ZENIA30 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πως ενεργοποιω το autostart; γιατί θέλω να ορίσω κι εγώ ένα πλήκτρο για γρηγορη εναλλαγή γλώσσας!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 πως ενεργοποιω το autostart; γιατί θέλω να ορίσω κι εγώ ένα πλήκτρο για γρηγορη εναλλαγή γλώσσας!!!!! Για γρήγορη εναλλαγή γλώσσας, πρέπει να εγκαταστήσεις την εφαρμογή που έγραψα παραπάνω. Προς το παρόν, το ποιο γρήγορο είναι να πατάς Shift + * όταν γράφεις κείμενο για να σε πηγαίνει στο μενού εναλλαγής γλώσσας. Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endless Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Έχει κανείς μήπως καμιά ιδέα γιατί το bt handsfree από 7-10 μέρες αυτονομία που είχε με άλλο κινητό, με το Ε55 βγάζει με το ζόρι 2 μέρες; εμένα γιατί μου βαστάει μια βδομάδα και έχω το ίδιο bh215 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 παρατήρησα πως το τηλέφωνο απαξ και του εγκαταστήσεις κανένα θεμα στην κάρτα και το χρησιμοποιείς πάει πολύ΄αργά και κολάει. Επίσης όταν ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας κίνησης η συσκευή αργεί τρομερά για να ξεκλειδώσει απο την αναμονή. κάποιος να το έχει λύσει αυτό? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλησπέρα, ετοιμάζομαι να πάρω το Ε55 ως αντικαταστάτη του Ε51 μου. Από τα θεωρητικά τεχνικά χαρακτηριστικά του και το preview του myphone είμαι 100% σίγουρος για την κίνηση μου... Υπάρχει μήπως όμως κάτι που πρέπει να προσέξω στην αγορά του ή κάτι ιδιαίτερα σοβαρό που δεν ξέρω και να με αποτρέψει απο αυτήν? Υπάρχει επίσης διαθέσιμο κάπου το ασημί χρώμα? Καλή χρονιά σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Ρε παιδιά υπάρχει κανένας σύντομος τρόπος ν'αλλάξουμε την γλώσσα γραφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 (edited) Καλησπέρα, ετοιμάζομαι να πάρω το Ε55 ως αντικαταστάτη του Ε51 μου. Από τα θεωρητικά τεχνικά χαρακτηριστικά του και το preview του myphone είμαι 100% σίγουρος για την κίνηση μου... Υπάρχει μήπως όμως κάτι που πρέπει να προσέξω στην αγορά του ή κάτι ιδιαίτερα σοβαρό που δεν ξέρω και να με αποτρέψει απο αυτήν? Υπάρχει επίσης διαθέσιμο κάπου το ασημί χρώμα? Καλή χρονιά σε όλους Το μόνο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να σου εφιστήσω την προσοχή, είναι το ότι λόγω του "περίεργου" πληκτρολογίου, μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές στις οποίες να μην μπορείς να τις δουλέψεις, λόγω του ότι δεν θα μπορείς να πληκτρολογήσεις όλους τους χαρακτήρες (μία από αυτές πχ είναι το Garmin Mobile XT). Κατά τα άλλα, είναι πολύ καλό τηλέφωνο και σου συνιστώ να προχωρήσεις στην αγορά του. Μερικά από τα δυνατότερα σημεία του πιστεύω είναι η αυτονομία της μπαταρίας και η ταχύτητά του. Μετά από 1 μήνα + που το έχω, μέσο όρο αυτονομίας έχω περίπου 4 ημέρες (με μέτριες χρήσεις wifi και gps) και πιστεύω είναι πολύ καλή. Ρε παιδιά υπάρχει κανένας σύντομος τρόπος ν'αλλάξουμε την γλώσσα γραφής; Το είχα αναφέρει και πιο πάνω, ψάξε για την εφαρμογή LangSwitcher. Edited January 13, 2010 by mrmojo Λάθος quote Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 (edited) άχτι το έχω να παίξει το gmail στο κινητό μου...και δε μιλάω για την stand alone εφαρμογή που δουλεύει ρολόι, αλλά για το ''σούπερ-ντούπερ'' mail της νόκια , που το σετάρεις απλά μόνο με το username και password...το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι με το που κάνει connect, έρχεται σε κλάσματα δευτερολέπτου το disconnect...την πρώτη φορά που το σέταρα , μπήκε κανονικά και κατέβασε τα mails...από κει και πέρα δεν...! πάει κανενός το μυαλό κάπου..?? μπας και παίζει ρόλο το γεγονός ότι του έχω βάλει να κατεβάζει 30 mails..? ...κατέβασε 30 από σήμερα και προς τα πίσω, αλλά αν έρθει νέο , απλά ξεσυνδέεται...βέβαια δεν έχει λογική το νούμερο, με την έννοια ότι αν βάλω παραπάνω ,απλά θα κατεβάσει περισσότερα παλαιότερα... anyone..??:worry: το κατάφερες τελικά?:confused: Σε ρωτάω επειδή και εγώ το πάλευα ΑΛΛΑ μετά είδα ότι το προσφέρει η vodafone και μάλιστα τις ρυθμίσεις τις στέλνει μέσα απο το site της... Ο cosmote δεν σε αφήνει να το κάνεις αυτό... Edited January 21, 2010 by mantsag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 να το ρυθμίσω γίνεται...απλά κολάει στην πορεία και δε συνδέεται να κατεβάσει τα mail...:( προς το παρόν το έβγαλα και χρησιμοποιώ την εφαρμογή της google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisBou Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Γεια σας. Παρακαλω, μηπως ξερει καποιος πως μπορω να απενεργοποιήσω αυτον τον πινακα με τις διαθεσιμες συνδεσεις (wlan κλπ) που καθε τρις και λιγο εμφανιζεται στην οθονη και πρεπει συνεχεια να παταω cancel? Ειναι ανυποφορο να ξεκλειδωνω και μετα να παταω και cancel για να φυγει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Γεια σας. Παρακαλω, μηπως ξερει καποιος πως μπορω να απενεργοποιήσω αυτον τον πινακα με τις διαθεσιμες συνδεσεις (wlan κλπ) που καθε τρις και λιγο εμφανιζεται στην οθονη και πρεπει συνεχεια να παταω cancel? Ειναι ανυποφορο να ξεκλειδωνω και μετα να παταω και cancel για να φυγει. Ευχαριστω Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή που προσπαθεί να συνδεθεί στο ίντερνετ; Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisBou Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Ναι ήδη το εχω τακτοποιήσει. Όντως ήταν το email. Ευχαριστώ. Να δω τώρα τι θα κάνω με τον Traveler της Psiloc που δεν απεγκαθίσταται με τίποτα.... Το δε Langswitcher για γρήγορη εναλλαγή από Ελληνικά σε Αγγλικά και αντιστρόφως, δεν κατάφερα να το εγκαταστήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 βγήκε και για το Ε55 η αναβάθμιση λογισμικού 031.012 και μάλιστα ήδη over the air...δεν την έχω περάσει ακόμα, αλλά εκτιμώ ότι πάνω κάτω τα αποτελέσματα θα είναι ίδια, με αυτά του αδελφού Ε52... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Η αναβάθμιση τι αλλάζει ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) μόλις πέρασα την 031.012 μέσω ovi suite και το τηλέφωνο δείχνει λίγο πιο γρήγορο...έχασα 2ΜΒ μνήμη στο τηλέφωνο, προφανώς λόγω του ovi store,το οποίο παρεπιπτόντως είναι η παλαιότερη έκδοση και μόλις το ξεκινάς σου βγάζει info για τη νέα...:O κατα τ'άλλα όλα έμειναν ανέπαφα (μόνο η λειτουργία δικτύου πέρασε από μόνη της στην διπλή λειτουργία από gsm που το είχα) και επιφυλάσσομαι για το voice cancellation που τώρα τελευταία με είχε φέρει αρκετές φορές στο σημείο να το σπάσω (το Ε55) και να γυρίσω στο φοβερό Ε51... για να δούμε...:) edit 1: το είχα διαβάσει και το επιβεβαιώνω...όταν πληκτρολογείς γρήγορα στην οθόνη αναμονής, το τηλέφωνο καθυστερεί τραγικά...τελειώνεις το 10ψήφιο νούμερο και εμφανίζεται όλο μαζί με το που τελειώσεις την πληκτρολόγηση...πχ δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε το σταθερό του σπιτιού σας.. Edited February 16, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Γενικά το τηλέφωνο έχει γίνει πιο σταθερό. Εγώ είχα πολλά προβλήματα κατά την αναζήτηση και κλήση επαφών στις οποίες δεν είχα δηλώσει default αριθμό. Πλέον αυτό σταμάτησε με την νέα έκδοση. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Mε την αναβάθμιση θα πρέπει να κρατήσουμε back up από τον τηλεφ. κατάλογο ή δεν θα τον επηρεάσει; Επίσης οι εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες θα λειτουργήσουν μετά την αναβάθμιση ή θα πρέπει να τις εγκαταστήσουμε κι αυτές από την αρχή; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Τα δεδομένα σου μένουν ανεπηρέαστα. Οι εφαρμογές δεν είναι σίγουρο πως θα λειτουργούν απροβλημάτιστα πάντως. Μετά την αναβάθμιση με το που θα ολοκληρωθεί η εκκίνηση του λειτουργικού θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με μήνυμα "Εγκατάσταση...". Άστο μέχρις ότου ολοκληρωθεί. Όπως και να έχει, ένα back up επιβάλλεται να κρατήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Mε την αναβάθμιση θα πρέπει να κρατήσουμε back up από τον τηλεφ. κατάλογο ή δεν θα τον επηρεάσει; Επίσης οι εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες θα λειτουργήσουν μετά την αναβάθμιση ή θα πρέπει να τις εγκαταστήσουμε κι αυτές από την αρχή; Ευχαριστώ κατα τ'άλλα όλα έμειναν ανέπαφα (μόνο η λειτουργία δικτύου πέρασε από μόνη της στην διπλή λειτουργία από gsm που το είχα);)........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 τελικά το νέο firmware έχει διαφορές. Έκανα hard reset και την κάρτα μνήμης και τελικά διαπίστωσα αλλαγές : στο ραδιόφωνο: πλέον στην αρχική οθόνη του ραδιοφώνου υπάρχει η επιλογή για internet radio στο email : Έχει αλλάξει ο τρόπος δημιουργίας email και έχουν νέα γραφικά Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Το μόνο πράγμα για το οποίο θα ήθελα να σου εφιστήσω την προσοχή, είναι το ότι λόγω του "περίεργου" πληκτρολογίου, μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές στις οποίες να μην μπορείς να τις δουλέψεις, λόγω του ότι δεν θα μπορείς να πληκτρολογήσεις όλους τους χαρακτήρες (μία από αυτές πχ είναι το Garmin Mobile XT). Κατά τα άλλα, είναι πολύ καλό τηλέφωνο και σου συνιστώ να προχωρήσεις στην αγορά του. Μερικά από τα δυνατότερα σημεία του πιστεύω είναι η αυτονομία της μπαταρίας και η ταχύτητά του. Μετά από 1 μήνα + που το έχω, μέσο όρο αυτονομίας έχω περίπου 4 ημέρες (με μέτριες χρήσεις wifi και gps) και πιστεύω είναι πολύ καλή. Το είχα αναφέρει και πιο πάνω, ψάξε για την εφαρμογή LangSwitcher. Και για GPS τότε τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο E55 ; :) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 έχει το ovi maps το οποίο ειναι πολύ καλό και δωρεάν μαζί με το κινητό Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Και για GPS τότε τι μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο E55 ; :) Το Sygic πχ το δουλεύω κανονικότατα. Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 μερικες ερωτησεις παιδια: ποση αναμονη εχει το τηλεφωνο με μετρια χρηση? υπαρχει αυτη τη στιγμη καποιο σοβαρο προβλημα που να μην κανει συμφερουσα την αγορα της συσκευης? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmojo Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 μερικες ερωτησεις παιδια: ποση αναμονη εχει το τηλεφωνο με μετρια χρηση? υπαρχει αυτη τη στιγμη καποιο σοβαρο προβλημα που να μην κανει συμφερουσα την αγορα της συσκευης? Με μέτρια χρήση, 6 ημέρες και είναι πλέον στάνταρ, δηλαδή τόσο μου βγάζει μόνιμα. Με 1,5 ώρα χρήση gps (+ την κανονική μέτρια χρήση με wifi ομιλίες κτλ) πήγε 5 ημέρες. Παράθεση GBox για το iPhone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts