GabrielGSXR Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Προσωπικα πιστευω καθοριστικος παραγοντας ειναι αν χρειαζεσαι το πληκτρολογιο ή οχι για να προχωρησεις στην αγορα του . Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα πάει να αγοράσει την συσκευή... Ούτε εγώ πάντως έχω κανένα από τα παραπάνω προβλήματα. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Εχεις δικιο φιλος απλα με εχουν στριμωξει χρονκα με την επιδοτηση γιαυτο σας ζαλιζω... :rolleyes: Τα προβλήματα που αναφέρεις εν γένει δεν εμφανίζονται σε συσκευές με official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Χαιρομαι που κανεις σας δεν εχει αντιμετωπισει παρομοια προβληματα δεν παυει ομως να ειαι περιεργο το γεγονος οτι ολοκληρες ομαδες χρηστων του τηλεφωνου σε διαφορα φορουμς το θεωρουν ως δεδομενο πχ οτι το ρολοι κολλαει, και δεν ειναι τοσο το ρολοι, αλλα οτι συνεπαγεται αυτου, ξυπνητηρια που δεν χτυπανε ραντεβου κτλ οπως και το γεγονος οτι κρασαρει συχνα και θελει reset, τι να πω μπορει να ηταν η παρτιδα??? :( Τα προβλήματα που αναφέρεις εν γένει δεν εμφανίζονται σε συσκευές με official rom. Γενικότερα για την συσκευή, μετά από μια εβδομάδα χρήσης έχω να παρατηρήσω ότι παρουσιάζει κολλήματα και μάλιστα πολύ συχνά... Παραδείγματα... α) κολάει η ώρα στην οθόνη Touch Flo 3D... ξεκολάει μόνο αν απενεργοποιήσω και ενεργοποιήσω πάλι το Touch Flo 3D από το μενού "Σήμερα", καρτέλα "Στοιχεία", των ρυθμίσεων... β) όταν πάω να ανοίξω ένα εισερχόμενο μήνυμα από το μενού "Μηνύματα" εντός της "Έναρξης" (όχι δηλαδή από την καρτέλα "Μηνύματα" στην οθόνη αρχική οθόνη Touch Flo) τότε 9 στις 10 φορές κολάει εντελώς η συσκευή και απαιτείται επανεκκίνηση... γ) πολύ συχνά κολάει ο Internet Explorer και μαζί κολάει και όλη η συσκευή, και ξεκολάει μετά από 3-4 λεπτά... αν δεν έχω υπομονή αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση... Σημειώστε ότι στην συσκευή δεν έχει εγκατασταθεί απολύτως κανένα εξωτερικό πρόγραμμα... είναι παντελώς εργοστασιακό... Γενικά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από μια συσκευή αξίας 700€ η οποία διαφημίζεται μάλιστα ως το απόλυτα επαγγελματικό εργαλείο... Πριν από αυτό είχα ένα Sony-Ericsson Xperia X1, το οποίο δεν είχε κολήσει ούτε μια φορά στους 5 μήνες χρήσης... επίσης το TyTN II που είχα πριν το Sony μπορεί να είχε κολήσει 2-3 φορές στον 1,5 χρόνο αλλά αυτό είναι αμελητέο μπροστά στα 10-12 κολήματα του Pro 2 μέσα σε μια εβδομάδα... Φιλε Athanaso77 αυτο το ποσταρω ως παραδειγμα, υπαρχουν αρκετα κυριως σε ξενα φορα και μου κανει εντυπωση απλα διοτι συνηθως σχεδον αμεσως συγκλινουν ολες οι αποψεις και λεμε αν μια συσκευη βγηκε καλη η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Με μπέρδεψες τώρα, δεν είπες ότι δεν την έχεις τη συσκευή; Αυτά που γράφεις είναι από δική σου εμπειρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Με μπέρδεψες τώρα, δεν είπες ότι δεν την έχεις τη συσκευή; Αυτά που γράφεις είναι από δική σου εμπειρία; Οχι μετεφερα ενα ποστ καποιου χρηστη τυχαια απο αλλου... απο αλλο φορουμ... επειδη ειπες για official rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια μια ερωτηση.Αν βαλω τα 6.5 τα αγγλικα(γιατι εχω αγγλικη συσκευη) και δεν μεινω ευχαριστημενος,υπαρχει δυνατοτητα να ξαναεπιστρεψω στα 6.1?????Που μπορω να βρω την αρχικη rom μετα????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εβαλα τελικα τα 6.5 και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος!!!!!!!!!!!:D(τουλαχιστον για αρχη!!!).Ολα λειτουργουν τελεια και αυριο θα δοκιμασω και το gps Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 κανενα νεο ποτε θα κυκλοφορισουν τα ελληνικα 6.5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 7, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 κανενα νεο ποτε θα κυκλοφορισουν τα ελληνικα 6.5?? Δια στόματος εκπροσώπου της ACE Hellas... Σχετικά με το Pro2, τελικά αναμένεται να λάβουμε αυτή την εβδομάδα μία pre-release έκδοση. Αν όλα είναι ok δεν θα αργήσει η κυκλοφορία της τελικής επίσημης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotos1979 Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Να ρωτήσω κατι κι εγω παιδια.... Αφου η εταιρια ανανεωνει καθε χρονο το μοντέλο της να ετιμαζομαστε για pro 3 κατα τον Φεβρουαριο και μετά; Αν ναι ευχομαι να ειναι οντως αναβαθμισμενο, οχι σαν τις μικροαλλαγες του pro1 με pro2... Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι επίσημο. Λογικά και αν ακολουθηθεί η ίδια πολιτική από πλευράς HTC, αναμένουμε για σχεδόν ένα HD2 με εξωτερικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 παιδια sos το κινητο μου τα επαιξε.. ετσι στα καλα καθουμενα μαυρισε η ο8ονη.. ενω εχω ηχο δεν εχω εικονα..εκανα reset τπτ..του εβγαλα την μπαταρια για κανενα 2λεπτο τπτ... καμια βοη8εια..?