Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο το SEUS γινεται να ξαναπερασω το ιδιο λογισμικο , σαν να το πηγαινα στο σερβις ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ εγινε επιτυχως .

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• 2 weeks later...

Πως θα διαγραψω ολα τα προσωπικα μου δεδομενα και ρυθμισεις απο το κινητο ωστε να το δωσω ?

Ολικη Επαναφορα ?

αυτο ακριβως.και το κινητο θα ερθει στην αρχικη του κατασταση;)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

:mad::angry::protest:

"MediaGo_1.1.237" αυτη την εκδοση εχει ενσωματωμενη το κινητο μου στην καρτα μνημης (w995).Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση αλλα μου εμφανιζεται να ανοιγει ως θεμα(theme file), και δεν ανηγει με τιποτα. Ακομα και με το Sony Ericsson PC Companion 2.0 (που ειλικρινα κολλαει απιστευτα αυτη η μ.. που ειναι και αυθεντικο προγραμμα της sony ericsson) που εχει μεσα το media go, αντι να το ανοιξει προσπαθει να το κατεβασει (απο το ινετρνετ μαλλον)(171mbites) και μολις το κατεβασει,κανει μια ωρα να ανοιξει, και δεν περιμενα κιολας να ανοιξει και το κλεισα.

Προσπαθω να βρω τροπο γενικα να περασω αρχεια στο κινητο μου μεσω αυτου του προγραμματος, πιστευοντας θα εμφανιζει περισσοτερες πληροφοριες για τα αρχεια μουσικης τουλαχιστον, αλλα τελικα πιο ευκολη ειναι η λειτουργεια "μαζικη αποθηκευση".

Επισης!! και το "PCSuite_6.007.00" που εχει το κινητο μου λεει πλεον δεν υποστηριζεται πλεον και πρεπει να μπαινω με το Sony Ericsson PC Companion 2.0 που ανεφερα πιο πανω.

Το εχει δοκιμασει κανεις σας το media go? Γιατι τοτε με την αγορα της συσκευης μου ειχε διαφημιστει παρα πολυ αλλα δεν το ειχα ψαξει τοτε. Αν ναι πεστε μου και μενα, αλλιως δεν θα μαθω ποτε και ξενυχτησα και 3 ωρες για υτο το χαλι..

Ανοιξα νεο θεμα- στην αναζητηση δε βρηκα κατι- και επισης αφορα πολλα κινητα της εταιριας/.

Απο το Site της Sony Ericsson δοκιμασες να το κανεις εγκατασταση?Μπορεις να το κατεβασεις εδω...

http://www.sonyericsson.com/mediagodetails/el_gr/

Το δοκιμασα αυτο που λες, και κατεβασα το exe (που εχει 100 mb αντι για 180 που ηταν στην καρτα μνημης). Δεν μπορει να ανοιχτει ομως γιατι δεν εχω windows xp sp3 ,ή vista, ή windows 7. :wacko:

Εγω υπολογιστη δεν αλλαζω, αυτα τα καταναλωτικα κολπακια τα εχω καταλαβει λιγο.;)

Κριμα, μαλλον θα το διαγραψω και απο την μνημη του κινητου μου να μην πιανει χωρο τουλαχιστον..

έχω ενα w995 περίπου δυο χρόνια και τώρα ξαφνικά από ένα χτύπημα στο τηλέφωνο αυτό έκλεισε

και δεν ανοίγει με τίποτα.το πήγα σε ένα τεχνικό και μου είπε οτι εχει νεκρό flex

και νεκρό flex πλήκτρων και αυτη η επισκευή κοστιζει 75 ευρώ.γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτο το πρόβλημα?αξίζει να το φτιάξω??

ευχαριστώ..

καλησπερα παιδια ..εχω ενα προβλημα με το κινητο μου...το φορτιζω τν μια ημερα και τν επομενη ειναι ξεφορτιστω εχω αλλαξει και μπαταρια αλλα παλι τα ιδια :(

Όντως! Κάτι κάνει βραχυκύκλωμα και αποφορτίζει την μπαταρία γρήγορα. Προσωπικά θα φρόντιζα να απομακρύνω από το κινητό την υγρασία (άστο κάπου σφραγισμένο με silica gel τριγύρω) και θα βεβαιωνόμουν ότι το η φόρτιση γίνεται κανονικά. Βάλε την μπαταρία να φορτίσει μέχρι το 100% πάνω στο W995, στη συνέχεια βγάλτην και βάλτην σε κάποιο άλλο SE για να δούμε αν θα δείξει πάλι 100%. Αν σου δείξει π.χ. 50% τότε έχουμε θέμα στο κύκλωμα φόρτισης.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ξερει κανεις πως βαζουν τις επαφες απο το κινητο στον υπολογιστη?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

RAVEN_ said:
ξερει κανεις πως βαζουν τις επαφες απο το κινητο στον υπολογιστη?

τις κανεις μπακαπ (αντιγραφο) στην καρτα μνημης( και απο εκει τις συγχρονιζεις με τον υπολογιστη.τωρα σε τι κινητο θελεις να τις περασεις να σου πω ακριβως τον τροπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

RAVER said:
τις κανεις μπακαπ (αντιγραφο) στην καρτα μνημης( και απο εκει τις συγχρονιζεις με τον υπολογιστη.τωρα σε τι κινητο θελεις να τις περασεις να σου πω ακριβως τον τροπο.

στον υπολογιστη θελω να τις περασω. ωστε αν χαθουν απο το κινητο να τις περασω.

Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

• 2 weeks later...

Ξαναρωταω,μπας και βρεθει καποιος που να ξερει.

Υποτιθεται οτο το τηλεφωνο,δινει τη δυνατοτητα,να το ρυθμιζεις,ετσι ωστε,οταν το "μαζεψεις",οταν τελειωνει το τηλεφωνημα,να κλεινει η γραμμη αυτοματα.

Εγω την πατησα καποια φορα,γιατι το μαζεψα μετα το τελος του τηλεφωνηματος,και δεν εκλεισε τη γραμμη μετά,και απο ο,τι βλεπω,δεν το κανει συνηθως.

Τι ακριβως συμβαινει;Εγω κανω καποια βλακεια,ή το τηλεφωνο εχει καποια βλαβη στο συστημα αυτο;

Για πεστε κατι,γιατι απο ο,τι βλεπω,ωσπου να βγει κανα SGIII,που αποφασισα οτι θα το παρω αν βγει,(και αν μεχρι τοτε,δεν εχουμε πτωχευσει,και ψαχνουμε για φαι),θα ηθελα να δουλευει καλα αυτο που εχω τωρα,και που ειναι ενα καλο τηλεφωνο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Theodore41 said:
Ξαναρωταω,μπας και βρεθει καποιος που να ξερει.

Υποτιθεται οτο το τηλεφωνο,δινει τη δυνατοτητα,να το ρυθμιζεις,ετσι ωστε,οταν το "μαζεψεις",οταν τελειωνει το τηλεφωνημα,να κλεινει η γραμμη αυτοματα.

Εγω την πατησα καποια φορα,γιατι το μαζεψα μετα το τελος του τηλεφωνηματος,και δεν εκλεισε τη γραμμη μετά,και απο ο,τι βλεπω,δεν το κανει συνηθως.

Τι ακριβως συμβαινει;Εγω κανω καποια βλακεια,ή το τηλεφωνο εχει καποια βλαβη στο συστημα αυτο;

Για πεστε κατι,γιατι απο ο,τι βλεπω,ωσπου να βγει κανα SGIII,που αποφασισα οτι θα το παρω αν βγει,(και αν μεχρι τοτε,δεν εχουμε πτωχευσει,και ψαχνουμε για φαι),θα ηθελα να δουλευει καλα αυτο που εχω τωρα,και που ειναι ενα καλο τηλεφωνο.

Ρυθμισεις>>> κλησεις>>> απαντηση με ανοιγμα + τερματισμος με κλεισιμο (Eνεργο- μη ενεργο) :wacko:

Αφου σε ευχαριστησω,θα σου πω οτι την πατατα,φαινεται οτι την ειχα κανει,διοτι δεν ειχα βαλει ενεργο ΚΑΙ το απαντηση με ανοιγμα.

Χρονια πολλα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Καταρχήν να τονίσω ότι δεν έχω (ακόμα) διαβάσει το thread αλλά θα ξεκινήσω άμεσα. Θα ήθελα όμως να θέσω τα παρακάτω ερωτήματα:

1)Υπάρχει το tapatalk ή άλλη παρόμοια εφαρμογή για αυτό το κινητό;

2)Υπάρχει navigator με offline χάρτες;

Αυτά για την ώρα. Αν χρειαστώ κάτι άλλο θα επανέλθω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Επανερχομαι,για να δηλωσω οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει,και αφου εκανα τις ρυθμισεις που προταθηκαν.Ενω κατεβαζω το πανω κομματι του κινητου για να το κλεισω,μετα το περας της συνομιλιας,η κληση,δεν τερματιζεται.

Το εχει αντιμετωπισει αλλος το προβλημα αυτο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Theodore41 said:
Επανερχομαι,για να δηλωσω οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει,και αφου εκανα τις ρυθμισεις που προταθηκαν.Ενω κατεβαζω το πανω κομματι του κινητου για να το κλεισω,μετα το περας της συνομιλιας,η κληση,δεν τερματιζεται.

εχει χαλασει ο αισθητηρας.φιλος μου εχει παθει το ιδιο.αυτουνου βεβαια δεν κλειδωνει και το κινητο.στειλ'το σε εξουσιοδοτημενο service point.

του φιλου μου μετα απο service δεν φτιαχτηκε.και ενω το κινητο δουλευει μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Theodore41 said:

Εγώ τώρα το έχω ανενεργό αλλά όταν το δούλευα δεν είχα κανένα θέμα.Πάντως αν είναι εκτός εγγύησης λογικά δεν θα αξίζει με τα λεφτά που συνήθως ζητάνε για επισκευές... Εμένα πάντως μου πετάγονται τα μάτια έξω:blink: όταν τις ακούω από φίλους και γνωστούς τιμές που τους έχουν ζητηθεί ανά καιρούς. Καλύτερα δηλαδή να έπαιρναν καινούριο...

εχει χαλασει ο αισθητηρας.φιλος μου εχει παθει το ιδιο.αυτουνου βεβαια δεν κλειδωνει και το κινητο.στειλ'το σε εξουσιοδοτημενο service point.

του φιλου μου μετα απο service δεν φτιαχτηκε.και ενω το κινητο δουλευει μια χαρα.

Από προσωπική εμπειρία αν δεν πιέσεις/φωνάξεις/βρίσεις και τα σχετικά συνήθως άκρη δεν βγάζεις. Δυστυχώς...

Edited by al3x1k0

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to Sony Ericsson W995