RAVER Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εχω την συσκευή κοντά στον ενα μηνα και δεν εχω κανένα παραπονο μονο οτι το slider ετυχε και απο την αρχή και ειχε αρκετό τζόγο. Αν το παω στο service θα κανουνε κατι λετε η θα μου λενε ενταξει δεν ειναι τιποτα ολα ετσι ειναι.. Απλα ειναι λιγο σπαστικο.. τιποτα δεν θα σου κανουν.αυτο θεωρειται φυσιολογικη φθορα του κινητου απο την πολυχρησια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η R1GA031. . Εγω συνδεομαι με wifi αλλα μου λεει οτι εχω ηδη την πιο προσφατη ενω εχω την R1GA026 Απο που και πως θα βρω την χχχχ031? Και με το Sony-Ericsson Update μεσω Usb παλι το ιδιο ,οτι εχω την τελευταια εκδοση.. Καμια ιδεα? Ευχαριστω και Χρονια Πολλα σε ολους..:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Και εμενα μου βγαζει οτι η τελευταια ειναι η R1GA026 :confused: Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Γεια σας,εχω ενα W995 και προσπαθω να βρω μια ρυθμιση αλλα δε τη βρισκω.αποτι καταλαβα εχει αισθητηρα φωτος και προσαρμοζει καθε φορα τη φωτεινοτητα της οθονης αναλογα με το εξωτερικο φως.αλλα μουχει σπασει τα νευρα γιατι αλλαζει συνεχεια.φοβαμαι μη χαλασει κιολας.υπαρχει πουθενα τροπος να κλεινει αυτο? επισης για το gps,λειτουργει σαν κανονικο GPS?(πχ εχω το Ν79 και εχει κανονικο pgs) ή παντα θα μου λεει στο περιπου που ειμαι?γιατι το ειχα μιση ωρα εξω και δε με εβρισκε κανενας δορυφορος.μονο το ιντερνετ αλλα μουλεγε στο περιπου που ειμαι.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 τιποτα δεν θα σου κανουν.αυτο θεωρειται φυσιολογικη φθορα του κινητου απο την πολυχρησια.:) Ουτε ενας μήνας θεωρείτε πολυχρησια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ουτε ενας μήνας θεωρείτε πολυχρησια?? Εφόσον όπως λες το κινητό είχε εξαρχής αρκετό τζόγο δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, έτσι είναι το κινητό! Κάποια κομμάτια έχουν λιγότερο και κάποια περισσότερο τζόγο, έιναι θέμα κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το έφαγα το κινητακι δεν ξερω πως αλλά κατάφερα και εσπασα το ελατηριο του slide (εκανα μαλ@@) και δεν ανοίγει τωρα και το κινητό είναι σαν να το βγαλες τώρα απο το κουτί.. Το πήγα στο service και θα με ενημερώσουνε μετα τις 10/01. Απο χρώμα αν και αυτό είναι υποκεμενικο ποιο πιστευτε οτι πιο ωραίο μαυρο η ασημί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Το έφαγα το κινητακι δεν ξερω πως αλλά κατάφερα και εσπασα το ελατηριο του slide (εκανα μαλ@@) και δεν ανοίγει τωρα και το κινητό είναι σαν να το βγαλες τώρα απο το κουτί.. Το πήγα στο service και θα με ενημερώσουνε μετα τις 10/01. Απο χρώμα αν και αυτό είναι υποκεμενικο ποιο πιστευτε οτι πιο ωραίο μαυρο η ασημί? και να ξερεις οτι την βλαβη την χρεωνεσαι εσυ 100%.τωρα εμενα προσωπικα μ'αρεσει το μαυρο :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ξερω ξερω.. Ελπιζω να μην πονέσει γιατί αυτοι συνήθως ζητανε οσα τους λειπουνε!! Αν και τους εδωσα κανονικα αποδειξη για την εγγυηση τωρα αμα θελει στο περναει μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Κανονικα θα πρεπει να στο αλλαξουν/φτιαξουν εντος εγγυησης..εκτος αν ειπες οτι το χαλασες εσυ Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Άσχετα τι θα τους πεις,φαίνεται από ποιον προκλήθηκε η βλάβη!Συν τοις άλλοις,δε ζητάν όσα τους λείπουν,αλλά το κόστος του ανταλλακτικού,σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εχουνε πολύ ακριβο κατάλογο σε σχέση με τιμές που εχω συγκρίνει... Για αυτο το είπα δεν είπα οτι κλεβουνε!! Καλα εγω δεν ειπα οτι το χάλασα εγω αλλα πρώτη φορα βλέπανε κάτι τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Να φανταστείς πως σε ένα W580,το κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποίησης που έχει μέγεθος ελάχιστα μεγαλύτερο απ'το κεφάλι μιας καρφίτσας,κοστίζει 30 ολόκληρα ευρώ!!!Και συ πώς το κατάφερες να του πετάξεις τα ελατήρια έξω;LOL!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Aυτη η τιμη ειναι υπερβολη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Κι όμως για μια τέτοια τιμή να είσαι προετοιμασμένος γιατί τα ανταλλακτικά στα κινητά κοστίζουν γενικά πολύ! Όσον αφορά το ερώτημα με το χρώμα, εγώ είχα το μαύρο (το έδωσα τώρα), αλλά νομίζω το ασημί είναι πιο όμορφο. Αν το ξαναπάρω, θα ψάξω για ασημί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Aν ειναι 30 ευρω τσαμπα ειναι.. Παραπάνω να μην είναι.. Οσο για το ασημένιο άμα θες σου δίνω το δικό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Γεια σας...Λοιπον ειμαι κατοχος w995 το οποιο με επεσε απο καπου αρκετα ψηλα κ σχεδον εχει καταστραφει..Η οθονη δεν εχει σπασει αλλα στο καταστημα που το πηγα για επισκευη μου ειπαν οτι χτυπηθηκε η πλακετα του κινητου και δε συμφερει καθολου να το φτιαξω..Αυτο ειναι ολο το κινητο! Μηπως γνωριζετε καποιο καταστημα που διαθετει τετοιες πλακετες η να μη συνεχισω το ψαξιμο???:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Γεια σας...Λοιπον ειμαι κατοχος w995 το οποιο με επεσε απο καπου αρκετα ψηλα κ σχεδον εχει καταστραφει..Η οθονη δεν εχει σπασει αλλα στο καταστημα που το πηγα για επισκευη μου ειπαν οτι χτυπηθηκε η πλακετα του κινητου και δε συμφερει καθολου να το φτιαξω..Αυτο ειναι ολο το κινητο! Μηπως γνωριζετε καποιο καταστημα που διαθετει τετοιες πλακετες η να μη συνεχισω το ψαξιμο???:shifty: http://www.pds.com.gr/ http://www.mobile-parts.com.gr/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Δες και εδω αμα θελεις που εχει πολυ πιο καλες τιμες. http://www.ipmart.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrasnagr Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Σας ευχαριστω πολυ, αλλα δεν καταφερα σε καμια σελιδα να βρω πλακετα για w995... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ενταξει ειναι κι οι μερες παραξενες..μαλλον πρεπει να αρχισεις τα τηλεφωνα και να'σχοληθεις παραπανω..τ'αξιζει το 995.. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavromati7 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Αγορασα το w995 πριν απο 2 μερες και σημερα μου κολλησε και του εβγαλα την μπαταρια ομως οταν την ξαναεβαλα δεν ανοιξε.Δοκίμασα να του βαλω αλλη sim αλλα τιποτα.Τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Αγορασα το w995 πριν απο 2 μερες και σημερα μου κολλησε και του εβγαλα την μπαταρια ομως οταν την ξαναεβαλα δεν ανοιξε.Δοκίμασα να του βαλω αλλη sim αλλα τιποτα.Τι μπορω να κανω; Προσπαθησε να το αναβαθμισεις με το SEUS και δες.. Καλη τυχη Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavromati7 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Προσπαθησε να το αναβαθμισεις με το SEUS και δες.. Καλη τυχη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEUS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SEUS? Sony Ericsson Update service, ευκολο ειναι ,κατεβασε το και ακολυθησε τις οδηγιες http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/topic/updateserviceapplication/w995?cc=gr&lc=el Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts