Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλή Ανάσταση.

Αποφάσισα να λύσω ένα πρόβλημα. Μου έχουν περάσει απο την ace 6.5 Wm. Κάθε φορά που άζω συντομέυσεις στο windows/start menu αυτό μου τις γυρνάει στο start menu/προγράμματα.

Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παιδιά και να με συγχωρειτέ αλλά ήθελα να το λύσω άμεσα....!

Καλή Ανάσταση σε όλους.

LiteStep User

Παύλος :p

θέλω να βάλω προγράμματα στο quick μενου όπως ήταν στα παλιά που έβαζες κάποια προγράμματα στο μενου . σημειωτέον ότι έχω wisbar advance οπότε το μενου μου είναι το παλιο κλασσικό και όχι αυτή η μακακία της htc .

LiteStep User

• Administrators
Τότε μάλλον θα είναι κάποιο θέμα ασυμβατότητας του wisbar advance με τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού μιας και όπως σωστά τόνισες το start menu έχει αλλάξει τελείως πια.

Modpic.gif

ok φίλε μου θα το ψάξω απο εκεί τότε.

ευχαριστώ πολύ και καλή Ανάσταση σε όλους .

LiteStep User

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σας,

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία. Αποφορτίζεται πολύ εύκολα ακόμα και στην αναμονή χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου τρώει 10% το δίωρο. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα κάποια εφαρμογή; Το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν έχω εγκαταστήσει κάτι καινούργιο για να δικαιολογείται αυτό. Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο αν η μπαταρία είναι στα τελευταία της;

Καλησπέρα σας,

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την μπαταρία. Αποφορτίζεται πολύ εύκολα ακόμα και στην αναμονή χωρίς να το χρησιμοποιώ καθόλου τρώει 10% το δίωρο. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα κάποια εφαρμογή; Το σκέφτηκα αυτό αλλά δεν έχω εγκαταστήσει κάτι καινούργιο για να δικαιολογείται αυτό. Μπορώ να δω με κάποιο τρόπο αν η μπαταρία είναι στα τελευταία της;

μήπως την έχει ακούσει η μπαταρία? και εμένα κρατάει λίγο και το παράδοξο είναι ότι μια φορά την ώρα που φόρτιζε, το βλέπω και είναι στο 76% και μετά από 20 δευτερόλεπτα περίπου βλέπω ότι άναψε πράσινο (τέλος φόρτισης) πατάω και μου βγάζει 100% άρα παίζει πχ το δικό μου να έχει χάσει 25% της μπαταρίας

να αγόραζες μία από ebay να δοκιμάσεις?

l33t )3\/&1_[]|* &2

ψήθηκα για αυτό εδώ

http://cgi.ebay.com/USB-Charger-2-Battery-Sprint-HTC-Touch-Pro-2-tilt-2-/290564230582?pt=PDA_Accessories&hash=item43a6fa4db6

πολύ φτηνό και όσο και να κρατάει αφού θα υπάρχουν 3 μπαταρίες είναι αλλιώς.

το μόνο που με προβληματίζει είναι που γράφει Sprint. παίζει να μην ταιριάζει;

• Administrators
το μόνο που με προβληματίζει είναι που γράφει Sprint. παίζει να μην ταιριάζει;

Ταιριάζει, όπως και σε όλα τα TouchPro2.

Modpic.gif

Καλησπέρα σας,

Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό και αν θυμάμαι το είχα ανέφερει παλιότερα μόλις είχα αλλάξει rom και ήθελα να δω αν έφταιγε η συγκεκριμένη έκδοση.. Ποια rom έχεις και ποιο radio???

• 2 weeks later...
Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό και αν θυμάμαι το είχα ανέφερει παλιότερα μόλις είχα αλλάξει rom και ήθελα να δω αν έφταιγε η συγκεκριμένη έκδοση.. Ποια rom έχεις και ποιο radio???

rom εχω την μανισια, δεν την έχω αλλάξει είναι 2.07.482.2(80303) οπότε στην περίπτωσή μου δεν φταίει 100% αυτό.

radio: 4.49.25.91 οπού πάλι δεν φταίει αυτό γιατί δεν έχω πειράξει τίποτα.

από κει που κρατούσε δηλαδή 4-5 μέρες stand-by (μην πω και παραπάνω) τώρα κρατάει μία το πολύ.

μου φαίνεται πολύ παράξενο που χάλασε έτσι απότομα , από μέρα σε μέρα.

επειδή δεν θέλω να μπλέξω με ebay μάλλον θα πάω σε αυτήν

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18240

μήπως επειδή είναι 1800 έχει και μεγαλύτερο πλάτος; θα χρειαστώ δηλαδή άλλο καπάκι;

rom εχω την μανισια, δεν την έχω αλλάξει είναι 2.07.482.2(80303) οπότε στην περίπτωσή μου δεν φταίει 100% αυτό.

radio: 4.49.25.91 οπού πάλι δεν φταίει αυτό γιατί δεν έχω πειράξει τίποτα.

από κει που κρατούσε δηλαδή 4-5 μέρες stand-by (μην πω και παραπάνω) τώρα κρατάει μία το πολύ.

μου φαίνεται πολύ παράξενο που χάλασε έτσι απότομα , από μέρα σε μέρα.

επειδή δεν θέλω να μπλέξω με ebay μάλλον θα πάω σε αυτήν

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=18240

μήπως επειδή είναι 1800 έχει και μεγαλύτερο πλάτος; θα χρειαστώ δηλαδή άλλο καπάκι;

αυτή η rom που έχεις είναι που "ρημάζει" την μπαταρία!! όσοι έβαλαν un-official rom είπαν ότι κρατάει παραπάνω, επίσης με τα χρήματα αυτά εγώ θα έπαιρνα 2 μπαταρίες από το ebay, μιας και αυτή κινέζικη μου μοιάζει και δεν δίνει και το καπάκι το πίσω (με το οποίο γίνεται πολύ άσχημο το κινητό και 2πλάσιο)

l33t )3\/&1_[]|* &2

αυτή η rom που έχεις είναι που "ρημάζει" την μπαταρία!! όσοι έβαλαν un-official rom είπαν ότι κρατάει παραπάνω, επίσης με τα χρήματα αυτά εγώ θα έπαιρνα 2 μπαταρίες από το ebay, μιας και αυτή κινέζικη μου μοιάζει και δεν δίνει και το καπάκι το πίσω (με το οποίο γίνεται πολύ άσχημο το κινητό και 2πλάσιο)

δεν μπήκα στην διαδικασία να αλλάξω rom επειδή έχω την εντύπωση ότι μετά θα είμαι εκτος εγγύησης.

επαναλαμβάνω ότι δεν πιστεύω ότι φταίει η rom γιατί εδώ και 1 χρόνο που έχω το κινητό έχω την ίδια, δεν την έχω αλλάξει ποτέ

δεν μπήκα στην διαδικασία να αλλάξω rom επειδή έχω την εντύπωση ότι μετά θα είμαι εκτος εγγύησης.

επαναλαμβάνω ότι δεν πιστεύω ότι φταίει η rom γιατί εδώ και 1 χρόνο που έχω το κινητό έχω την ίδια, δεν την έχω αλλάξει ποτέ

θα σου πρότεινα να χτυπήσεις μια μπαταρία από ebay και θα είσαι οκ

l33t )3\/&1_[]|* &2

αυτό βλέπω τώρα, οι τιμές μέρα με την νύχτα. με 15 δολαριάκια έχει 3 μπαταρίες + φορτιστή. έλεος

ωστόσο υπάρχει και άλλο σοβαρότερο πρόβλημα που το παρατήρησα σήμερα, βγαίνει συνέχεια εκτος δικτύου

αυτό για τις Unoficial roms και την εγγύηση ισχύει; ειδάλλως να αλλάξω την rom να τελειώνουμε :p

αυτό βλέπω τώρα, οι τιμές μέρα με την νύχτα. με 15 δολαριάκια έχει 3 μπαταρίες + φορτιστή. έλεος

ωστόσο υπάρχει και άλλο σοβαρότερο πρόβλημα που το παρατήρησα σήμερα, βγαίνει συνέχεια εκτος δικτύου

αυτό για τις Unoficial roms και την εγγύηση ισχύει; ειδάλλως να αλλάξω την rom να τελειώνουμε :p

την χάνεις απευθείας την εγγύηση! εγώ μιλάω εκ του ασφαλούς καθώς το πήρα το κινητό από εξωτερικό με το που κυκλοφόρησε άρα την έχασα εδώ και καιρό αλλάζοντας rom:lol:

l33t )3\/&1_[]|* &2

κατάλαβα, για μένα ισχύει ακόμα για 10 μήνες οπότε δεν θέλω να το ρισκάρω.

άρα το μόνο που μπορεί να δουλέψει είναι ίσως αναβάθμιση του radio;

πριν πειράξεις κάτι που θα χαλάσει την εγγύηση που έχεις, άλλαξε μια μπαταρία και βλέπεις! δεν θα πάει και χαμμένη!

l33t )3\/&1_[]|* &2

εννοείται ότι θα αλλάξω μπαταρία απλά το πρόβλημα είναι ότι χάνω το 90% των κλήσεων και μου έρχονται σε μήνυμα

κράτα backup και κάνε hard reset, αν συνεχιστεί το πρόβλημα το πηγαίνεις για service και ας κρίνουν αυτοί τι φταίει, καθώς αν αλλάξεις radio rom και βγεις εκτός εγγύησης και δεν λυθεί το πρόβλημα θα φταις εσύ!

l33t )3\/&1_[]|* &2

Μπες στην ιστοσελιδα της HTC http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=250&cat=2&dl_id=771 και κατεβασε αυτη την γνησια εκδοση.Δεν χανεις εγγυηση γιατι ειναι γνησια.Ειναι πολυ πιο ελαφρια απο την εξελιξη αυτης δηλαδη αυτη που εχεις εσυ και σχεδον χωρις προβληματα.Τοτε θα καταλαβεις εαν φταιει η μπαταρια η οχι.

προσπαθώ να περάσω την rom που μου έστειλες αλλά με το που κάνει restart Και πάει να την κάνει εγκατάσταση μου πετάει σφάλμα ότι έχασε την σύνδεση , σαν να έβγαλα το καλώδιο δηλαδή ... :(:( το δοκίμασα αρκετές φορές και σε διαφορετικές θύρες και δεν νομίζω το καλώδιο ή η συνδεση να έχει πρόβλημα.

μήπως φταίει το γεγονός ότι πάω να εγκαταστήσω rom παλιότερη από αυτή που έχω ;