Prattein_Aloga Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Αυτή η έκδοση έχει βγει καιρό μέρες τώρα από το επίσημο site της HTC. Η ίδια δεν είναι; Το θέμα είναι πότε θα βγάλει η ACE Hellas το αντίστοιχο Language Switcher για τους λάτρεις του αγγλικού μενού. Xμμμ δεν ξερω αν ειναι η ιδια για να ειμαι ειλικρινης, παντως σημερα ανεβαστηκε απο μελος της HTC Support Team. Αλλα λογικα θα ειναι, δεν φανταζομαι να βγαζουν αλλες downgrading εκδοσεις, οποτε γραψτε ακυρο :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Τώρα είδα ότι αναφέρεσαι στην 6.1 έκδοση. Καλό είναι να υπάρχει. Thanks for the info! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 παιδια περασα τα ελληνικα 6.5 και παρατηρησα οτι οντως "τρωει πολυ" μνημη και εκτος απο αυτο οταν το κλειδωνω. εκει που φαινεται η ωρα πανω την αλλαγη ,,ενω η ωρα ειναι κανονικα 9 μου την γυριζει στιγμιαια 8 αλλα στην κατασταση κλειδωματος φαινεται κανονικα οτι ειναι 9.. (δλδ η μετακινηση της ωρας γινεται οταν παταω το κουμπι για αν 3εκλειδωσω...) μηπως δεν εχει περαστει σωστα η ρομ?? αλλα την αυθεντικη εβαλα.. και απο οτι ειδα δεν ηταν κατι το δυσκολο... περιπου σαν του iphone,, και προταση κανεις για το τι συμβαινει?? εχει γινει και σε κανεναν αλλο? να κανω hard reset??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Σου γυρίζει την ώρα μία ώρα πίσω στιγμιαία στο κεντρικό ρολόι και μετά την διορθώνει; Μιλάς για την ώρα στο manila; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 ναι,., και δεν 8υμαμαι αν γινοταν με τα 6.1... και κατι ακομα.. κυκλοφορουν αλλα 6.5 που να ειναι πιο γρηγορα (με περισσοτερη μνημη,,, τωρα ειμαι στο 70% χωρις κανενα προγ.) χωρις τα περιττα και να μην κολλανε??? ( ζηταω πολλα?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 ναι,., και δεν 8υμαμαι αν γινοταν με τα 6.1... Δες εδώ. και κατι ακομα.. κυκλοφορουν αλλα 6.5 που να ειναι πιο γρηγορα (με περισσοτερη μνημη,,, τωρα ειμαι στο 70% χωρις κανενα προγ.) χωρις τα περιττα και να μην κολλανε??? ( ζηταω πολλα?) Ότι άλλο κυκλοφορεί είναι unofficial. Θα έλεγα μείνε όπως είσαι για ένα χρονικό διάστημα και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος, κοίτα εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 εγω ποιο μανιλα εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 εγω ποιο μανιλα εχω? Θα το δεις στο Settings (tab) -> About. (To 2.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 ποια ειναι η διαφορα μανιλα 2.5 με το 2.1 και με το θεμα μνημη τι γινεται?? εσυ εισαι ευχαριστημενος?? (εχεις σπασμενη η κανονικη?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Το 2.5 είναι πιο καινούργιο και έχει περισσότερα πραγματάκια (κυρίως αισθητικές είναι οι διαφορές). Στις διάφορες cooked ROMs που κυκλοφορούν θα το δεις επίσης. Εάν ρίξεις μια ματιά στο δεύτερο link που σου έστειλα θα καταλάβεις τι εννοώ. Επίσης με μια σχετική αναζήτηση στο youtube ως HTC Sense 2.5 θα το δεις και σε λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης επανω στο 8εμα με τα wm 6.5.. εχει κανενας να μου προτεινει καμια καλη cooked rom( η οποια να ειναι πιο γρηγορη απο τα την official και να μη κολλαει.???? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης επανω στο 8εμα με τα wm 6.5.. εχει κανενας να μου προτεινει καμια καλη cooked rom( η οποια να ειναι πιο γρηγορη απο τα την official και να μη κολλαει.???? ) Αυτό εδώ δοκιμάζω τώρα. Προς το παρόν το βλέπω καλό. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 παιδια επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης επανω στο 8εμα με τα wm 6.5.. εχει κανενας να μου προτεινει καμια καλη cooked rom( η οποια να ειναι πιο γρηγορη απο τα την official και να μη κολλαει.???? ) Εδώ υπάρχουν τα πάντα. Με λίγο διάβασμα θα δεις ποια ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Αυτό εδώ δοκιμάζω τώρα. Προς το παρόν το βλέπω καλό. ειναι official αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ειναι official αυτη? Όχι, βασίζεται στα WM6.5 και έχει το Sense2.5 σαν το HD2. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ειναι ποιο γρηγορη απο την official? και κατι αλλο για να την βαλω ακολου8ω τα βηματα οπως με την official ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ειναι ποιο γρηγορη απο την official? και κατι αλλο για να την βαλω ακολου8ω τα βηματα οπως με την official ?? Για μένα είναι πιο γρήγορη από την official και χρησιμοποιεί λιγότερη μνήμη. Δεν μπαίνει ακριβώς όπως η official. Διάβασε εδώ για τα βήματα. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 για να την βαλω ακολου8ω τα βηματα οπως με την official ?? Έχε υπόψιν ότι πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να μπορεί να δεχθεί unofficial ROM και θα βρίσκεσαι εκτός εγγύησης μέχρι να ξαναπεράσεις την official και να την ξανακλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ναι αυτο το γνωριζω.... αλλα τι να κανουμε... αμα τα θελεις ολα .. πρεπει να "παρανομησεις¨" !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 λοιπον εφτιαξα σε cab την καινουρια εκδοση ez input kai ime engine (Greek) απο την καινουρια εκδοση των windows 6.5 here you go.. http://rapidshare.com/files/313076551/b16b_IME___EZ_Input_Greek.cab για οσους δεν καταλαβαν ειναι το ελληνικο πληκτρολογιο και το ελληνικο λεξικο.. ισως σε καποιους να μην αλλαζει η γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα χρησιμοποιώντας το Hard κουμπι GR/EN αλακστε το σε ελληνικα απο το soft button Gr Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Πολύ καλή δουλειά! Γνωρίζεις εάν υπάρχει συμβατότητα σε πληκτρολόγια άλλων συσκευών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλο μηνα :) Ερωτηση: Οταν πατατε πανω στο ρολοι σας βγαζει μια επιλογη προσθηκης τοποθεσιας σωστα? Απο εκει μπορειτε να προσθετε ελληνικες πολεις? Διοτι σε εμενα δεν εμφανιζονται ουτε με ελληνικους ουτε με λατινικους χαρακτηρες.. Εχω την εντυπωση πως κατι πρεπει να παιζει με την επιλογη "τοποθεσιας μου" αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v_rasta Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλημέρα και καλό μήνα Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι η επιλογή που λέει ότι πατώντας το x να κλείνει τελείως ένα πρόγραμμα και να μην το αφήνει να "τρέχει"????? έχω βάλει τα 6,5..... Ευχαριστώ πολύ πρωκαταβολικώς!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλημέρα και καλό μήνα Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι η επιλογή που λέει ότι πατώντας το x να κλείνει τελείως ένα πρόγραμμα και να μην το αφήνει να "τρέχει"????? έχω βάλει τα 6,5..... Ευχαριστώ πολύ πρωκαταβολικώς!!!!! Ρυθμισεις- Συστημα- Διαχειριση Εργασιων- Κουμπι. Απο τις ρυθμισεις των windows. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλημέρα και καλό μήνα Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι η επιλογή που λέει ότι πατώντας το x να κλείνει τελείως ένα πρόγραμμα και να μην το αφήνει να "τρέχει"????? έχω βάλει τα 6,5..... Ευχαριστώ πολύ πρωκαταβολικώς!!!!! πατα ενω εισαι στο μανιλα στην πανω δεξια γωνια βγαινει ο τασκ μαναγγερ μετα πατα το εργαλειο που εχει και μετα.. και καπου εκει εχει να τα κλείνει μόνιμα.. Πολύ καλή δουλειά! Γνωρίζεις εάν υπάρχει συμβατότητα σε πληκτρολόγια άλλων συσκευών; προσθεσε το στην αρχη της σελιδας ισως δεν αλλαζε με το GR/EN κουμπι η γλωσσα δουλευει σε ολα τα wvga κινητα ;) Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts