efi25 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ναι τα ξέρω αυτά κ το έχω δοκιμάσει, απλα ρωτάω συγκεκριμένα για το Live messenger γιατι το εχω δει στο συγκεκριμένο κινητό σαν εφαρμογή αλλα επειδή το δικό μου δεν το είχε δεν ξέρω που να το βρώ κ πως να το κάνω. Ευχαριστώ πάντως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ναι τα ξέρω αυτά κ το έχω δοκιμάσει, απλα ρωτάω συγκεκριμένα για το Live messenger γιατι το εχω δει στο συγκεκριμένο κινητό σαν εφαρμογή αλλα επειδή το δικό μου δεν το είχε δεν ξέρω που να το βρώ κ πως να το κάνω. Ευχαριστώ πάντως.:) μπες με wifi στο getjar.com και κατεβασε απο εκει την εφαρμογη ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi25 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 δεν το εχει, απλα εχει καποιους αλλους instant messengers..:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Μπορει να μην υπαρχει σαν εφαρμογη οπως το facebook (Οχι του GetJar το Official της Sony-Οχι δια8εσιμο στην Ελλαδα εκτος αν ψαξεις!))αλλα απο δω μπαινεις MSN σιγουρα... Απο τον browser http://www.hotmail.com Πας windows live home και μετα messenger και μπαινεις! Μπορει να μην ειναι ιδιο to layaout αλλα μια χαρα μιλαω στην καφετεριουλα πινοντας καφεδακι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi25 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 τοσες μερες μπορω να μπω μονο στα email κ οχι sto messenger τωρα που το ειπες κ το δοκιμασα αλλη μια δουλεψε κανονικα τι να πω...μου εφερες τυχη:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:..θα συνεχισω βεβαια να ψαχνω κ για το κανονικο αλλα καλο ειναι κ αυτο για την ωρα.. Ευχαριστωωω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδιά, σύμφωνα με την υποκειμενική άποψη του καθενός βέβαια, ποιο χρώμα είναι καλύτερο, το μαύρο ή το ασημί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παιδιά, σύμφωνα με την υποκειμενική άποψη του καθενός βέβαια, ποιο χρώμα είναι καλύτερο, το μαύρο ή το ασημί; μαυρο κωστα μαυρο. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Καλησπέρα, εχω το 995 εδω και 10 μερες περίπου και μπορώ να πώ οτι είμαι ικανοποιημένος αρκετά απο μεγεθος, επιδόσεις μουσικές, λειτουργικό κλπ. Αλλα αυτή η κάμερα...Δεν μπορείς να τραβήξεις τίποτα, το ήξερα οτι δεν είναι καλή αλλά όχι τόσο πολύ. Καποια "βελτιωση" μέσω των pack (rodriguez κλπ)που διάβασα σε προηγούμενα post ισχύει? Πώς τα τοποθετούμε στο κινητό, θέλει κάποιο hack? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Καλησπέρα, εχω το 995 εδω και 10 μερες περίπου και μπορώ να πώ οτι είμαι ικανοποιημένος αρκετά απο μεγεθος, επιδόσεις μουσικές, λειτουργικό κλπ. Αλλα αυτή η κάμερα...Δεν μπορείς να τραβήξεις τίποτα, το ήξερα οτι δεν είναι καλή αλλά όχι τόσο πολύ. Καποια "βελτιωση" μέσω των pack (rodriguez κλπ)που διάβασα σε προηγούμενα post ισχύει? Πώς τα τοποθετούμε στο κινητό, θέλει κάποιο hack? Κατ' αρχήν σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Τι εννοείς δε μπορείς να τραβήξεις τίποτα; Μια χαρά ήταν η κάμερα και χωρίς rodriguez... Τέλος πάντων, η αναβάθμιση αυτή ισχύει και είναι ασφαλής. Βρίσκεται εδώ. Τα τοποθετείς στο κινητό μέσω ενός προγράμματος που λέγεται a2uploader το οποίο βρίσκεις εδώ. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, με χαρά θα σε βοηθήσουμε. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Θα πέσει καθόλου η τιμή του με την κυκλοφορία των νέων κινητών της SE? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Θα πέσει καθόλου η τιμή του με την κυκλοφορία των νέων κινητών της SE? Σιγουρα θα πεσει..και ηδη εχει πεσει αρκετα.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 50 ευρώ είναι αρκετά? Το θέμα είναι να πλησιάσει τα 300 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 50 ευρώ είναι αρκετά? Το θέμα είναι να πλησιάσει τα 300 ευρώ. 319 euro το βρηκα σε καταστημα απο το skroutz! πιο κατω απο τα 300 ευρο θα περιμενεις ακομη και ισως να τηνδεις την τιμη απο το νεο ετος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Κατ' αρχήν σε βρίσκω λίγο υπερβολικό. Τι εννοείς δε μπορείς να τραβήξεις τίποτα; Μια χαρά ήταν η κάμερα και χωρίς rodriguez... Τέλος πάντων, η αναβάθμιση αυτή ισχύει και είναι ασφαλής. Βρίσκεται εδώ. Τα τοποθετείς στο κινητό μέσω ενός προγράμματος που λέγεται a2uploader το οποίο βρίσκεις εδώ. Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, με χαρά θα σε βοηθήσουμε. Εννοω οτι εαν αυτό που τραβάς δεν είναι απολύτως ακίνητο, βγάζει θολές.Επίσης απο τις 5 το απόγευμα και μετα(8 τα καλοκαίρια), δεν τραβάς και πολλά πράγματα. Είχα το Ν86 πρίν και μου φαίνεται η διαφορά(οπως μου φαίνεται και σε όλα τα υπόλοιπα υπέρ του 995 βέβαια...)Θα δοκιμάσω τα παραπάνω, ευχαριστώ πολύ. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmmm8 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καλησπέρα . ¨Εχω ενα προβλημα μετο ΜΕΔΙΑ GO της ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ. Ενω τα αρχεια Αvι μου τα μετατρεπει μια χαρα και βλεπω βιντεακια και ταινιες στο w995 μου , τα αρχειο mpeg δεν τα μετατρεπει . Λεει πως δεν υποστιιζετε αυτος ο τυπος. Γιατι ομως? Μονο Αvι δηλαδη μπορω να μετατρεπω? Μηπως εχει καποιος ακαμια ιδεα? Ευχαριστω Μπορείς να περάσεις το για να έχει instant messaging στο κινητό σου. Ρίξε μια ματιά στο Sony Ericsson FAQ (ερώτηση 15) και θα καταλάβεις. :) Το ebuddy ομως χρεωνει κανονικοτατα . Τουλαχιστον εδω σε μενα που ειμαι Γαλλια με χρεωνει κανονικα . Γιαυτο και το εβγαλα. Ο μονος τροπος να εχεισ δωρεαν μσν ειναι να μπαινεισ msn.com hotmail.com και απο κει να κανεισ login ονλινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant_kam12 Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Καλησπέρα . ¨Εχω ενα προβλημα μετο ΜΕΔΙΑ GO της ΣΟΝΥ ΕΡΙΚΣΟΝ. Ενω τα αρχεια Αvι μου τα μετατρεπει μια χαρα και βλεπω βιντεακια και ταινιες στο w995 μου , τα αρχειο mpeg δεν τα μετατρεπει . Λεει πως δεν υποστιιζετε αυτος ο τυπος. Γιατι ομως? Μονο Αvι δηλαδη μπορω να μετατρεπω? Μηπως εχει καποιος ακαμια ιδεα? Ευχαριστω FORMAT FACTORY Το καλύτερο προγραμμα για μετατροπη και ταινιες στο κινητο....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2009 Το ebuddy ομως χρεωνει κανονικοτατα . Τουλαχιστον εδω σε μενα που ειμαι Γαλλια με χρεωνει κανονικα . Γιαυτο και το εβγαλα. Ο μονος τροπος να εχεισ δωρεαν μσν ειναι να μπαινεισ msn.com hotmail.com και απο κει να κανεισ login ονλινε. αμα χρησιμοποιεις το wifi to ebuddy δεν σε χρεωνει.μια απλη java εφαρμογη ειναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmmm8 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 ΝΑι αλλα το θεμα ειναι οτι Το ΜΕΔΙΑ ΓΚΟ , ΤΗΣ σονυ ΕΡΙκσσον, μετατρεπει αμεσος τα αρχεια ΑΒΙ, χωρις να του πεις εσυ πολλες λεπτομερειες όπως Frames ποιοτητα ηχου κτλ . Για αυτο το λογο το θεωρω εκπληκτικό προγραμμα . Ειναι πολυ απλό . Εσυ δεν κανεις Απολυτως τιποτα. Απλα περνεις το αρχειο και του λες βαλτο στο κινητο . ΤΠΤ αλλο! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 και ορισμενα χρησιμα links http://www.seusers.com/forum/ http://forums.se-nse.net/index.php?showforum=118 http://forums.se-nse.net/index.php?showforum=113 http://forums.se-nse.net/index.php?showforum=108 Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 παιδια για σας αξιζει να το παρω αυτο το κινητο σε συγκριση με το c902 που εχω τωρα? η να περιμενω,να πεσει κ η τιμη του λιγο, ευχαριστω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Σαν τηλέφωνο είναι πολύ καλό και ιδίως όσον αφορά την ηχητική του αποδοση συγκαταλέγεται στις top προτάσεις. Είναι επίσης γρήγορο στη λειτουργία του και έχει καλές δυνατότητες, αν σκεφτείς ότι δεν είναι smartphone. Προσωπικά πάντως, θα πρότεινα να περιμένεις λίγο καιρό ακόμη, αν και από ηλεκτρονικά καταστήματα όπως e-shop.gr το βρίσκεις στα 377 περίπου, που για μένα είναι σχετικά καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 καλησπερα Να μην εχει ενα βιβλιαρακι με οδηγιες μεσα...ειχε μονο ενα φυλλο που το ξεδιπλωνες ...ειναι δυνατον ??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 καλησπερα Να μην εχει ενα βιβλιαρακι με οδηγιες μεσα...ειχε μονο ενα φυλλο που το ξεδιπλωνες ...ειναι δυνατον ??? Και το Aino το ιδιο ακριβως..φυλλο που το ξεδιπλωνες εχει!!:):lol::p Φαινετε ειναι ΝΕΑ μοδα!! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Σιγά σιγά θα πρέπει όλοι να αρχίσουμε να αποκτούμε πιο οικολογική συνείδηση. Θα δείτε ότι στο μέλλον την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες και σε όλους τους κλάδους. Ιδιαίτερα δε, για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που οι χρήστες τους είναι συνήθως και χρήστες του διαδικτύου, τι πιο εύκολο να το κατεβάσουν σε ηλεκτρονική μορφή και αν, τέλος πάντων, αυτό είναι απαραίτητο, να το τυπώσουν κιόλας. Την κίνηση αυτή της Sonyericsson τη βλέπω εξαιρετική, ας προσέξουμε και λίγο τον πλανήτη μας. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Φαινετε ειναι ΝΕΑ μοδα!! Δεν είναι νέα μόδα αλλά η οικολογική συνείδηση της SE (Μεταξύ μας τους βολεύει μιας και κάνουν οικονομία).:whistle::innocent: Oι αναλυτικές οδηγείες βρήσκονται στο επίσημο σάιτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts