REFEREE1980 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! αν εχει Ελληνικά στο πληκτολόγιο αποκλείεται να μην είναι Ελληνικό? :O και στην alpha copy είπαν οτι δεν μπορούν να κάνουν αντικατάσταση γιατί δεν είναι δικό τους αν και μου είπαν οτι το πρόβλημα ήταν για αντικατάσταση... :wacko: επίσης μια εταιρία που εχει το σερβις τον νοκια πανευρωπαικά (εκεί το έστειλε το σερβις του πλαισίου, δεν θυμάμε το ονομά της) μου είπε τα ίδια και οτι εφόσον δεν μπορούν ούτε αυτοί να το αντικαταστίσουν μου έγραψαν (αν και κατα τα άλλα ηταν πολυ εξυπηρετικοί) πάνω στην αναφορά της βλάβης οτι "αν και έγινε αναβάθμησή λογισμικού και μια ηλεκτρονική επέμβαση-διόρθώση στην πλακέτα το προβλημα παραμένει και δεν υπάρχει λύση, ο πελάτης να ξαναεπικοινωνίσει στο μέλλον" και κατι τέτοια... :wacko: ευτυχώς στο πλαίσιο μου έδωσαν λήση και ησύχασα... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2009 Αποκλείεται. Αν παρόλα αυτά συνεχίζεις να έχεις αμφιβολίες, κάνε το τηλεφώνημα που σου είπα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Προς το τέλος του παρόντος μηνός, "παίζει" να 'ρθει το Ε55... Από επίσημα χείλη. Είδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ειμαι αναμεσα σε e75 και e55 το πρωτο ειναι καλο απλα λιγο μεγαλουτσικο και ειπα να κοιταξω για 55 απλα με προβληματιζει κατι.το πληκτρολογιο του.μπορω και γραφω αρκετα γρηγορα στον υπολογιστη αλλα και στο κανονικο keyboard των κινητων.πιστευεται θα εχω προβλημα σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Τι να σου πούμε φίλε μου... αν θα έχεις πρόβλημα με το πληκτρολόγιο του E55...;:worry: Αυτό εξαρτάται καθαρά από εσένα. Ό,τι και να ακούσεις, αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Προς το παρόν δεν το έχει κανένα μέλος από εδώ μέσα, σε prototype έκδοση. Περίμενε να κυκλοφορήσει και πήγαινε να το δεις από κοντά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 ειμαι αναμεσα σε e75 και e55 το πρωτο ειναι καλο απλα λιγο μεγαλουτσικο και ειπα να κοιταξω για 55 απλα με προβληματιζει κατι.το πληκτρολογιο του.μπορω και γραφω αρκετα γρηγορα στον υπολογιστη αλλα και στο κανονικο keyboard των κινητων.πιστευεται θα εχω προβλημα σε αυτο? Είναι θέμα συνήθειας. Μετά από λίγη χρήση θα σου αρέσει περισσότερο από το κλασσικό “τηλεφωνικό” πληκτρολόγιο.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είνια ν απεριμένεις να κυκλοφορήσει το Ε55 και να πας σε ένα κατάστημα που το έχει live, και να το δοκιμάσεις και να κάνεις την σύγκρισή σου με το Ε75, που έχει κυκλοφορήσει ήδη. Ίσως όταν κυκλοφορήσει το Ε55, να έχει πέσει λίγο και η τιμή του Ε75. Είναι λίγο ακριβό τώρα. Αν δεν σε καλύψει το Ε55, δες και το Ε52. Είναι ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο με άλλο πληκτρολόγιο και, για μένα, πρόκειται για την πιο ενδιαφέρουσα συσκευή που έχει ανακοινώσει η Nokia τον τελευταίο χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Τα χείλη σου είπαν και τιμούλα; Άντε, με το καλό. :) ΑΝΩ των 340 ευρώ (με το ΦΠΑ)... ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μου είπαν. (Αν και δεν μ' ενδιαφέρει το QWERTY keyboard). ΣΙΓΟΥΡΑ, μου είπαν, πρώτο θα έρθει για να προβληθεί και περισσότερο το Ε55 και ΑΡΚΕΤΑ μετά (κάνα μήνα και βάλε) το Ε52! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Καλημέρα. Εχω το Ε63. Το χρησιμοποιώ και ως μόντεμ για να συνδεθώ με το λάπ τοπ μου (ASUS 1000). Oι ταχύτητες όμως είναι ανύπαρκτες. Ισως γιατί το συγκεκριμένο κινητό δεν διαθέτει τεχνολογία HSDPA. Δύο οι απορίες μου. Θα μπορώ το ε55 να το χρησιμοποιώ ως μόντεμ; Με το HSDPA θα έχω μεγαλύτερες ταχύτητες; Σημειωτέον το πρόγραμμά μου είναι το cosmote wireless internet. Kαι κάτι τελευταίο. Τι προσφέρει η τεχνολογία HSUPA; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Γιατί να μην μπορείς... Φυσικά θα έχεις μεγαλύτερες ταχύτητες, φτάνει να καλύπτεται η περιοχή σου από HSDPA. Για το HSUPA δες εδώ. Για το HSDPA δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PReD Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Τι γίνεται ρε παιδιά... Έχουμε κανένα νεότερο για το πότε έρχεται? Μπήκε Ιούνιος και ακόμη τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Περί τα τέλη Ιουνίου θα είναι στα καταστήματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. June 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2009 Έχω διχαστεί με τα Ε55 και Ε52, και αν προσθέσω και την πιθανή αγορά Ε51 στην αρχή για μένα και μετά για προώθηση σε γνωστό μου, θα πω ότι έχω τριχαστεί! Δεν πιστεύω να βγάλει η Νοκια και κανένα νέο μοντέλο Ε53 / Ε54 για να μας δυσκολέψει ακόμη περισσότερο στις επιλογές μας... Δείτε την σύγκρισή τους http://www.forum.nokia.com/Tools_Docs_and_Code/deviceComparison.xhtml?dev= εδώ, απλά προσθέστε τις συσκευές E55 και Ε52 (και αν θέλετε και τον προκάτοχο τους, Ε51) και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας! :) Τι λέω ρε παιδιά, η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στο πληκτρολόγιο! Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 Αν και τα τελευταία χρόνια είμαι χρήστης και κάτοχος μόνο sony ericsson βλέποντας το e55 μου άρεσε πάρα πολύ και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να το αγοράσω. θα ήθελα όμως να ρωτήσω τα εξής όποιον ξέρει: 1) Πόσες μνήμες για σταθμούς διαθέτει το ραδιόφωνο; 2) Υπάρχει δυνατότητα να παίζει παιχνίδια (π.χ. Tomb raider) σε java; 3) Με ποιο αντίστοιχο τηλ. της sony ericsson το συγκρίνετε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2009 1) 50 θέσεις. 2) Φυσικά και έχει τη δυνατότητα. 3) Τι να πει και η SE... Σοβαρά τώρα, δεν το συγκρίνουμε με κανένα διότι δεν είναι του παρόντος θέματος αυτή η συζήτηση. Για συγκρίσεις έχουμε τους Διαξιφισμούς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Aπό τιμή ξέρει κανείς τίποτε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 265€ προ φόρων που σημαίνει πως αν προσθέσεις το φπα γίνεται 315€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Έχω διχαστεί με τα Ε55 και Ε52, και αν προσθέσω και την πιθανή αγορά Ε51 στην αρχή για μένα και μετά για προώθηση σε γνωστό μου, θα πω ότι έχω τριχαστεί! Δεν πιστεύω να βγάλει η Νοκια και κανένα νέο μοντέλο Ε53 / Ε54 για να μας δυσκολέψει ακόμη περισσότερο στις επιλογές μας... Δείτε την σύγκρισή τους http://www.forum.nokia.com/Tools_Docs_and_Code/deviceComparison.xhtml?dev= εδώ, απλά προσθέστε τις συσκευές E55 και Ε52 (και αν θέλετε και τον προκάτοχο τους, Ε51) και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας! :) Τι λέω ρε παιδιά, η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στο πληκτρολόγιο! Όντως η μονη διαφορά είναι στο πληκτρολόγιο. Επίσης επειδή (πιστεύω) σύντομα θα φτάσουν στην αγορά, δε θα σου πρότεινα να αγοράσεις το Ε51 τώρα. Λίγο υπομονή κάνε και θα δικαιωθείς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateerME45 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Όντως η μονη διαφορά είναι στο πληκτρολόγιο. Επίσης επειδή (πιστεύω) σύντομα θα φτάσουν στην αγορά, δε θα σου πρότεινα να αγοράσεις το Ε51 τώρα. Λίγο υπομονή κάνε και θα δικαιωθείς.:) Τελικά και εγώ το ίδιο σκέφτομαι. Νομίζω (από όσα έχω διαβάσει) μέσα στον Ιούλιο θα κυκλοφορήσει το Ε55 ίσως και το Ε52 κοντά του σε ημερομηνίες? Παράθεση I used to be arrogant, but now I am PERFECT! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Το Ε52 ενδέχεται να το δούμε ένα μήνα περίπου, μετά την κυκλοφορία του Ε55. Όλα βέβαια είναι ρευστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 To E55 από το Ε52 ποιες διαφορές έχει εκτός του πληκτρολογίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Λίγο πιο πάνω να διαβάσεις θα δεις... Ούτε σε αυτή τη σελίδα δεν έριξες μια ματιά...; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Σημερα ξαναειδα το Ε75 σε καταστημα και το δουλεψα λιγακι. Οταν ομως πηγα να γραψω με Τ9 μου ξαναεκανε 1 περιεργο που ελπιζω να μη κανουν τα ιδια και τα Ε52/55. Οταν εγραφα λοιπον με Τ9 αυτο προσπαθουσε να προβλεψει τι ηθελε να γραψει ο..ποιητης αλλα..εντελως λαθος σε οσες δοκιμες και αν εκανα! Αλλα το πιο κουφο ηταν οταν εκανα ορθογραφια 1 λεξη και την εγραφα ξανα δε την αναγνωριζε και εκανε τα δικα του! Ελπιζω να ειναι θεμα καποιας ρυθμισης γιατι αλλιως... Οπως ελπιζω τα Ε52/55 να εχουν το κλασικο Τ9 και οχι σαν αυτο. Καποιος που να γνωριζει κατι περι τουτου?? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Για το Ε55, δεν ξέρω αν θα έχει το κλασικό Τ9 καθώς το πληκτρολόγιό του δεν είναι το κλασικό αλφαριθμητικό. Το Ε52 θα το έχει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 Για το Ε55, δεν ξέρω αν θα έχει το κλασικό Τ9 καθώς το πληκτρολόγιό του δεν είναι το κλασικό αλφαριθμητικό. Το Ε52 θα το έχει σίγουρα. Ευτυχως γιατι 1 ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονεκτημα ειναι το Τ9 των series 60 κινητων!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts