Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Η χρήση κάποιου radio είναι και υποκειμενικός παράγοντας μιας και η απόδοσή του επηρεάζεται ανάλογα τον provider αλλά και την περιοχή λήψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Αυτό με ενδιαφέρει και μένα. Αν υπάρχει κάποιο Link! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549939 Eγώ έβαλα το 4.49.25.91 και είναι όλα μια χαρά..δεν έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια για να σου πω καλύτερα ή χειρότερα αλλά είδα σχόλια (κυρίως για την μπαταρία που λένε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής) :) Tώρα κάντε μου και μένα μια χάρη και εξηγήστε μου τι είναι το καθένα από τα παρακάτω γιατί υπάρχουν όλα μαζί σε κάθε rom και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά αλλαγή οφείλεται σε τι...Τί είναι λοιπόν τα: Sense, Manila, Cookie, TouchFLO 3D? Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι Sense είναι η επόμενη έκδοση του touchflo3d και είναι αυτό που βλέπω οπτικά ως αρχική οθόνη + το slider με τα tabs, αλλά κάτι δεν μου κολλάει. Το manila δεν έχω καν υποψία τι μπορεί να είναι. Το cookie είναι ...customization του home tab??? :P λίγο help λοιπόν.. πχ εδώ...ποιά η διαφορά σε αυτά τα τρία οπτικά? AthineOS v23 TP2 b23138 Sense 2.5.2018 AthineOS v23 TP2 b23138 Cookie Home Tab AthineOS v23 TP2 b23138 CHome Only Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Sense = Manila = Αυτό που σωστά είπες. Co0kies Home Tab = http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=792303 Στην ουσία αυτό είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο με τη βοήθεια του οποίου παραμετροποιείς το Sense. CHome είναι το κλασσικό περιβάλλον των windows. Δεν το συνιστώ στην παρούσα φάση. Προτίμησε την έκδοση με το Co0kies Home Tab, αξίζει. Και θα άξιζε περισσότερο αν ο b16b αναβάθμιζε τις rom του με την πιο καινούργια έκδοση του CHT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=549939 Eγώ έβαλα το 4.49.25.91 και είναι όλα μια χαρά..δεν έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια για να σου πω καλύτερα ή χειρότερα αλλά είδα σχόλια (κυρίως για την μπαταρία που λένε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής) :) Tώρα κάντε μου και μένα μια χάρη και εξηγήστε μου τι είναι το καθένα από τα παρακάτω γιατί υπάρχουν όλα μαζί σε κάθε rom και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά αλλαγή οφείλεται σε τι...Τί είναι λοιπόν τα: Sense, Manila, Cookie, TouchFLO 3D? Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι Sense είναι η επόμενη έκδοση του touchflo3d και είναι αυτό που βλέπω οπτικά ως αρχική οθόνη + το slider με τα tabs, αλλά κάτι δεν μου κολλάει. Το manila δεν έχω καν υποψία τι μπορεί να είναι. Το cookie είναι ...customization του home tab??? :P λίγο help λοιπόν.. πχ εδώ...ποιά η διαφορά σε αυτά τα τρία οπτικά? AthineOS v23 TP2 b23138 Sense 2.5.2018 AthineOS v23 TP2 b23138 Cookie Home Tab AthineOS v23 TP2 b23138 CHome Only οντως η 4.49.25.91 ειναι η καλυτερη γιατι εχει τη καλυτερη ταχυτητα στο download και με διαφορα μπορω να πω,βασικα της δοκιμασα ολες διαφορά στο σημα 3g παντως δεν ειδα.Να ρωτησω κατι ποια εκδοση opera mobile ειναι καλυτερη η 10 final ή η 10 beta 3?γιατι εχω διαβασει διαφορα σε καποια sites Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 E... όπως και να έχει η final είναι final με ότι αυτό συνεπάγεται. Όλες οι beta είναι δοκιμαστικές εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 E... όπως και να έχει η final είναι final με ότι αυτό συνεπάγεται. Όλες οι beta είναι δοκιμαστικές εκδόσεις. Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα. Αλλά για καλό ή γα κακό οι beta είναι συνήθως πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες stable εκδόσεις και σε τραβάνε...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Αλλά για καλό ή γα κακό οι beta είναι συνήθως πολύ καλύτερες από τις προηγούμενες stable εκδόσεις και σε τραβάνε...!!! Μιλάς γενικότερα ή συγκεκριμένα για τον Opera 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Γενικά πάντως και αυτό το ακολουθώ πάντα είναι ότι πας με stable version αντί για beta. Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με αυτό που εσύ πιάνεις για μισή ώρα άρα όταν λένε ότι αυτό είναι stable και αυτό είναι beta σημαίνει ότι κάτι ξέρουν... Φίλε GabrielGSXR είχες δίκιο απ ότι φαίνεται. Το AthineOS που έβαλα που φοράει Sense 2.1 είχε το people όπως το θέλω. Οπότε προκύπτουν 2 ερωτήσεις. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο υπεύθυνο για αυτήν την αλλαγή δλδ κάτι από όλα τα υπόλοιπα cooked της εκάστοτε rom? και 2 υπάρχει τρόπος να έχεις το people αυτό της 2.1 στο sense 2.5? EDIT: Kαι μιά χαζή ίσως ερώτηση. Πως βγάζουν screenshots από το κινητό? :P Βλέπω όλες αυτές τις εικόνες που δείχνουν τα looks etc που δεν είναι τραβηγμένες με μηχανή ή κάτι άλλο...πως το κάνουν αυτό? Να το κάνω και γω δλδ να κάνω καμμιά παρουσίαση να μπορώ να δείξω τα προβλήματά μου κτλ.. ΕDIT2: Α! και άλλη μια ίσως χαζή ερώτηση...τόνους πως βάζουμε σε αυτό το κινητό ρε γμτ? :P δεν το βρίσκω ούτε από το virtual ούτε από το physical keyboard :P Edited November 18, 2010 by madhack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλημερα σε ολους θελω αποψεις.. Σκεφτομαι για το προ 2 μιας και εχει βγει σε πολυ χαμηλη τιμη 300 ευρω περιπου να το χτυπησω? τι λετε οσοι το εχετε? πριν ειχα σταματησει στο αρτεμις (το οποιο ειχα χρυσοπληρωσει γιατι το ηθελα μολις πρωτοβγηκε :-D 660 ευρω!!) γνωριζω οτι δεν ειναι οτι πιο καλο εχει βγει!! αλλα το γουσταρω πολυ..το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως την πατησω παλι με τον επεξεργαστη του αρτεμις και σερνετε! λοιπον περιμενω απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Μια χαρά είναι η συσκευή και χωρίς προβλήματα. Μπορείς να βρεις στο net διάφορα reviews και να πάρεις μια εικόνα. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι ότι πλέον δεν αναπτύσσονται εφαρμογές για τα windows mobile το οποίο πλέον σαν λειτουργικό (δυστυχώς) σιγά σιγά καταργείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 athanaso εσυ το εχεις το προ2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Όχι πια, έχει περάσει όμως από τα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 ξερω τι εννοεις να στραφω προς ανδροιντ αλλα δεν ξερω γιατι δεν μου γεμιζει το ματι.. εξαλλου σαν συσκευη με βολευει με το κουερτι με την οθονη ενταξει τα wm ξερω οτι ειναι (^@^$#^#) αλλα... ειδα και οτι ειναι δυνατο να τρεξει και ανδροιντ η συσκευη σαν εναλλακτικη τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Δεν λέω να κοιτάξεις υποχρεωτικά προς android μεριά. Κατά τη γνώμη μου δεν υστερούν κάπου τα windows mobile στην παρούσα (ώριμη) φάση τους και προσωπικά το συστήνω ακόμα. Απλά οφείλω να σε ενημερώσω για το πως έχει η κατάσταση. Όσον αφορά το Android, αν θέλεις καλύτερα να πας και σε μια αντίστοιχη συσκευή. Εντούτοις, αν θέλεις να πειραματιστείς όντως υπάρχει η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 αυτο που θελω απο σενα ειναι να μου πεις για τον επεξεργαστη !! και την ταχυτητα του.. διαβασα οτι στο μουλτιτασκιν ψιλο λαγκαρει.. ενταξει δεν εχω τις τρελες απαιτησεις εδω περασα τοσο καιρο με το αρτεμις :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Επειδή έχω περάσει και εγώ από Artemis (μια χαρά για την εποχή του βέβαια) σε καταλαβαίνω. Εν ολίγοις