ntrekos Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 τι ειναι το hspl?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 τι ειναι το hspl?? Ξεκλείδωμα της συσκευής για να παίρνει και unofficial ROM. Μέχρι να επαναφέρεις το stock spl είσαι εκτός εγγύησης. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=550131 http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=SPL%20Questions%3F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 η ρομ απο το το site της htc..θελει και αυτη hspl?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 η ρομ απο το το site της htc..θελει και αυτη hspl?? Εκεί θα βρεις την επίσημη ROM. Για να βάλεις αυτή δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου, μπαίνει χωρίς hard spl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 αυτο το καταλαβα¨... με μπερδεψες πριν!!!!! εγω αλλο ρωταω.. εχω τα ελληνικα 6.1 και θελω να δω τα αγγλικα 6.5 μεχρι να βγουν τα ελληνικα.. μπορω να περασω. τα αγγλικα και μετα θα μπορω να περασω τα ελληνικα η να γυρισω παλι πισω στα 6.1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Μπορείς να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου και να βάλεις όποια ROM θέλεις. Μετά μπορείς να την ξανακλειδώσεις και να περάσεις την official που θα βγει αποκλειστικά για τη συσκευή σου. Και λέω να ξεκλειδώσεις τη συσκευή γιατί δεν μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε official που κυκλοφορεί, αλλά μόνο μία και συγκεκριμένη για την οποία δεν είμαι σίγουρος εάν έχει βγει ακόμα. Αυτό θα το διαπιστώσεις εσύ βάζοντας το ΙΜΕΙ της συσκευής σου στο site της HTC και εκεί θα σου βγάλει εάν υπάρχει επίσημη αναβάθμιση για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 αλλα θα υπαρχει official αγγλικη και ελληνικη? (σε εχω κουρασει αλλα ειμαι ασχετος....απο wm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Θα βγει η επίσημη αναβάθμιση στο forum της ACE Hellas. Και αν κρίνω από το παρελθόν, θα έχεις τη δυνατότητα και για ελληνικό αλλά και αγγλικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Θα βγει η επίσημη αναβάθμιση στο forum της ACE Hellas. Και αν κρίνω από το παρελθόν, θα έχεις τη δυνατότητα και για ελληνικό αλλά και αγγλικό μενού. Δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο. Στην συσκευη μου με την εργοστασιακη ρομ (αυτην με τα 6.1) δεν υπηρχε τετοια επιλογη οσο κ αν ειχα ψαξει. Ισως την εβγαλαν για καποιον λογο αυτην την επιλογη. Κυκλοφορουσε ομως ενα αρχειο που το εγκαθιστουσες αν ηθελες το οποιο σου επετρεπε να κανεις ακριβως αυτο, αλλα με βαση τα οσα ειχα διαβασει στο επισημο φορουμ μονο προβληματα εβγαζε... Ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος κατοχος. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontios Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 H ACE (που λέει ο λόγος) Hellas το μόνο που κάνει είναι μια εφαρμογή που μεταφράζει το Interface σε Ελληνικό ή Αγγλικό. Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι επιφανιακές. Εάν θέλεις πραγματική Αγγλική Rom τότε πρέπει να το σπάσεις. Το ίδιο ισχύει και για το εάν θέλεις Ελληνική σε τηλέφωνο αγορασμένο από έξω. Παράθεση Panathinaikos Uber Alles. Death to false metal. For every day that stings a better day it brings. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Το θέμα είναι ότι η δυνατότητα αλλαγής ελληνικής-αγγλικής γλώσσας από πλευράς ace hellas υπάρχει. Τώρα εάν δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι, αυτό είναι άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Το θέμα είναι ότι η δυνατότητα αλλαγής ελληνικής-αγγλικής γλώσσας από πλευράς ace hellas υπάρχει. Τώρα εάν δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι, αυτό είναι άλλο θέμα. Αυτο ομως δεν νομιζω πως ισχυει σε ολες τις συσκευες. Οπως ειπα στην δικη μου πριν την αναβαθμιση δεν υπηρχε η επιλογη αυτη. Εκτος αν επαιζε κατι με την registry που ειχα πειραξει καποια στιγμη.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Δεν ξέρω εάν δεν έχω καταλάβει κάτι από τη συζήτηση αλλά για να συνοψίσουμε... Η ελληνική rom που είχε βγάλει εξ΄αρχής η ace Hellas, συνοδεύτηκε από επίσημο patch από την εταιρία για να έχεις και αγγλικό μενού στη συσκευή σου. Συνεπώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Δεν ξέρω εάν δεν έχω καταλάβει κάτι από τη συζήτηση αλλά για να συνοψίσουμε... Η ελληνική rom που είχε βγάλει εξ΄αρχής η ace Hellas, συνοδεύτηκε από επίσημο patch από την εταιρία για να έχεις και αγγλικό μενού στη συσκευή σου. Συνεπώς; Μαλλον εγω δεν καταλαβα σωστα. Το παραπανω ισχυει. Νομιζα πως ελεγες οτι το πατσακι ηταν ενσωματομενο στην ρομ οπως (νομιζω) ισχυε για το hd. :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 Ισχύει αυτό που λες αλλά από τη συγκεκριμένη συσκευή και ίσως πλέον και στις μεταγενέστερες, να βγαίνει αμιγώς ελληνική rom με όλα τα υπέρ και τα κατά που αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 το μωρό μου, έβαλε το χέρι του και να μαστε. Καλορίζικο μου εύχομαι :):):):):):) ! θα το αγαπήσω σαν το kaiser άραγε ? γα*οτα τηλεφωνα, αν και αυτό το 480 χ 800 είναι λίγο δύσκολο :p αλλά θα βγάλουμε ζουμί . εντιτ: ορίστε το διόρθωσα. Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Η αλήθεια είναι ότι σε έχασα λίγο αλλά... οκ! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 παίδες καλησπέρα, το owner name που το βάζουμε στα windows 6.5 γιατι δεν το βρήσκω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GabrielGSXR Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 παίδες καλησπέρα, το owner name που το βάζουμε στα windows 6.5 γιατι δεν το βρήσκω? Πάνε στη registry και βρες αυτό: HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Owner\Hide Κάνε την τιμή από 1 --> 0. Μετά κάνε restart. Παράθεση Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max Current device: Apple iPhone 13 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Πάνε στη registry και βρες αυτό: HKEY_LOCAL_MACHINE\ControlPanel\Owner\Hide Κάνε την τιμή από 1 --> 0. Μετά κάνε restart. ευχαριστώ παρα πολυ:rolleyes: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Να ρωτησω κατι που μου φανηκε περιεργο. Στο marketplace βρισκετε πολλες εφαρμογες? Εγω μου το δοκιμασα (απο περιεργεια περισσοτερο, δεδομενων των "μαγαζιιων" μαλλον αχρηστο ειναι) βρισκω μονο 3 εφαρμογες.... Γιατι αραγε??? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Να ρωτησω κατι που μου φανηκε περιεργο. Στο marketplace βρισκετε πολλες εφαρμογες? Εγω μου το δοκιμασα (απο περιεργεια περισσοτερο, δεδομενων των "μαγαζιιων" μαλλον αχρηστο ειναι) βρισκω μονο 3 εφαρμογες.... Γιατι αραγε??? κι εγω μια απο τα ιδια! να ρωτησω κατι μειπως ξερεται! πατοντας στο START ειναι δυνατον να εμφανιζεται η καθετη μπαρα με τα εικονηδια? (οπως παλια δηλαδη..) δε με βολευει καθολου ετσι οπως ειναι τωρα στα 6.5.... :( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 καλημερα, ξερετε ποια από τις coocked roms για windows 6.5, ειναι η ποιο καλη? Edit: Tελικά εβαλα αυτην εδώ η οποία φαίνεται οτι ειναι εξαιρετική και ποιο πρακτική (τουλάχιστον για εμένα) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 πατοντας στο START ειναι δυνατον να εμφανιζεται η καθετη μπαρα με τα εικονηδια? (οπως παλια δηλαδη..) δε με βολευει καθολου ετσι οπως ειναι τωρα στα 6.5.... :( Δεν έχει βρεθεί κάτι για αυτό ακόμα επειδή στους περισσότερους αρέσει το καινούργιο start menu. Εναλλακτικά πάντως μπορείς να δεις και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Νεα ερωτηση, αντε να δω ποτε θα σταματησω λολ. Εκανα μια επαναφορα με ενα μπακαπ που ειχα κρατησει με το sprite, και παρολο που ολα επανηλθαν, τωρα στην επιλογη Καταργηση Προγραμματων δεν εμφανιζει τιποτα. Η λιστα ειναι κενη σαν να μην εχω βαλει κανενα προγραμμα που φυσικα δεν ισχυει. Τα προγραμματα που επανηλθαν τρχουν κανονικα παρεμπιπτοντως.. Ξερουμε τι μπορει να φταιει και πως διορθωνεται? Χωρις hard reset εννοω. Εδιτ: μολις περασα δυο νεα τα οποια εμφανιζονται στην λιστα. Αλλα μονο αυτα.... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts