eno71 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 τωρα να ρωτησω κατι αλλο,εχω mkv files και θελω να τα μετατρεψω σε avi για να τα βλεπω το τηλεφωνο,εχει κανεις κανει καποια τετοια μετατροπη και αν ναι με ποιο προγραμμα? Με το any video converter profesional δε θα έχεις πρόβλημα. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Επειδή για κάποιο λόγο μπορώ να πάρω το κινητό μόνο από cosmote, ξέρει κανείς πότε θα το φέρει η cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Παιδια εχει κοιταξει κανεις αν γινεται συνδεση του κινητου με την τηλεοραση με το καλωδιο που εχει το n95??Ειναι το κλασικο ''καρφι'' και του 8910. θελω να το δοκιμασω και εγω. δεν το εχω κανει ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Επειδή για κάποιο λόγο μπορώ να πάρω το κινητό μόνο από cosmote, ξέρει κανείς πότε θα το φέρει η cosmote? Δεν θα το φερει καθολου η Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Το έχουμε γράψει άπειρες φορές εδώ μέσα: Το κινητό αυτό στην Ελλάδα πωλείται αποκλειστικά από τη Vodafone (δυστυχώς). Υπάρχει στο Πλαίσιο και μπορείτε να το πάρετε σαν σκέτη συσκευή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ξερει κανεις πως περναμε τους χαρτες στο route 66?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 θελω να το δοκιμασω και εγω. δεν το εχω κανει ακομη. ναι κανει! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omn1a Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Βάλτο να ψάξει δορυφόρους μπροστά στον πωλητή και απόδειξέ του το πρόβλημα. το εκανα, το πηρε πισω... :happy: Δεν μου έβρισκε και μένα την Θέση το GPS μέχρι που το έκλεισα βγήκα στον δρόμο, το άνοιξα και βουαλα! το GPS βρήκε δορυφόρους αμέσως. το εβαλες στο δρομο και βρηκε δορυφορους οκ, σε ακολουθουσε αμεσως ομως η εμενε μερικους χιλιαδες δρομους πισω σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado1 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ κατι για σφαλμα και δεν το διαβαζει καθολου...μπορω να το βρω το προγραμμα στο ιντερνετ να το κατεβασω απο πουθενα ?και απο που?η αλλιως τι να κάνω?ευχαριστω... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 το εκανα, το πηρε πισω... :happy: το εβαλες στο δρομο και βρηκε δορυφορους οκ, σε ακολουθουσε αμεσως ομως η εμενε μερικους χιλιαδες δρομους πισω σου? Το στιγμα απλα θελει γυρω στα 10-20 δευτερα για να πιασει.. Απο κει και επειτα ομως δουλευει ταχυτατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 παιδια να ρωτησω 2 πραγματα: 1) εβαλα κωδικο στην καρτα μνημης, αλλα μου τον ζηταει καθε φορα που ανοιγω το κινητο, ενω στα παλια μου symbian το εκανε μονο αν εβαζες την καρτα σε αλλο κινητο. 2) εστειλα εναν ηχο, να δω πως παιζει. ολα οκ ηρθε μπηκε στη μουσικη. μετα ομως ξαφνικα μου εμφανιστικαν 12 αρχεια με το ονομα του ηχου στο φακελο εικονες/βιντεο που δεν μπορω να τα διαγραψω,ουτε να κανω οποιαδηποτε ενεργεια , γιατι λεει οτι ειναι κλειδωμενα, ουτε στον υπολογιστη μπορω να το βρω μεσα στο τηλεφωνο. τι να κανω, να τα σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ... ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΟΜΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ CD ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ κατι για σφαλμα και δεν το διαβαζει καθολου...μπορω να το βρω το προγραμμα στο ιντερνετ να το κατεβασω απο πουθενα ?και απο που?η αλλιως τι να κάνω?ευχαριστω... http://gr.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do?sw_type=SW&phone_model=GT-I8910 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoureki4 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 παιδια ποσες ωρες πρεπει για πρωτη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 πριν από λίγες ώρες παρέλαβα κι'εγώ το κινητό. καλά μιλάμε φοβερό εργαλείο. έχω ζαλιστεί! α και κάτι άσχετο. σύνδεσα την τηλεόραση αλλά δεν βρίσκω το κουμπί για να την ανοίξω. την έχει κάποιος άλλος για να με διαφωτίσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 πριν από λίγες ώρες παρέλαβα κι'εγώ το κινητό. καλά μιλάμε φοβερό εργαλείο. έχω ζαλιστεί! α και κάτι άσχετο. σύνδεσα την τηλεόραση αλλά δεν βρίσκω το κουμπί για να την ανοίξω. την έχει κάποιος άλλος για να με διαφωτίσει? Δεν υπαρχει κουμπι :p Βαλε το χερι σου μπροστα δεξια κατω στο κουμπι του power και θα ανοιξει.. Αλλιως με το χειριστηριο που σου δωσανε.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 σημερα το ειδα και γω στο πλαισιο ηρακλειου.η οθονη τελεια ειναι πραγματι.ομως ειδα ανοιγοντας τις φωτογραφιες αργουσε καπως να τις εμφανισεις.ετσι κανει?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Δεν υπαρχει κουμπι :p Βαλε το χερι σου μπροστα δεξια κατω στο κουμπι του power και θα ανοιξει.. Αλλιως με το χειριστηριο που σου δωσανε.. :D για να καταλάβω κάτι. την έβαλα στη μπρίζα, τη σύνδεσα και με την κεραία. χρειάζεται να τη συνδέσω και με τον υπολογιστή? δλδ το κουμπί είναι αφής?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 σημερα το ειδα και γω στο πλαισιο ηρακλειου.η οθονη τελεια ειναι πραγματι.ομως ειδα ανοιγοντας τις φωτογραφιες αργουσε καπως να τις εμφανισεις.ετσι κανει?:confused: Ρε αδελφε εχει να κανει προσαρμογη στην οθονη εκεινη την στιγμη μια photo 8mp :) Εχεις δοκιμασει να περασεις σε αλλο κινητο τετοιας ποιοτητας photo να δεις ποσο γρηγορα θα στην ανοιξει; :rolleyes: Τις αλλες τις ανοιγει αμεσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 για να καταλάβω κάτι. την έβαλα στη μπρίζα, τη σύνδεσα και με την κεραία. χρειάζεται να τη συνδέσω και με τον υπολογιστή? δλδ το κουμπί είναι αφής?? Θα το χρειαστεις ουτως η αλλως το χειριστηριο για να αλλαζεις πηγη αναλογα με το τι χρειαζεσαι ανα πασα στιγμη.. Οθονη Η/Υ, TV, συνδεση με αλλη πηγη τα παντα τα αλλαζεις απο εκει.. Αν θες απλα να την ανοιξεις βαζεις το χερι σου εκει που σου ειπα και ανοιγει/κλεινει απο εκει.. Ασχετο.. Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με τα symbian δοκιμασα εχθες να περασω το quake 3 ακολουθωντας τις οδηγιες απο ενα γνωστο μαγαζι μας, αλλα δεν τρεχει.. ΑΝ το εχει κανει install κανεις ας μου στειλει ενα pm να τον ρωτησω κατι για την διαδικασια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 τελικά δεν είχα βάλει πολύ καλά το καλώδιο πίσω απ'την τηλεόραση και γι'αυτό δεν άνοιγε. σ'ευχαριστώ για την βοήθεια orbitech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Πηγα σήμερα στο ΠΛΑΊΣΙΟ και το είδα. Μιλάμε για Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο τηλέφωνο! Σε όλους τους τομείς... Άκρως εντυπωσιακό. Επιβλητικό! Είχε επάνω στον πάγκο καμία 100 αριά τηλέφωνα αλλά μόνο το 8910 και το ΗΤC ΗD νομίζω ότι υπήρχαν μπροστά μου ! Όλα τα άλλα απλά συμβιβασμός! Μην πατέ να το δείτε παιδιά! Θα απογοητευτείτε για οτιδήποτε άλλο έχετε στην τσέπη σας! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Πηγα σήμερα στο ΠΛΑΊΣΙΟ και το είδα. Μιλάμε για Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο τηλέφωνο! Σε όλους τους τομείς... Άκρως εντυπωσιακό. Επιβλητικό! Είχε επάνω στον πάγκο καμία 100 αριά τηλέφωνα αλλά μόνο το 8910 και το ΗD νομίζω ότι υπήρχαν μπροστά μου ! Όλα τα άλλα απλά συμβιβασμός! Ωρα λοιπον να το παρεις , απλα ειτε το 8910 να παρεις, ειτε το HD ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Ωρα λοιπον να το παρεις , απλα ειτε το 8910 να παρεις, ειτε το HD ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο :lol:. Διόρθωσα το προηγούμενο ποστ. Εννοούσα το ΗΤC ΗD... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 αναγκαστηκα να κανω hard format για να σβηστουν τα αρχεια που δεν εσβηναν. ξερεις κανεισ ομως που θα βρω παλι to route66 και το παιχνιδι που ειχε μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 αναγκαστηκα να κανω hard format για να σβηστουν τα αρχεια που δεν εσβηναν. ξερεις κανεισ ομως που θα βρω παλι to route66 και το παιχνιδι που ειχε μεσα? Λίγο ψάξιμο πίσω δεν βλάπτει....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts