REDHOTSTEF Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Ρε παιδια τι ακριβως κανει το αναδυομενο κειμενο και το μενου επιλογων στα νεα συμβαντα? δεν εχω καταλαβει ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 http://www.zedge.net/themes/970443/splash-menu-theme/ Αυτο το θεμα δεν μου δειχνει ετσι στο κινητο . Αυτο συναιβει μετα απο τοτε που το πηγα στο service της SonyEricsson γιατι κολλαγε . Πρεπει να το ξαναπαω ή μπορω να το κανω μονος μου ευκολα και ασφαλες ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micaioa Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 γεια σας παιδια! εχω το sony erricson w995 το απενεργοποιησ σημερα και μετα απο μιση ωρα το ενεργοποιησα βαζω κανονικα το πιν και στην οθονη εναρξης κολλαει τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2011 Εβγαλες μπαταρια , sim και το ξανανοιξες ? Αν ναι και ξανακομμησε θελει format Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ποσο κοστιζει στο πλαισιο και στη vodafone? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Δεν υπαρχει , http://www.skroutz.gr/s/75769/Sony-Ericsson-W995.html δες εδω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 παραξενο που δεν το εχουν. ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Δωστε και σωστε... Πως μπορω να περασω τις φωτογραφιες που εχω στο τηλεφωνο, μεσα στον υπολογιστη,μιας και δεν εχει οπτικη εξοδο,οπως ειχαν τα T68i και S700i,που ειχα πριν,αλλα ουτε και εχω Βluetooth στον υπολογιστη; Μηπως μπορω να βγαλω την καρτα,και να βαλω καποιον αναγνωστη καρτων να τη διαβασει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Theodore41 said: Δωστε και σωστε... Πως μπορω να περασω τις φωτογραφιες που εχω στο τηλεφωνο, μεσα στον υπολογιστη,μιας και δεν εχει οπτικη εξοδο,οπως ειχαν τα T68i και S700i,που ειχα πριν,αλλα ουτε και εχω Βluetooth στον υπολογιστη; Μηπως μπορω να βγαλω την καρτα,και να βαλω καποιον αναγνωστη καρτων να τη διαβασει; θα σου πω το πιο γρηγορο τροπο και ευκολο.βγαζεις την καρτα μνημης..και με ενα card reader κανεις μπακαπ.μην σκεφτεσαι το bluetooth γιατι θελεις πολυ χρονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Theodore41 said: Ευχαριστω πολυ φιλε μου. να σαι καλα ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 Theodore41 φαντάζομαι ότι έχεις καλώδιο για να συνδέεις το κινητό σου με τον υπολογιστή. Συνδέοντας τα θα πρέπει να βλέπεις και την κάρτα στο My Computer. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Μόλις κάνω slide προς τα κάτω και κατεβάζω την οθόνη του κινητού ,η οθόνη δειχνει κάτι γραμμές στο αριστερό μέρος(κάθετη μπάρα πολύχρωμη) και παγώνει. Το κινητό λειτουργεί κανονικά,μπορώ να απαντήσω κλήσεις αλλά και να κάνω χωρίς φυσηκά να βλεπω τίποτα. Μόλις το κάνω restart λειτουργεί η όθόνη αρκεί να μην το 'διπλώσω' πάλι. Κατάλαβε οτι σκοπεύω να το αλλάξω με το xperia neo και με εκδικήτε. Καμια ιδέα κάποιος για να μην το κουβαλάω μονιμα ανοιχτό μεχρι να πάρω το neo? Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Να γινεται αραγε η αλλαγη προσοψης απο το service sony ericsson? Δεν εχει καποιο προβλημα το δικο μου αλλα θελω απο μαυρο να το κανω κοκκινο. Ποσο να στοιχιζει αυτη η διαδικασια αν γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 REDHOTSTEF said: Να γινεται αραγε η αλλαγη προσοψης απο το service sony ericsson? Δεν εχει καποιο προβλημα το δικο μου αλλα θελω απο μαυρο να το κανω κοκκινο. Ποσο να στοιχιζει αυτη η διαδικασια αν γινετε? εγω σε επισημα service ποτε δεν βρηκα προσοψη! μακαρι εσυ να εισαι πιο τυχερος :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bil888 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 DjMk4 said: Φιλε μου..υπαρχει τροπος αλλα πρεπει να μπεις στα αρχεια του κινητου...με ενα προγραμμα που ονομαζεται a2 uploader μπαινεις μεσα σε κατι αρχεια και απο κει μεσω των ακουστικων οδηγων που παρεχονται στο site κανεις τις απαραιτητες αλλαγες...εγω το εκανα..και εχω δει τεραστια αλλαγη!!!Οδηγους για να δεις πως θα χρησιμοποιησεις το a2 uploader εχει στο site!!!Οριστε η ιστοσελιδα: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=43113&st=0 !!!!!! Επισης παρε και ενα ακομη link σε περιπτωση π μαθεις τον τροπο εδω εχει αρχεια με τα οποια κανεις τρομερη αναβαθμιση στν καμερα...και στο βιντεο..γιατι απο οσο θα χεις καταλαβει μονο για 8mpixel δεν βγαζει το τηλεφωνο π εχουμε οριστε και το link για την καμερα:http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=43277 που το βρησκουμε πεδια αφτο το προγραμα σχετικα με την αναβαθμηση τις καμερας?απο αγγλικα δεν ξερω ουτε της παραλιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Καλημερα. Εγω,εχω το εξης προβλημα. Εχω ενεργοποιησει την επιλογη,να τερματιζει την κληση το κινητο,οταν το "μαζευω",αλλα ομως,δεν δουλευει.Ακουγεται το κρακ,μαζευεται το κινητο,αλλα η κληση ειναι εκει,ανοιχτη και μια χαρα. Καμια αποψη; Ευχαριστω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ILIAS75 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 προβλημαεχω το εξης προβλημα.δεν μου φορτιζει το κινητο.άλλαξα μπαταρια αλλα παλι τιποτα.δειχνει οτι φορτιζει και μολις βγαζω το φορτιστη ειναι αδεια η μπαταρια..γνωρίζει κάποιος κατι??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ο φορτιστής είναι ΟΚ; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ILIAS75 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 είναι οκ ο φορτιστής..η μπαταρία η προηγούμενη είχε κόκκινη ένδειξη οτι είχε πάρει υγρασία την άλλαξα αλλά πάλι τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Που την ειχε την ενδειξη ? Πανω στην μπαταρια ? Δειχνει οτι φορτιζει λες . Μετα ποσο μπαταρια σου λεει οτι εχει οταν το βγαλεις ? Μπορεις να το χρησιμοποιησεις , για δες , μηπως εχει κολλησει η ενδειξη Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δοκίμασε κάτι άλλο. Σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή και άστο να φορτίζει (άφησε το τουλάχιστον 4-5 ώρες). Πες μας αν το πρόβλημα παραμένει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Στο W900 ειχε δυνατότητα αυτόματης εστίασης και στην εγγραφη βιντεο. Το w995 δεν την εχει. Πληροφοριακα το ειπα.. :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 REDHOTSTEF said: Στο W900 ειχε δυνατότητα αυτόματης εστίασης και στην εγγραφη βιντεο. Το w995 δεν την εχει. Πληροφοριακα το ειπα.. :-p δεν θυμαμαι κατι τετοιο γιατι ειχα W900 240χ320 βιντεο τραβαγε (δε λεω , κορυφαιο για το 2005). λες να ειχε και auto focus? δεν νομιζω αλλα πανε χρονια που το ειχα οποτε μπορει να μην θυμαμαι καλα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ILIAS75 Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Μου κάνανε αναβάθμιση λογισμικού στο κινητό και μετά μου χαθήκανε οι οι επαφές που είχα αποθηκευμένες σττο τηλέφωνο..Γνωρίζει κάποιος κάτι??ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts