ALOY8020 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδια να ρωτησω, κατι πριν κανα χρονο αγορασα το κινητο απο ebay την εκδοση που εχει βγει για την T-mobile. Ολο αυτο το καιρο κανενα προβλημα πριν 5 μερες παιρνω ενα τηλεφωνο το κλεινω και το αφηνω στο γραφειο (αυτα τα λεω για πω οτι δεν επεσε η χτυπησε καπου). οταν μετα απο καποια ωρα πηγα να το ξαναχρησιμοποιησω και το touch screen δεν ανταποκρινοταν, το εκανα restart αλλα τιποτα μετα παρατηρησα ενα μακροστενο σημαδι στην οθονη σαν κηλιδα. Εν ολιγοις το κινητο φαινεται να οτι δεν εχει προβλημα λειτουργιας αλλα χαλασε η αφη. Ξερετε που θα μπορουσα να το παω για να το φτιαξω; Στη ACE Hellas δεν το δεχονται γιατι δεν εχω αποδειξη αγορας :!::!::!::!::( ισως αν εβρισκες το ανταλακτικο και καποιον εμπειρο τεχνικο που να το αναλαβει... :confused: εκτος επισημου σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Η ace hellas ούτως ή άλλως δεν δέχονται branded συσκευές. Η αγορά LCD-digitizer από το ebay και η "εγχείρηση" από κάποιον τεχνικό... είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Παιδια να ρωτησω, κατι πριν κανα χρονο αγορασα το κινητο απο ebay την εκδοση που εχει βγει για την T-mobile. Ολο αυτο το καιρο κανενα προβλημα πριν 5 μερες παιρνω ενα τηλεφωνο το κλεινω και το αφηνω στο γραφειο (αυτα τα λεω για πω οτι δεν επεσε η χτυπησε καπου). οταν μετα απο καποια ωρα πηγα να το ξαναχρησιμοποιησω και το touch screen δεν ανταποκρινοταν, το εκανα restart αλλα τιποτα μετα παρατηρησα ενα μακροστενο σημαδι στην οθονη σαν κηλιδα. Εν ολιγοις το κινητο φαινεται να οτι δεν εχει προβλημα λειτουργιας αλλα χαλασε η αφη. Ξερετε που θα μπορουσα να το παω για να το φτιαξω; Στη ACE Hellas δεν το δεχονται γιατι δεν εχω αποδειξη αγορας :!::!::!::!::( To έχω πάθει και στο δικό μου και ακόμα υπάρχει αυτή η λωρίδα που λες εδώ και 2 μήνες. Αυτό έγινε 100% επειδή κάπου πιέστηκε η οθόνη. Άμα παρατηρήσεις σε εκείνο το σημείο έχει κολλήσει το digitizer με την οθόνη και δεν υπάρχει καθόλου κενό μεταξύ τους. Δοκίμασε από το πλάι να προσπαθήσεις πολύ προσεκτικά να το σηκώσεις πολύ λίγο το digitizer με το νύχι ή με κάτι άλλο, πάρα πολύ λίγο όμως και θα διορθωθεί προσωρινά. Η λωρίδα στην οθόνη(σαν κηλίδα πετραλαίου μοιάζει) θα μειωθεί-δεν θα εξαφανιστεί αλλά θα δουλεύει κανονικά η αφή. Εγώ το έχω εδω και 2 μήνες το πρόβλημα και σχεδόν κάθε φορά που το βάζω στην τσάντα μου με την εργοστασιακή θήκη πάντα:mad:, παθαίνει το ίδιο και κάνω κι εγώ αυτό που σου είπα και δουλέυει. Αυτό φυσικά είναι προσωρινή και "μπακάλικη" λύση. Άμα ψάξεις στο ίντερνετ υπάρχουν αρκετοί στο εξωτερικό που έχουν αυτό το πρόβλημα και κάποιοι δίνουν κάποια λύση με βεντούζα , αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Αν αποτύχει και αυτό μετά η λύση είναι μονόδρομος, όπως είπε ο athanaso77... Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 (edited) Γεια σε ολους ! Χρειαζομαι εξτρα προγραμματακι για να προβαλω εικονα σε τηλεοραση? εννοω με 3.5 υποδοχη ... απο οτι εψαξα κομματακι δυσκολο... Edited February 8, 2011 by ALOY8020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Γεια σε ολους ! Χρειαζομαι εξτρα προγραμματακι για να προβαλω εικονα σε τηλεοραση? εννοω με 3.5 υποδοχη ... απο οτι εψαξα κομματακι δυσκολο... http://www.thecellguru.com/Products/14304 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 http://www.thecellguru.com/Products/14304 σε ευχαριστω φιλε μου, παντως με καλωδιο οχι οριτζιναλ της μαμας αλλα αναλογικο σε 3.5 υποδοχη και επειτα στον ανταπτορα της htc σε μινι usb δεν το αναγνωριζει σαν τιβι out αλλα σαν ακουστικα .. βρηκα ομως μετα απο ψαξιμο και ειναι εφικτο να το μετατρεψεις και δεν χρειαζετε να ξοδεψεις τοσα λεφτα για το καλωδιο.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Αν το καταφέρεις να δουλέψει, θα ήταν καλό να μας το αναλύσεις περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 ουσιαστικα το καλωδιο που θα χρησιμοποιησω ειναι ενα απλο αναλογικο με 3 εξοδους ηχο εικονα ηχο ... που στην αλλη ακρη εχει βυσμα 3.5μμ οπως τα ακουστικα. αυτο το κουμπωνουμε σε ενα ανταπτορα της htc που εχω εγω απο μαμα. οταν με το καλο εφαρμοσω την λυση που βρηκα (γιατι ειναι καπως πατεντα ας το πουμε) και δουλεψει θα σας δωσω νεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Παιδιά θέλω να εγκαταστήσω στο touch pro2 τον εκτυπωτή μου για να μπορώ να εκτυπώνω και από το κινητό. Γίνεται κάτι τέτοιο? Και πως? Έχω τον Hp f2480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Δε νομίζω ότι ο εκτυπωτής αυτός υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Οπότε δεν παίζει λες να κάνω κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Λογικά με bluetooth θα μπορουες αλλά αυτές οι συσκευές δεν υποστηρίζουν usb host Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Οπότε δεν παίζει λες να κάνω κάτι τέτοιο. Σε γενικές γραμμές... ναι δεν παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 ρε παιδιά δηλαδή κάποιος πριν ποστάρει πρέπει να διαβάσει 116 σελίδες μπας και απαντιέται η απορία του πιο πριν. δεν ξέρω αλλά δεν το βρίσκω καθόλου βολικό, παίζει να είναι και πιο άβολο απότι το ίδιο το κινητό :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_z_ioanni Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Ε, ίσως να μη φταίει και τόσο το κινητό, αν κάποιος δεν έχει ανακαλύψει τις λειτουργίες του. Το ίδιο ισχύει και για την αναζήτηση στο φόρουμ. Η δυνατότητα υπάρχει, το αν θα την επιλέξει κανείς ή όχι δεν χαρακτηρίζει το νήμα/θέμα αλλά τον χρήστη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 ρε παιδιά δηλαδή κάποιος πριν ποστάρει πρέπει να διαβάσει 116 σελίδες μπας και απαντιέται η απορία του πιο πριν. δεν ξέρω αλλά δεν το βρίσκω καθόλου βολικό, παίζει να είναι και πιο άβολο απότι το ίδιο το κινητό :D. Υπάρχει και η "Αναζήτηση" σε κάθε θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Το Spb Wireless Monitor είναι η συνέχεια του GPRS monitor και κατά συνέπεια συνιστώ τη χρήση του πρώτου. Όλοι αυτό χρησιμοποιούμε, είναι αξιόπιστο. Καλησπέρα σας, Έβαλα πρόγραμμα δεδομένων και για να αποφύγω καμια έκπληξη είπα να δοκιμάσω το spb wireless monitor. Το εγκατέστησα trial για 15 μέρες. Συνδέθηκα με wifi για να δω τι παίζει, έκανα λίγο browsing και μόλις πήγα να δω την χρήση μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό, κάτι kb για αρκετές σελίδες. Είπα