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 hard reset μπορείς να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Μπες μέσα στο link που σου έδωσα ακριβώς από πάνω και εκεί έχει αναλυτικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 το εκανα αλλα δεν μ λειτουργει η οθονη για να δω!!!!! το ειχα αγορασει απο το πλαισιο.. να παω εκει για την εγγυηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Δοκίμασε να κάνεις αυτά χωρίς να βλέπεις κάτι στην οθόνη... 1. With the device turned off, press and hold the TALK/SEND, END and POWER buttons. 2. Release the TALK/SEND, END and POWER buttons after a while. 3. Press the VOLUME UP button to perform the hard reset. Εάν δεν τα καταφέρεις... επικοινώνησε με το επίσημο service της ACE Hellas για να κερδίσεις χρόνο. Και στο Πλαίσιο να το πας, εκεί θα το στείλουν αλλά θα σε αργήσουν περισσότερο. (ΥΓ. Ελπίζω να φοράει official ROM η συσκευή σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soteris Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Παιδιά, σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω αυτό το κινητό. Το έχω βρει στο αγγλικό ebay σε εξαιρετική τιμή. Με προβληματίζει όμως το εξής. Το τηλέφωνο, αν το παραγγείλω απο Αγγλία, θα έρθει με αγγλικό μενού και πληκτρολόγιο. Υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω εκ των υστέρων ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Δοκίμασε να κάνεις αυτά χωρίς να βλέπεις κάτι στην οθόνη... 1. With the device turned off, press and hold the TALK/SEND, END and POWER buttons. 2. Release the TALK/SEND, END and POWER buttons after a while. 3. Press the VOLUME UP button to perform the hard reset. Εάν δεν τα καταφέρεις... επικοινώνησε με το επίσημο service της ACE Hellas για να κερδίσεις χρόνο. Και στο Πλαίσιο να το πας, εκεί θα το στείλουν αλλά θα σε αργήσουν περισσότερο. (ΥΓ. Ελπίζω να φοράει official ROM η συσκευή σου) το πηγα στην ace hellas στην αγια παρασκευη. και μ ειπαν σε 4 μερες θα το εχω πισω... ευτυχως ναι δεν ειχα πειραξει ρομ...επισης τους ειπα αμα εχουν τα ελληνικα 6.5 να μ τα περασουν!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Nα ρωτησω κατι, ειναι λογικο οταν επιχειρω να εγκαταστησω ξανα ενα προγραμμα που εχω ηδη εγκατεστημενο να μην μου ζηταει να απεγκαταστησει το παλιο? Γιατι αυτο συμβαινει στην περιπτωση μου, και κανα δυο προγραμματακια τα εχω δυο φορες. Μπορω να τα απεγκαταστησω φυσικα, αλλα μου κανει εντυπωση,, Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Το τηλέφωνο, αν το παραγγείλω απο Αγγλία, θα έρθει με αγγλικό μενού και πληκτρολόγιο. Υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσω εκ των υστέρων ελληνικά; Επίσημα όχι. Ανεπίσημα μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική ROM αλλά θα είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να ξαναπεράσεις την official και να το ξανακλειδώσεις. Nα ρωτησω κατι, ειναι λογικο οταν επιχειρω να εγκαταστησω ξανα ενα προγραμμα που εχω ηδη εγκατεστημενο να μην μου ζηταει να απεγκαταστησει το παλιο? Γιατι αυτο συμβαινει στην περιπτωση μου, και κανα δυο προγραμματακια τα εχω δυο φορες. Μπορω να τα απεγκαταστησω φυσικα, αλλα μου κανει εντυπωση,, Παράξενο! Συνήθως το λειτουργικό βλέπει τις διάφορες εκδόσεις των ίδιων προγραμμάτων και ζητάει απεγκατάσταση της προηγούμενης. Για ποια προγράμματα μιλάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Επίσημα όχι. Ανεπίσημα μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις την ελληνική ROM αλλά θα είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να ξαναπεράσεις την official και να το ξανακλειδώσεις. Παράξενο! Συνήθως το λειτουργικό βλέπει τις διάφορες εκδόσεις των ίδιων προγραμμάτων και ζητάει απεγκατάσταση της προηγούμενης. Για ποια προγράμματα μιλάμε; Αυτα που δοκιμασα μεχρι στιγμης να περασω ειναι το Palringo και η νεα εκδοση του Sprite Backup. Το περιεργο ειναι πως λειτουργουν και τα δυο (τεσσερα για την ακριβεια) μια χαρα... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Ειδικά για το Sprite Backup είμαι σίγουρος ότι ρωτάει για το εάν θέλεις να απεγκαταστήσεις την προηγούμενη έκδοση. Τέλος πάντων, μπορεί να είναι διάφορα που μπορεί να παίζουν ρόλο. Την εγκατάσταση υποθέτω την κάνεις στο ίδιο μέρος που είχες και την προηγούμενη έκδοση, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ναι ειναι εγκατεστημενα στη ιδια τοποθεσια. Βασικα μεχρι προχθες μου ζητουσε απεγκατασταση της προηγουμενης εκδοσης κανονικοτατα (ειδικα το palringo το ειχα περασει αρκετες φορες). Λογικα καποιο προγραμμα θα κανει την δουλεια, αλλα δεν νομιζω να ασχοληθω παραπανω αφου δεν επηρεαζεται κατι αλλο. Αλλα εξακολουθει να μου κανει εντυπωση.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts