Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Pro 2 (Rhodium)

DaRkWeAvEr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω τι να την κάνω. Αλλά θα δω τελευταία στιγμή. Αξίζει πάντως η αγορά να γίνει από ebay ή ίδια λ7 κάνει κι Ελλάδα?

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-8G-8GB-TF-Micro-SD-Memory-Card-SDHC-CLASS-6-Reader_W0QQitemZ200407528455QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards?hash=item2ea9383407

Για τα protectors (screen or body)

Όντως για πείτε γιατί φαίνονται εντυπωσιακές. Αν και ακριβούτσικες

ΕΠΙΣΗΣ

http://cgi.ebay.co.uk/Black-Rubber-Hard-Cover-Case-For-HTC-Touch-Pro-2-II-LCD_W0QQitemZ280434550245QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches?hash=item414b33a5e5

Τέτοια κολπακια λένε ή μήπως είναι που είναι γαϊδούρι, θα το κάνω τέρας?

αν δεν σκοπεύεις να τν γεμίσεις, φυσικά και παίρνεις 4άρα, αλλά μιας και θα μπεις στον κόπο, σκέψου η 8άρα θα κρατήσει πιο πολλά χρόνια, μ αυτή την λογική το λέω

l33t )3\/&1_[]|* &2

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
σοβαρά μιλάς??? έχεις δοκιμάσει???

Όντως για πες γιατί φαίνονται εντυπωσιακές. Αν και ακριβούτσικες

Για να κολλήσουν στη συσκευή τα ψεκάζεις με ένα λιπαντικό. ("hχχp://www.youtube.com/watch?v=WMHw0ULnrMU")

Όταν αυτό ξεραθεί, μετά βγαίνει πολύ δύσκολα. Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα από σημάδια που έχει αφήσει στην προσπάθεια αφαίρεσης από μια συσκευή.

Modpic.gif

Για να κολλήσουν στη συσκευή τα ψεκάζεις με ένα λιπαντικό. ("hχχp://www.youtube.com/watch?v=WMHw0ULnrMU")

Όταν αυτό ξεραθεί, μετά βγαίνει πολύ δύσκολα. Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα από σημάδια που έχει αφήσει στην προσπάθεια αφαίρεσης από μια συσκευή.

ΟΚ λοιπόν οπότε πάμε για απλά screen protector. Αν πάρω κάτι οικονομικό από ebay θα είμαι καλυμμένος ή πρέπει να πάρω αποκλειστικά και μόνο τα brando?

Επίσης η καρτούλα από τη στιγμή που αναγράφει class 6 είμαι ΟΚ ή μπορεί και να είναι και μούφα?

ΕΠΙΣΗΣ

http://cgi.ebay.co.uk/Black-Rubber-H...item414b33a5e5

???????????????

• Administrators

Τα brando είναι δοκιμασμένα για την ποιότητα τους. Ότι άλλο πάρεις δεν μπορώ να σου εγγυηθώ το ίδιο αποτέλεσμα.

Class 6 για την κάρτα είναι πολύ καλά.

Modpic.gif

Με συγχωρείς, αλλά αν δεν προσέχεις, θα χαλάσεις πολλά λεφτά χωρίς να είσαι ευχαριστημένος.

Παρατήρησες πως το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι για sprint το οποίο δεν έχει δεύτερη κάμερα και επομένως δεν έχει κενό για αυτή;

Αν ναι και δε σε νοιάζει - πάσο, αν όχι, θα πρέπει να τις προσέχεις τις λεπτομέρειες.

Στο eBay υπάρχουν χίλια δυο ωραία πράγματα.

Εγώ το τηλέφωνό μου (όπως και το προηγούμενο) το πήρα μέσω αυτού, αλλά δεν είναι όλα ωραία για τον καθένα.

Edit:

Είδα στο διαδίκτυο τα εξής:

(Μεταφρασμένα αποσπασματικά και με σκοπό την πληροφορία και μόνο)

"Για να ενεργοποιήσετε το geo-tagging στην κάμερα, που επιτρέπει την αποθήκευση των πληροφοριών τοποθεσίας στο EXIF αρχείο της εικόνας: Ξεκινήστε τον Registry Editor, πηγαίνετε στο HKLM\Software\HTC\Camera\P10 και αλλάξτε το Enable σε 1. Κάνετε soft reset και ξεκινήστε την κάμερα για να δείτε την επιλογή GPS Photo ανάμεσα στα άλλα modes σύληψης (εικόνας)."

Σας παραπέμπω στο Tracy and Matt's Blog, στην ανάρτηση με τίτλο Touch Pro2 advanced tweaking (07/06/09 08:15:39 am) για περισσότερα.

Απέφυγα τους συνδέσμους για λόγους καλής συμπεριφοράς, αλλά νομίζω ότι θα βρείτε αρκετά εύκολα τα στοιχεία που σας περιγράφω.