να κατεβάσω να δω αμα λέει αλήθεια και κατέβασα ένα αρχείο 6.5MB αλλά στο Monitor έγραψε μόνο 2... πως γενεν αυτό; σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; μην γίνει καμια στραβη και έρθει κανά διακοσάρικο ο λογαριασμός. μπορώ με κάποιο να τεστάρω αν το πρόγραμμα λέει αλήθεια; Edited March 2, 2011 by ErnestoZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Παράξενο αυτό που αναφέρεις. Το Spb Wireless Monitor είναι από τα πιο αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) υπάρχει περίπτωση να φταίει ο opera ή γενικά ο browser; δεν νομίζω ποιό άλλο θεωρείται αξιόπιστο για windows mobile 6.5; να βάλω και τα δύο να δω αμα φταίει τίποτα άλλο... τροποοίηση: τώρα το δοκίμασα να κατεβάσω μέσω usb active sync και ο όγκος των δεδομένων είναι ακριβής. μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει με wifi να μου φύγει και το άγχος; :P Edited March 2, 2011 by ErnestoZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 υπάρχει περίπτωση να φταίει ο opera ή γενικά ο browser; δεν νομίζω Δεν έχει να κάνει. ποιό άλλο θεωρείται αξιόπιστο για windows mobile 6.5; να βάλω και τα δύο να δω αμα φταίει τίποτα άλλο... http://www.clickapps.com/moreinfo.htm?pid=14275&PHPSESSID=98ace898aa63136b14cf223106bdde21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. έκανα hard reset επειδή έτρωγε πολλά σκαλώματα. τα εγκατέστησα όλα κανονικά και έκανα ενημέρωση απο το myphone της microsoft. στις λεπτομέρειες του myphone έλεγε 330kb και το spb έλεγε 120kb :S. πάλι τα ίδια δηλαδή. btw εκείνο που μου έστειλες να κατεβάσω βγάζει σφάλματα και δεν το εγκαθιστά. λες το spb να έχει πρόβλημα με το wifi και να δουλεύει κανονικά με το gprs; Edited March 2, 2011 by ErnestoZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 btw εκείνο που μου έστειλες να κατεβάσω βγάζει σφάλματα και δεν το εγκαθιστά. Τι σφάλμα; Μήπως σου ζητά το netcf3.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 ήταν λάθος μου, το εγκατέστησα μια χαρά. δεν έχει επιλογή να το δοκιμάσω με wifi οπότε θα το δω αύριο που θα μπει το data plan. ας ελπίσουμε να λειτουργεί και το spb wireless γιατί μου άρεσε αρκετά σαν εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErnestoZ Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 σορρυ για το διπλοποστάρισμα. το δοκίμασα για λίγο, και το gprs και το spb γράφουν τον ίδιο αριθμό δεδομένων οπότε δεν νομίζω να πάει κάτι στραβά. εσείς το έχετε όλη μέρα ανοιχτό; το άνοιξα για λίγο και είχε Wind gprs χρονόμετρο και μετρούσε την ώρα. υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση η χρέωση με την ώρα; α και κάτι τελευταίο εγώ που έχω 200Mb τον μήνα δωρεαν , αυτό σημαίνει ότι είναι τα δεδομένα που μου στέλνουν και στέλνω σωστά; αυτά τα προγράμματα μετραν μόνο τα δεδομένα που μου στέλνουν ή όλα μαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 α και κάτι τελευταίο εγώ που έχω 200Mb τον μήνα δωρεαν , αυτό σημαίνει ότι είναι τα δεδομένα που μου στέλνουν και στέλνω σωστά; αυτά τα προγράμματα μετραν μόνο τα δεδομένα που μου στέλνουν ή όλα μαζί; Και όσα γίνονται upload και όσα γίνονται download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts