Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για ποιο λόγο ρε παιδιά το ram blow και το speedy go είναι must για το κινητό; :confused:

Το 1 είναι ένα mini benchmark για την ταχύτητα του κινητού, και το δεύτερο δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά από ότι κατάλαβα "καθαρίζει" την ram από τις εφαρμογές που την χρησιμοποιούνε άδικα.

Εγώ με την V5 έχω μόνιμα πάνω από 158 ΜΒ μνήμης ελεύθερα!!

Το κινητό μας επειδή έχει αρκετή μνήμη δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα που να κάνει καλύτερη διαχείριση της ram του.To Nokia 5800 πχ που έχει 120 MB Ram χρειάζεται ένα τέτοιο πρόγραμμα για να του διαχειρίζεται καλύτερα την μνήμη. ;)

και ερχεται η βλακωδης ερωτηση...:p

τι ειναι τα kastor effects και απο που τα απενεργοποιω?:wacko::wacko:

Τα kastor effects είναι τα εφέ μετάβασης από μενού σε μενού! :)

Τα απενεργοποιείς πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις/Προσωπικό/Θέματα/Γενικά/επιλογές/ και στα εφέ θέματος πατάς απενεργοποίηση!

Edited by MaFiOzOS_88

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενταξει,εγω επειδη ασχολουμαι πρωτη φορα με touch κινητο,ειδα αυτες τις 2 εφαρμογες ως πολυ χρησιμες.

μακαρι να τρεχανε επιτυχως για να διεπιστωνα οτι δεν ειναι must...:mad::mad:

αλλα γενικως μου αρεσουν διαφορες 'περιεργες-εξυπνες' εφαρμογουλες...:p

πηα εκει που μου πες και βλεπω μονο το nero ii hd...πατησα απενεργοποιηση στα εφε αλλα δεν ειδα να αλλαζει κατι.

απο που θα καταλαβω αν απενεργοποιηθηκαν?

παντως το μενου εγινε λιγο πιο γρηγορο,δεν ξερω μηπως αυτο εννοεις?

Edited by alexclone

λοιπον,μετα απο μια επανεκκινηση ξαναδοκιμασα να τρεξω το speedy go.

στο τεστ 3 εκανε επανεκκινηση:mad::mad::mad:

το θεμα δεν ειναι να βαλω παντως το speedy go και το ramblow,αλλα να βρω γιατι δεν μου τα παιζει εμενα.

πηγα εκει που μου πες και βλεπω μονο το nero ii hd...πατησα απενεργοποιηση στα εφε αλλα δεν ειδα να αλλαζει κατι.

απο που θα καταλαβω αν απενεργοποιηθηκαν?

παντως το μενου εγινε λιγο πιο γρηγορο,δεν ξερω μηπως αυτο εννοεις?

Αν παρατηρήσεις τις εναλλαγές από εφαρμογή σε εφαρμογή η όταν αλλάζει το κινητό από landscape σε portrait και το ανάποδο θα δεις κάτι εφέ.Αυτά πλέον δεν υπάρχουν και άρα οι εναλλαγές γίνονται απευθείας. Η καθυστέρηση που προσδίδουν στο κινητό είναι της τάξης των milisecond αλλά φαίνεται στο μάτι.

Άμα γράψεις στο youtube "i8910 + kastor effects" θα δεις ακριβώς τι είναι τα kastor effects και ότι υπάρχουν πάρα πολλά για όλα τα γούστα! :D

λοιπον,μετα απο μια επανεκκινηση ξαναδοκιμασα να τρεξω το speedy go.

στο τεστ 3 εκανε επανεκκινηση:mad::mad::mad:

το θεμα δεν ειναι να βαλω παντως το speedy go και το ramblow,αλλα να βρω γιατι δεν μου τα παιζει εμενα.

Δεν χρειάζεται να κάνεις double post εφόσον υπάρχει η τροποποίηση μηνύματος! :)

Τσάμπα παιδεύεσαι με το speedy go είναι η αλήθεια....

Είναι ένα απλό πρόγραμμα μέτρησης της απόδοσης του κινητού.

Ποια ρομ φοράς; Την V5;

Edited by MaFiOzOS_88

ναι την 5 φοραω. γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.πολυ γρηγορο το κινητο.

ενταξει αν δεν παιξουν αυτες οι 2 εφαρμογες,δεν θα κατσω να σκασω κιολας.

απλα ηθελα να το ψαξω μηπως ξανατυχει κατι παρομοιο σε καποια αλλη εφαρμογη.

Δεν έχω δοκιμάσει το Speedy Go στην V5 (όπως σου είπα, το θεωρώ άχρηστο! :p).

Αλλά για να είσαι ο μόνος που το αναφέρει, πιθανόν να είναι μεμονωμένο περιστατικό ή να έχεις κάνα πειραγμένο αρχείο εγκατάστασης.

Το c2z patch το έχεις απενεργοποιήσει από το Rompatcher;

εχω απενεργοποιησει ολα τα patches...

το περιεργο ειναι οτι η trial εκδοση παιζει, αλλα η 'σπασμενη' οχι.

αρα μηπως δεν εχω εγω το προβλημα αλλα το προγραμμα?

στην trial παντως, μου βγαλε 1286(καπου εκει).

επισης προλαβα να δω οτι πραγματι δουλευει το turbo hd...ειδα το 600:D στο speedy go. αυτην την διαφορα των 50hz βεβαια δεν την ειδα αλλα δεν πειραζει.

θα λεω οτι κανω overclock το κινητο με ενα κουμπι.:p:p:p

Κοίτα εφόσον ο επεξεργαστής του κινητού είναι 600Mhz και όχι 550Mhz, όταν με το turbo patch πηγαίνεις στα κανονικά του, δεν κάνεις overclocking! Αν είχαμε την δυνατότητα να πάμε από τα 600 στα 700Mhz πχ, τότε ναι θα κάναμε overclocking! :D

Η διαφορά στην απόδοση του κινητού με 50Mhz παραπάνω δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο.Ακόμη και σε μέτρηση με το speedy go η διαφορά είναι αμελητέα.

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι πολυ χαζο.Υπαρχει περιπτωσει να μπορουμε να περασουμε αλλο λογισμικο στο κνητο?Διλαδη android ας πουμε.

αν και εχω το κινητο λιγες μερες και δεν μπορω να πω με σιγουρια, εγω ξερω οτι δεν μπαινει.απο τι εχω δει ομως σε βιντεακια,υπαρχουν εφαρμογες για android εφε μονο...

ας μας πει καποιος αλλο που θα ναι πιο σιγουρος και ξερει πιο καλα...

p.s σε omnia i900 εχουν βαλει android

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι πολυ χαζο.Υπαρχει περιπτωσει να μπορουμε να περασουμε αλλο λογισμικο στο κνητο?Διλαδη android ας πουμε.

Όχι φίλε μου προς το παρόν δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα από το S60v5.Στο μέλλον πιθανόν να βρεθεί τρόπος για να γίνει port το Symbian^3.

Προς το παρόν όποιος θέλει άλλο λειτουργικό σύστημα καλό θα είναι να κοιτάξει για κάποια άλλη συσκευή... ;)

το εχω το κινητο απο τις αρχες που βγηκε κ μαρεσει πολυ ,τα μονα κινητα που εχω κρατησει πανω απο 3 μηνες ειναι το iphone κ το omnia hd αλλα βαρεθηκα να αλλαζω συνεχεια ρομ,αμαν κ αυτος ο γερμανος δεν μπορει να σταματησει πια?

Εγκατεστησα και γω τοSpeedy go και εκανα test και μου εβγαλε 514.

Δηλαδη καλα ειμαι ?????? τι σημαίνει το 514 ??? Υπαρχουν καπιες ρυθμισεις που μπορω να του αλλαξω και να γηνει πιο γρηγορο το τηλεφωνο??

τι ειναι το Acceleration και πρεπει να ειναι On η Off???

Edited by jimmis1974

το εχω το κινητο απο τις αρχες που βγηκε κ μαρεσει πολυ ,τα μονα κινητα που εχω κρατησει πανω απο 3 μηνες ειναι το iphone κ το omnia hd αλλα βαρεθηκα να αλλαζω συνεχεια ρομ,αμαν κ αυτος ο γερμανος δεν μπορει να σταματησει πια?

Μα δεν σε αναγκάζει κανείς να περάσεις καινούργια ρομ! :p

Κρίνεις αν η κάθε καινούργια έκδοση αξίζει τον κόπο και δεν έχει κάποιο σοβαρό bug, και μετά προχωράς σε φλασάρισμα. ;)

Αν σταμάταγε ο γερμανός να βγάζει τις ρομ του, το κινητό θα έμενε στάσιμο...

Εγκατεστησα και γω τοSpeedy go και εκανα test και μου εβγαλε 514.

Δηλαδη καλα ειμαι ?????? τι σημαίνει το 514 ??? Υπαρχουν καπιες ρυθμισεις που μπορω να του αλλαξω και να γηνει πιο γρηγορο το τηλεφωνο??

τι ειναι το Acceleration και πρεπει να ειναι On η Off???

Το 514 είναι ένα σκόρ που βγαίνει βάσει του χρόνου που κάνει να ολοκληρωθεί το τεστ. Το τηλέφωνο γίνεται πιο γρήγορο μόνο με χρήση μαγειρεμένων ρομ οι οποίες είναι κατάλληλα "πειραγμένες" ώστε να είναι γρήγορες και αποκρίσημες! :)

δεν μπορω οποτε βγαζει καινουρια ρομ αρχιζει κ με τρωει το χερι .ΤΟξερω οτι κανει πολυ καλη δουλεια ο γερμανος πλακα εκανα

Το speedy go είναι χρήσιμο όχι μόνο γιατί μετράει την ταχύτητα του κινητού αλλα και γιατί θέτει σε λειτουργία ένα δικό του σερβερ πού αυξάνει την ταχύτητα του κινητού το ram blow χρησιμεύει ειδικά σε περιπτώσεις που έχουμε πολλές εφαρμογές περασμένες στο κινητό..κάντε ένα reset

στο κινητό και δείτε την ελεύθερη μνήμη του τρέξτε κάποιες εφαρμογές και δείτε ότι έχει πέσει αισθητά...εγώ έχοντας το ram blow να τρέχει από μόνο του σε τακτά χρονικά διαστήματα έπαιρνα συνεχώς το μέγιστο της διαθέσιμης μνήμης του κινητού με αισθητά καλύτερη ταχύτητα και απόκριση για αυτό και τα θεωρώ must για την σωστή λειτουργία ενός φορτωμένου με εφαρμογές κινητού:)

Το speedy ενεργοποιείται απλά με το που μπαίνεις και το acceleration πρέπει να είναι στο on για να λειτουργεί ο σερβερ μετά βγαίνεις και αυτό λειτουργεί στο background

Με 85 εφαρμογές στο κινητό και την έκδοση 4 του γερμανού η ένδειξη του ήταν από 850-980!

Χωρίς τις δύο εφαρμογές σε λειτουργία δεν ξεπερνούσα το 650! Ωστόσο όπως πολύ σωστά λεει και ο Mafiozos το κινητό χρειάζεται μαγειρεμένη ρομ για να γίνει πραγματικά πολύ γρήγορο!

Edited by tonysac
Αντώνης

Πραγματικά τόσο καιρό δεν είχα ιδέα τι πραγματικά κάνει το speedy go! :blink:

Εγώ πίστευα ότι είναι ένα benchmarking tool το οποίο είναι χρήσιμο για το πολύ 2-3 φορές και μετά uninstall! :O

Googlάρωντας λιγάκι βρήκα ότι όντως κάνει αυτό που υπόσχεται αλλά όχι σε όλα τα κινητά! Σε αρκετές symbian συσκευές φαίνεται να προκαλεί μείωση αντί για αύξηση των επιδόσεων! :wacko:

Πάντως το "κατέβασα" και εγώ και....κοίτα να δεις....δεν παίζει! :p

Βασικά μου έκανε reboot το κινητό τις πρώτες τρεις φορές που το έτρεξα και πλέον ενώ το ανοίγω κανονικά, δεν κάνει τίποτα!

Τελικά μάλλον υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την V5 (η άπλα δεν βρήκαμε την "σωστή" έκδοση!) :rolleyes:

Πραγματικά τόσο καιρό δεν είχα ιδέα τι πραγματικά κάνει το speedy go! :blink:

Εγώ πίστευα ότι είναι ένα benchmarking tool το οποίο είναι χρήσιμο για το πολύ 2-3 φορές και μετά uninstall! :O

Googlάρωντας λιγάκι βρήκα ότι όντως κάνει αυτό που υπόσχεται αλλά όχι σε όλα τα κινητά! Σε αρκετές symbian συσκευές φαίνεται να προκαλεί μείωση αντί για αύξηση των επιδόσεων! :wacko:

Πάντως το "κατέβασα" και εγώ και....κοίτα να δεις....δεν παίζει! :p

Βασικά μου έκανε reboot το κινητό τις πρώτες τρεις φορές που το έτρεξα και πλέον ενώ το ανοίγω κανονικά, δεν κάνει τίποτα!

Τελικά μάλλον υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με την V5 (η άπλα δεν βρήκαμε την "σωστή" έκδοση!) :rolleyes:

Θυμάμαι τον γερμανό που έλεγε ότι στην έκδοση 5 θέλει να απενεργοποιήσεις τα kastor effects για να τρέξει δοκίμασε το έτσι και αν δεν τρέχει μάλλον φταίει η «έκδοση»...

Εγώ παιδιά μπήκα πλέον σε άλλα χωράφια παίρνοντας το galaxy s ...άλλο λειτουργικό...άλλα κόλπα..το ομνιακι μου όμως δεν θα το αποχωριστω ποτέ γιατί με αυτό έμαθα πάρα πολλά και με βασάνισε και το βασάνισα πολύ και έτσι δεθήκαμε τα δυο μας:)

Edited by tonysac
Αντώνης

λοιπον mafiozos ακου τι εγινε,

χτες το βραδυ απο τα νευρα μου που δεν επεζε το speedy go:mad:,αποφασισα να ανοιξω ολα τα patches. τα ανοιξα,πατησα ξανα να τρεξω το speedy go και μαντεψε,ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.:wacko::wacko::wacko:

του κανα 2-3 τεστ χωρις καμια επανεκκινηση.τα ιδια και με το ram blow...

ολα αυτα με kastor effects off,δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο.

σημερα,ειπα να το ξαναδοκιμασω.τρεχω το speedy go και τσουππππ επανεκκινηση.

ΑΛΛΑ ειδα οτι δεν εχω βαλει τα patches στο auto αρα δεν ηταν αναμμενα.μολις τα ανοιξα, ετρεξε κανονικα.

σκορ χωρις accelation 846.

οποτε η λυση ειναι μια, ΑΝΟΙΧΤΕ ΟΛΑ ΤΑ PATCHES:lol::lol::lol:

τουλαχιστον σε μενα ετσι δουλευουν αυτα τα 2 προγραμματα(δεν το χα προσεξει αλλα ειναι της ιδιας εταιριας,τυχαιο που δεν δουλευαν?δεν νομιζω:p)

tonysac,απο που βρηκες ολες αυτες τις εφαρμογες που λες?αν θες στειλε ενα λινκ να κατεβασω κι εγω...

Edited by alexclone

tonysac,απο που βρηκες ολες αυτες τις εφαρμογες που λες?αν θες στειλε ενα λινκ να κατεβασω κι εγω...

Επειδή με ενδιέφερε αυτές οι εφαρμογές να είναι το δυνατόν αξιόπιστες τις είχα αγοράσει κανονικά, δεν θυμάμαι από που googlare τες και θα τις βρεις εύκολα...:cool:

Την μέτρηση του speedy αν την κάνεις με το acceleration on θα δεις ανώτερη τιμή...είναι γιατί με το acceleration on μπαίνει μπροστά και ο server του speedy που αυξάνει την ταχύτητα του κινητού...

'Οσο το σκέφτομαι πάντως είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο γερμανός για την V5 είχε αναφέρει ότι για να τρέξει το speedy θέλει τα kastor effects off και ίσχυε μόνο για την V5..

Αντώνης

Εγώ παιδιά μπήκα πλέον σε άλλα χωράφια παίρνοντας το galaxy s ...άλλο λειτουργικό...άλλα κόλπα..το ομνιακι μου όμως δεν θα το αποχωριστω ποτέ γιατί με αυτό έμαθα πάρα πολλά και με βασάνισε και το βασάνισα πολύ και έτσι δεθήκαμε τα δυο μας:)

Μεγιά το εργαλείο tony!

Άμα είχε και flash στην κάμερα (απαράδεκτη έλλειψη...), θα έβγαινα να πουλάω χαρτομάντιλα στα φανάρια για να το πάρω! :p

Κατά τα άλλα το κινητό τα σπάει bad! :respect:

Συμφωνώ πάντως ότι το i8910 είναι κινητό που δένεσαι μαζί του... :O

οποτε η λυση ειναι μια, ΑΝΟΙΧΤΕ ΟΛΑ ΤΑ PATCHES

τουλαχιστον σε μενα ετσι δουλευουν αυτα τα 2 προγραμματα(δεν το χα προσεξει αλλα ειναι της ιδιας εταιριας,τυχαιο που δεν δουλευαν?δεν νομιζω:p)

Βασικά με εκνεύρισε χθες το μ%@$% και το έκανα απεγκατάσταση απευθείας.

ίσως να το δοκιμάσω ξανά αργότερα αν και πιστεύω ότι το κινητό είναι ήδη αρκετά γρήγορο και δεν έχει και τόσο ανάγκη προγράμματα τρίτων. :cool:

[quote=

'Οσο το σκέφτομαι πάντως είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο γερμανός για την V5 είχε αναφέρει ότι για να τρέξει το speedy θέλει τα kastor effects off και ίσχυε μόνο για την V5..

παντως εμενα με acceleration OFF και kastor effects ON μου εβλαγε το test 549, μετα με acceleration ΟΝ και kastor effects OFF μου εβλαλε 514 :blink: (με V5)

[quote name=M

Συμφωνώ πάντως ότι το i8910 είναι κινητό που δένεσαι μαζί του... :O

[/quote]

Οντος συμφωνω και γω, το εχω ενα χρονο και ειμαι απιστευτα ικανοποιημενοσ.

Και ας εχω την ταση να αλλαζω συχνα συσκευες:rolleyes:, φετος επερνα καλη επιδοτηση και ομως................ δεν βρηκα ενα τηλεφωνο (vivaz, satio, n97, xperia X10, HTC HD2...) που να εχει ΟΛΑ μαζι τα χαρακτηριστικα του HD, αλλο ειχε μικροτερη οθονη, αλλο χειροτερη καμερα, αλλο χειροτερη ποιοτητα οθονης (οχι amoled), αλλο δεν ειχε εγραφη video HD, ..... κ.α

Πηστευω λοιπον οτι το ΗD ειναι μακραν το πιο ολοκληρομενο και με διαφορα τηλεφωνο τωρα και για πολυ καιρο ακομα.

Άμα είχε και flash στην κάμερα (απαράδεκτη έλλειψη...), θα έβγαινα να πουλάω χαρτομάντιλα στα φανάρια για να το πάρω! :p

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol

Αντώνης

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD