kritikos Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 χαιρετω ολους τους φιλους κ φιλες. μπαινω κατευθειαν στο θεμα για να μην κουραζω με πολυλογιες. εκανα κ εγω hard reset(λαθος μου) στο τηλεφωνο και περασα την v11 και το modem το οποιο προτεινεται. 1.επειδη μεχρι χτες ειχα nokia n81 θα ηθελα τη βοηθεια σας στο πως μπορω να περασω ολα τα αρχεια(ημερολογιο,επαφες,multimedia) απο το παλιο κινητο στο νεο. 2.χαθηκε απ το κινητο το ndrive(τι πρεπει να κανω?) αυτα προς το παρον για αρχη ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 χαιρετω ολους τους φιλους κ φιλες. μπαινω κατευθειαν στο θεμα για να μην κουραζω με πολυλογιες. εκανα κ εγω hard reset(λαθος μου) στο τηλεφωνο και περασα την v11 και το modem το οποιο προτεινεται. 1.επειδη μεχρι χτες ειχα nokia n81 θα ηθελα τη βοηθεια σας στο πως μπορω να περασω ολα τα αρχεια(ημερολογιο,επαφες,multimedia) απο το παλιο κινητο στο νεο. 2.χαθηκε απ το κινητο το ndrive(τι πρεπει να κανω?) αυτα προς το παρον για αρχη ευχαριστω εκ των προτερων Καταρχας γιατι λαθος που εκανες ρεσετ???? αν ειχες την μαμισια ρομ και τωρα περασες την 11 καλα εκανες.... Τις επαφες μπορεις να τις μεταφερεις με bluetooth τις κανεις ενα μαρκαρισμα και αποστολη.... Για το ημερολογιο δεν ξερω, οσο για φοτο, βιντεο και τραγουδια με ενα καλωδιακι τα μεταφερεις στον υπολογιστη και μετα στο κινητο. Οσο για το NDrive ξανακαντο εγκατασταση (αν το ειχες στην καρτα μνημης, αν δεν το ειχες εκει το χεις χασει). Αυτα ελπιζω να βοηθησα αρκετα.... Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) φιλε καλημερα ευχαριστω για την απαντηση(βοηθησες αρκετα,ειμε οπως καταλαβαινεις λιγο ψιλοασχετος) αν γνωριζει καποιος θα ηθελα βοηθεια για τη μεταφορα του ημερολογιου(εχω μεσα συμβαντα απο το 2000) --- βρηκα λυση ευχαριστω Edited February 4, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλημερα παιδες...εχω παρατηρησει μετα απο μερικες μερες που εχω περασει την ν11 οτι η μπαταρια μου....απλα αδειαζει πιο γρηγορα και απο τα δημοσια ταμεια στα χερια των υπουργων :P το φορτιζω κα8ε βραδυ πριν κοιμηθω (δλδ φορτιζει καπου 7 ωρες) και απο το πρωι μεχρι τις 3ις το μεσημερι που σχολαω εχει 2 γραμμες....το πολυ να το χρησιμοποιω 1-2 ωρες με wifi στο ιντερνετ κι αυτο οχι συνεχομενα και χωρις να κανω περιηγηση....απλα συνδεδεμενο στο ιντερνετ.... πρεπει να σπαω ρεκορ σε καταναλωση ?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλημερα παιδες...εχω παρατηρησει μετα απο μερικες μερες που εχω περασει την ν11 οτι η μπαταρια μου....απλα αδειαζει πιο γρηγορα και απο τα δημοσια ταμεια στα χερια των υπουργων :P το φορτιζω κα8ε βραδυ πριν κοιμηθω (δλδ φορτιζει καπου 7 ωρες) και απο το πρωι μεχρι τις 3ις το μεσημερι που σχολαω εχει 2 γραμμες....το πολυ να το χρησιμοποιω 1-2 ωρες με wifi στο ιντερνετ κι αυτο οχι συνεχομενα και χωρις να κανω περιηγηση....απλα συνδεδεμενο στο ιντερνετ.... πρεπει να σπαω ρεκορ σε καταναλωση ?? :D καλημερα. δοκιμασε αυτο http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-modifications-hacks/12207-fix-how-improve-batterylife.html . αρκετοι λενε πως τους βοηθησε μετα απο φλασαρισμα στην ν11 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 θα το δοκιμασω αμεσως thx για το tip!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 πολυ παραξενο εμενα με την v11 αλλα και με τις προηγουμενες μου κραταει περιπου 5-6 μερες με φυσιολογικη, κανονικη χρηση το κινητο ποτε δεν κλεινει, ουτε τα βραδυα Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδια γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και συγχωρεστε με για τις πολλες ερωτησεις που θα κανω αλλα ψαχνωντας εδω για αυτα χαθηκα μιας και ειναι παρα πολλες οι σελιδες. προσφατα εφτασε στα χερια μου το ι8910. εχω περασει το spb shell που μου φανηκε πολυ καλο και καποιες αλλες εφαρμογες. Ψαχνωντας για applications και αλλα διαφορα ειδα για custom roms. μπορει καποιος να μου πει ποια κυκλοφορει τελευταια. ποια αξιζει να βαλω για να εχω καλυτερες επιδοσεις και που μπορω να την βρω για να την κατεβασω? αν βαλω αυτες τις ρομ θα σβηστουν οι εφαρμογες που εχω περασει μεχρι τωρα.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george85100 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 φιλε βαλε την πειραγμενη ρομ του γερμανου... http://web96.homer.kundenserver42.de/?author=8 τα εχει ολα κ συμφερει... αλλα σβηνει τα παντα οποτε παρε backup απο ονοματα ρυ8μισεις κ φωτος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Παιδια γεια σας ειμαι καινουργιος εδω και συγχωρεστε με για τις πολλες ερωτησεις που θα κανω αλλα ψαχνωντας εδω για αυτα χαθηκα μιας και ειναι παρα πολλες οι σελιδες. προσφατα εφτασε στα χερια μου το ι8910. εχω περασει το spb shell που μου φανηκε πολυ καλο και καποιες αλλες εφαρμογες. Ψαχνωντας για applications και αλλα διαφορα ειδα για custom roms. μπορει καποιος να μου πει ποια κυκλοφορει τελευταια. ποια αξιζει να βαλω για να εχω καλυτερες επιδοσεις και που μπορω να την βρω για να την κατεβασω? αν βαλω αυτες τις ρομ θα σβηστουν οι εφαρμογες που εχω περασει μεχρι τωρα.?[/QU Russian/Dutch/greek_localization DOWNLOAD απο http://hx-custom-roms.com/category/news πως θα φλασαρεις http://hx-custom-roms.com/category/how-to-flash-i8910-cfw οτι υπαρχει μεσα στο κινητο διαγραφεται, προγραματα κ εφαρμογες http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-games-applications/ διαβασε καλα να κατανοησεις την διαδικασια πριν φλασαρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 (edited) Να ρωτήσω ρε παιδιά γιατί τόσο καιρό δε το χω βρει μόνος μου... Πώς καταφέρνω να μου δείχνει στις ίδια λιστα των επαφών αυτες που έχω στην σιμ και αυτες στο τηλέφωνο γιατί της σιμ τις επαφές αν πατήσω να μου τις δείξει δε μου δείχνει τίποτα, αλλά αμα με πάρει κάποιος που είναι γραμμένος στη σιμ θα μου δείξει το όνομά του.. ε?? :ninja: το βρήκα ο χαζούλης ;-) Edited February 12, 2011 by AnGeo_7 Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Χαιρετώ... Κάτι πολύ ενδιαφέρον για symbian^3 συσκευές.. http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-bubbles/ αλλά επειδή στηρίζεται σε qt libraries και νομίζω πως ο γερμανός έχει ενσώματώσει αυτές και στο i8910 δεν γίνεται να έχουμε την εφαρμογή αυτή..?? είναι πολύ ωραία.. :D Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Πωωω, έβαλα το καινούριο skype στο κινητό και είναι τέλειο το περιβάλλον. Αλλά δυστυχώς κλήσεις δεν... πόσο κρίμα! πώς με το fring μπορούσαμε και τώρα δε γίνεται? :( Α! και άλλη μια ερώτηση.. πώς μπορώ να βάλω το wallpaper να είναι στο background σε όλο το μενού και όχι μόνο στην κεντρική οθόνη? ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Edited February 16, 2011 by AnGeo_7 Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Χαίρεται!! Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, διεξάγεται δημοσκόπηση απο τον faenil στο http://i8910tuning.com/ για το αν υπάρχει κοινό που να θέλει να βγάλει καινούριο fw version. Εφόσον ο γερμανός μας παράτησε, νομίζω είναι μια καλή εναλλακτική :) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Χαίρεται!! Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, διεξάγεται δημοσκόπηση απο τον faenil στο http://i8910tuning.com/ για το αν υπάρχει κοινό που να θέλει να βγάλει καινούριο fw version. Εφόσον ο γερμανός μας παράτησε, νομίζω είναι μια καλή εναλλακτική :) Που ειναι η ψηφοφορια? Εκανα comment προτρεποντας τον, αλλα δεν μπορω να βρω το poll! edit: οκ, το βρηκα :) Edited February 20, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 ο Γερμανος μαλλον ΤΕΛΟΣ εγω παιδες ψαχνομαι για iphone 4 παντως. Πιστετυω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε κινητο. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Χαιρετώ... Κάτι πολύ ενδιαφέρον για symbian^3 συσκευές.. http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-bubbles/ αλλά επειδή στηρίζεται σε qt libraries και νομίζω πως ο γερμανός έχει ενσώματώσει αυτές και στο i8910 δεν γίνεται να έχουμε την εφαρμογή αυτή..?? είναι πολύ ωραία.. :D Ε αλίμονο να μην βάλουμε και εμείς "papols" στο κινητό μας... :p Λογικά θα πρέπει να δουλέυει, αν και είναι beta ακομη.... ;) Πωωω, έβαλα το καινούριο skype στο κινητό και είναι τέλειο το περιβάλλον. Αλλά δυστυχώς κλήσεις δεν... πόσο κρίμα! πώς με το fring μπορούσαμε και τώρα δε γίνεται? :( Α! και άλλη μια ερώτηση.. πώς μπορώ να βάλω το wallpaper να είναι στο background σε όλο το μενού και όχι μόνο στην κεντρική οθόνη? ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Δυστυχώς Skype....δεν. :( Και μετά το ξεπούλημα της Νοκια και το έμμεσο σκότωμα του Symbian, μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Το φόντο μέσα στα μενού αλλάζει μόνο με θέμα νομίζω, οπότε όχι δεν γίνεται να βάλεις το κανονικό wallpaper και μέσα στο μενού.... Χαίρεται!! Όποιος ενδιαφέρεται ακόμα, διεξάγεται δημοσκόπηση απο τον faenil στο http://i8910tuning.com/ για το αν υπάρχει κοινό που να θέλει να βγάλει καινούριο fw version. Εφόσον ο γερμανός μας παράτησε, νομίζω είναι μια καλή εναλλακτική :) Προσωπικά δεν νομίζω να με ενδιαφέρει μια καινούργια ρομ μιας και η V11 είναι κορυφή (άσχετο που το i8910 μου καταρρέει, μέρα με την μέρα.... :p). ο Γερμανος μαλλον ΤΕΛΟΣ εγω παιδες ψαχνομαι για iphone 4 παντως. Πιστετυω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη σε κινητο. Καλό και χρυσό το αιφόνι αλλά προσωπικά θα πήγαινα για ένα τούμπανο Android phone άμα είχα τα λεφτά.... Προς το παρόν βολεύομαι με τον φτηνό Κινέζο (Blade). :cool: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Οι "¨φούσκες" δε δουλεύουν, αλλά αν δούλευαν -δηλ. αν κάποιος modder (?) ασχοληθεί- τότε θα ήταν μια πολύ ωραία ανανέωση.. Γενικά απο πλευρας hardware το κινητό μας νομίζω παλεύει αξιόμαχα.. Ιδιαίτερα μετα το overclocking πείραγμα του γερμανού, που στα 850 είναι σα να κρατάς άλλο κινητό.. Εκεί που πάσχει, είναι οτι πλέον το περιβάλλον (UI), είναι εμφανως παλιό και οτι κάποια πραγματάκια δε δουλεύουν ενώ θα μπορούσαν (βλεπε skype, nokia bubbles και άλλα που είναι se qt) γιατί δεν ασχολείται κάποιος να τα κάνει συμβατά.. Αλλιώς το κινητό έχει ακόμα πολύ δυνατά χαρτιά. ;) iphone σίγουρα όχι.. Android με τα χίλια. πιο καλή σχέση τιμής/απόδοσης, πιο γρήγορη ανάπτυξη, πιο παραμετροποιήσιμα. Δε χρειάζεται να πληρώνεις κάθε λίγο μια εφαρμογή ή ένα παιχνίδι που σε πορρώνει για 3 μέρες... (παρένθεση: δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα τύπου skype? χρήση VOIP μέσω wifi ή 3g να μας παίρνει κάποιος απο τον υπολογιστή του και να μιλάμε έστω, χωρίς κάμερα..) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 (edited) Δεν δουλεύουν ούτε αν αλλάξεις το ID του κινητού;;; Τώρα για πρόγραμμα τύπου skype θα σε γελάσω.... :/ =================================== Μιας και το κινητό είναι ετοιμόρροπο, θέλω να το φρεσκάρω λιγάκι! :p Είμαι σε αναζήτηση: αξιόπιστης μπαταρίας (η δεύτερη που έχω δεν είναι κ τόσο) καινούργιο καπάκι μπαταρίας, θήκη σιλικόνης (ναι το είχα παρθένο 1.5 χρόνο τώρα! :lol:) Περιμένω συμβουλές εντυπώσεις, από όσους έχουν πάρει! :ninja: Edited February 21, 2011 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Δεν δουλεύουν ούτε αν αλλάξεις το ID του κινητού;;; Τώρα για πρόγραμμα τύπου skype θα σε γελάσω.... :/ Όχι, δε δουλεύουν... Απότι καταλαβαίνω μπερδεύονται οι qt libraries. καινουριες-παλιες ενισχυμένες...χαμός γίνεται.. Πάντως λέν οτι το δουλεύουν να βγει και σε s60v5..:D Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 παιδια βγηκε το screen protector μου. ξερετε που πουλανε στην Θεσσαλονικη? Απο Αθηνα βρηκα σε πολλα on line καταστηματα αλλα 5-7 € εχει το screen protector + 20 τα μεταφορικα. Ε δε λεει. Ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 παιδια βγηκε το screen protector μου. ξερετε που πουλανε στην Θεσσαλονικη? Απο Αθηνα βρηκα σε πολλα on line καταστηματα αλλα 5-7 € εχει το screen protector + 20 τα μεταφορικα. Ε δε λεει. Ευχαριστω. Στο Πλαισιο πανε εγω απο κει ειχα παρει, αν τους εχουν περισεψει βασικα. Αλλα να ξερεις οτι αυτες που ειχα παρει εγω αφηνουν δαχτυλιες, πραγμα που μου τη σπαει πολυ, εδω και καιρο εχω αγορασει μια αλλη, απο ηλεκτρονικο καταστημα, που δεν αφηνει δαχτυλιες. Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 παιδια ακουστε προβλημα και ειλικρινα πειτε οτιδηποτε μπορει να φταιει. όπου και να το εχω πει δεν εχει ακρη. το προβλημα εχει ως εξης: το κινητο μου i8910 HD με rom την HX-11 δεν βλεπει το wi-fi του router μου. το βλεπει μετα από 5 ανανεώσεις ή μετά από restrart του κινητου. και αν με το καλο το δει παει να συνδεθει και δεν συνδεεται δλδ πανω στην προσπαθεια να συνδεθει το χανει και φτου απο την αρχη. το κινητο μου βλεπει ολα τα υπολοιπα wi-fi των γειτονων μου, το δικο μου δεν βλεπει, και αν το δει απλα δεν συνδεεται. τι εχω κανει μεχρι στιγμης: πηγα με το κινητο μου σε σπιτια φιλων και συνδεεται μια χαρα στο wi-fi τους εφερα στο σπιτι αλλο κινητο και συνδεθηκε μια χαρα στο wi-fi μου εφερα tablet, laptop και ολα συνδεονται μια χαρα στο wi-fi μου πειτε τι στην ευχη φταιει. Δλδ ο συνδυασμος κινητο μου + wi-fi μου δεν.... Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_99 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 παιδια ακουστε προβλημα και ειλικρινα πειτε οτιδηποτε μπορει να φταιει. όπου και να το εχω πει δεν εχει ακρη. το προβλημα εχει ως εξης: το κινητο μου i8910 HD με rom την HX-11 δεν βλεπει το wi-fi του router μου. το βλεπει μετα από 5 ανανεώσεις ή μετά από restrart του κινητου. και αν με το καλο το δει παει να συνδεθει και δεν συνδεεται δλδ πανω στην προσπαθεια να συνδεθει το χανει και φτου απο την αρχη. το κινητο μου βλεπει ολα τα υπολοιπα wi-fi των γειτονων μου, το δικο μου δεν βλεπει, και αν το δει απλα δεν συνδεεται. τι εχω κανει μεχρι στιγμης: πηγα με το κινητο μου σε σπιτια φιλων και συνδεεται μια χαρα στο wi-fi τους εφερα στο σπιτι αλλο κινητο και συνδεθηκε μια χαρα στο wi-fi μου εφερα tablet, laptop και ολα συνδεονται μια χαρα στο wi-fi μου πειτε τι στην ευχη φταιει. Δλδ ο συνδυασμος κινητο μου + wi-fi μου δεν.... Πηγενε: Ρυθμισεις -> Συνδεσυμοτητα -> Προορισμοι -> Διαδικτυο και διεγραψε το ονομα του router σου. Μετα κανε ενα scan και ξανα αποθηκευσε το. Εγω το παθενω συχνα αυτο μετα στρωνει για λιγες μερες αλλα το κσαναπαθενει... Παράθεση LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 christos_99' thanx για τις αμεσες απαντησεις σου 1) screen protector πηγα σημερα πλαισιο και με υφος απαξιωτικο μου ειπε δεν εχουμε (δεν θελω να πω ποσο χρονο αφιερωσε να μου μιλησει και πως ξυνισε τα μουτρα του οταν ειδε το κινητο γιατι οταν του ειπα τον μοντελο δεν καταλαβε χριστό 2) το προβλημα με το wi-fi εκανα οτι μου ειπες αλλα και παλι τζιφος δεν πειραζει αφου δουλευει παντου αλλου ειμαι οκ Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts