Pavlos3 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά θέλω να βγάλω την 6.5 που μου είχαν βάλει στην ace και θέλω να ξαναβάλω την 6.1. που μπορώ να την βρώ ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά θέλω να βγάλω την 6.5 που μου είχαν βάλει στην ace και θέλω να ξαναβάλω την 6.1. που μπορώ να την βρώ ? Την είχα αναζητήσει και παλαιότερα. Δύσκολο να βρεθεί. Μόνο αυτή που έχεις υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Την είχα αναζητήσει και παλαιότερα. Δύσκολο να βρεθεί. Μόνο αυτή που έχεις υπάρχει. τουλάχιστον υπάρχει καμία η οποία να ειναι 6.1 και ελληνική στους developers ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 σας έχω καλά νέα όσον αφορά την μπαταρία!!! η εργοστασιακή κρατούσε μια μέρα τον τελευταίο καιρό με την τελευταία official rom μέχρι που αγοράστηκε καινούρια από το ebay το κινητό το έβγαλα από τον φορτιστή το Σάββατο στις 9 το πρωί και με χρήση αρκετών μηνυμάτων (αποστολή και λήψη), αρκετές κλήσεις αρκετών λεπτών,gps, ίντερνετ μέσω wifi όχι πάρα πολύ ώρα, κανένα 10λεπτο την φορά για email, ανανέωση καιρού και quick gps άντεξε μέχρι σήμερα, Τετάρτη δηλαδή στις 12 το πρωί (είχε 26% μέχρι που μπήκα στο ίντερνετ και έπεσε μετά από λίγο στο 10%) μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!!!! αυτονομία δηλαδή 4μέρες = 96+ ώρες με κανονική-καθημερινή χρήση η μπαταρία κόστισε περίπου 4€ και είναι 1750mAh ενώ η μαμά αν θυμάμαι είναι 1500mAh και έχει ίδιο μέγεθος εξωτερικά άρα δεν θέλει άλλο καπάκι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290564688528&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Βρε παιδιά κανένα Layout για aek έχει κανένας . δεν μπορώ να γράψω ελληνικά και έχω σκάσει.....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Βρε παιδιά κανένα Layout για aek έχει κανένας . δεν μπορώ να γράψω ελληνικά και έχω σκάσει.....! To link που έχω ανεβάσει στο πρώτο post το έχεις δοκιμάσει; Δεν χρειάζεσαι καν το AEKMap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amalgama Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται στο pro2 να υπάρχει λειτουργικό Android? Το soundhound υπάρχει για windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ακριβώς, τα αρχεία του Β16Β είναι εξαρχής τα μόνα που έχω χρησιμοποιήσει εγώ και δε με έχουν απογοητεύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 To link που έχω ανεβάσει στο πρώτο post το έχεις δοκιμάσει; Δεν χρειάζεσαι καν το AEKMap. για ποιο λινκ μιλάς. αν μιλάς για software εχω ένα όχι όμως της htc. προσπάθησα να βάλω της htc και μου κόλησε το τηλ. το θέμα είναι ότι εγώ χρησιμοποιώ πολύ hardware πληκ. Τελικά κατάφερα και έφτιαξα ένα layout με ελληνικά και με τόνους . απλά δεν έχω βάλει ακόμα διαλυτικά. ήταν πολύ ευκολο καθώς χρησιμοποιησα σαν βάση αλλα υπάρχοντα. τώρα το τηλ. είναι έτσι οπως ακριβώς ήταν όταν το πήρα με ελληνικά . θα το στείλω και στον τυπά με το aek να το ανεβάσει. είμαι πολύ χαρούμενος......:D Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Στο πρώτο post έχω link με ελληνικά πληκτρολόγια, τα επίσημα (και στο hardware και στο software). Δες καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με AEKMap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ρε Γιαννο πάω στην αρχή του thread και δεν σε βρίσκω.....! που είναι αυτό το ποστ ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 ρε Γιαννο πάω στην αρχή του thread και δεν σε βρίσκω.....! που είναι αυτό το ποστ ? :rolleyes: Για να μην παιδεύεσαι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4433326#post4433326 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) :rolleyes: Για να μην παιδεύεσαι... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4433326#post4433326 Αυτήν την σελίδα την έχω διαβάσει χιλιες φορε΄ς . ποια απο αυτά είναι Hardware ? edit : στο μεταξυ και τα δύο δεν παιζουν στο rapidshare. Edited August 11, 2011 by Pavlos3 Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται στο pro2 να υπάρχει λειτουργικό Android? Το soundhound υπάρχει για windows? http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=589 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Αυτήν την σελίδα την έχω διαβάσει χιλιες φορε΄ς . ποια απο αυτά είναι Hardware ? edit : στο μεταξυ και τα δύο δεν παιζουν στο rapidshare. Και τα δύο που είναι για τη συσκευή σου κάνουν ελληνικά και τo software και το hardware πληκτρολόγιο. Διαλέγεις ένα από τα δύο αναλόγως ποια rom φοράς. Και τα δύο link δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Και τα δύο που είναι για τη συσκευή σου κάνουν ελληνικά και τo software και το hardware πληκτρολόγιο. Διαλέγεις ένα από τα δύο αναλόγως ποια rom φοράς. Και τα δύο link δουλεύουν κανονικά. λοιπόν πΑΙΖΕΙ ΝΑ βαλει κάποιο απο τα δύο και να κόλησε η συσκευή μου. έγραψα εκεί Post και ρωτάω. η ΡΟΜ moy είναι αγγλική 6.1 και φτιαγμένη απο τον b16b . ελπίζω κάποιος που ξέρει να δει και να μου πεί αν κάνει κάποια απο τις δύο και ποια ακριβώς. ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Ανάλογα με το ποια rom έχεις (1.19, 1.70, 2.07, δες το στο about) βάζεις το ανάλογο. Πάρε και ένα backup πρώτα πριν το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδιά η γυναίκα μου έχει ένα touch pro 2 και δεν ξέρει να το αναβαθμίσει .Μπήκα να δω εγώ και είδα ότι έχει ένα κάρο αναβαθμίσεις . Πρέπει να τις κάνω όλες ή ποια να βάλω καλύτερα ? την τελευταία απευθείας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδιά η γυναίκα μου έχει ένα touch pro 2 και δεν ξέρει να το αναβαθμίσει .Μπήκα να δω εγώ και είδα ότι έχει ένα κάρο αναβαθμίσεις . Πρέπει να τις κάνω όλες ή ποια να βάλω καλύτερα ? την τελευταία απευθείας ? γιατί να το αναβαθμίσει? για ομορφιά ή έχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά? κανονικά πρέπει να βάλει την τελευταία ROM και από πάνω ότι fixes υπαρχουν Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 γιατί να το αναβαθμίσει? για ομορφιά ή έχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά? κανονικά πρέπει να βάλει την τελευταία ROM και από πάνω ότι fixes υπαρχουν ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 σας έχω καλά νέα όσον αφορά την μπαταρία!!! η εργοστασιακή κρατούσε μια μέρα τον τελευταίο καιρό με την τελευταία official rom μέχρι που αγοράστηκε καινούρια από το ebay το κινητό το έβγαλα από τον φορτιστή το Σάββατο στις 9 το πρωί και με χρήση αρκετών μηνυμάτων (αποστολή και λήψη), αρκετές κλήσεις αρκετών λεπτών,gps, ίντερνετ μέσω wifi όχι πάρα πολύ ώρα, κανένα 10λεπτο την φορά για email, ανανέωση καιρού και quick gps άντεξε μέχρι σήμερα, Τετάρτη δηλαδή στις 12 το πρωί (είχε 26% μέχρι που μπήκα στο ίντερνετ και έπεσε μετά από λίγο στο 10%) μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!!!! αυτονομία δηλαδή 4μέρες = 96+ ώρες με κανονική-καθημερινή χρήση η μπαταρία κόστισε περίπου 4€ και είναι 1750mAh ενώ η μαμά αν θυμάμαι είναι 1500mAh και έχει ίδιο μέγεθος εξωτερικά άρα δεν θέλει άλλο καπάκι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290564688528&ssPageName=STRK:MEWNX:IT αποψη μου ειναι να χτυπησεις ενα φορτιστη ντοκ (να φορτιζεις τη μπαταριουλα μονη της ) και να αγορασεις μια 2η αυθεντικη.. εμενα η χ ψ κινεζικη μου κρατησε 3 μηνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 αποψη μου ειναι να χτυπησεις ενα φορτιστη ντοκ (να φορτιζεις τη μπαταριουλα μονη της ) και να αγορασεις μια 2η αυθεντικη.. εμενα η χ ψ κινεζικη μου κρατησε 3 μηνες.. Εμένα η χ,ψ κινέζικη μου έχει κρατήσει πάνω από χρόνο, την πήρα 11 ευρώ και μου δίνει 3 γεμάτες μέρες αντί για τις 2 της αυθεντικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 φιλαράκο μου ειναι ανάλογα τι θέλει ο κάθε χρήστης εμένα δεν με κάλυψε η μπαταρία...και το μόνο σίγουρο οτι η εργοστασιακή ειναι πολύ καλύτερη ποιότητα και θα αντέξει και πολλά χρόνια (δοκιμασμένα) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 φιλαράκο μου ειναι ανάλογα τι θέλει ο κάθε χρήστης εμένα δεν με κάλυψε η μπαταρία...και το μόνο σίγουρο οτι η εργοστασιακή ειναι πολύ καλύτερη ποιότητα και θα αντέξει και πολλά χρόνια (δοκιμασμένα) :) Όχι ακριβώς, ο κάθε χρήστης θέλει ακριβώς το ίδιο πράγμα από την μπαταρία του. Ίσως να ήμουν τυχερός αλλά η κινέζικη μπαταρία μου κρατάει περίπου 50% παραπάνω από την αυθεντική. Δοκιμασμένο δεν είναι τίποτα όταν προέρχεται από ένα άτομο. Η στατιστική απαιτεί πολύ αντιπροσωπευτικότερο δείγμα. Και σύγκριση σε ομάδα ελέγχου Μη βιάζεστε να απορρίψετε τις κινεζιές. Δοκιμάστε πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Όχι ακριβώς, ο κάθε χρήστης θέλει ακριβώς το ίδιο πράγμα από την μπαταρία του. Ίσως να ήμουν τυχερός αλλά η κινέζικη μπαταρία μου κρατάει περίπου 50% παραπάνω από την αυθεντική. Δοκιμασμένο δεν είναι τίποτα όταν προέρχεται από ένα άτομο. Η στατιστική απαιτεί πολύ αντιπροσωπευτικότερο δείγμα. Και σύγκριση σε ομάδα ελέγχου Μη βιάζεστε να απορρίψετε τις κινεζιές. Δοκιμάστε πρώτα... Δεν απορίπτω κανένα προιόν απο την προέλευση του Οκ η εργοστασιακή εμένα με καλύπτει απόλυτα και δεν την αλλάζω με καμία κινέζικη χώρις ονομα....:lol: θα μπορούσα να συζητάμε για μήνες! βλέπω θέλεις να αποδείξεις κατι?:rolleyes:(πιστεύω το επόμενο ποστ θα μας ξαναπείς πόσο σε βολευει η κινέζικη μπαταρία?:p και επίσης οχι ο κάθε χρήστης δεν θέλει το ίδιο απο την μπαταρία του αποψη μου:lol: και ακόμα το ποσό των 11 ευρώ που αναφέρεις ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για ενα σεβαστό ποσο για μια μπαταρία χωρις ονομα για παράδειγμα τόσο ειναι το ημερομίσθιο του κινέζου ο οποίος είναι απόφοιτος πανεπιστημίου. Edited November 4, 2011 by ALOY8020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts