Jump to content

Sony Ericsson W995

nikos_se
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως τα περνάμε στο κινητό αυτά, που είναι rar...;;; :worry:

το αρχειο jar στελενεις στο κινητο σου.

το κανεις αποσυμπιεση και στελνεις το αρχειο που ειναι μεσα στο κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το αρχειο jar στελενεις στο κινητο σου.

το κανεις αποσυμπιεση και στελνεις το αρχειο που ειναι μεσα στο κινητο.

Μιλας για το Idou Pack ή για τουσ drivers της καμερας και του ηχου???Γιατι για τους Camdrivers και Acooustics δεν τα περνας ετσι οπως αναφερεις....

http://forums.se-nse.net/index.php?showforum=113

Αυτο το forum θα βοηθησει αρκετους!!!

Μιλας για το Idou Pack ή για τουσ drivers της καμερας και του ηχου???Γιατι για τους Camdrivers και Acooustics δεν τα περνας ετσι οπως αναφερεις....

http://forums.se-nse.net/index.php?showforum=113

Αυτο το forum θα βοηθησει αρκετους!!!

Μιλαω γενικοτερα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πως τα περνάμε στο κινητό αυτά, που είναι rar...;;; :worry:

Αυτά που είναι .rar εννοείται πως τα αποσυμπιέζεις πρώτα. Ύστερα χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα που λέγεται a2uploader http://www.akshayy.com/sonyericsson/tutorials/a2uploader-tutorialguide/ με το οποίο κάνεις όλες τις τροποποιήσεις που θες. Οδηγίες υπάρχουν στο link που παραθέτω.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

παιδια χρησ/ποιωντας τον A2 uploader χανεις την εγγυηση???και κατι ακομη..ο A2 uploader υποστηριζει το w995??γτ δεν ειναι στη λιστα με τα κινητα που αναφερονται στο λινκ που εδωσε το παιδι απο πανω...

παιδια χρησ/ποιωντας τον A2 uploader χανεις την εγγυηση???και κατι ακομη..ο A2 uploader υποστηριζει το w995??γτ δεν ειναι στη λιστα με τα κινητα που αναφερονται στο λινκ που εδωσε το παιδι απο πανω...

Αν πειραξεις το λογισμικο ναι χανεις την εγγυηση...Λογικο...Το θεμα ειναι αν εχεις τα default αρχεια του λογισμικου και τα περασεις με το a2uploader ειναι οπως πριν? οποτε λογικα ολα καλα?...Μαλλον ναι...Η τελευταια εκδοση του a2uploader υποστηριζει το w995 γιατι πολυ απλα δεν θα γινοταν ολος αυτος http://forums.se-nse.net/index.php?showforum=113 ο χαμος...

Εγω πιστευω πως οποιος θελει να εκμεταλλευτει πληρως πρωτιστως αλλα και να κανει το κινητο του καλυτερο απο πολλες οπως φαινεται στο παραπανω link αποψεις,πρεπει να παρακολουθει απο κοντα το συγκεκριμενο forum...

Με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΤΑ ομως ετσι...

Προς τα παιδια που εχουν δοκιμασει προηγουμενες εκδοσεις των camdrivers!!!!!!

Τσεκαρετε αυτο...http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=43199&st=60

Τι λετε??Πιστευω πως ο Rodriquez εχει επικεντρωθει πιο πολυ στις ρυθμησεις και στην εισαγωγη νεων Modes κλπ και εχει αφησει την ποιοτητα σε 2η μοιρα...Ενω ο Jock ειναι σταθερος στην ποιοτητα και κατι καινουρργιο εισαγεισε καθε εκδοση...

Τι πιστευετε???Παντως ο τελευταιος driver του jock ειναι ισως ο καλυτερος μεχρι στιγμης που εχουν βγαλει στο forum..!!!

δλδ και μονο περνωντας φλας θεματα απο τον α2 uploader και παλι χανεις την εγγυηση?ρωταω γτ ειμαι λιγο ασχετος και θελω να μαι σιγουρος πριν το κανω...please ας απαντησει καποιος!!!!

δλδ και μονο περνωντας φλας θεματα απο τον α2 uploader και παλι χανεις την εγγυηση?ρωταω γτ ειμαι λιγο ασχετος και θελω να μαι σιγουρος πριν το κανω...

Να υποθεσω πως εχεις myview/vod live ή κατι τετοιο και θελεις να κανεις debrand?? Δεν ξερω να σου πω εγω τουλαχιστον...Αλλα αν αλλαξεις οτιδηποτε στο λογισμικο υποθετω πως αμα χρεισιμοποιησεις την εγγυηση θα το καταλαβουν οτι εχεις κανει debrand...Τωρα δεν ξερω αν ξαναπερασεις τα παλια αρχεια...Αλλα που θα τα βρεις...Τα δικα σου δεν μπορεις να τα κανεις extract ακομα...Η΄τουλαχιστον στο εξωτερικο καποιο εχουν τις γνωσεις και τα pc tools να τα κανουν...Αλλα νομιζω πως σε καποια υστερη εκδοση του a2uploader θα μπορεις να το κανεις...

Οποιος ξερει κατι παραπανω ας το αναφερει!!!

νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανω debrand γτ ναι μεν εχω παρει τη συσκευη απο βονταφον αλλα δεν εχει μενου βονταφον το κινητο ουτε και καποια συντομευση vodafone live...αρα λετε χρειαζεται ή οχι debrand????

νομιζω οτι δεν χρειαζεται να κανω debrand γτ ναι μεν εχω παρει τη συσκευη απο βονταφον αλλα δεν εχει μενου βονταφον το κινητο ουτε και καποια συντομευση vodafone live...αρα λετε χρειαζεται ή οχι debrand????

Αν ολες οι λειτουργιες του ειναι οκ και δεν ειναι τιποτα κλειδωμενο απο βονταφον οπως το wi-fi πχ και σε ικανοποιει το layout τοτε οκ...Απλα η δικη μου γνωμη ειναι πως αυτο το κινητο εχει αναγκη απο καποια Mods στους drivers για να βελτιστοποιηθουν οι λειτουργιες του...Δεν γινεται να ειναι πιο δυνατο σε ενταση το W595 απο το W995...Πρεπει να αλλαξει αυτο διατηρωντας(και αν γινεται αυξανοντας) την ποιοτητα του ηχου.ΠΙστευω πως ειναι σωστο αυτο...Και ακομα πιο σωστο ειναι καλυτερη ποιοτητα στις φωτογραφιες...Entertainment Unlimited δε θελουμε????!!!

Ξαναλεω ολα αυτα με την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ...

Α! Και κατι τελευταιο πριν πεσω για ύπνο επιτελους!!!

Προς θεου, ΔΕΝ λεω πως οι ORIGINAL drivers του W995 δεν ειναι πολυ καλοι!!!Η ποιοτητα τους ειναι κορυφαια πρωτιστως του ηχου αλλα και της καμερας!!!!!Προκειται για ενα παρα πολυ καλο ομορφο και σταθερο κινητο χωρις προβληματα κλπ...

Απλα ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...

Καλημερα,το πηρα σημερα το κινητακι δεν το χω ανοιξει ακομα γιατι δεν ειμαι σπιτι μου.Θελω να σας ρωτησω ποσο να το φορτισω για πρωτη φορα?

Καλημερα,το πηρα σημερα το κινητακι δεν το χω ανοιξει ακομα γιατι δεν ειμαι σπιτι μου.Θελω να σας ρωτησω ποσο να το φορτισω για πρωτη φορα?

2-3 ωρες το μεγιστο.αλλωστε θα σου βγαλει ενδειξη οτι το κινητο εχει φορτισει.

δεν υπαρχει λογος να το αφησεις παραπανω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπες στο κρυφό μενού του τηλεφώνου πατώντας *>*<<*<* και επέλεξε "πληροφ. υπηρεσ." και μετά "πληροφ. λογισμ.". Από κάτω από τη λέξη "προσαρμογή" γράφει κάτι νούμερα και γράμματα. Αν τα 8 πρώτα νούμερα είναι 1209-4776, το κινητό σου είναι debranded.

Ασφαλώς και χάνεις την εγγύηση. Αν όμως προκύψει δυσλειτουργία λόγω κακής εγκατάστασης λογισμικού ή κάποιο λάθος ή οτιδήποτε, μην τρέξεις για service. Απλά ξαναεγκατέστησε το λογισμικο με το update service. Πριν το κάνεις αυτό, φρόντισε να μην έχεις τίποτα αποθηκευμένο στην μνήμη του τηλεφώνου γιατί αυτή και ΜΟΝΟ αυτή, καθαρίζεται. Σώστα όλα στην κάρτα μνήμης. Βέβαια μετά από αυτό κάνεις από την αρχή όλες τις βασικές ρυθμίσεις του κινητού σαν να το άνοιξες πρώτη φορά.

Εννοείται πως ο a2uploader υποστηρίζει το w995.

I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

Ευχαριστω.Δεν χρειαζεται δηλαδη να το αφησω ολο το βραδυ η' πανω απο 14 ωρες γιατι ενας φιλος μου που το πειρε απο τον γερμανο(σορρυ αν θεωρειτε διαφημιση)του ειπαν να το αφησει πανω απο 14 ωρες

Ευχαριστω.Δεν χρειαζεται δηλαδη να το αφησω ολο το βραδυ η' πανω απο 14 ωρες γιατι ενας φιλος μου που το πειρε απο τον γερμανο(σορρυ αν θεωρειτε διαφημιση)του ειπαν να το αφησει πανω απο 14 ωρες

Ε όχι δα!!!:wacko::lol:

Μόλις δείξει ότι φορτίστηκε πλήρως, βγάλ'το από την πρίζα. Η φόρτιση κρατά περίπου 2,5 ώρες.

κοιταξα τα νουμερα π μου ειπες και τ κινητο ειναι debranded..δλδ ακομα και περνωντας φλασ θεματα παλι χανεις εγγυηση και ολα απο τ μνημη τηλεφωνου ή αυτο συμβαινει μονο οταν kανεις εγκατασταση αλλους drivers???

κοιταξα τα νουμερα π μου ειπες και τ κινητο ειναι debranded..δλδ ακομα και περνωντας φλασ θεματα παλι χανεις εγγυηση και ολα απο τ μνημη τηλεφωνου ή αυτο συμβαινει μονο οταν kανεις εγκατασταση αλλους drivers???

Η μνήμη σβήνεται όταν κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού. Είναι σαν να κάνεις format στο pc σου. Άλλο αυτό κι άλλο η εγκατάσταση drivers ή άλλων βελτιώσεων που η Sony Ericsson δε συνιστά. Γι' αυτό χάνεις την εγγύηση. Για τα flash themes που αναφέρεις, δεν είμαι σίγουρος αν την χάνεις. Ίσως ναι.

γενικα παιδια ξερει κανεις αν βαζοντας φλασ θεματα χανεις την εγγυηση????

Ναι ενοειται:ninja:

Γιάννης::google:

ρε παιδια βοηθεια μπορει καποιος να απαντησει αμα με το a2 uploader χανεις την εγγυηση??????

Ναι απο την στιγμη που επεμβαινεις στο λογισμικο της συσκευης,;) χανεις την εγγυηση:X

Γιάννης::google:

ρε παιδια βοηθεια μπορει καποιος να απαντησει αμα με το a2 uploader χανεις την εγγυηση??????

ναι την χανεις..! τωρα αμα περασεις flash themes δεν θα το καταλαβουν...αλλα το να βγαλεις (vodafone-imode-wind menu) θα το καταλαβουν και η εγγυηση δεν θα ισχυει.

τι ακριβως θελεις να κανεις? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτησω και γω κατι μ βγαζει για λιγο ενα "Η" διπλα απο τις γραμμες του σηματος τι ειναι αυτο?

Να ρωτησω και γω κατι μ βγαζει για λιγο ενα "Η" διπλα απο τις γραμμες του σηματος τι ειναι αυτο?

Το "Η" σημαίνει HSDPA. Κοίτα κι αυτόhttp://www.myphone.gr/library/article-42.html

Ααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Τωρα καταλαβα εναι οπως εβγαζαν τα προηγουμενα ενα σηματακι για το 3G ε?

• The title was changed to Sony Ericsson W995