Με συγχωρείς, αλλά αν δεν προσέχεις, θα χαλάσεις πολλά λεφτά χωρίς να είσαι ευχαριστημένος.

Παρατήρησες πως το συγκεκριμένο αντικείμενο είναι για sprint το οποίο δεν έχει δεύτερη κάμερα και επομένως δεν έχει κενό για αυτή;

Αν ναι και δε σε νοιάζει - πάσο, αν όχι, θα πρέπει να τις προσέχεις τις λεπτομέρειες.

Στο eBay υπάρχουν χίλια δυο ωραία πράγματα.

Εγώ το τηλέφωνό μου (όπως και το προηγούμενο) το πήρα μέσω αυτού, αλλά δεν είναι όλα ωραία για τον καθένα.

Edit:

Είδα στο διαδίκτυο τα εξής:

(Μεταφρασμένα αποσπασματικά και με σκοπό την πληροφορία και μόνο)

"Για να ενεργοποιήσετε το geo-tagging στην κάμερα, που επιτρέπει την αποθήκευση των πληροφοριών τοποθεσίας στο EXIF αρχείο της εικόνας: Ξεκινήστε τον Registry Editor, πηγαίνετε στο HKLM\Software\HTC\Camera\P10 και αλλάξτε το Enable σε 1. Κάνετε soft reset και ξεκινήστε την κάμερα για να δείτε την επιλογή GPS Photo ανάμεσα στα άλλα modes σύληψης (εικόνας)."

Σας παραπέμπω στο Tracy and Matt's Blog, στην ανάρτηση με τίτλο Touch Pro2 advanced tweaking (07/06/09 08:15:39 am) για περισσότερα.

Απέφυγα τους συνδέσμους για λόγους καλής συμπεριφοράς, αλλά νομίζω ότι θα βρείτε αρκετά εύκολα τα στοιχεία που σας περιγράφω.

αυτό δηλαδή είναι για να βγάζει τις τρέχουσες συντεταγμένες στις ιδιότητες της φωτογραφίας που τραβήχτηκε???

l33t )3\/&1_[]|* &2

Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τον ήχο στα μηνύματα???? Έχω ψάξει όλο το μενού και δεν το βρίσκω πουθενά! Έχει να αλλάξεις ήχο για τα πάντα εκτός από τα μηνύματα!:wacko:

Έχει μόνο δόνηση όταν έρχεται ένα μηνυμα....

Δοκίμασες το "Άμεσα μηνύματα: Νέο άμεσο μήνυμα";

Edit:

Ναι, σωστά...

εννοούσα να επιλέξεις από τις ρυθμίσεις>ήχος>περισσότερα>ειδοποιήσεις:

Συμβάν:Άμεσα μηνύματα: Νέο άμεσο μήνυμα

και εκεί να κάνεις αλλαγή, αλλά ο athanaso77 είχε την σωστή (από άποψη ακρίβειας) απάντηση την ίδια στιγμή. Διάβασε παρακάτω

• Administrators
Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε τον ήχο στα μηνύματα???? Έχω ψάξει όλο το μενού και δεν το βρίσκω πουθενά! Έχει να αλλάξεις ήχο για τα πάντα εκτός από τα μηνύματα!:wacko:

Έχει μόνο δόνηση όταν έρχεται ένα μηνυμα....

Start -> Settings -> Menu -> All Settings -> Sounds & Notifications -> Notifications (tab) -> Event: Message: New Message.

Εκεί επέλεξε το Play sound και διάλεξε έναν από τους διαθέσιμους ήχους.

Modpic.gif

Start -> Settings -> Menu -> All Settings -> Sounds & Notifications -> Notifications (tab) -> Event: Message: New Message.

Εκεί επέλεξε το Play sound και διάλεξε έναν από τους διαθέσιμους ήχους.

Σ'ευχαριστώ athanaso77 κι εγώ από εκεί ήξερα ότι αλλάζει, αλλά στα events(Συμβ.) στην λίστα δεν λέει Νέο Μήνημα.. :wacko:

Έχει :

Τηλέφωνο : Εισερχόμενη κλήση

Active sync: Έναρξη συγχρονισμού

Active sync: Λήξη συγχρονισμού

Quick GPS

RSS Hub: Ελήφθησαν νέα στοιχεία

Εντοπίστηκε ασύμαρτο δίκτυο

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Η σύνδεση διακόπηκε

Τηλέφωνο : Αναπάντητη κλήση

Τηλέφωνο: Φωνητικό ταχυδρομείο

Υπενθυμίσεις

edit : Το βρήκα!!!:) Ήταν τόσο απλό τελικά αλλά με μπέρδεψαν τα ελληνικά...:wacko:! Ο ήχος στα μηνύματα αλλάζει από το "Μηνύματα :Δημιουργία SMS"... ! Αλλά νομίζω ότι μπαίνει μόνο .wav .

• Administrators
Αλλά νομίζω ότι μπαίνει μόνο .wav .

Ναι, μόνο .wav για τα sms. Για να τα δεις εκεί πρέπει να τα ρίξεις χύμα στον φάκελο /Windows.

Modpic.gif

Καλησπέρα,

Πλέον είμαι και εγώ ένας απο τους κατόχους του Pro 2, αλλά έχω ένα μικροπροβληματάκι.

Καταρχήν, με το που το πήρα του πέρασα WM6.5 (τα official ελληνικά απο την Ace hellas), οπότε δεν ξέρω αν το πρόβλημα αυτό θα το παρουσίαζε με WM6.1.

Το πρόβλημα μου είναι ότι ανα διαστήματα δεν βλέπει την microsd. Του έχω βάλει μια Transcend microSDHC 8GB class 6. Δεν το κάνει συνέχεια, και μάλιστα μου το παρουσιάζει σε εντελώς άσχετες στιγμές (δεν έχω παρατηρήσει να το προκαλεί κάποιο πρόγραμμα). Απλά εκεί που το ανοίγω, ξαφνικά δεν υπάρχει η κάρτα. Κάνω restart και όλα ΟΚ. Μπορεί να περάσουν μέρες μέχρι να ξαναγίνει αυτό. Έλα όμως που κάπου κάπου η καρτούλα απλά χάνεται! Βασικά είναι αρκετά ενοχλητικό καθώς εκεί που θέλω να ανοίξω ένα αρχείο απο την κάρτα, απλά πρέπει να κάνω reboot και να περιμένω να ξανανοίξει το κιν.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα? Δεν είδα πάντως να αναφέρεται αυτό το πρόβλημα πουθενά για το Pro2 και για WM6.5.

Ναι, μόνο .wav για τα sms. Για να τα δεις εκεί πρέπει να τα ρίξεις χύμα στον φάκελο /Windows.

Σωστο και αυτο, αλλα μπορεις επισης να φτιαξεις εναν φακελο My Documents στον Root της καρτας μνημης και να τα ριξεις ολα εκει (διχως υποφακελο). Επισης δεχεται και mp3. :)

hypersonic: Και εμενα μου εκανε κατι τετοιο σε εντελως ασχετη στιγμη, αλλα μαλλον εφταιγε καποιο προγραμμα γιατι αφου του εκανα format σταματησε το φαινομενο αυτο καθως και καποια αλλα προβληματα που ειχα. Δοκιμασε το και εσυ και αν συνεχισει μπορει να ειναι θεμα hardware, αλλα δεν το πολυνομιζω.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Έχεις βάλει mp3 ως ήχο για εισερχόμενα sms;

Ναι κανονικοτατα τον δεχεται. Ας το δοκιμασει και καποιος αλλος φιλος για επιβεβαιωση. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ναι κανονικοτατα τον δεχεται. Ας το δοκιμασει και καποιος αλλος φιλος για επιβεβαιωση. :)

Μόλις το δοκίμασα!Και ναι έχεις δίκαιο!! Thanks a lot!:)

Ευτυχώς τέτοια προγράμματα τύπου ringo δεν χρειάζονται πια!

αντιστοίχιση ήχου πως κάνεις???:lol::p υπάρχει επιλογή???

l33t )3\/&1_[]|* &2

Τι εννοείς;

εννοώ ότι το ringo έδινε και μια δυνατότητα (όχι ότι θα το περάσω γι αυτό το λόγο όμως)

ανάλογα με το ποιος σε καλεί ή σου στέλνει μήνυμα να χτυπάει και άλλος ήχος (κλασική λειτουργία σε όλα τα Nokia - SE τελευταίας 8ετίας)

l33t )3\/&1_[]|* &2

εννοώ ότι το ringo έδινε και μια δυνατότητα (όχι ότι θα το περάσω γι αυτό το λόγο όμως)

ανάλογα με το ποιος σε καλεί ή σου στέλνει μήνυμα να χτυπάει και άλλος ήχος (κλασική λειτουργία σε όλα τα Nokia - SE τελευταίας 8ετίας)

Μην το γελάς!:p Αν πας σε μία επαφή και πατήσεις Επεξεργασια έχει μια καρτέλα που λεει Ήχ.Κλήσ: .. Εκεί επιλέγεις τον ήχο που θες!!;)

edit : Athanaso77 με πρόλαβες!

Εάν πας να κάνεις edit μια επαφή, έχει και πεδίο για αντιστοίχηση ringtone.

Μην το γελάς!:p Αν πας σε μία επαφή και πατήσεις Επεξεργασια έχει μια καρτέλα που λεει Ήχ.Κλήσ: .. Εκεί επιλέγεις τον ήχο που θες!!;)

edit : Athanaso77 με πρόλαβες!

:p:p μου την είπατε και οι 2 τώρα!!!! καλά που το είπατε να το ξέρω πάντως!

edit: γνωρίζει κανένας αν έχουν οι συσκευές μας usb host???

l33t )3\/&1_[]|* &2