sdaoulas Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 γεια σου mafioze με τις αναλυτικοτητες οδηγιες σου :) Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Χεχε, τι να κάνουμε, αφού η samsung δεν υποστηριξε σωστά το κινητό, το βάρος πέφτει στην κοινότητα για να οδηγήσει τους χρήστες! :D Πριν από λίγο με ρώτησε και ένα παλικάρι στο btw με Π.Μ. για αναλυτικές οδηγίες κλπ και βόλεψε που κάθησα και τα ξαναέγραψα εδώ. :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Χεχε, τι να κάνουμε, αφού η samsung δεν υποστηριξε σωστά το κινητό, το βάρος πέφτει στην κοινότητα για να οδηγήσει τους χρήστες! :D Πριν από λίγο με ρώτησε και ένα παλικάρι στο btw με Π.Μ. για αναλυτικές οδηγίες κλπ και βόλεψε που κάθησα και τα ξαναέγραψα εδώ. :) mafiozos ---->>> Samsung guy Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmina Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καταρχήν καλως ήρθες στο forum! :) Ναι όντως αρκετά άτομα εδώ μέσα είχαν παρόμοια ατυχία με εσένα.Πιστεύω ότι αφού δεν μπορούσαν να στο φτιάξουν θα έπρεπε να ζητήσεις πιστωτικό από την Voda, και να έπαιρνες άλλο κινητό (άλλη μάρκα εννοώ). Τέτοια ώρα τέτοια λόγια όμως, το "καλό" της υπόθεσης είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα σου λύνονται με χρήση custom rom! Ξεκινώντας, πάρε αντίγραφα από ότι έχεις και δεν έχεις στην συσκευή γιατί κατά το φλασάρισμα γίνεται hard format στο κινητό και σβήνονται τα πάντα!!! Πάμε! Η διαδικασία του φλασαρίσματος πρέπει να γίνει σε περιβάλλον ΧΡ, και μιας και έχεις Win 7 x64, θα πρέπει να στήσεις έναν εικονικό σύστημα με ΧΡ όπως περιγράφετε εδώ (ή και με άλλο τρόπο δεν μας πειράζει). Στη συνέχεια θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο της ρομ, το μόντεμ και τους drivers για το κινητό. Ακολούθησε τα βήματα αυτού του οδηγού για φλασάρισμα. Αφού πήγαν όλα καλά και τελείωσε το φλασάρισμα, στην πρώτη εκκίνηση του κινητού, περιμένεις μερικά λεπτά για να εγκαταστήσει αυτόματα μερικά προγράμματα και να σου ζητήσει να πατήσεις ΟΚ για να κάνει επανεκκίνηση. Ήρθε η ώρα να περάσουμε και το μόντεμ. Η διαδικασία είναι η ίδια με του φλασαρίσματος με την διαφορά ότι μπορείς να το περάσεις όποτε θες, και κατά την διάρκεια αυτού του φλασαρίσματος δεν γίνεται κανένα φορματ, και δεν χάνεις κανένα αρχείο!!! Τέλος, μεγιά το κινητό! :D Όπου κολλήσεις φυσικά, εδώ είμαστε..... :cool: Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου,απλώς κόλλησα σε ένα σημείο χθές.Έχω ανοίξει κανονικά το Symbian ROM flashing tool 1.5 και εκεί που πρέπει να βάλω το CodeXML δεν δέχεται την Ρομ που έχω (η HΧ-V11) σαν xml αρχείο κλπ ενώ είναι κανονικά στην επιφάνεια εργασίας αποσυμπιεσμένη,αντίθετα όταν μου ζητάει για το μόντεμ όλα οκ....τι κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 mafiozos ---->>> Samsung guy Samsung guy για την ψυχή της μάνας μου! :p :lol: Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου,απλώς κόλλησα σε ένα σημείο χθές.Έχω ανοίξει κανονικά το Symbian ROM flashing tool 1.5 και εκεί που πρέπει να βάλω το CodeXML δεν δέχεται την Ρομ που έχω (η HΧ-V11) σαν xml αρχείο κλπ ενώ είναι κανονικά στην επιφάνεια εργασίας αποσυμπιεσμένη,αντίθετα όταν μου ζητάει για το μόντεμ όλα οκ....τι κάνω λάθος??? Μα δεν χρειάζεται να παίξεις με τα xml αρχεία! Απλά ανοίγεις το αρχείο της V11 (russ.exe) τα έχει ενσωματωμένα και όταν συνδέσεις το κινητό σε bootloader mode απλά ανάβει το κουμπί download. :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmina Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Samsung guy για την ψυχή της μάνας μου! :p :lol: Μα δεν χρειάζεται να παίξεις με τα xml αρχεία! Απλά ανοίγεις το αρχείο της V11 (russ.exe) τα έχει ενσωματωμένα και όταν συνδέσεις το κινητό σε bootloader mode απλά ανάβει το κουμπί download. :) Οκ,σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Σαν πρωτάρης σε αυτά συγνώμη που σε ζάλισα :) Θα το κάνω και λογικά θα πάνε όλα καλά,δεν ειναι τίποτα δύσκολο.Απλώς απειρία.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Κανένα πρόβλημα! :) Περιμένουμε εντυπώσεις για να μας πεις πως θα συμπεριφερθεί το κινητό μετά το φλασάρισμα, δεδομένου ότι είχες μερικά θεματάκια.... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmina Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 (edited) Κανένα πρόβλημα! :) Περιμένουμε εντυπώσεις για να μας πεις πως θα συμπεριφερθεί το κινητό μετά το φλασάρισμα, δεδομένου ότι είχες μερικά θεματάκια.... Η ρομ οκ,με το μόντεμ κάνω ακριβώς την ίδια διαδικασία?εννοώ που κλείνω το κινητό και πατάω τα 3 κουμπιά ώστε να μπεί σε boot mode λειτουργία?Αν ναι το κάνω αλλά τα xp όταν το βάζω σε θύρα usb δεν μου το αναγνωρίζει σαν συνδεδεμένο...Κατά τ'άλλα απλώς πρόσεξα και εγώ οτι κολλάει η οθόνη αφής,με το πλήκτρο του ξεκλειδώματος επανέρχεται. Οκ τελικά βρήκα την λύση,επανέρχομαι με εντυπώσεις και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!!!!!! Edited November 17, 2010 by nikosmina Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmina Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Αφού κυριολεκτικά του άλλαξα τα φώτα να κοιτάω και την παραμικρή λεπτομέρεια(όποιος καεί στον χυλό που λένε....) έχω να πω οτι πρόκειται για ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά και μπράβο σε αυτόν/αυτούς που ασχολούνται με τέτοιο μεράκι για την βελτίωση του κινητού μας....Η samsung δυστυχώς απέδειξε πόσο αδιάφορη εταιρία είναι σε ότι αφορά τουλάχιστον το συγκεκριμένο κινητό...Θα πρότεινα να κάνει αυτη την διαδικασία(της custom rom) ο οποιοσδήποτε έχει το συγκεκριμένο κινητό...είναι MUST...Τι να πρωτοπώ οτι εξαλείφθηκαν όλα τα bug που είχα???Οτι πάει σφαίρα?Καλά να ειναι αυτός που το έφτιαξε με γλίτωσε απο άλλη μια επίσκεψη στο ελλεεινό σέρβις της Samsung στο οποίο δεν θα γινόταν τίποτα ακόμα μια φορά.....Μπράβο!!!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Μακάρι να μας είχες βρει παλιότερα και να γλύτωνες ένα μέρος της ταλαιπωρίας σου! Τέλος καλό όλα καλά και "μεγιά" το κινητό! :p :D Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmina Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Μακάρι να μας είχες βρει παλιότερα και να γλύτωνες ένα μέρος της ταλαιπωρίας σου! Τέλος καλό όλα καλά και "μεγιά" το κινητό! :p :D Μεγιά δεν λές τίποτα!!!Καλά μιλάμε το έχω λιώσει :) σαν να πήρα καινούριο κινητό ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 εγω δεν εχω κανει donation ποτε στο γερμανο κ δεν θα κανω αν δεν λυσει 2 καιρια για εμενα ζητηματα, οτι εχει κανει μεχρι τωρα καλοδεχουμενα, αλλα το call records κ το image stabilizaqtion με flash σε ολες τις αναλυσεις ηταν κ ειναι σημαντικα για εμενα κατι που το χρειαζομαι, ολα τα υπολοιπα ειναι σε δουλεια να βρισκομαστε κ ανουσια, οχι οτι λεω κ οχι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Τελικα τι παραπανω προσφερει η νεα πομ του γερμανου περα απο τις αλλαγες στη συχνοτητα cpu και το swipe? Ειδατε μεγαλυτερους χρονους στην μπαταρια; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ούτε καν το swype.... :p Ουσιαστικά η νέα ρομ ενδεικνύεται για το over/underclocking και δεν εισάγει κάτι παραπάνω.... Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω, γιατί το ξεφτιλίζω με το 3G πλέον (bless cosmote.... :p). Επίσης έχει ενσωματωμένες τις βιβλιοθήκες της QT οπότε μπορούμε εύκολα να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε εφαρμογή γραμμένη σε QT, άσχετο βέβαια ότι δεν υπάρχουν πολλές ακόμη.... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλησπερα παιδια! Εχω ακομα περασμενη την εκδοση ΗΧ-v3 29 και σημερα αποφασισα να περασω την 11 αφου περιμενα για καποια ουσιαστικη αλλαγη..τη συγκεκριμενη την ειχα βαλει σε ενα ιντερνετ καφε αφου δε βρηκα υπολογιστη με xp κα ολα ειχαν παει καλα.σημερα,στον ιδιο υπολογιστη,οταν συνδεω το τηλεφωνο σε boot λειτουργια και παταω το download start μου εμφανιζει στο download status απο κατω τα εξης : Wait for Loading File Loading File Fail = 8 παιζει καποιο ρολο που δεν κανω επανεκκινηση μετα την εγγραφη των drivers η φταιει το τηλεφωνο;(την εκδοση 3-29 την ειχα περασει στον ιδιο υπολογιστη χωρις επανεκκινηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Τα 2 φορματ τα έκανες ή έτσι χυμα πήγες να βάλεις τη v11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Τα 2 φορματ τα έκανες ή έτσι χυμα πήγες να βάλεις τη v11? Οχι δεν εκανα κατι..πηγα κατευθειαν να την περασω.ετσι ειχα κανει ομως και με την προηγουμενη.λες να φταιει αυτο; Τα 2 φορματ τα έκανες ή έτσι χυμα πήγες να βάλεις τη v11? O hyperx στο tutorial που δινει δεν αναφερει κατι για φορματ στην αρχη αλλα τονιζει στο τελος dont format e:\ after flashing Edited November 22, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) γεια σας μαγκες!καταρχην να σας ευχαριστησω για τις πολυτιμες συμβουλες σας(κ ιδιαιτερα τον Μαφιοζο) ωστε να φλασαρω εχτες για πρωτη φορα το εργαλειο μου(το κινητακι μας εννοω :lol:) με την V11.εντυπωσεις μεχρι στιγμης αριστες,δεν εχω βρει καποιο bug μεχρι στιγμης,συνιστω ανεπιφυλακτα την διαδικασια.απλα θελω να ρωτησω:δεν φλασαρα το Modem ακομα...τρεχει τιποτα αν το αφησω ετσι οπως εχει,με το μαμισιο?εχει διαφορες?ως προς την διαρκεια της μπαταριας?επισης,μηπως ξερετε απο που μπορω να κατεβασω το λεξικο κ πως το περναω? ευχαριστω...:) Edited November 22, 2010 by ATITHASOS2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Οχι δεν εκανα κατι..πηγα κατευθειαν να την περασω.ετσι ειχα κανει ομως και με την προηγουμενη.λες να φταιει αυτο; Πλέον δεν έχει σημασία άμα έχεις κάνει φορματ, πριν το φλασάρισμα.... O hyperx στο tutorial που δινει δεν αναφερει κατι για φορματ στην αρχη αλλα τονιζει στο τελος dont format e:\ after flashing Το λέει γιατί μετά το φλασάρισμα έχουν εγκατασταθεί διάφορα αρχεία στην Ε: οπότε ένα ενδεχόμενο φλασάρισμα της θα προκαλέσει πολλά προβλήματα... Τελικά βρήκες άκρη με το σφάλμα που σου βγάζει; Εγώ θα σε συμβούλευα να ξαναέκανες εγκατάσταση τους drivers μήπως και νιώσει, αλλιώς δοκίμασε την διαδικασία σε άλλο pc.... απλα θελω να ρωτησω:δεν φλασαρα το Modem ακομα...τρεχει τιποτα αν το αφησω ετσι οπως εχει,με το μαμισιο?εχει διαφορες?ως προς την διαρκεια της μπαταριας?επισης,μηπως ξερετε απο που μπορω να κατεβασω το λεξικο κ πως το περναω? ευχαριστω...:) Να σαι καλά ατίθασε! :) Τα πιο καινούργια μόντεμ αποδίδουν καλύτερα από το μανίσιο και είναι συνετό να το φλασάρεις και αυτό.Δεν νομίζω να επηρεάζει ιδιαίτερα την κατανάλωση της μπαταρίας, ίσως λίγο προς το καλύτερο.Το κύριο πλεονέκτημα είναι η σημαντική βελτίωση που θα επιφέρει στην λήψη του σήματος!! Συνιστώ ανεπιφύλακτα το JB1! ;) Τώρα για το λεξικό, πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο του και να το βάλεις σε ένα φάκελο αλλά έχω πάρα πολύ καιρό να το κάνω και δεν θυμάμαι περισσότερα.... :/ Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 modem το JB1 κορυφαιο με διαφορα (εχω σημα εκει που με το μαμισιο και το JC1 δεν ειχα σημα). ΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ πολλες φορες απο μενα τουλαχιστον. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Θα περάσω και γω την 11 και το jb1 , να δούμε τί θα πει... το θέμα είναι οτι το πιο σηματντικό για μένα ακόμα δεν έχει διορθωθει... και μιλάω για τη χρήση του skype ή τέλος πάντων κάποιου προγράμματος για κλήσεις,.. κρίμα είναι... Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Θα περάσω και γω την 11 και το jb1 , να δούμε τί θα πει... το θέμα είναι οτι το πιο σηματντικό για μένα ακόμα δεν έχει διορθωθει... και μιλάω για τη χρήση του skype ή τέλος πάντων κάποιου προγράμματος για κλήσεις,.. κρίμα είναι... Για αυτό φταίει το Skype και όχι οι cookers.... Υπάρχει και θέμα στα φόρουμ του skype στο οποίο πολλοί κάτοχοι του κινητού, πιέζουν για την υποστήριξη της συσκευής μας, μάταια προς το παρόν.... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Πλέον δεν έχει σημασία άμα έχεις κάνει φορματ, πριν το φλασάρισμα.... Το λέει γιατί μετά το φλασάρισμα έχουν εγκατασταθεί διάφορα αρχεία στην Ε: οπότε ένα ενδεχόμενο φλασάρισμα της θα προκαλέσει πολλά προβλήματα... Τελικά βρήκες άκρη με το σφάλμα που σου βγάζει; Εγώ θα σε συμβούλευα να ξαναέκανες εγκατάσταση τους drivers μήπως και νιώσει, αλλιώς δοκίμασε την διαδικασία σε άλλο pc.. Θα προσπαθησω την ολη διαδικασια σε υπολογιστη που θα εχω τη δυνατοτητα επανεκκινησης.στεναχωριεμαι παντως που το κινητο μας εχει το hardware του iphone 3gs και του n900 αλλα το firmware και ειδικα τα παιχνιδια εκτος απο 3-4 δε συμβαδιζουν καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits20 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Καλησπερα σε ολους.!! Ειμαι κατοχος ενος i8910 και προσφατα εκανα ενα προγραμα ιντερνετ της cosmote για κινητο. Για την ενεργοποιηση μου σταλθηκαν δυο μηνυματα με ρυθμησεις τα οποια επρεπε να αποθηκευσω. Το ερωτημα μου ειναι τι γινεται με αυτες τις ρυθμησεις αν φλασαρω το κινητο ή κανω φορματ και πως τις επαναφερω ? προς το παρων εχω την εκδοση HX-V8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Εμένα μου τις περνάει αυτόματα από την SIM (Cosmote Internet, Wap, MMS) η από το ίδιο το δίκτυο, δεν ειμαι σιγουρος.... Αμα δεν στις περάσει απλά θα ξαναστήλεις τα μηνυματα στην Cosmote για τις ρυθμίσεις. ;) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts