Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Radio ο chef προτείνει συγκεκριμένο που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε.

Για ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να περάσεις και το ez input greek του ιδίου. Όπως και το greek random access για ελληνική πλαϊνή μπάρα στα contacts

Η ρομ είναι σταθερή, γρήγορη και οικονονική στο θέμα μνήμης. Μην καθυστερείς άλλο.

Προτεινόμενα cabs για μετά (μπορείς και να τα βάλεις σε ένα συγκεκριμένο φάκελο της κάρτας σου και να εγκατασταθούν αυτόματα!!!!)

Advanced_Configuration_Tool_v3.3.cab

b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab

b16b Random Access Greek.cab

LumosSetupV10RC2.CAB

nitrogenPlayer

nodata.cab

Papadimitriou Hellenic Callendar.cab

pocket.rar.v3.80.cab

Start_Menu_4_Columns.cab

XTreme_Tweaks_v1.1_Bryan_WVGA.cab

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχει τύχει σε κανέναν να σβήνει το ΤΡ2 μόνο του??? δηλαδή να το αφήνω, να σβήνει στα 2 λεπτά η οθόνη π.χ. και να μην επανέρχεται με κανένα κουμπί (το κόκκινο ή το power) παρα μόνο με soft reset!!!!! (αυτό συμβαίνει σε 2 ΤΡ2 με WM6.5)
l33t )3\/&1_[]|* &2

• Administrators
Δεν είναι λογική αυτή η συμπεριφορά. Θα συνιστούσα να κάνεις ένα hard reset και να μας πεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα. Έχω την υποψία ότι κάποιο από τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει ίσως να είναι υπαίτιο.

Modpic.gif

Δεν είναι λογική αυτή η συμπεριφορά. Θα συνιστούσα να κάνεις ένα hard reset και να μας πεις εάν εξακολουθεί το πρόβλημα. Έχω την υποψία ότι κάποιο από τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει ίσως να είναι υπαίτιο.

ακριβώς αυτό σκεφτόμουν, και με προβληματίζει το ότι συμβαίνει σε 2 συσκευές!!! θα σταματήσω το gyrator το οποίο έτρεχε και στα 2 by default σε κάθε εκκίνηση μήπως και είναι ο φταίχτης!!!!

αρχικά σκέφτηκα ότι οκ, θα είναι από το βάλε βγάλε στην τσέπη και την θήκη, κάτι θα πατήθηκε ίσως και το power, αλλά μου συνέβει ενώ το είχα καρφωμένο μια φορά στην βάση του αυτοκινήτου!!!! άρα κάτι άλλο φταίει!

l33t )3\/&1_[]|* &2

Μακρυά από εφαρμογές τύπου gyrator.

:lol::lol::lol:σοβαρά ε??? μόλις το έκλεισα!!! ποια προτείνεις για αυτόματο γύρισμα της οθόνης?

l33t )3\/&1_[]|* &2

Μακρυά από εφαρμογές τύπου gyrator.

Οντως. Οσες φορες αποπειραθηκα κατι τετοιο δεν μου βγηκε σε καλο. Προς το παρον εχω βρει λυση κανοντας remapping στο mute κουμπι που εχει πισω και οταν το παταω μου γυρναει την οθονη. Το σημειο που βρισκεται ειναι ιδανικο μαλιστα για κατι τετοιο (personal opinion) :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
:lol::lol::lol:σοβαρά ε??? μόλις το έκλεισα!!! ποια προτείνεις για αυτόματο γύρισμα της οθόνης?

Κανένα, τα περισσότερα στο τέλος περισσότερο μπελάς είναι παρά εξυπηρέτηση. Παρόλα αυτά συνιστώ ανεπιφύλακτα την χειροκίνητη εναλλαγή portrait <-> landscape μέσω του παρατεταμένου πατήματος ενός εκ των hardware πλήκτρων.

Modpic.gif

ωραίος!!! κάτι τέτοιο θα κάνω και εγώ μάλλον!!!

Ευχαριστώ παιδιά!!!

θα σας ενημερώσω για το αν έκλεισε ξανά ή όχι!!

l33t )3\/&1_[]|* &2

Radio ο chef προτείνει συγκεκριμένο που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε.

Για ελληνικό πληκτρολόγιο μπορείς να περάσεις και το ez input greek του ιδίου. Όπως και το greek random access για ελληνική πλαϊνή μπάρα στα contacts

Η ρομ είναι σταθερή, γρήγορη και οικονονική στο θέμα μνήμης. Μην καθυστερείς άλλο.

Προτεινόμενα cabs για μετά (μπορείς και να τα βάλεις σε ένα συγκεκριμένο φάκελο της κάρτας σου και να εγκατασταθούν αυτόματα!!!!)

Advanced_Configuration_Tool_v3.3.cab

b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab

b16b Random Access Greek.cab

LumosSetupV10RC2.CAB

nitrogenPlayer

nodata.cab

Papadimitriou Hellenic Callendar.cab

pocket.rar.v3.80.cab

Start_Menu_4_Columns.cab

XTreme_Tweaks_v1.1_Bryan_WVGA.cab

+1!!!!!!

Η συγκεκριμένη ROM είναι μακράν η πιο σταθερή για Touch Pro 2, δεδομένου του χαμηλού επιδόσεων hardware της συσκευής(ram-cpu).

Δοκιμάζω συχνά άλλων chef, αλλά πάντα καταλήγω στον b16b.

HTC Touch Pro 2

• Administrators
H συσκευή μπορεί να μην φοράει το νέο Snapdragon επεξεργαστή, παρόλα αυτά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό περί χαμηλών επιδόσεων σε CPU-RAM. Μια χαρά τα πάει η συσκευή σε αυτό τον τομέα.

Modpic.gif

παιδιά ο επεξεργαστής πετάει!!!! σε αυτή τη συσκευή τουλάχιστον, γιατι στο xperia x1:lol:......

2 μέρες από τότε που έβγαλα το gyrator και δεν υπήρξε το παραμικρό σκάλωμα ή κόλλημα!!! άρα βρέθηκε ο φταίχτης!!!! προσοχή λοιπόν με το gyrator!!

l33t )3\/&1_[]|* &2

H συσκευή μπορεί να μην φοράει το νέο Snapdragon επεξεργαστή, παρόλα αυτά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τον χαρακτηρισμό περί χαμηλών επιδόσεων σε CPU-RAM. Μια χαρά τα πάει η συσκευή σε αυτό τον τομέα.

Όντως. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την HTC στο θέμα OEM drivers κτλ, και είναι ταχύτατο, και σταθερά γρήγορο, όχι μια γρήγορο μια αργό:)

• Administrators
Το σύνολο των χαρακτηριστικών σε αυτή τη συσκευή είναι πολύ δυνατό. To σημαντικό με την HTC είναι ότι κάνει πολύ καλή δουλειά softwarικά και απογειώνει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Modpic.gif

1. Η χρήση του πληκτρολογίου στην συσκευή σας είναι βολική? Με το HD2 δεν μου φαίνεται καθόλου εύκολη η γραφή με το πληκτρολόγιο της οθόνης και θέλω την δική σας άποψη, αφού έχετε κανονικό πληκτρολόγιο στην συσκευή σας.

2. Ισχύει ότι slide συσκευές, όπως το pro 2, δεν είναι τόσο ανθεκτικές, όσο οι bar συσκευές?

3. Σας έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα (διαβάζω ότι στις slide συσκευές κόβεται κάποια ταινία μέσα από το άνοιγμα-κλείσιμο του πληκτρολογίου) η slide σχεδίαση της συσκευής σας?

• Administrators

1. Σίγουρα η χρήση εξωτερικού πληκτρολογίου είναι αναντικατάστατη, από εκεί και πέρα είναι και θέμα συνήθειας.

2. Είναι λογικό συσκευές με κινούμενα μέρη να είναι πιο ευαίσθητες από τις bulk κατασκευές.

3. Η συσκευή είναι πολύ ποιοτική. Με στοιχειώδη προσοχή δεν πρόκειται να σου πάθει τίποτα.

Modpic.gif

1. Η χρήση του πληκτρολογίου στην συσκευή σας είναι βολική? Με το HD2 δεν μου φαίνεται καθόλου εύκολη η γραφή με το πληκτρολόγιο της οθόνης και θέλω την δική σας άποψη, αφού έχετε κανονικό πληκτρολόγιο στην συσκευή σας.

2. Ισχύει ότι slide συσκευές, όπως το pro 2, δεν είναι τόσο ανθεκτικές, όσο οι bar συσκευές?

3. Σας έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα (διαβάζω ότι στις slide συσκευές κόβεται κάποια ταινία μέσα από το άνοιγμα-κλείσιμο του πληκτρολογίου) η slide σχεδίαση της συσκευής σας?

φίλε είχα το qtek 9100 για κάποια χρόνια, μετά το HTC tytn για κάποια ακόμη και τώρα το touch pro 2.....

η HTC είναι εγγύηση..... δεν πρόκειται να πάθει τίποτα.... παλαιότερα ίσχυε αυτό που λες!

όσον αφορά το πληκτρολόγιο, είναι πάρα πολύ βολικό!!!!

l33t )3\/&1_[]|* &2

1. Δεν πρόκειται να ξαναπάρω pocketpc χωρίς qwerty, αντιμετωπίζεις τελείως διαφορετικά οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί πληκτρολόγηση κειμένου.

2. Ιδιαίτερα η συγκεκριμένη συσκευή είναι πάρα πολύ ποιοτική, δεν νομίζω ότι θα πάθει ποτέ τίποτα στα χέρια μου.

3. Ότι είπα και στο 2, και επίσης μετά από αμέτρητα άνοιξε κλείσε δεν έχει χαλαρώσει καθόλου ο μηχανισμός.

1. Δεν πρόκειται να ξαναπάρω pocketpc χωρίς qwerty, αντιμετωπίζεις τελείως διαφορετικά οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί πληκτρολόγηση κειμένου.

2. Ιδιαίτερα η συγκεκριμένη συσκευή είναι πάρα πολύ ποιοτική, δεν νομίζω ότι θα πάθει ποτέ τίποτα στα χέρια μου.

3. Ότι είπα και στο 2, και επίσης μετά από αμέτρητα άνοιξε κλείσε δεν έχει χαλαρώσει καθόλου ο μηχανισμός.

Συμφωνω και επαυξανω για το 1. Προσωπικα σκοπευω να αλλαξω την συσκευη μου μολις εμφανιστει κατι σε ΤΡ3, με τα τεχνικα χαρακτηριστικα του HD2 (ειδικα την οθονη) συν το πληκτρολογιο. Επειδη γραφω αρκετα στην συσκευη ειλικρινα δεν μπορω να με φανταστω να κανω το ιδιο, στον ιδιο χρονο, με την ιδια ανεση σε μια touch συσκευη.

Mια νεα ερωτηση παιδια και ισως χαζη, ποιον θεωρειτε καλυτερο τρποπο για να φλασαρω μια ΡΟΜ? Μεσω καρτας μνημης ή μεσω υπολογιστη?

Οσον αφορα το 2 και το 3, γενικα ισχυει, αλλα η HTC εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και κατα την γνωμη μου πρεπει να το προσπαθησεις για να χαλασεις το slide..

Edited by Prattein_Aloga
new question

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδια καλησπερα, επειδη τροποποιησα χτες το προηγουμενο μηνυμα μου για να κανω μια ερωτηση αλλα λογικα δεν βγηκε ως νεο στο θεμα να επαναλαβω, ποια θεωρειτε την καλυτερη διαδικασια για rom flashing? Μεσω καρτας ή υπολογιστη? Σκοπευω σημερα το βραδυ να βαλω αυτην που αναφερθηκε στην προηγουμενη σελιδα, αφου μονο θετικα διαβαζω για τις αποδοσεις της.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Φυσικά μέσω κάρτας. Είναι μακράν η ασφαλέστερη μέθοδος μιας και δεν έχεις το φόβο μήπως χαθεί για οποιοδήποτε λόγο η σύνδεση με τον υπολογιστή.

Modpic.gif

Ευχαριστω!! Περασα την ΡΟΜ του AthineOS και απο πρωτη εντυπωση ειναι πολυ καλη! Μια ερωτηση μονο στα παιδια που την εχουν βαλει... Δεν βρισκω την καρτελα με τα προγραμματα! Καμια ιδεα γιατι?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Εάν είναι με WM6.5 η συγκεκριμένη ROM τα προγράμματα είναι διαθέσιμα στο start menu.

Χμμμ εχει και το sense 2.5 ομως. Θεωρητικα δεν θα επρεπε να εχει ολες τις καρτελες? Εχω ποσταρει και στο αναλογο θεμα στους xda και περιμενω.

Επισης εχω το κλασικο προβλημα που ειχα οταν ειχα βαλει την αγγλικη επισημη ΡΟΜ με τον hotmail λογαριασμο μου. Δηλαδη γραφω με ελληνικους χαρακτηρες και βγαινουν στον παραληπτη ερωτηματικα. Υποψιαζομαι πως φταιει η εκδοση του windows live για αυτο, ξερουμε που μπορω να βρω την παλιοτερη εκδοση του, αυτην δηλαδη που εχει η stock ελληνικη? Γιατι βρισκω μονο την τελευταια...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Χμμμ εχει και το sense 2.5 ομως. Θεωρητικα δεν θα επρεπε να εχει ολες τις καρτελες?

Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να πεις εδώ. Στο start menu δεν βλέπεις όλα τα προγράμματα χύμα;

Modpic.gif