Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Όχι δεν φταίει αυτό. Κάτι με τη σύνδεση και τους drivers έχει να κάνει. Μπορείς να δοκιμάσεις σε άλλο PC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) το δοκίμασα σε άλλο Pc στο οποίο κάνει restart κανονικά και μετά το Loading προχωράει κανονικά μέχρι το 9% ξαναγυρνάει στην οθόνη με τις χρωματιστές γραμμές (κόκκινο πράσινο μπλε ασπρο) και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου βγάζει σφάλμα 260 (στον υπολογιστή). στο αρχείο help πoυ έχει μου λέει ότι ενδεχόμενη λύση είναι να κάνω hard reset το κινητό και να ξαναδοκιμάσω. το Hard reset δεν κάνει απολύτως τίποτα. μόλις ανοίγει το κινητό δηλαδή μου λέει Loading και μετά με ξαναπετάει πίσω. συμπέρασμα: είμαι χωρίς κινητό :D:D edit: Κατέβασα από το site της htc την πιο καινούργια rom (δηλαδή αυτή που είχα εγκατεστημένη πριν) πάλι αρχίζει την εγκατάσταση κανονικά και κολλάει στο 8% όπως πριν. άρα δεν φταίει και η έκδοση της rom... Edited May 29, 2011 by ErnestoZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Task 29 έχεις δοκιμάσει μία δυο φορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 το δοκίμασα σε άλλο Pc στο οποίο κάνει restart κανονικά και μετά το Loading προχωράει κανονικά μέχρι το 9% ξαναγυρνάει στην οθόνη με τις χρωματιστές γραμμές (κόκκινο πράσινο μπλε ασπρο) και μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου βγάζει σφάλμα 260 (στον υπολογιστή). στο αρχείο help πoυ έχει μου λέει ότι ενδεχόμενη λύση είναι να κάνω hard reset το κινητό και να ξαναδοκιμάσω. το Hard reset δεν κάνει απολύτως τίποτα. μόλις ανοίγει το κινητό δηλαδή μου λέει Loading και μετά με ξαναπετάει πίσω. συμπέρασμα: είμαι χωρίς κινητό :D:D edit: Κατέβασα από το site της htc την πιο καινούργια rom (δηλαδή αυτή που είχα εγκατεστημένη πριν) πάλι αρχίζει την εγκατάσταση κανονικά και κολλάει στο 8% όπως πριν. άρα δεν φταίει και η έκδοση της rom... Ελληνική συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλημέρα σας, @SCHUMIFER Task 29 όχι δεν έχω κάνει ποτέ. Για να το κάνεις πρέπει η συσκευή να είναι ξεκλείδωτη; @athanaso77 ναι ελληνική συσκευή , αγορασμένη από μαγαζί. Τελικά αποσυμπιέζοντας το .exe που κατέβασα από το site της htc δούλεψε κανονικά. Είχα απογοητευτεί, το είχα δοκιμάσει σε 4 διαφορετικά Pc. Σχετικά με την υποβάθμιση της rom είμαι αρκετά ικανοποιημένος , μου φαίνεται πολύ πιο γρήγορη από την τελευταία που είχα. Τραβάει κάποια αναπάντεχα κολλήματα του τύπου , όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν το εμφανίζει στην οθόνη παρά μόνο χτυπάει, αλλά τουλάχιστον με παίρνει κανονικά :D:D . Επίσης έχω την εντύπωση ότι έχει διορθωθεί και το πρόβλημα με την μπαταρία, σε λίγες μέρες θα δείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Μετα την αναβαθμιση κλεισε το κινητο βγαλε την μπαταρια και την σιμ για 10 δευτερα.Βαλτα παλι στη θεση τους και κανε hardreset.Λογικα δεν θα εχεις κανενα κολλημα μετα την διαδικασια αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Καλημέρα σας, Το πρόβλημα της μπαταρίας παραμένει άρα είναι 100% το Hardware, δεν με χαλάει πολύ επειδή έχει αρκετές φθηνές λύσει για να κάνω την δουλειά μου. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι χάνει το σήμα, δηλαδή εκεί που είναι 100% το χάνει εντελώς για 30-40 δευτερόλεπτα και επανέρχεται πάλι κανονικά. Απ'ότι κατάλαβα δεν φταίει ούτε η rom ούτε η έκδοση radio επειδή το έκανε και στην προηγούμενη rom (την πιο πρόσφατη). Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Να το στείλω να το κοιτάξουν; Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το service της htc και δεν έχω άλλο κινητό. Άμα είναι να το κρατήσουν κανα δίμηνο βράστα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Αν δεν έχεις εγγύηση δεν ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει να το πας στην αντιπροσωπεία... Δοκίμασε και άλλο radio και πάνω απ'όλα κάνε task29 πριν από την επόμενη ρομ. Κοίτα και μία τα pm σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Καλημέρα σας, Το πρόβλημα της μπαταρίας παραμένει άρα είναι 100% το Hardware, δεν με χαλάει πολύ επειδή έχει αρκετές φθηνές λύσει για να κάνω την δουλειά μου. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι χάνει το σήμα, δηλαδή εκεί που είναι 100% το χάνει εντελώς για 30-40 δευτερόλεπτα και επανέρχεται πάλι κανονικά. Απ'ότι κατάλαβα δεν φταίει ούτε η rom ούτε η έκδοση radio επειδή το έκανε και στην προηγούμενη rom (την πιο πρόσφατη). Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Να το στείλω να το κοιτάξουν; Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει το service της htc και δεν έχω άλλο κινητό. Άμα είναι να το κρατήσουν κανα δίμηνο βράστα :cry: Επικοινώνησε με την ACE Hellas, είναι εξυπηρετικοί και άμεσοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) Εγκατέστησα τη ROM 2.07.482.2 από εδώ: http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=913 Αλλά δυστυχώς πάλι ελληνικά δεν έχω. Προσπαθώ να κατεβάσω αυτή: http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=771 Αλλά όταν δίνω το sn μου λέει πως δεν κάνει για την συσκευή μου αυτό το λογισμικό και δεν με αφήνει να το κατεβάσω. Μόλις μίλησα με την Ace hellas και μου είπαν πως το κιν είναι αγορασμένο από Αγγλία και για αυτό το λόγο θα έχω πάντα τα αγγλικά. Δεν αλλάζει λένε αυτό. Υπάρχει κάτι να κάνω για να περάσω ελληνικά? Edited June 7, 2011 by bonjovi10gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Πού ακριβώς θέλεις ελληνικά? Στα μηνύματα ας πούμε ή σε όλο το sense? Και γιατί είσαι ακόμη με rom της HTC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) Δεν το έχω πολύ καιρό το tp2. Ναι στα μηνύματα θέλω να έχω ελληνικά. Δεν γνωρίζω κάτι καλύτερο. Διάβασα για ένα xda-developers αλλά δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα σχετικά με τα βήματα που πρέπει να κάνω και για αυτό κατέφυγα σε αυθεντική Rom. Το λινκ αυτό http://htcpedia.com/official_ell_rom_update_for_touch_pro2/soft/htc-rhodium-rom/download.html δεν λειτουργει, όταν επιλέγεις κατέβασμα Edited June 7, 2011 by bonjovi10gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το λινκ αυτό http://htcpedia.com/official_ell_rom_update_for_touch_pro2/soft/htc-rhodium-rom/download.html δεν λειτουργει, όταν επιλέγεις κατέβασμα Το μόνο καλό... Πας εδώ και μελετάς http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=632617 Όταν είσαι έτοιμος κατεβάσεις και εγκαθιστάς την τελευταία του S3 ρομ. Αφού λοιπόν βάλεις μία σωστή ρομ (το ποια από τις 4-5 εκδόσεις που έχει εκεί θα βάλεις αν θες το συζητάμε) πάμε για τα όμορφα. Ο δικός μας B16B έχει φροντίσει για εμάς http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554163 Κατεβάζεις το μεσαίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 muchas gracias! Έκανα το homework... το ξεκλείδωσα και τώρα είμαι στη φάση ποια να επιλέξω. Τι προτείνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 muchas gracias! Έκανα το homework... το ξεκλείδωσα και τώρα είμαι στη φάση ποια να επιλέξω. Τι προτείνεις? Τι εννοείς το ξεκλείδωσες? Έκανες hardSPL? Αν ναι , ωραίος. Τώρα για τις ρομ του Jackos. Έχει 2 σειρές. Την S3 και την EVO Στην ουσία η διαφορά έχει ως εξής. Η S3 στηρίζεται σε δοκιμασμένα και παλαιότερα builds των wm 6.5 Αυτό σημαίνει λιγότερα bugs, περισσότερη ευστάθεια, καλύτερη ram management,...,γενικώς στη δική μου γλώσσα καλύτερο λειτουργικά κινητό. Αυτό που η σειρά EVO έχει είναι ότι στηρίζεται στις πλέον cutting edge δομές του wm6.5.x με αποτέλεσμα περισσότερη φιλικότητα στη χρήση χωρίς γραφίδα, πολύ περισσότερο γραφικό και ίσως πού και πού κάτι καινούριο να περάσει πρώτα από evo πριν φτάσει σε s3. Από την περιγραφή μου μάλλον κατάλαβες ότι χρησιμοποιώ φανατικά S3 γιατί έτσι κι αλλιώς και τα γραφικά που έχει η S3 τα απενεργοποιώ όσο μπορώ, χωρίς να τα απαρνούμαι και τελείως όμως. Από εκεί και πέρα η ram management είναι πάντα θέμα στα windows και αυτό δεν άλλαξε στα mobile. Με τις παλιές builds εγώ έχω δει ασύγκριτα καλύτερη χρήση και εκμετάλλευση της ram. Αλλά μη φανταστείς ότι οι S3 είναι μαύρη οθόνη με άσπρα γράμματα. Βλέπεις εξάλλου στο λινκ που σου έγραψα φωτογραφίες από τις ΡΟΜ. Εγώ χρησιμοποιώ τη Full η οποία περιέχει το cht 2.0 χωρίς το οποίο για μένα πρέπει όλα τα κινητά με wm 6.5 να τα βάψουμε μπλε και να τα πετάξουμε στη θάλασσα. Οι από κάτω εκδόσεις του Jackos είναι ελαφρύτερες η μία από την άλλη, στερώντας σου όμως σε experience. Πραγματικά πρέπει να δεις τι θέλεις για να αποφασίσεις . Αν ας πούμε δεν έχεις δει ποτέ σου cht τότε μπορείς και να δοκιμάσεις ManilaRUSH - Sense 2.5 only (4 column quick links [CHT1.6.1]) ShowLITE - Sense 2.5 only SmartMOVE (bonus release) - Sense 2.1 only (some mods to make it feel like Sense 2.5) SleekBASIC (bonus release 2) - TF3D 2.1 only Όλες θα σου φανούν αστέρια σε σχέση με τις αυθεντικές της htc που σου βαραίνουν το κινητό τώρα.Μάλιστα θα είναι ακόμη γρηγορότερες από τη full ας πούμε που βάζω εγώ (αλλά σου είπα, άμα κάνεις το λάθος και χρησιμοποιήσεις το cht δε γυρνάς πίσω!) ΥΓ1 το ht 2.0 είναι βαρύ για το κινητό μας σε full deployment . Μόνο άμα κόψεις πολλά από τα τρελά του κόλπα γίνεται βιώσιμο (κι έτσι το χρησιμοποιώ). Μία καλή λύση είναι να βάλεις το 1.8.5 που είναι αισθητά ελαφρύτερο, χωρίς να στερείται λειτουργικότητας! Αν πας σε evo δε θα απογοητευτείς γιατί τα wm builds που χρησιμοποιούνται έχουν πλέον δουλευτεί πολύ και δεν έχουν χαζά bugs! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. June 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2011 Ναι έκανα HardSPL με τη V2_00R3_185HSPL. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τώρα προσπαθώ να αποφασίσω ποια ROM… Μόλις την εγκαταστήσω ποστάρω review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά θέλω να βγάλω την 6.5 που μου είχαν βάλει στην ace και θέλω να ξαναβάλω την 6.1. που μπορώ να την βρώ ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδιά θέλω να βγάλω την 6.5 που μου είχαν βάλει στην ace και θέλω να ξαναβάλω την 6.1. που μπορώ να την βρώ ? Την είχα αναζητήσει και παλαιότερα. Δύσκολο να βρεθεί. Μόνο αυτή που έχεις υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Την είχα αναζητήσει και παλαιότερα. Δύσκολο να βρεθεί. Μόνο αυτή που έχεις υπάρχει. τουλάχιστον υπάρχει καμία η οποία να ειναι 6.1 και ελληνική στους developers ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 σας έχω καλά νέα όσον αφορά την μπαταρία!!! η εργοστασιακή κρατούσε μια μέρα τον τελευταίο καιρό με την τελευταία official rom μέχρι που αγοράστηκε καινούρια από το ebay το κινητό το έβγαλα από τον φορτιστή το Σάββατο στις 9 το πρωί και με χρήση αρκετών μηνυμάτων (αποστολή και λήψη), αρκετές κλήσεις αρκετών λεπτών,gps, ίντερνετ μέσω wifi όχι πάρα πολύ ώρα, κανένα 10λεπτο την φορά για email, ανανέωση καιρού και quick gps άντεξε μέχρι σήμερα, Τετάρτη δηλαδή στις 12 το πρωί (είχε 26% μέχρι που μπήκα στο ίντερνετ και έπεσε μετά από λίγο στο 10%) μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!!!! αυτονομία δηλαδή 4μέρες = 96+ ώρες με κανονική-καθημερινή χρήση η μπαταρία κόστισε περίπου 4€ και είναι 1750mAh ενώ η μαμά αν θυμάμαι είναι 1500mAh και έχει ίδιο μέγεθος εξωτερικά άρα δεν θέλει άλλο καπάκι http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290564688528&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Βρε παιδιά κανένα Layout για aek έχει κανένας . δεν μπορώ να γράψω ελληνικά και έχω σκάσει.....! Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Βρε παιδιά κανένα Layout για aek έχει κανένας . δεν μπορώ να γράψω ελληνικά και έχω σκάσει.....! To link που έχω ανεβάσει στο πρώτο post το έχεις δοκιμάσει; Δεν χρειάζεσαι καν το AEKMap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amalgama Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος εάν γίνεται στο pro2 να υπάρχει λειτουργικό Android? Το soundhound υπάρχει για windows? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ακριβώς, τα αρχεία του Β16Β είναι εξαρχής τα μόνα που έχω χρησιμοποιήσει εγώ και δε με έχουν απογοητεύσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 To link που έχω ανεβάσει στο πρώτο post το έχεις δοκιμάσει; Δεν χρειάζεσαι καν το AEKMap. για ποιο λινκ μιλάς. αν μιλάς για software εχω ένα όχι όμως της htc. προσπάθησα να βάλω της htc και μου κόλησε το τηλ. το θέμα είναι ότι εγώ χρησιμοποιώ πολύ hardware πληκ. Τελικά κατάφερα και έφτιαξα ένα layout με ελληνικά και με τόνους . απλά δεν έχω βάλει ακόμα διαλυτικά. ήταν πολύ ευκολο καθώς χρησιμοποιησα σαν βάση αλλα υπάρχοντα. τώρα το τηλ. είναι έτσι οπως ακριβώς ήταν όταν το πήρα με ελληνικά . θα το στείλω και στον τυπά με το aek να το ανεβάσει. είμαι πολύ χαρούμενος......:D Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts