Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εβαλα την νεα ΡΟΜ. ΠΡωτη εντυπωση αρκετα καλη, εχει μερικα νεα πραγματακια.

Στα MAJOR OFF της η trial εκδοση του COpilot. Οχι πως ειναι πρακτικα ενοχλητικο (αν δεν θελω δεν το τρεχω το προγραμμα), αλλα κατι που ελειπε απο την προηγουμενη εκδοση ως βελτιωση της προ προηγουμενης, τωρα το ξαναεβαλαν. Τελος παντων :)

Α, λειπει και ο task manager που προσωπικα ειχα αντικαταστησει ετσι κι αλλιως με τον showcase.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Α, λειπει και ο task manager που προσωπικα ειχα αντικαταστησει ετσι κι αλλιως με τον showcase.

Για όποιον τον θέλει πάντως... Duttys Task Manager for Leo.cab

Modpic.gif

Επειδή είμαι και εγώ έτοιμος να περάσω τη νέα official ROM απο το htcpedia (στο xda γράφουν τα καλύτερα για αυτές τις αναβαθμίσεις), έχω 2 ερωτήσεις:

1. Προτιμώ να έχω αγγλική ROM αλλά με όλες τις δυνατότητες εγγραφής στα ελληνικά που παρέχονται στην ελληνική ROM. Μπορώ να περάσω την EU ROM ή αναγκαστικά (εννοώ χωρίς να μπλέξω με ξεκλειδώματα) μπορώ να περάσω ΜΟΝΟ την ELL ROM?

2. Αν μπορώ (χωρίς να το ξεκλειδώσω) και περάσω την EU ROM, και μετά περάσω και το cab του b16b με την ελληνικη γλώσσα, θα έχω τα ελληνικά όπως είναι στην ELL ROM (εννοώ το εικονικό πληκτρολόγιο κτλ)? Θα μου λείπει κάτι σχετικά με την υποστήριξη των ελληνικών?

Βασικά δε με χαλάει και πολύ η ELL εκδοση, αλλά θα προτιμούσα να εχω την αγγλική. Εσείς τι μου προτίνεται? ELL ή EU με τα ελληνικά του b16b?

BTW δε με ενδιαφέρει να ξεκλειδώσω τη συσκευή καθώς έχω "καεί" παλιότερα απο ξεκλέιδωμα (το γνωστό θέμα με την εγγύηση).

Thanks

Επειδή είμαι και εγώ έτοιμος να περάσω τη νέα official ROM απο το htcpedia (στο xda γράφουν τα καλύτερα για αυτές τις αναβαθμίσεις), έχω 2 ερωτήσεις:

1. Προτιμώ να έχω αγγλική ROM αλλά με όλες τις δυνατότητες εγγραφής στα ελληνικά που παρέχονται στην ελληνική ROM. Μπορώ να περάσω την EU ROM ή αναγκαστικά (εννοώ χωρίς να μπλέξω με ξεκλειδώματα) μπορώ να περάσω ΜΟΝΟ την ELL ROM?

2. Αν μπορώ (χωρίς να το ξεκλειδώσω) και περάσω την EU ROM, και μετά περάσω και το cab του b16b με την ελληνικη γλώσσα, θα έχω τα ελληνικά όπως είναι στην ELL ROM (εννοώ το εικονικό πληκτρολόγιο κτλ)? Θα μου λείπει κάτι σχετικά με την υποστήριξη των ελληνικών?

Βασικά δε με χαλάει και πολύ η ELL εκδοση, αλλά θα προτιμούσα να εχω την αγγλική. Εσείς τι μου προτίνεται? ELL ή EU με τα ελληνικά του b16b?

BTW δε με ενδιαφέρει να ξεκλειδώσω τη συσκευή καθώς έχω "καεί" παλιότερα απο ξεκλέιδωμα (το γνωστό θέμα με την εγγύηση).

Thanks

Αν η συσκευη σου ειναι ελληνικη, τοτε και η αντιστοιχη ΡΟΜ ειναι μονοδρομος αν δεν θελεις να την ξεκλειδωσεις.

Σε καθε περιπτωση, η EU με τα ελληνικα του b16b λειτουργει απροβληματιστα με πληρη υποστηριξη της γλωσσας μας.

Εκτος απο ενα μοναδικο προβλημα το οποιο εχει να κανει με το αν εχεις λογαριασμο Hotmail. Με καμια αλλη ΡΟΜ (επισημη ή μη) και κανεναν αλλο ελληνικο τροπο εισαγωγης δεν εχω βρει τροπο να στελνω ελληνικους χαρακτηρες. ΠΡΟΣΟΧΗ, αναφερομαι ΜΟΝΟ στο Hotmail (που υποθετω εχει να κανει με την εκδοση του windows Live). Ολα τα υπολοιπα μεηλ μου, sms, κλπ κλπ λειτουργουν απροβληματιστα με την μεθοδο του b16b.

Kαι για οποιον ενδιαφερεται να τροποποιησει την αρχικη οθονη και να ενεργοποιησει το Ιστορικο κλησεων σε αυτη, αυτο το mod λειτουργει πολυ καλα και ειναι χρησιμοτατο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Αν η συσκευη σου ειναι ελληνικη, τοτε και η αντιστοιχη ΡΟΜ ειναι μονοδρομος αν δεν θελεις να την ξεκλειδωσεις.

Σε καθε περιπτωση, η EU με τα ελληνικα του b16b λειτουργει απροβληματιστα με πληρη υποστηριξη της γλωσσας μας.

Εκτος απο ενα μοναδικο προβλημα το οποιο εχει να κανει με το αν εχεις λογαριασμο Hotmail. Με καμια αλλη ΡΟΜ (επισημη ή μη) και κανεναν αλλο ελληνικο τροπο εισαγωγης δεν εχω βρει τροπο να στελνω ελληνικους χαρακτηρες. ΠΡΟΣΟΧΗ, αναφερομαι ΜΟΝΟ στο Hotmail (που υποθετω εχει να κανει με την εκδοση του windows Live). Ολα τα υπολοιπα μεηλ μου, sms, κλπ κλπ λειτουργουν απροβληματιστα με την μεθοδο του b16b.

Kαι για οποιον ενδιαφερεται να τροποποιησει την αρχικη οθονη και να ενεργοποιησει το Ιστορικο κλησεων σε αυτη, αυτο το mod λειτουργει πολυ καλα και ειναι χρησιμοτατο.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625483

Prattein_Aloga είσαι ΘΕΟΣ!!! :respect:

Όχι μόνο για την άμεση απάντηση σου, αλλά και για το απίστευτο που πέταξες στο τέλος στο ξεκάρφωτό!!! Ήμουν προβληματισμένος με τη μετάβαση σε sense 2.5 μόνο και μόνο γιατί δεν έχει στην αρχική οθόνη τα appointments.... μόλις μου έλυσες τον προβληματισμό μου :D!

Όμως δεν κατάλαβα κάτι... την EU για να την περάσω πρέπει να ξεκλειδώσω την συσκευή? WHY? H EU δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε οποιοδήποτε EU κινητό? Δεν το κατάλαβα καλά αυτό...

BTW, αν ξεκλειδώσω και περάσω την EU χάνεται η εγγύηση?

Thanks again για όλη την βοήθεια! :)

Prattein_Aloga είσαι ΘΕΟΣ!!! :respect:

Όχι μόνο για την άμεση απάντηση σου, αλλά και για το απίστευτο που πέταξες στο τέλος στο ξεκάρφωτό!!! Ήμουν προβληματισμένος με τη μετάβαση σε sense 2.5 μόνο και μόνο γιατί δεν έχει στην αρχική οθόνη τα appointments.... μόλις μου έλυσες τον προβληματισμό μου :D!

Όμως δεν κατάλαβα κάτι... την EU για να την περάσω πρέπει να ξεκλειδώσω την συσκευή? WHY? H EU δεν θα έπρεπε να μπαίνει σε οποιοδήποτε EU κινητό? Δεν το κατάλαβα καλά αυτό...

BTW, αν ξεκλειδώσω και περάσω την EU χάνεται η εγγύηση?

Thanks again για όλη την βοήθεια! :)

Να σου πω την αληθεια και εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν λειτουργει ετσι οπως περιεγραψες το ολο θεμα. Οπως και να εχει ομως πρεπει να την ξεκλειδωσεις αν θελεις την eu. Ναι χανεις την εγγυηση, αλλα η διαδικασια ειναι πληρως αναστρεψιμη οποτε αν χρειαστει να το στειλεις για επισκευη (πραγμα που απευχομαι), μπορεις να το ξανακλειδωσεις. Αφου θελεις να βαλεις παντως επισημη ρομ και απο την στιγμη που εχει κυκλοφορησει η ελληνικη, προσωπικα δεν βρισκω τον λογο για ξεκλειδωμα. Αν απλα θελεις να εχεις τον μανιλα στα αγγλικα παντως, κατεβασε το bsb tweaks και απο εκει αλλαξε την γλωσσα... Χαιρομαι που βοηθησα :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators

Υπό αυτές τις συνθήκες θα συνιστούσα να βάλεις την ελληνική rom μιας και η γλώσσα του λειτουργικού δεν είναι αρκετός λόγος για να έχεις τη συσκευή σου ξεκλείδωτη και εκτός εγγύησης.

Modpic.gif

Τριτη μερα με την επισημη και πρεπει να πω πως ειναι παρα πολυ καλη καλη απο αποψη μνημης αλλα και μπαταριας! Ευτυχως το copilot απεγκαθισταται κανονικα, και με την νεα εκδοση του sense σχεδον δεν χρειαζεται να μπεις στο περιβαλλον των windows.

Παρεμπιπτοντως για οποιον εχει προβλημα με τα albums του facebook που δειχνουν να φορτωνουν για αιωνες διχως εικονα, σκοπευω το βραδυ που θα ειμαι στον υπολογιστη να ποσταρω ενα fixακι που ειχα βρει στους xda για μια cooked rom και λειτουργει και στην εν λογω :)

Επισης εχω και ενα audiopara3 το οποιο αυξανει την ενταση του ηχειου (must για μενα), αν το θελει καποιος...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Σχετικά με τη νέα ROM που κυκλοφόρησε (WM6.5/Sense2.5 EN):

• αν και Sense2.5 δεν έχει τα tabs: footprints, documents και ebook reader
  • ανταποκρύνεται μια χαρά και δεν κολλάει πουθενά
  • το landscape λειτουργεί μια χαρά
  • δεν έχει την εφαρμογή για wifi router
  • δεν έχει task manager αλλά λύνεται με αυτό
  • έχει προεγκατεστημένο το CoPilot8 αλλά απεγκαθήσταται χωρίς πρόβλημα

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

Το fix που ελεγα για το facebook album. Απο τους xda ειχα βρει, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως που.

Παρεμπιπτοντως εντοπισα πως δεν εχω ηχο οταν ερχεται νεο sms ή email. Ξερουμε κατο γι'αυτο? Υποψιαζομαι πως εγινε επειδη αλλαξα την γλωσσα του μανιλα, αλλα δεν μπορω να το αποδειξω λολ.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το fix που ελεγα για το facebook album. Απο τους xda ειχα βρει, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως που.

Παρεμπιπτοντως εντοπισα πως δεν εχω ηχο οταν ερχεται νεο sms ή email. Ξερουμε κατο γι'αυτο? Υποψιαζομαι πως εγινε επειδη αλλαξα την γλωσσα του μανιλα, αλλα δεν μπορω να το αποδειξω λολ.

φίλε και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και ήταν λίγο τυρανία να βρω τον ήχο στα sms, τελικά το είχα βρει (στην προηγούμενη wm6.5 αναφέρομαι)

πάνε στο μενού Ήχοι και Ειδοποιήσεις [στο προηγούμενο sense ήταν στην καρτέλα ρυθμίσεις-->Ήχος-->Περισσότερα (κουμπάκι κάτω δεξιά)

καρτέλα ειδοποιήσεις

Συμβ: --> Μηνύματα: Δημιουργία SMS )

ελπίζω να κατάλαβα αυτό που ήθελες και όχι κάτι άκυρο :lol::lol::lol:

l33t )3\/&1_[]|* &2

φίλε και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και ήταν λίγο τυρανία να βρω τον ήχο στα sms, τελικά το είχα βρει (στην προηγούμενη wm6.5 αναφέρομαι)

πάνε στο μενού Ήχοι και Ειδοποιήσεις [στο προηγούμενο sense ήταν στην καρτέλα ρυθμίσεις-->Ήχος-->Περισσότερα (κουμπάκι κάτω δεξιά)

καρτέλα ειδοποιήσεις

Συμβ: --> Μηνύματα: Δημιουργία SMS )

ελπίζω να κατάλαβα αυτό που ήθελες και όχι κάτι άκυρο :lol::lol::lol:

Kαλα καταλαβες :) Αλλα ειναι ηδη τσεκαρισμενο. Πιθανοτατα πειραχτηκε κατι κατα την αλλαγη της γλωσσας του Μανιλα και δεν μπορω να το εντοπισω... Thanks παντως :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ίσως εδώ.

Να σαι ρωτήσω, με τη νέα ROM, πώς τα πας με το σήμα;

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Ίσως εδώ.

Να σαι ρωτήσω, με τη νέα ROM, πώς τα πας με το σήμα;

Μια που το ανεφερες, καποιες φορες στο ασχετο κοβεται εντελως το σημα και δειχνει να ψαχνει απεγνωσμενα. Να σου πω την αληθεια σκεφτηκα να επαναφερω το προηγουμενο radio...

Ναι εκει το ειχα βρει...:)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Kαλα καταλαβες :) Αλλα ειναι ηδη τσεκαρισμενο. Πιθανοτατα πειραχτηκε κατι κατα την αλλαγη της γλωσσας του Μανιλα και δεν μπορω να το εντοπισω... Thanks παντως :)

κρίμα.... καλό ψάξιμο!!!

l33t )3\/&1_[]|* &2

Μια που το ανεφερες, καποιες φορες στο ασχετο κοβεται εντελως το σημα και δειχνει να ψαχνει απεγνωσμενα. Να σου πω την αληθεια σκεφτηκα να επαναφερω το προηγουμενο radio...

Ναι εκει το ειχα βρει...:)

Οπότε δεν είναι μόνο δικό μου πρόβλημα. Ok, μάλλον θα το επαναφέρω και γω σε κανα 2 μέρες αν δεν αλλάξουν τα πράγματα.

• Administrators
Σχετικά με τη νέα ROM που κυκλοφόρησε (WM6.5/Sense2.5 EN):

• αν και Sense2.5 δεν έχει τα tabs: footprints, documents και ebook reader
  • ανταποκρύνεται μια χαρά και δεν κολλάει πουθενά
  • το landscape λειτουργεί μια χαρά
  • δεν έχει την εφαρμογή για wifi router
  • δεν έχει task manager αλλά λύνεται με αυτό
  • έχει προεγκατεστημένο το CoPilot8 αλλά απεγκαθήσταται χωρίς πρόβλημα

Προφανώς υπάρχει η ίδια λογική στη rom που έχει και η official του HD2. Τα extra tab μην τα ζηλεύεις μιας και δημιουργούν διάφορα μικροπροβλήματα, ειδικά αυτό του e-reader.

Modpic.gif

Τελικα ηταν οπως το ειχα υποθεσει. Κατι ειχε γινει με την αλλαγη της γλωσσας του sense και γι'αυτο δεν ειχα ηχο στα μηνυματα και στα mail. Hard reser, επαναφορα ολων των ρυθμισεων - προγραμματων πλην του παραπανω και λειτουργει οπως πρεπει.

Συμφωνω με τον athanaso77, οσες ρομ ειχα δοκιμασει με τα παραλειπομενα tabs να υπαρχουν ολο και καποιο προβλημα παρουσιαζαν.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Τελικα ηταν οπως το ειχα υποθεσει. Κατι ειχε γινει με την αλλαγη της γλωσσας του sense και γι'αυτο δεν ειχα ηχο στα μηνυματα και στα mail. Hard reser, επαναφορα ολων των ρυθμισεων - προγραμματων πλην του παραπανω και λειτουργει οπως πρεπει.

Μπορείς να έχεις κανονικά τις ειδοποιήσεις σου και με ελληνικό manila.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2982086#post2982086

Modpic.gif

Υπό αυτές τις συνθήκες θα συνιστούσα να βάλεις την ελληνική rom μιας και η γλώσσα του λειτουργικού δεν είναι αρκετός λόγος για να έχεις τη συσκευή σου ξεκλείδωτη και εκτός εγγύησης.

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Θα το κάνω όπως λέτε (ελληνική ROM και τέλος).

Ωστόσο έχω προβληματιστεί με το παρακάτω:

Μήπως τελικά οι version αυτές που έχουν κυκλοφορήσει είναι ΒΕΤΑ και είναι καλύτερα να περιμένουμε να βγούν οι επίσημες απο την HTC? Και αν είναι οι τελικές, γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμα στο site της HTC?

Μπορείς να έχεις κανονικά τις ειδοποιήσεις σου και με ελληνικό manila.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2982086#post2982086

Βασικα το αντιθετο Fix ψαχνω. Ειχα κανει την γλωσσα του Μανιλα απο ελληνικα στα αγγλικα και ειχα το προβλημα :)

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Θα το κάνω όπως λέτε (ελληνική ROM και τέλος).

Ωστόσο έχω προβληματιστεί με το παρακάτω:

Μήπως τελικά οι version αυτές που έχουν κυκλοφορήσει είναι ΒΕΤΑ και είναι καλύτερα να περιμένουμε να βγούν οι επίσημες απο την HTC? Και αν είναι οι τελικές, γιατί δεν έχουν ανέβει ακόμα στο site της HTC?

Μην τρελαινεσαι, αφενος τα προβληματα σταματησαν σε εμενα, αφετερου μπορεις να αλλαξεις Radio (athanaso77 δεν νομιζω να χρειαζεται hspl και γι'αυτο ε?)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το Skype καταργήθηκε για WM συσκευές.

Το διάβασα στους HTCpedia:

http://htcpedia.com/news/skype-windows-mobile.html

Επίσης μπήκα στο site του skype και το διασταύρωσα.

Επειδή δεν κράτησα ποτέ backup στο pc μου και μετά από κάνα hard reset θα μου

χρειαστεί, αν κάποιος το έχει ας το ανεβάσει.

Ευχαριστώ.

Το Skype καταργήθηκε για WM συσκευές.

Το διάβασα στους HTCpedia:

http://htcpedia.com/news/skype-windows-mobile.html

Επίσης μπήκα στο site του skype και το διασταύρωσα.

Επειδή δεν κράτησα ποτέ backup στο pc μου και μετά από κάνα hard reset θα μου

χρειαστεί, αν κάποιος το έχει ας το ανεβάσει.

Ευχαριστώ.

http://rapidshare.com/files/358955112/SkypeMobile.exe.html