η συσκευή τα πάει αρκετά καλά (όχι βέβαια όπως το HD2), δεν ξέρω τι απαιτήσεις μπορείς να έχεις αλλά με τον OMAP του Artemis δεν έχει καμία σχέση παρόλο που έχουν αυξηθεί αναλόγως και οι απαιτήσεις. Ρίξε μια ματιά στο net για κάποια reviews που αναφέρονται σχετικά αλλά και στο youtube για το πως λειτουργεί γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 thnx ενταξει φιλε σε ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Φίλε GabrielGSXR είχες δίκιο απ ότι φαίνεται. Το AthineOS που έβαλα που φοράει Sense 2.1 είχε το people όπως το θέλω. Οπότε προκύπτουν 2 ερωτήσεις. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο υπεύθυνο για αυτήν την αλλαγή δλδ κάτι από όλα τα υπόλοιπα cooked της εκάστοτε rom? και 2 υπάρχει τρόπος να έχεις το people αυτό της 2.1 στο sense 2.5? Η έκδοση του Sense είναι έτσι, δλδ το 2.1 έχεις τα favorites όπως το θες εσύ ενώ το 2.5 τα έχει σε τριάδες. Δεν ευθύνεται δλδ κάποιος chef γι' αυτό. Τώρα αν υπάρχει κάποια cooked με Sense 2.5 και να πήραν τα favorites απ' το 2.1, δεν το ξέρω. Δε νομίζω να υπάρχει βασικά γιατί δεν νομίζω να έχει απασχολήσει ποτέ κανέναν. Καλημερα σε ολους θελω αποψεις.. Σκεφτομαι για το προ 2 μιας και εχει βγει σε πολυ χαμηλη τιμη 300 ευρω περιπου να το χτυπησω? τι λετε οσοι το εχετε? πριν ειχα σταματησει στο αρτεμις (το οποιο ειχα χρυσοπληρωσει γιατι το ηθελα μολις πρωτοβγηκε :-D 660 ευρω!!) γνωριζω οτι δεν ειναι οτι πιο καλο εχει βγει!! αλλα το γουσταρω πολυ..το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως την πατησω παλι με τον επεξεργαστη του αρτεμις και σερνετε! λοιπον περιμενω απαντησεις! Σαν κάτωχος και γω να πω πως η συσκευή είναι πολύ καλή, δεν με έχει κρεμάσει ποτέ από καμία άποψη. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει σήμερα πλέον να το πάρεις. Έχουν ανέβει πλέον οι συσκευές σε επιδόσεις κτλ, και τα Windows Mobile τελειώνουν... Εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα σήμερα. Αν δεν είναι θέμα χρημάτων δες το HTC 7 Pro. ειδα και οτι ειναι δυνατο να τρεξει και ανδροιντ η συσκευη σαν εναλλακτικη Το Android που λες δεν δουλεύει 100%, έχει κάποια προβλήματα ακόμα, και μάλιστα σε βασικές λειτουργίες του κινητού όπως οι κλήσεις. διαβασα οτι στο μουλτιτασκιν ψιλο λαγκαρει Το multitasking είναι μια χαρά, τρέχεις αρκετές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς να παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερη καθυστέρηση. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madhack Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις ερωτήσεις που έκανα πιο πάνω? :) (και βασικά στο πως βάζουμε τόνους γιατί είναι πολύ βασικό.) Πραγματικά μου έχει φάει απίστευτο χρόνο αυτό το τηλέφωνο. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε rom..η μία κάνει αυτό αλλά όχι εκείνο η άλλη φαίνεται χάλια η άλλη έχει προβλήματα κοκ..έχω ρίξει άκυρο πάντως στα AthineOS δυστηχώς αλλά δεν με έχουν τραβήξει. Τα ίδια προσφέρουν και πολλές άλλες και μάλιστα καλύτερα. +ότι μου έχει σπάσει τα νεύρα ένα bug που δεν λέει να την κάνει...οπότε την έκανε όλη η rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Η έκδοση του Sense είναι έτσι, δλδ το 2.1 έχεις τα favorites όπως το θες εσύ ενώ το 2.5 τα έχει σε τριάδες. Δεν ευθύνεται δλδ κάποιος chef γι' αυτό. Τώρα αν υπάρχει κάποια cooked με Sense 2.5 και να πήραν τα favorites απ' το 2.1, δεν το ξέρω. Δε νομίζω να υπάρχει βασικά γιατί δεν νομίζω να έχει απασχολήσει ποτέ κανέναν. Σαν κάτωχος και γω να πω πως η συσκευή είναι πολύ καλή, δεν με έχει κρεμάσει ποτέ από καμία άποψη. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει σήμερα πλέον να το πάρεις. Έχουν ανέβει πλέον οι συσκευές σε επιδόσεις κτλ, και τα Windows Mobile τελειώνουν... Εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα σήμερα. Αν δεν είναι θέμα χρημάτων δες το HTC 7 Pro. Το Android που λες δεν δουλεύει 100%, έχει κάποια προβλήματα ακόμα, και μάλιστα σε βασικές λειτουργίες του κινητού όπως οι κλήσεις. Το multitasking είναι μια χαρά, τρέχεις αρκετές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς να παρουσιάσει κάποια ιδιαίτερη καθυστέρηση. ποιο θα επαιρνες μετα το προ2? μιλαμε οτι εχουν ανεβει οι συσκευες αλλα μιλαμε και για την τιμη.. δηλαδη οι υπολοιποι δωσατε 700 ευρω η λιγο λιγοτερο και τωρα το δινουν 300 βγαλε φορους και μεταφορικα η συσκευη δλδ παει στο 200 η λιγοτερο.. αυτα ειναι.. Σιγουρα για να σου λεω γυρω στα 300 δεν θα πηγαινα για το προ7 στην διπλη τιμη.. ειναι θεμα χρηματων εννοειτε.. τι να παρω σε αυτη την τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonjovi10gr Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω ένα προ2 από Αμερική. Αυτός που μου το πουλάει λέει ότι θα παίζει Ελλάδα. Εγώ θέλω να γράφω και ελληνικά. Λέτε θα μπορέσω να φορτώσω ελληνικά Windows mobile 6,1 ή 6,5? Και αν όχι μια ελληνική εφαρμογή που θέλω να τρέχω λέτε να έχει θάμα με το encoding ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Θα μπορείς, αρκεί να είναι η ίδια συσκευή και όχι "σαν" το TP2. ποιο θα επαιρνες μετα το προ2? μιλαμε οτι εχουν ανεβει οι συσκευες αλλα μιλαμε και για την τιμη.. δηλαδη οι υπολοιποι δωσατε 700 ευρω η λιγο λιγοτερο και τωρα το δινουν 300 βγαλε φορους και μεταφορικα η συσκευη δλδ παει στο 200 η λιγοτερο.. αυτα ειναι.. Σιγουρα για να σου λεω γυρω στα 300 δεν θα πηγαινα για το προ7 στην διπλη τιμη.. ειναι θεμα χρηματων εννοειτε.. τι να παρω σε αυτη την τιμη? Για τέτοιες συζητήσεις, υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. (Η βιασύνη αυτά κάνει... κάποιος mod να συνενώσει τα συνεχόμενα post μου). Edited November 18, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στις ερωτήσεις που έκανα πιο πάνω? Σχετικά με το Sense σου απάντησα πιο πάνω. Αν θες μπορώ να σου προτείνω μια custom ROM και εγώ, είναι η καλύτερη απ' αυτές που έχω δοκιμάσει. ποιο θα επαιρνες μετα το προ2? μιλαμε οτι εχουν ανεβει οι συσκευες αλλα μιλαμε και για την τιμη.. δηλαδη οι υπολοιποι δωσατε 700 ευρω η λιγο λιγοτερο και τωρα το δινουν 300 βγαλε φορους και μεταφορικα η συσκευη δλδ παει στο 200 η λιγοτερο.. αυτα ειναι.. Σιγουρα για να σου λεω γυρω στα 300 δεν θα πηγαινα για το προ7 στην διπλη τιμη.. ειναι θεμα χρηματων εννοειτε.. τι να παρω σε αυτη την τιμη? Εγώ το πήρα €650 πριν 1,5 χρόνο. Σου είπα απλά πως αν δεν είναι θέμα χρημάτων μην το πάρεις γιατί πλέον θεωρείτε παλιό και έρχεται το 7 Pro να το αντικαταστήσει. Αλλά όπως μου λες περιορίζεσαι σε κάποιο ποσό, τότε ναι, άμα σ' αρέσει πάρ' το. Τεχνικά προβλήματα δεν παρουσιάζει. Με την προϋπόθεση πως μιλάς για καινούρια συσκευή και όχι μεταχειρισμένη, γιατί αν είναι μεταχειρισμένο δεν μπορώ να ξερω αν έχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Σου είπα απλά πως αν δεν είναι θέμα χρημάτων μην το πάρεις γιατί πλέον θεωρείτε παλιό και έρχεται το 7 Pro να το αντικαταστήσει. Το 7 pro είναι εντελώς διαφορετική συσκευή. Όπως και να έχει, αυτό θα αργήσει περισσότερο από τις υπόλοιπες συσκευές με WP7, κάτι που δεν έχει και τόσο σημασία από τη στιγμή που δεν υπάρχει ελληνική υποστήριξη για το νέο λειτουργικό ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 οσο το οτι ειναι παλιο.. ενταξει εννοειτε οτι δεν τα θελω και ολα δικα μου με τετοια τιμη.. για καινουριο μιλαω φιλε μου αν και ειχα και κατι προτασεις για μεταχειρισμενο.. σαν επαγγελματικο θα με καλυψει λες απο την εμπειρια σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts