Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετω.

Εχω ενεργοποιησει το σταματημα της συνομιλιας,μολις "μαζεψω" το κινητο,αλλα μερικες φορές,δεν κλεινει,μενει ανοιχτο,και πρεπει να πατησω με το χερι το κοκκινο κουμπι.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα και καλή εβδομάδα.

επειδή είναι πολλές οι σελίδες μπορείτε να μου λύσετε κανα δυο απορίες.

θέλω να το πάρω για τη γυναίκα μου το κινητό και το ψάχνω..

1)απο ότι κατάλαβα γενικά δεν βγάζει προβλήματα..σωστά?

2)ειναι άλλο το w995i και άλλο το w995?μήπως το αγοράσω απο ebay..γιαυτο ρωτάω.

3)ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποιου είδους εγγύηση για αγορά από e-bay?

είναι κάτι που πρέπει να προσέξω αν το αγοράσω απο εκεί?

σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγνώμη αν εχουν απαντηθεί ξανά οι

παραπάνω ερωτησεις!!

1) Σωστά

2) Το ίδιο είναι

3) Αν το αγοράσεις από την ευρωπαϊκή ένωση τότε η απόδειξη είναι και εγγύηση. Πρόσεχε αν θα έχει Ελληνική γλώσσα εγκατεστημένη διαφορετικά θα πρέπει να πας σε κάποιο Sony Ericsson Service Points για να σου την περάσουν.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19189&stc=1&d=1300803091

Η προσπαθειά μου να εχώ το μενού τοu YARI στο w995 μου μόλις χτες τελλείωσε.

Το παρόν θέμα λειτουργεί αψογα και το βρίκα στο : http://www.zedge.com. Αξιζε η δεν αξιζε η επιμονη και υπομονη και η μαθηση φλασαρισματος του κινητου, δε ξερω εμενα παντως μου αρεσει.:)

• 2 weeks later...

Καλημέρα και καλό μηνα.

Θέλω να αγοράσω από Αγγλία ένα w995 κλειδωμένο στην Ο2.

Θα ήθελα να ξέρω αν ξεκλειδώνει,που να απευθυνθώ και πόσο περίπου

κοστίζει.

Σας ευχαριστώ πολύ.

• 2 weeks later...

Παιδια βοηθεια .

Λοιπον το κινητο πριν κανα τριμηνο μου μαυριζε την οθονη και μετα απο κανα λεπτο συνηθως αναβε και εκανε φορτιση του δικτυου και ενταξει .

Το παω για αναβαθμιση στο επισημο σερβις , μου λενε το φτιαξαν .

Χθες επαιζα ενα παιχνιδι και μαυριζει η οθονη παλι και νεκρωνει .

Κραταω πατημενο το κουμπι που ανοιγει το τηλεφωνο και τελικα ανοιγει φορτωνοντας το δικτυο .

Παλι τα ιδια δηλαδη .

Εχει κανεις παρομοιο προβλημα ?

Τι λετε να φταιει ?

Edited by kprse
ορθογραφικα λογω ταχυτητας

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

ποσο εχει μια μπαταρια στο πλαισιο?να παρω σαν αυτη που ειχε η αλλη που κρατα πιο πολυ?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

Μεγαλο Σάββατο σήμερα όποτε πρώτα να σας ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Μια ερώτηση για το w995.Μπορώ να βρω ανταλλακτικό για το hook που έχει στην πλάτη του υποτίθεται για να το κρατά σταθερό σε πλάγια θέση;Επίσης υπάρχει κάπου έστω και imitation καπάκι μπαταρίας;

Το κινητό το έχω περίπου 9 μήνες κι έχω από την πρόσθια επιφάνεια είναι σα καινούργιο,η πίσω επιφάνεια καπάκι μπαταρίας-άγκιστρο-πλαινό κάλυμμα κουμπιών έχει από ασήμι χρώμα γίνει...μαύρο :(.

Ευχαριστώ πολύ.

Χρόνια Πολλά!

ποσο εχει μια μπαταρια στο πλαισιο?να παρω σαν αυτη που ειχε η αλλη που κρατα πιο πολυ?

Θα σου πρότεινα μια ίδια για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Έτσι κι αλλιώς κρατάει αρκετά.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Batteries/Sony-Ericsson-Bst-38-DPY901649.htm

Μεγαλο Σάββατο σήμερα όποτε πρώτα να σας ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Μια ερώτηση για το w995.Μπορώ να βρω ανταλλακτικό για το hook που έχει στην πλάτη του υποτίθεται για να το κρατά σταθερό σε πλάγια θέση;Επίσης υπάρχει κάπου έστω και imitation καπάκι μπαταρίας;

Το κινητό το έχω περίπου 9 μήνες κι έχω από την πρόσθια επιφάνεια είναι σα καινούργιο,η πίσω επιφάνεια καπάκι μπαταρίας-άγκιστρο-πλαινό κάλυμμα κουμπιών έχει από ασήμι χρώμα γίνει...μαύρο :(.

Ευχαριστώ πολύ.

Χρόνια Πολλά!

Το άγκιστρο του κινητού απ'ότι ξέρω δεν πωλείται μόνο του. Είναι fix με την συνολική πίσω όψη. Αναγκαστικά πρέπει να αντικαταστήσεις όλη την πίσω μεριά (κάτι που φυσικά θα κοστίσει και το κατιτίς του).

Όσον αφορά το καπάκι της μπαταρίας http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=37108

Παιδια βοηθεια .

Λοιπον το κινητο πριν κανα τριμηνο μου μαυριζε την οθονη και μετα απο κανα λεπτο συνηθως αναβε και εκανε φορτιση του δικτυου και ενταξει .

Το παω για αναβαθμιση στο επισημο σερβις , μου λενε το φτιαξαν .

Χθες επαιζα ενα παιχνιδι και μαυριζει η οθονη παλι και νεκρωνει .

Κραταω πατημενο το κουμπι που ανοιγει το τηλεφωνο και τελικα ανοιγει φορτωνοντας το δικτυο .

Παλι τα ιδια δηλαδη .

Εχει κανεις παρομοιο προβλημα ?

Τι λετε να φταιει ?

Αυτό που περιγράφεις (κάτι παρόμοιο τέλος πάντων) μου έτυχε 1 φορά στα 2 χρόνια που το έχω. Έσβησε ξαφνικά ενώ άκουγα μουσική από τα ακουστικά. Πάτησα κι εγώ το κουμπί εκκίνησης και μετά από μια μικρή καθυστέρηση άναψε και δε μου το ξανάκανε. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, μα και δε νομίζω να είναι θέμα αναβάθμισης. Ίσως να είναι τυχαίο. Πάντως άμα το ξανακάνει κάνε format (ξαναεγκατέστησε το λογισμικό του). Έγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα.

Edited by empathis
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Αυτό που περιγράφεις (κάτι παρόμοιο τέλως πάντων) μου έτυχε 1 φορά στα 2 χρόνια που το έχω. Έσβησε ξαφνικά ενώ άκουγα μουσική από τα ακουστικά. Πάτησα κι εγώ το κουμπί εκκίνησης και μετά από μια μικρή καθυστέρηση άναψε και δε μου το ξανάκανε. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, μα και δε νομίζω να είναι θέμα αναβάθμισης. Ίσως να είναι τυχαίο. Πάντως άμα το ξανακάνει κάνε format (ξαναεγκατέστησε το λογισμικό του). Έγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα.

Εγω εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν εχω ανοιχτο το wifi .

Θα το ξαναπαω για σερβις , τι αλλο να κανω .

edit : Ειναι στο σερβις και τους ειπα να κανουν φορματ , για να δουμε ...

Edited by kprse

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Λοιπον παιδια δεν θα ειχα κανενα παραπανω απο το κινητακι μας αλλα τον τελευταιο καιρο δεν μου τα λεει καλα...

Τα προβληματα ειναι τα εξης, μπορει να το βαλω να φορτιζει και ενω δειχνει κανονικα οτι φορτιζει να το βγαλω μετα απο 8 ωρες και να μην εχει φορτισει ΚΑΘΟΛΟΥ....

επισης μεγαλο προβλημα εχει με την καρτα μνημης...

ξαφνικα σταματαει να την διαβαζει και πολλες φορες μου αλλαζει την πιστη στο βαλε-βγαλε για να την ξαναδιαβασει...

Λοιπον παιδια δεν θα ειχα κανενα παραπανω απο το κινητακι μας αλλα τον τελευταιο καιρο δεν μου τα λεει καλα...

Τα προβληματα ειναι τα εξης, μπορει να το βαλω να φορτιζει και ενω δειχνει κανονικα οτι φορτιζει να το βγαλω μετα απο 8 ωρες και να μην εχει φορτισει ΚΑΘΟΛΟΥ....

επισης μεγαλο προβλημα εχει με την καρτα μνημης...

ξαφνικα σταματαει να την διαβαζει και πολλες φορες μου αλλαζει την πιστη στο βαλε-βγαλε για να την ξαναδιαβασει...

Αμα σου κανει τετοια κολπα η μπαταρια,γνωμη μου ειναι να αγορασεις μια καινουργια.η συγκεκριμενη τα :food: τα "ψωμια" της.

τωρα το προβλημα που εχεις με την καρτα μνημης,η λυση ειναι να την διαμορφωσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα σου κανει τετοια κολπα η μπαταρια,γνωμη μου ειναι να αγορασεις μια καινουργια.η συγκεκριμενη τα :food: τα "ψωμια" της.

τωρα το προβλημα που εχεις με την καρτα μνημης,η λυση ειναι να την διαμορφωσεις.

To θεμα ειναι(ξεχασα να το αναφερω παραπανω) Οτι γενικοτερα και η υποδοχη του φορτιστη/hands free μου κανει κολπα(το ξερω απο την χρηση των hands free)

Τι εννοεις να την διαμορφωσω????

To θεμα ειναι(ξεχασα να το αναφερω παραπανω) Οτι γενικοτερα και η υποδοχη του φορτιστη/hands free μου κανει κολπα(το ξερω απο την χρηση των hands free)

Τι εννοεις να την διαμορφωσω????

αλλαξε φορτιστη και αν συνεχισει να κανει το ιδιο,τοτε αλλαζεις μπαταρια.επισης καθαρισε τις επαφες εκει με λιγο οινοπνευμα και μια μπατονετα.

οταν λεω διαμορφωση,μπορεις να το κανεις (ισως να υπαρχει και επιλογη) μεσα απο το κινητο,αλλιως βγαζεις την καρτα μνημης και την βαζεις σε card reader και την κανεις μεσω υπολογιστη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πηρα απο το σερβις την επομενη κιολας μερα (ρεκορ μαλλον) .

Κανανε αναβαθμιση ειπαν , μαλλον ξαναπερασαν την τελευταια εκδοση λογισμικου που ειχα ηδη .

Αντε να δουμε .

Ελπιζω να μην ξανακανει κολπα μετα τον Ιουλη γιατι δεν θα χω εγγυηση τοτε .

Η κατι τετοιο δηλαδη..! Προσφατα διεγραψα κατι προγραματα απο το pc μου και πλεον οποτε παω να φλασαρω το κινητο μου w995 δεν μου το αναγνωριζει ο υπολογιστης καθολου, ουτε ακομα και στο pc suite!!

Που μπορω να βρω εναν οδηγο να κατεβασω γιατι στο http://www.sonyericsson.gr-υποστηριξη,κτλ δεν βρηκα τιποτα. Και δε θυμαμαι πλεον που ειχα βρει στο παρελθον τα προγραμματα αυτα.

Tελικα σημερα μου το αναγνωρησε to pc suite (μεσω καποιου install που εκανε κατα την εκιννηση του υπολογιστη )αλλα ακομα δεν μπορει να το δει το far manager..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

εχω το κινητο απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας στην Ελλαδα....και το εχω αγαπησει......εψαχνα καποιο να το αντικαταστησω με παρομοια χαρακτηριστικα και χωρις να δωσω τρελα λεφτα αλλα κατι μου λεει οτι θα μεινω στο ψαξιμο....
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

εχω το κινητο απο τις πρωτες μερες κυκλοφοριας στην Ελλαδα....και το εχω αγαπησει......εψαχνα καποιο να το αντικαταστησω με παρομοια χαρακτηριστικα και χωρις να δωσω τρελα λεφτα αλλα κατι μου λεει οτι θα μεινω στο ψαξιμο....

Μονο το Νokia N86 σε τετοιο στυλ.

ειναι ανωτερο τηλεφωνο και παιρνει και .sis (smartphone)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν θα προτεινα να παει σε Symbian σε καμια περιπτωση για μενα προσωπικα .

Εγω θα προτεινα το Xperia mini που βγαινει σε λιγο καιρο και εχει και 3 ιντσες οθονη ( αν θες κατι σχετικα παρομοιο σε μεγεθος )

Δεν θα προτεινα να παει σε Symbian σε καμια περιπτωση για μενα προσωπικα .

Εγω θα προτεινα το Xperia mini που βγαινει σε λιγο καιρο και εχει και 3 ιντσες οθονη ( αν θες κατι σχετικα παρομοιο σε μεγεθος )

Eγω ειπα Ν86 μονο και μονο γιατι το παιδι ειπε "παρομοια χαρακτηριστικα". Δηλαδη φανταζομαι , "παραδοσιακο" τηλεφωνο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

το n86 το ειχα σταμπαρει οταν ειχε βγει αλλα κατεληξα στο w995..για τωρα νομιζω οτι δεν θα επαιρνα κινητο που κυκλοφορει 2 χρονια στην αγορα....το xperia mini προ μου αρεσε παρα πολυ,και ειδικα με το πληκτρολογιο....τωρα θα δειξει....θα περιμενω μεχρι τον σεπτεμβριο για καποια αξιολογη προταση
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Κι εγώ το έχω από τον Ιούλιο του 2009. Έχω μπει στον πειρασμό να κοιτάξω για άλλο, όμως τζίφος. Αν δε βγει κάτι ανάλογο ή και καλύτερο στο θέμα ήχος-μουσική, δεν το αλλάζω με τίπποτα. Το xperia mini φαντάζει ενδιαφέρον αλλά από ήχο δεν ξέρω ακόμη αν είναι εφάμιλλο του W995.
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

• The title was changed to Sony Ericsson W995