση(autorun)! μηπως ξερει κανεις πως μπορω να τον επανακτισω; υπαρχει σε κανενα απο τα CD που υπηρχαν στη συσκευασια; ειμαι εκτος και δεν μπορω να το τσεκαρω! θα μου κανατε πολυ μεγαλη χαρη, ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Μιχαλη δες εδω http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=249&act=sd&cat=3 Καλησπερα εχω ενα προβλημα.Οποιος και να με καλεσει ειτε ειναι επαφη μου ειτε οχι μου βγαζει αγνωστος καλων..Τι μπορει να συμβαινει? Επισης για να γινει χρηση του ιντερνετ δεν πρεπει να εχω περασμενες τις ρυθμισεις η ειναι περασμενες αυτοματα? Επισης εχει μετρητη data για χρηση ιντερνετ,3G,Η, κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhspaok Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Σευχαριστω παρα πολυ φιλε κωστα, το κατεβασα απο το εργαλειο και το εγκατεστησα και ολα ενταξει! για το ιντερνετ που λες μποεις να παρεις τηλ στο τμημα εξυπηρετησης της εταιριας σου και ζητα να σου στειλουν με e-mail τις χειροκεινιτες ρυθμισεις! καλο βραδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Επισης για να γινει χρηση του ιντερνετ δεν πρεπει να εχω περασμενες τις ρυθμισεις η ειναι περασμενες αυτοματα? Settings -> Connections -> Connection Setup Επισης εχει μετρητη data για χρηση ιντερνετ,3G,Η, κλπ? Πρέπει να βάλεις εσύ κάποιον. Συνίσταται ο Spb Wireless Monitor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Καλως..Βασικα οι ρυθμισεις υπηρχανε τελικα,χρεωθηκα λιγακι γιατι μπηκε καποιος facebook αλλα τελος παντων..προλαβα και το απενεργοποιησα γρηγορα ευτυχως.. Ας βαλω και τον μετρητη καλου κακου να υπαρχει...:p Με την αναγνωριση κλησεων τι γινεται? Γιατι οποιος με περνει γραφει αγνωστος καλων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_spy Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 ρε παιδιά να βάλω το SPB Mobile Shell 3.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Τι να σου πω... Εγω το έβαλα το κράτησα 2 μέρες και τελικά το έβγαλα. Δεν με βόλεψε καθόλου πρακτικά. Το μόνο καλό που έχει είναι τα τρισδιάστατα ηραφικά. Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 ρε παιδιά να βάλω το SPB Mobile Shell 3.5? Δεν υπάρχει απάντηση για αυτό. Ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα. Μπορείς να δεις πολλά βίντεο στο youtube και αν σου αρέσουν τότε βάλε το. Άλλα μην ρωτάς εμάς, οι απόψεις του κάθενος είναι διαφορετικές Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Για πειτε μου λιγο πως κλεινει το 3G???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Δεν είναι bug. Είναι μια ρύθμιση που πρέπει να κάνεις στο ActiveSync του υπολογιστή σου ούτως ώστε να επιτρέπει να συνδεθεί η συσκευή σου με τον provider σου όσο είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή. μηπως ξερεις πως ρυθμιζω το Active sync στα VISTA ; γιατι εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι !:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Για τα vista θες το windows media center.Το χουν στη σελιδα της microsoft. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 μηπως ξερεις πως ρυθμιζω το Active sync στα VISTA ; γιατι εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι !:confused: Για Vista χρειάζεσαι αυτό: http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Για πειτε μου λιγο πως κλεινει το 3G???? Αν δεν απατώμαι, πας Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Ζώνη -> Επιλέξτε τύπο δικτύου -> GSM και όχι Auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Για Vista χρειάζεσαι αυτό: http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/device-center-download.mspx ok ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luth Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Γεια σας παιδια, θέλω τη βοήθεια σας, έβαλα τη dutty wm 6.5 r4 rom αλλά το κινητό μένει κολλημένο στην αρχική οθόνη αφού κάνει boot και δεν προχωράει. Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να εγκαταστήσω το hardspl 1.83 αλλά πως θα το κάνω τώρα; Βοήθεια :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Γεια σας παιδια, θέλω τη βοήθεια σας, έβαλα τη dutty wm 6.5 r4 rom αλλά το κινητό μένει κολλημένο στην αρχική οθόνη αφού κάνει boot και δεν προχωράει. Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να εγκαταστήσω το hardspl 1.83 αλλά πως θα το κάνω τώρα; Βοήθεια :cry: πέρνα μια 6,1 ROM είτε με customRUU συνδέοντας την usb (μπάινοντας στην bootloader οθόνη) είτε με την μέθοδο της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Πόση ώρα περίπου κάνει το κινητό σας να φορτίσει; Το σύνδεσα στο pc κατά τις 2 χθες και στις 8 που κοίταξα ήταν στο 78%. Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts