Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον μολις τελειωσει με τις διακοπες του θα μας δωσει την v8 που πρεπει, σε ολους τους τομεις.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως η v8 μου φαίνεται περίπου ίδια με την v7 όσον αφορά την μπαταρία...πάει, χάλασε ο Γερμανός....

κι αλλος maximillian???? ;) χεχε παντως οντως η μπαταρια δεν ειναι και η καλυτερη που εχω δει σε rom του HX...........

Μαζί με σας και γω δηλώνω απογοητευμένος από την απόδοση της μπαταρίας...

Μέρα παρά μέρα θέλει φόρτιση και με normal χρήση (λίγο wifi, κάμποσα sms, και μερικές κλήσεις.

Ελπίζω και γω να φταίει απλά η καινούργια οθόνη κλειδώματος και με ένα απλό Update από τον δημιουργό της, να φτιάξει το πρόβλημα! :)

περασα την V8

Την εχω εδω και 3ις μερες και η μπαταρια ειναι στο 50% δλδ τα παει περιφημα

Ενω με την V7 ειχα προβλημα γιατι κρατουσε 2 μερες.

Το BlueSpectrumHS home screen με βολεψε παρα πολυ και μπορεις και μονος σου να αλλαξεις τα shortcuts και να βάλεις οποια εφαρμμογη θες.

Σε εσένα πως στο καλό κρατάει αρκετά η μπαταρία;; :p

Βασικά παρατήρησα ότι από την 6 παύλα μέχρι την 2 η μπαταρία πέφτει γελοιωδώς εύκολα!

Η 7 και η τελευταία παύλα κρατάνε αρκετά πάντως.

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Οι απογοητεύσεις συνεχίζονται...δεν μπορώ να κάνω restore ένα backup...μου κάνει επανεκίννηση όταν πάει να περάσει τις καταχωρήσεις του ημερολογίου...

βαλτο να μην σου επαναφερει τις καταχωρησεις του ημερολογιου κ μετα ξανακανε επαναφορα και αποεπέλεξε τα ολα και ασε μονο τις καταχωρησεις ημερολογιου τικαρισμενες!

λοιπον παιδες σχετικα με την μπαταρια

ελικρινα η V8 σε μενα μεχρι στιγμης τα παει ΑΡΙΣΤΑ και εξηγω:

με την v3 και v5

ειχα 6 μερες αυτονομια

με την v7

ειχα 2 μερες αυτονομια (απογοητευτικα τελειως και ημουν ετοιμος να περασω παλι την παλια v5)

με την v8

εχω ήδη 4 μερες και ειμαι στο 50% ακομα

ειλικρινα δε ξερω τι παιζει. ισως υπαρχουν διαφορες απο συσκευη σε συσκευη. Η δικη μου παντως ειναι απο Αγγλια orange. τι να πω. Ενω η v7 ηταν χαλια σε μενα η v8 μεχρι στιγμης τα παει πολυ καλα.

TCe

Και μένα στην αρχή μου φαινόταν καλύτερη η V8 αλλά πλέον αποδίδει τα ίδια ίσως και λίγο χειρότερα από την V7... :(

Χθες το βράδυ ~11 το φόρτισα πλήρως και σήμερα το πρωί με ένα τηλέφωνο, έπεσε η πρώτη παύλα...έλεος!

Ξήλωσα δοκιμαστικά την καινούργια οθόνη κλειδώματος, και πέρασα την παλιά μπας και δω χαΐρι.

βαλτο να μην σου επαναφερει τις καταχωρησεις του ημερολογιου κ μετα ξανακανε επαναφορα και αποεπέλεξε τα ολα και ασε μονο τις καταχωρησεις ημερολογιου τικαρισμενες!

Το έκανα αυτό αλλά πάλι μου κάνει restart χωρις να περάσει τις καταχωρήσεις...επιστροφή στο v7...

καλημερα παιδια μια ερωτησουλα...

επεσε στα χερια μου ενα 8910i κ επειδη το ξανα ειχα κ μου αρεσε να ρωτησω 2 θεματακια...

εχει την ρομ Ι8910VGRIF1 I8910XXIFB ειναι καλη?δεν εχω κανα προβλημα κ δεν θελω να την πειραξω λογω οτι φευγω για διακοπες σημερα...

στο κρυφο μενου τι να αλλαξω?απο μπαταρια πως παει?καμια θηκη εδω στην αθηνα silicon υπαρχει?αυτα κ οσοι πιστοι βοηθηστε:):)α και ρυθμιση mail αν ειναι η ιδια με τα nokia symbian.

Edited by gvg

Είναι η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού για το ελληνικό i8910 HD, οπότε, όχι, δεν την πειράζεις. Εκτός κι αν θες να βάλεις κάποια απ'τις custom ROMs. Από άποψης μπαταρίας με την τρέχουσα έκδοση λογισμικού, εμενα μου τις φτάνει τις 2 μέρες συνεχούς ενεργοποίησης, με τουλάχιστον μισή ώρα ομιλία τη μέρα και δικτύωση μόνο σε 3G.

καλημερα παιδια μια ερωτησουλα...

επεσε στα χερια μου ενα 8910i κ επειδη το ξανα ειχα κ μου αρεσε να ρωτησω 2 θεματακια...

εχει την ρομ Ι8910VGRIF1 I8910XXIFB ειναι καλη?δεν εχω κανα προβλημα κ δεν θελω να την πειραξω λογω οτι φευγω για διακοπες σημερα...

στο κρυφο μενου τι να αλλαξω?απο μπαταρια πως παει?καμια θηκη εδω στην αθηνα silicon υπαρχει?αυτα κ οσοι πιστοι βοηθηστε:):)α και ρυθμιση mail αν ειναι η ιδια με τα nokia symbian.

Όπως πολύ σωστά είπε και ο kotsianis7, η ρομ που φοράς είναι η τελευταία ελληνική ρομ που κυκλοφορεί.Δυστυχώς μετά από έναν χρόνο και βάλε, δεν έχει και δεν πρόκειται να βγει καινούργια επίσημη ρομ...

Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το hardware to κινητού σου τότε το φλασάρισμα μαγειρεμένης ρομ είναι μονόδρομος!

Είναι μια εύκολη και αναίμακτη διαδικασία κατα την οποία όμως χάνεις την εγγύηση του κινητού!

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά (χτύπα ξύλο) και πρέπει να το πας για service όμως, μπορείς να του περάσεις μια παλιά ρομ της Voda που κυκλοφορεί και θα στο δεχθούν κανονικά! :)

Στο κρυφό μενού μπορείς να πειράξεις αρκετές τιμές, κυρίως της εγγραφής και αναπαραγωγής ήχου από το κινητό.Βέβαια δεν υπάρχουν ιδανικές τιμές και μόνο με ψάξιμο θα βρεις αυτές που σε βολεύουν.Βέβαια είναι λίγο πιο εξειδικευμένα αυτά και θεωρώ ότι πιο σημαντικό είναι να του περάσεις μια μαγειρεμένη ρομ!

Η μπαταρία από έκδοση σε έκδοση ποικίλει! Στην μαμά ρομ που φοράς ειναι όπως τα περιγράφει ο kotsianis (~2 μέρες), σε κάποιες μαγειρεμένες εκδόσεις έχουμε δει και 6 (έξι!) μέρες αυτονομία με normal χρήση.Στις τελευταίες 2 εκδόσεις βέβαια για κάποιο λόγο έπεσε η αυτονομία γύρω στις 3 μέρες...

Η ρύθμιση των λογαριασμών mail είναι αρκετά απλή εφόσον ξέρεις τους pop3 και smtp servers της εκάστοτε υπηρεσίας.υποστηρίζει και imap! Βέβαια δεν ξέρω αν είναι το ίδιο απλό με το "nokia symbian" που αναφέρεις, πάντως δεν βρίσκω λόγω να μην είναι μιας και το λογισμικό είναι το ίδιο!

Αυτά, ότι άλλη απορία έχεις καλοδεχούμενη! ;)

παιδια ευχαριστω πολυ κ τους 2..ολα καλα τελικα απλα το μαιλ δεν παιζει ακομα παροτι εχω σεταρει απειρα νοκια αυτο δεν θελει...θα τσεκαρω ξανα το βραδυ κ θα δω..αν εχεις κανεις τις ρυθμισεις για hotmail βημα βημα κ δεν βαριεται με τετοια ζεστη ας μου τις γραψει,ευχαριστω κ παλι

Αν δε με προλάβει άλλος θα τις ανεβάσω αργότερα που θα μπορέσω. Περίεργο πάντως που δε δουλεύει! Και γω hotmail έχω και δουλεύει αψογότατα.:confused:

Έχω το samsung i8910HD και μου παρουσιαζει καποια προβληματα και θα ηθελα να ξερω αν συμβαινει και σε αλλους.

Π.Χ οταν με καλουν δεχεται την κληση αλλα καμια φορα δεν ακουγεται ηχος.

Φιλε ειχα και γω τετοιο προβλημα και λυθηκε θα πας στις ρυθμισεις>Τηλ>sensor settings>motion settings και θα ξετικαρεις το πρωτο silencing calls

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια διοτι χθες το ειχα κλειστο το κινητο για πολλες ωρες..

Παντως απο προχθες το βραδυ δεν εχει πεσει ουτε μια γραμμη :)

Αν και πλεον μιας και την περασες εχεις αποψη πως παει η μπαταρια :D

Οσο για την νεα homescreen, τελικα την απεγκατεστησα, και περασα την παλια (widget-bar)

Οι βασικοι λογοι τα πολυ μικρα εικονιδια, και οτι δεν εβρισκα τροπο να αλλαξω τις συντομευσεις*

*Βεβαια απο οτι λετε εδω υπαρχει τροπος αλλα τωρα μαλλον ειναι αργα..

να υποψιαστω οτι μονο με νεο φλασαρισμα θα επανελθει η νεα homescreen?!:X

Τελος, κατι που με χαλασε: Με τον default browser, αλλα και με Opera, μου freezzarei το κινητο..

Μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις η να ψαχτω τι μπορει να φταιει..η προσβαση στο νετ γινεται κανονικα, αλλα freezarei το κινητο :/

Δωστε και κανα λινκ παιδια για το πως γινονται οι αλλαγες στις συντομευσεις της νεας homescreen :p

θελω και εγω να την απεγκατεστησο και να περασω

την παλια (widget-bar) πως γινετα?ι

θελω και εγω να την απεγκατεστησο και να περασω

την παλια (widget-bar) πως γινετα?ι

Θα απεγκαταστησεις το αρχειο bluespectrum.sis, και στην συνεχεια θα εγκαταστησεις το widgetbar.sis το οποιο μπορεις να κατεβασεις απο εδω http://hyperx.garrettcullum.com/1/widget-bar.sis :)

Τελικά σας αρέσει η v8?

εγω την λατρεψα

1) επειδη εφτιαξα τα shortcuts της homescreen οπως ηθελαε

2) επειδη η μπαταρια κραταει 5-6 μερες οσο δλδ κρατουσε με τις εκδοσεις v3,v5 ενω με την v7 κρατουσε μονο 2 μερες

TCe

εμενα ναι...ενταξει δεν ειναι Η τελεια, αλλα σε σχεση με παλαιοτερες του HX μου φαινεται καλυτερη..(ειδικα σε συγκριση με την οριτζιναλ,δεν το συζητω..)..

εμενα ναι...ενταξει δεν ειναι Η τελεια, αλλα σε σχεση με παλαιοτερες του HX μου φαινεται καλυτερη..(ειδικα σε συγκριση με την οριτζιναλ,δεν το συζητω..)..

Συνάδελφε maximillian (με ένα x και δύο l), σε σχέση με την ορίτζιναλ δεν το συζητάμε (η υποστήριξη από τη Samsung ήταν απαράδεκτη, γι' αυτό εξ' άλλου δεν θα ξαναπάρω ποτέ κινητό Samsung...), όμως εμένα μου φάνηκε κάπως φορτωμένη...

Μάλλον θέλω κάποια speed version...

Συνάδελφε maximillian (με ένα x και δύο l), σε σχέση με την ορίτζιναλ δεν το συζητάμε (η υποστήριξη από τη Samsung ήταν απαράδεκτη, γι' αυτό εξ' άλλου δεν θα ξαναπάρω ποτέ κινητό Samsung...), όμως εμένα μου φάνηκε κάπως φορτωμένη...

Μάλλον θέλω κάποια speed version...

Τυχερός είσαι τότε! :p

I am also searching for new things, and the next version will be a Speed-release with also new features as an answer for some n2oX firmware :D

Και εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από την V8 πάντως, με μόνο παράπονο την διάρκεια της μπαταρίας... :/

Μου έχει έρθει 1250 euro επιδότηση και δεν το αποφασίζω για Samsung ξανά .

H υποστήριξη είναι απαράδεκτη .

1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ 1 UPDATE ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ SOFTWARE .

:angry:

Μου έχει έρθει 1250 euro επιδότηση και δεν το αποφασίζω για Samsung ξανά .

H υποστήριξη είναι απαράδεκτη .

1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ 1 UPDATE ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ SOFTWARE .

:angry:

1250 ευρώ??? επιδότηση:blink::blink::blink::blink:

Και μιας και ανέφερες τη μπαταρία συμπολίτη Μαφιόζε πήρες εκείνη τη μπαταρία απο το ebay που ελεγες? Γιατί θέλω να παρω και εγω μία αφού αυτή που έχω κραταει ενα 24ωρο :(

1250 ευρώ??? επιδότηση:blink::blink::blink:

Ίσα ίσα του βγαίνει για το καινούργιο iPhone 4....

Εγγυρη πηγή μου είπε ότι ο Γερμανός θα φέρει το μοντέλο των 16GB για 1210€ και το 32GB, 1500€!!!!!!!!!! :blink: :X

Ελπίζω η πηγή να μην μου πούλησε τόσο μεγάλη τρέλα και γίνω ρεζίλι στην Ομνιοπαρέα! :p

Και μιας και ανέφερες τη μπαταρία συμπολίτη Μαφιόζε πήρες εκείνη τη μπαταρία απο το ebay που ελεγες? Γιατί θέλω να παρω και εγω μία αφού αυτή που έχω κραταει ενα 24ωρο :(

Ναι μου ήρθε τελικά η μπαταρία και εμφανισιακά είναι ολόιδια με την μανίσια!

Βέβαια απο απόδοση δεν έχω τρελαθεί, αλλά δεν βιάζομαι να κρίνω γιατί δεν έχει κανεί ακόμη αρκετούς κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης...

Μου φαίνεται ότι είναι λίγο πιο αδύναμη από την μαμά μπαταρία πάντως όσον αφορά την απόδοση τους στην V8...

Θέλω να περάσει λίγος καιρός για να την στρώσω και μετά θα μεταφέρω έγκυρες εντυπώσεις! :)

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD