Prattein_Aloga Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να πεις εδώ. Στο start menu δεν βλέπεις όλα τα προγράμματα χύμα; Στο start menu των windows ειναι ολα εκει, οκ. To manila ομως δεν θα επρεπε να εχει ενα tab που να εχει τα τετραγωνακια για να βαζουμε τα προγραμματα που θελουμε (νομιζω 16 ειχε το 2.1), ή εχει καταργηθει αυτη η tab? Εχει καποιες θεσεις για shortcuts κατω απο εκει που λεει calendar αλλα ειναι μονο 12, αυτο ισχυει στην 2.5? Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει καποια αλλη 2.5 live για να ξερω... Και κατι αλλο, στην αρχικη οθονη home tab υπαρχει τροπος να εμφανιζονται τα ραντεβου που εχω στο calendar? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Στο start menu των windows ειναι ολα εκει, οκ. To manila ομως δεν θα επρεπε να εχει ενα tab που να εχει τα τετραγωνακια για να βαζουμε τα προγραμματα που θελουμε (νομιζω 16 ειχε το 2.1), ή εχει καταργηθει αυτη η tab? Εχει καποιες θεσεις για shortcuts κατω απο εκει που λεει calendar αλλα ειναι μονο 12, αυτο ισχυει στην 2.5? Για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω δει καποια αλλη 2.5 live για να ξερω... Όπως τα λες είναι. Στο HTC Sense 2.5 δεν υπάρχει το tab των εφαρμογών και αντί αυτού υπάρχουν τα shortcut στο Home tab στα οποία προσθέτεις τις εφαρμογές της αρεσκείας σου. By default, τα shortcut αυτά είναι 12. Εντούτοις δες στο πρώτο post του HD2 όπου έχω link για να τα κάνεις 16/20/25. Και κατι αλλο, στην αρχικη οθονη home tab υπαρχει τροπος να εμφανιζονται τα ραντεβου που εχω στο calendar? Εμφανίζεται μόνο ένα από τα ραντεβού σου. Με το πρώτο link που δίνω για 16/20 shortcuts στο πρώτο post του HD2 θα μπορείς να βλέπεις περισσότερα ραντεβού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 (edited) Όπως τα λες είναι. Στο HTC Sense 2.5 δεν υπάρχει το tab των εφαρμογών και αντί αυτού υπάρχουν τα shortcut στο Home tab στα οποία προσθέτεις τις εφαρμογές της αρεσκείας σου. By default, τα shortcut αυτά είναι 12. Εντούτοις δες στο πρώτο post του HD2 όπου έχω link για να τα κάνεις 16/20/25. Εμφανίζεται μόνο ένα από τα ραντεβού σου. Με το πρώτο link που δίνω για 16/20 shortcuts στο πρώτο post του HD2 θα μπορείς να βλέπεις περισσότερα ραντεβού. Thanks για την διευκρινηση. Το κατεβασα ομως και υπαρχει προβλημα. Συγκεκριμενα τωρα δεν εχει θεση για κανενα προγραμμα, ο χωρος που βρισκονταν τα τετραγωνακια εγινε διαφανης... Και μου εφαγε ενα τετραγωνο κομματι του ρολογιου πανω δεξια... Μαλλον δεν ειναι συμβατο με την εκδοση αυτη... Το απεγκατεστησα και επανηλθε στα αρχικα. Επισης δεν βλεπω κανενα ραντεβου στην οθονη, βλεπω τα στοιχεια που ειναι εδω στο πρωτο ποστ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612214 Εκει που γραφει calendar δεν θα επρεπε να ειναι το ραντεβου?? Edited February 5, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Thanks για την διευκρινηση. Το κατεβασα ομως και υπαρχει προβλημα. Συγκεκριμενα τωρα δεν εχει θεση για κανενα προγραμμα, ο χωρος που βρισκονταν τα τετραγωνακια εγινε διαφανης... Και μου εφαγε ενα τετραγωνο κομματι του ρολογιου πανω δεξια... Μαλλον δεν ειναι συμβατο με την εκδοση αυτη... Ίσως και να είναι συμβατό όμως, ψάξτο λίγο γιατί έχει και τη δυνατότητα για αυτό που είδες εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Ίσως και να είναι συμβατό όμως, ψάξτο λίγο γιατί έχει και τη δυνατότητα για αυτό που είδες εσύ. Θα διαβασω το thread καλυτερα και θα ξαναδοκιμασω, γιατι παραειναι ενδιαφερον! Παρατηρησα πως το προβλημα με τα ραντεβου ισχυει για αυτα του εορτολογιου μονο, ενα αλλο που εφτιαξα για να το τσεκαρω μου το εμφανισε κανονικα... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfelf Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Την καλημέρα μου σε όλους σας. Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα. Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ , και έχω το νοκια Ε52 αλλά τελευταία μου έχει κάνει το κλικ το HTC touch pro2. Θα ήθελα την γνώμη χρηστών που το έχουν κατά προτίμηση , για τα θετικά και αρνητικά του. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων , και χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας......:thanks: Παράθεση Καλύτερα να ζεις τ' όνειρο σου , παρά να ονειρεύεσαι την ζωή........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλώς ήρθες. Εάν διαβάσεις πιο πίσω θα πάρεις μια γενικότερη εικόνα για το τι γίνεται με την εν λόγω συσκευή η οποία σίγουρα σε γενικές γραμμές δεν παρουσιάζει προβλήματα και είναι πολύ αξιόλογη. Καλό είναι όμως να μην αναμασάμε την ίδια πληροφορία. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εάν απαντούσαμε τα υπέρ και τα κατά σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά; Πρώτα διαβάζουμε λοιπόν και εάν δεν πάρεις την απάντηση σε αυτό που θες, μπορείς να θέσεις την ερώτηση σου. Καλή διαμονή και καλή συνέχεια. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfelf Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Καλώς ήρθες. Εάν διαβάσεις πιο πίσω θα πάρεις μια γενικότερη εικόνα για το τι γίνεται με την εν λόγω συσκευή η οποία σίγουρα σε γενικές γραμμές δεν παρουσιάζει προβλήματα και είναι πολύ αξιόλογη. Καλό είναι όμως να μην αναμασάμε την ίδια πληροφορία. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εάν απαντούσαμε τα υπέρ και τα κατά σε κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά; Πρώτα διαβάζουμε λοιπόν και εάν δεν πάρεις την απάντηση σε αυτό που θες, μπορείς να θέσεις την ερώτηση σου. Καλή διαμονή και καλή συνέχεια. :rolleyes: Ευχαριστώ , και θα το κάνω. Απλά ως υποψήφιος αγοραστής της συγκεκριμένης πιθανώς συσκευής , όπως καταλαβαίνεις μαζεύω πληροφορίες.... Παράθεση Καλύτερα να ζεις τ' όνειρο σου , παρά να ονειρεύεσαι την ζωή........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Απλά ως υποψήφιος αγοραστής της συγκεκριμένης πιθανώς συσκευής , όπως καταλαβαίνεις μαζεύω πληροφορίες.... Και πολύ καλά κάνεις. Για ότι χρειαστείς (αφού διαβάσεις) εδώ είμαστε. Γενικώς να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν λύσεις για όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfelf Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 (edited) Και πολύ καλά κάνεις. Για ότι χρειαστείς (αφού διαβάσεις) εδώ είμαστε. Γενικώς να σε ενημερώσω ότι υπάρχουν λύσεις για όλα. Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η μπαταρία του Μιλάω για κάποια φυσιολογική χρήση πάντα , αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα "γνωριμίας" με την συσκευή που σίγουρα θα υπάρχει αυξημένη κατανάλωση. Έχω το Ε52 και έχοντας μπαταρία με ισχύ 1500 mAh , ξεχνάω που έχω βάλει τον φορτιστή..... Το touch pro 2 έχει ίδιας ισχύος μπαταρία , αλλά φυσικά πολύ μεγαλύτερη ανάγκη ενέργειας οπότε το ζητούμενο μου από ήδη χρήστες της συσκευής είναι η εμπειρία τους στην διάρκεια της μπαταρίας. Φυσικά οποιαδήποτε γνώμη για άλλη συσκευή που πιστεύεται ότι κάνει την ίδια δουλειά (και νομίζετε ότι θα έπρεπε να δω πριν αποφασίσω) και καλύτερα ακόμη , δεκτή. Edited February 6, 2010 by halfelf Παράθεση Καλύτερα να ζεις τ' όνειρο σου , παρά να ονειρεύεσαι την ζωή........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Το κυριότερο που με απασχολεί είναι η μπαταρία του Μιλάω για κάποια φυσιολογική χρήση πάντα , αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα "γνωριμίας" με την συσκευή που σίγουρα θα υπάρχει αυξημένη κατανάλωση. Έχω το Ε52 και έχοντας μπαταρία με ισχύ 1500 mAh , ξεχνάω που έχω βάλει τον φορτιστή..... Το touch pro 2 έχει ίδιας ισχύος μπαταρία , αλλά φυσικά πολύ μεγαλύτερη ανάγκη ενέργειας οπότε το ζητούμενο μου από ήδη χρήστες της συσκευής είναι η εμπειρία τους στην διάρκεια της μπαταρίας. Φυσικά οποιαδήποτε γνώμη για άλλη συσκευή που πιστεύεται ότι κάνει την ίδια δουλειά (και νομίζετε ότι θα έπρεπε να δω πριν αποφασίσω) και καλύτερα ακόμη , δεκτή. Αν και η μπαταρια δεν ειναι πολυ σημαντικη για μενα καθως ειμαι παντα κοντα σε εναν φορτιστη, μου διαρκει ανετα 2 μερες με μετρια και παραπανω χρηση. Οnline συνεχεια, τακτικη χρηση λεξικων κλπ, μια ωρα gps περιπου (αυτο εγινε προχτες χωρις τραγικη μειωση της μπαταριας) κλπ. Εξαρταται σιγουρα απο την χρηση παντως... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfelf Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Αν και η μπαταρια δεν ειναι πολυ σημαντικη για μενα καθως ειμαι παντα κοντα σε εναν φορτιστη, μου διαρκει ανετα 2 μερες με μετρια και παραπανω χρηση. Οnline συνεχεια, τακτικη χρηση λεξικων κλπ, μια ωρα gps περιπου (αυτο εγινε προχτες χωρις τραγικη μειωση της μπαταριας) κλπ. Εξαρταται σιγουρα απο την χρηση παντως... Σου "κολλάει" καθόλου από την χρήση των win mobile 6.5 ? Αυτά νομίζω έχει? Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πιστεύω οτι πρόκειται για καλή-πιθανή-αγορά στην τελική. Παράθεση Καλύτερα να ζεις τ' όνειρο σου , παρά να ονειρεύεσαι την ζωή........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Σου "κολλάει" καθόλου από την χρήση των win mobile 6.5 ? Αυτά νομίζω έχει? Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Πιστεύω οτι πρόκειται για καλή-πιθανή-αγορά στην τελική. Δεν εχω κανενα ιδιαιτερο θεμα με τα 6.5. Σαφως θελει ενα διαστημα να τα συνηθισεις μετα το λειτουργικο της Νοκια, αλλα δεν φανταζομαι να εχεις προβλημα. Με αυτην την συσκευη δηλαδη, διοτι παλιοτερα ειχα το ΟΜΝΙΑ και ειχα τρελα προβληματα μεχρι που γυρισα στο Ν96 απογοητευμενος με τα windows και χωρις πολλες ελπιδες επανενταξης ΛΟΛ. Μετα πηρα το ΤΡ2 απο σποντα και πραγματικα δεν μετανιωσα ουτε cent. Ελπιζω να βοηθησα. Επειδη καπου παραπανω ειδα πως ρωτησες αν υπαρχει καποια αλλη συσκευη να σου προταθει... Αν σε ενδιαφερει το πληκτρολογιο τοτε κατηγορηματικα οχι κατα την γνωμη μου, μην το σκεφτεσαι. Αν δεν σε ενδιεφερε βεβαια δεν θα ησουν σε αυτο το θεμα :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfelf Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Δεν εχω κανενα ιδιαιτερο θεμα με τα 6.5. Σαφως θελει ενα διαστημα να τα συνηθισεις μετα το λειτουργικο της Νοκια, αλλα δεν φανταζομαι να εχεις προβλημα. Με αυτην την συσκευη δηλαδη, διοτι παλιοτερα ειχα το ΟΜΝΙΑ και ειχα τρελα προβληματα μεχρι που γυρισα στο Ν96 απογοητευμενος με τα windows και χωρις πολλες ελπιδες επανενταξης ΛΟΛ. Μετα πηρα το ΤΡ2 απο σποντα και πραγματικα δεν μετανιωσα ουτε cent. Ελπιζω να βοηθησα. Επειδη καπου παραπανω ειδα πως ρωτησες αν υπαρχει καποια αλλη συσκευη να σου προταθει... Αν σε ενδιαφερει το πληκτρολογιο τοτε κατηγορηματικα οχι κατα την γνωμη μου, μην το σκεφτεσαι. Αν δεν σε ενδιεφερε βεβαια δεν θα ησουν σε αυτο το θεμα :) Σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ. Θα επανέλθω κάποια στιγμή με επιπλέον ερωτήσεις , ίσως σε π.μ αν δεν σε ενοχλώ και αν έχεις χρόνο τις απαντάς για να καταλήξω.... Καλό βράδυ , και πάλι ευχαριστώ. Σίγουρα οι πληροφορίες από κάποιον χρήστη συσκευής είναι πιο αξιόπιστες από τα "είδα,μου είπαν,άκουσα" κ.λ.π Παράθεση Καλύτερα να ζεις τ' όνειρο σου , παρά να ονειρεύεσαι την ζωή........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Σε ευχαριστώ πραγματικά πολύ. Θα επανέλθω κάποια στιγμή με επιπλέον ερωτήσεις , ίσως σε π.μ αν δεν σε ενοχλώ και αν έχεις χρόνο τις απαντάς για να καταλήξω.... Καλό βράδυ , και πάλι ευχαριστώ. Σίγουρα οι πληροφορίες από κάποιον χρήστη συσκευής είναι πιο αξιόπιστες από τα "είδα,μου είπαν,άκουσα" κ.λ.π Anytime! Χαιρομαι που βοηθησα. Τελικα την εβγαλα την AthineOs Ρομ και εβαλα την Valkyrie. Η πρωτη ηταν αρκετα σταθερη, αλλα ειχε τα θεματακια που ειχα αναφερει παραπανω και με ενοχλουσαν. Αυτη που εβαλα τωρα φαινεται εξισου σταθερη και μου παει καλυτερα. Θα δουμε βεβαια, ειναι νωρις ακομα. Μια ερωτηση παρεμπιπτοντως επειδη εχει σταματησει το μυαλο μου, σε ποιο μενου ειναι η ρυθμιση για να αφαιρεσω την ωρα απο την taskbar? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Σου "κολλάει" καθόλου από την χρήση των win mobile 6.5 ? Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Η συσκευή υποστηρίζει άνετα τα WM6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfelf Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Η αλήθεια είναι ότι διαβάζοντας όλο το θέμα για το tpro2 , ανακαλύπτεις κάποια πράγματα που δεν βλέπεις από τον ενθουσιασμό για μια νέα συσκευή. Δηλαδή: 1)Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να μάθει κανείς αγοράζοντας μια έξυπνη συσκευή , είναι το hard reset. 2)Το δεύτερο πράγμα είναι το soft reset. 3)Χρειάζεσαι έναν καλό φίλο-κολλητό- κατά προτίμηση μέχρι 25 ετών γκατζετάκια , για να σου εξηγεί ανά πάσα ώρα και στιγμή "γιατί κολλάει η ώρα , αν η ρομ είναι ελληνικής ή αγγλικής προέλευσης , ελευθέρας βοσκής , σπασμένη ή με γύψο" κ.λ.π..... 4)Μέχρι να εξοικειωθεί κανείς με μια τέτοια συσκευή ώστε να είναι σε θέση να κατεβάσει προγράμματα , θα έχουν κυκλοφορήσει τα touch pro 18 με win mobile 29. 5)Το να αγοράσεις μια πανέμορφη συσκευή.........650 ευρώ Το να την μάθεις?..............................................priceless.... Όπως καταλάβατε , μπερδεύτηκα. Να την πάρω? Θα την μάθω κάποτε? Μήπως κολλάει το ρολόι και δείχνει ώρα Νέο Δελχί με συνέπεια το ξυπνητήρι να με σηκώνει για δουλειά κατά τις 4 το απόγευμα ή να μείνω με το Nokia E52?:worry: Παράθεση Καλύτερα να ζεις τ' όνειρο σου , παρά να ονειρεύεσαι την ζωή........ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Αυτά που αναφέρεις είναι πράγματα που αφορούν κάθε windows mobile συσκευή. Για μια συσκευή που δεν είναι απλά κινητό τηλέφωνο αλλά υπολογιστής τσέπης μου φαίνονται άκρως φυσιολογικά. Μπορείς να ασχοληθείς με όλα αυτά πολύ εύκολα, εκτός και αν θέλεις να αγοράσεις ένα camera phone και να ασχολείσαι με φωτογραφίες. Μιας και μίλησες για χρήματα... το ίδιο κόστος έχουν. Σε γενικές γραμμές πάντως η συσκευή δεν έχει προβλήματα, αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Κοιτα κατα πως τα βλεπω εγω τα πραγματα δεν χρειαζεται να μαθεις τιποτα πριν σου χρειαστει. Τα soft/hard resets οκ, ειναι βασικα αλλα οχι τιποτα περιεργο. Τα κολληματα στα οποια αναφερεσαι μπορεις να τα αποφυγεις αν θελεις. Πως? Απλα δεν ασχολεισαι ιδιαιτερα με πειραγματα, tweaks κλπ στην συσκευη σου και την εχεις του κουτιου. Αν τωρα καθεσαι και εγκαταστεις ο,τι βρεις μπροστα σου, αλλαζεις διαρκως ρομ κλπ, τοτε ναι, σαφως θα υπαρχουν κολληματα και ειναι μαλλον αναμενομενο. Παντως μην φρικαρεις a priori, τα πραγματα ειναι πολυ ευκολα ή πολυ δυσκολα, αναλογα πως θα χειριστεις την συσκευη :-) Αλλωστε τον ρολο του gadgetακια που θα απαντησει στις ερωτησεις σου μπορει πολυ ευκολα να τον αναλαβει το παρον forum, εδω θα βρεις και θα λυσεις ολες τις αποριες σου. Για μενα η συσκευη αυτη ειναι απο τις καλυτερες για πρωτη επαφη με το λειτουργικο αυτο διοτι λειτουργει απροβληματιστα out of the box, χωρις πολλες αναγκες για εξτρα πραγματα. Παιδια εντοπισα που ωφειλεται το προβλημα μου με τα ερωτηματικα που φαινονται οταν εστελνα μεηλ με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι θεμα της εκδοσης των windows live που εχουν οι αγγλικες rom. Λυση δεν εχω βρει ακομα, οποτε αν θελει κανεις να προτεινει κατι ευπροσδεκτο. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Να αναφέρω ενδεικτικά ότι όσο είχα την stock rom δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνω ρεσετ με τη γραφίδα. Και με αρκετά "πειράγματα" και προγράμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Οπως ανεφερα παραπανω εβαλα την Valkyrie Rom, η οποια ειναι πολυ καλη, με μονο μειονεκτημα την διαρκεια της μπαταριας. Πιστευω πως μπορει να ειναι θεμα Radio, οποτε θα ηθελα να ρωτησω ποιο Radio θεωρειτε το καλυτερο, και βασικα ποιο ειναι το default το οποιο ειχε η συσκευη μετα την επισημη αναβαθμιση. Και που θα μπορουσα να το βρω ισως. Επισης οταν αλλαζω Radio δεν χανεται τιποτα σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εδώ θα βρεις όλα τα radio και ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εδώ θα βρεις όλα τα radio και ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για αυτά. Ευχαριστω! :) Να υποθεσω πως αυτο που αναφερει ως latest radio κλπ κλπ ισχυει και για την ελληνικη εκδοση? Θελω να πω, δεν αλλαζουν το radio αναλογα με την εκδοση της ΡΟΜ (ελληνικη - αγγλικη)? Οι υπολοιποι χρηστες εδω ποιο χρησιμοποιουν παρεμπιπτοντως? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Τα radio είναι ανεξάρτητα των ROM. Μπορείς να δοκιμάσεις το τελευταίο ή όποιο θέλεις, εκτός και αν αναφέρεται ρητά να χρησιμοποιείται με συγκεκριμένη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Τα radio είναι ανεξάρτητα των ROM. Μπορείς να δοκιμάσεις το τελευταίο ή όποιο θέλεις, εκτός και αν αναφέρεται ρητά να χρησιμοποιείται με συγκεκριμένη rom. Eυχαριστω για την διευκρινηση :) Edited February 9, 2010 by Prattein_Aloga Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts