Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω μόλλις σήμερα ανακάληψα ότι τραβάει φωτογραφίες σε wide!!

στα 6mp βέβαια αλλα σε αναλογία 16/9. Θα το μελετήσω αύριο...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά πως βάζεις χάρτες στο OVI maps? Πήγα να του κατεβάσω με maploader το αναγνώρισε σαν i8910 και δε προχώραγε.

Δεν σου έβγαλε μενού στα αριστερά με τις διαθέσιμες χώρες για να επιλέξεις την Ελλάδα;

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

περασα το 8gb pack αλλα δεν αλλαξε τιποτα,πρεπει να κανω κατι αλλο?

Περίμενε μερικά λεπτά και το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του!

καλησπερα παιδια.μηπως μπορει κανεις απο αθηνα να με βοηθησει να περασω την v4 στο κινητο και γενικως να το "φτιαξω"εχω τις μαμας του και φοβαμαι να το πειραξω μηπως κανω καποια ζημια.θα του δωσω 15ε για τον κοπο του.το ειπα και στον μαφιοζο αλλα ειναι απο λαρισα,οποτε δυσκολο.στειλτε προσωπικο μην?ευχαριστω εκ των προτερων.

φιλε monster1971 δεν χρειαζεται να δοσεις λεφτα εινα πολη απλο ακολουθα μονο της οδειγιες προσεκτικα και ολα θα πανε καλα!!!μπες στο σιτε του γερμανου HX-Custom-Roms.com εχει της οδειγιες πως να φλασαρεις το κην. σου!!!αν καπου κολησεις ροτα εδω για βοηθεια!ακι μην φοβασαι καθολου δεν παθαινει τιποτα το κην.με το φλασαριμα

Χαιρετώ-- θέλω όταν στέλνω αρχεία απο το πισι μου στο κινητό να τα αποθηκεύει κατ ευθείαν στη mass memory--

μη μου πείτε οτι δε γίνεταιιιιι... εχω ψάξει αρκετά μα...

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Όταν συνδέεις το κινητό μέσω USB γιατι δεν επιλέγεις το "Μαζική Αποθήκευση";

Εϊναι αυτο ακριβώς που λες! ;)

Μετά ανοίγεις από το "Ο υπολογιστής μου" τον αφαιρούμενο δίσκο με τα 7.64GB και πετάς μεσα ότι θες σαν να είναι φλασάκι!

Ναι, αλλά δε μπορώ να κουβαλάω πάντα το καλώδιο. Ενώ το bluetooth είναι πάντα μαζί:)

Είμαι σε σπίτι φίλου, θέλω να στείλω ένα τραγούδι μέσω ΒΤ και μου βγάζει ανεπαρκής μνήμη και τρελαίνομαι!

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Από τότε που έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware μου κάνει το εξής πρόβλημα, όταν με καλεί κάποιος την πρώτη φορά ακούγονται τρία μπιπ και κλείνει η σύνδεση και όταν ξαναδοκιμάζει τότε καλεί κανονικά. Δοκίμασα να βάλω την κάρτα μου σε άλλο κινητό και δεν μου παρουσίασε το πρόβλημα. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει, η σύνδεση μου είναι vodafone

Ναι, αλλά δε μπορώ να κουβαλάω πάντα το καλώδιο. Ενώ το bluetooth είναι πάντα μαζί:)

Είμαι σε σπίτι φίλου, θέλω να στείλω ένα τραγούδι μέσω ΒΤ και μου βγάζει ανεπαρκής μνήμη και τρελαίνομαι!

Αν πας στα Μηνύματα/Επιλογές/Ρυθμίσεις/Άλλο μπορείς να αλλάξεις την μνήμη αποθήκευσης των μηνυμάτων.

Επίσης μπορείς αφότου σου στείλουν τα αρχεία ή ήχους μέσω bt, να τα αποθηκεύεις στο Ε:/ και μετά να τα διαγραφείς από τα μηνύματα!

Από τότε που έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο firmware μου κάνει το εξής πρόβλημα, όταν με καλεί κάποιος την πρώτη φορά ακούγονται τρία μπιπ και κλείνει η σύνδεση και όταν ξαναδοκιμάζει τότε καλεί κανονικά. Δοκίμασα να βάλω την κάρτα μου σε άλλο κινητό και δεν μου παρουσίασε το πρόβλημα. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει, η σύνδεση μου είναι vodafone

Περίεργο....

Πιο μόντεμ φοράς;

Μόλις πέρασα την v3-28 εβαλα το jc1 μετα πέρασα την v4 και ξαναφλάσαρα το jb1 γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο σε κάποια σχόλια

Μόλις πέρασα την v3-28 εβαλα το jc1 μετα πέρασα την v4 και ξαναφλάσαρα το jb1 γιατί διάβασα ότι είναι καλύτερο σε κάποια σχόλια

κ εγω απο την v3 περασα στην v4 εβαλα κ το content pack 8 gb αλλα εχω μεγαλο προβλημα με το πληκτρολογιο του τηλεφωνου τα 3 πρωτα πληκτρα 1,2,3 δεν επιλεγονται η επιλεγονται πολυ δυσκολα, ολα τα υπολοιπα κανονικοτατα κ στα sms κανενα προβλημα με το πληκτρολογιο. εκανα format ξανα κ ξανα reset, αλλα δεν διωρθονεται τιποτα, τι αλλο να κανω!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά έστρωσε;

κ εγω απο την v3 περασα στην v4 εβαλα κ το content pack 8 gb αλλα εχω μεγαλο προβλημα με το πληκτρολογιο του τηλεφωνου τα 3 πρωτα πληκτρα 1,2,3 δεν επιλεγονται η επιλεγονται πολυ δυσκολα, ολα τα υπολοιπα κανονικοτατα κ στα sms κανενα προβλημα με το πληκτρολογιο. εκανα format ξανα κ ξανα reset, αλλα δεν διωρθονεται τιποτα, τι αλλο να κανω!!!!!!!!

Αυτό και αν είναι πρωτάκουστο! :blink:

Στις υπόλοιπες εφαρμογές στο ίδιο σημείο που αντιστοιχούν το 1,2,3 (λίγο πάνω απ'τη μέση της οθόνης) ανταποκρίνονται καλά;

Παίδες ερώτηση. Πως ενεργοποιώ το να φαίνεται η φωτογραφία του καλούντος όταν με παίρνουν τηλέφωνο?

Πας στην Έκθεση στις Εικόνες & Βίντεο και αφού βρεις την εικόνα που θέλεις να αντιστοιχίσεις την επιλέγεις και μετά πας

Επιλογές/Χρήση Αρχείου/Ορισμός σε επαφή και από την λίστα με τις επαφές μετά επιλέγεις αυτή που θέλεις! :)

Πας στην Έκθεση στις Εικόνες & Βίντεο και αφού βρεις την εικόνα που θέλεις να αντιστοιχίσεις την επιλέγεις και μετά πας

Επιλογές/Χρήση Αρχείου/Ορισμός σε επαφή και από την λίστα με τις επαφές μετά επιλέγεις αυτή που θέλεις! :)

Δε ρώτησα πως αντιστοιχίζεις εικόνα σε επαφή, αλλά πως ενεργοποιείς το να στη δείχνει όταν σε καλεί αυτή η επαφή.

Δε ρώτησα πως αντιστοιχίζεις εικόνα σε επαφή, αλλά πως ενεργοποιείς το να στη δείχνει όταν σε καλεί αυτή η επαφή.

Όσο και να έψαξα τα μενού δεν βρήκα σχετική επιλογή...

Αντιστοίχησα δοκιμαστικά σε 2-3 επαφές μου εικόνες από τη έκθεση, και όταν με καλούσαν, φαίνονταν κανονικά...

Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι on από default και δεν απενεργοποιείτε...περίεργο που δεν σου δουλεύει.

Στις ρυθμίσεις κλήσεων υπάρχουν κάτι επιλογές αλλά αφορούν το βίντεο...

από τότε που φλάσαρα μου παρουσιάζει το πρόβλημα και ούτε όταν ξαναέβαλα το jb1 έστρωσε

Έχεις καμιά δεύτερη SIM πχ Cosmote ίσα ίσα να δοκιμάσεις αν στο κάνει και σε εκείνη;

έχω παρατηρήσει κάτι στο κινητό. με καλούν και ο ήχος αργεί να ανταποκριθεί. δλδ ενώ χτυπάει το κινητό και βλέπεις ότι σε καλούν ο ήχος κάνει περίπου 2-3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί!! έχω την v3-29

Αν πας Ρυθμίσεις/Προσωπικό/Προφίλ και κάνεις Διαμόρφωση του Γενικού προφίλ στην επιλογή "Ήχος" και λέει "Αυξανόμενη ένταση" επέλεξε το σκέτο "Ήχος".

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD