Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, ξερει κανεις πως να βαλω μια εφαρμογη στο 3d navigation που δεν υπαρχει στη λιστα του hx patcher; (το handy taskman ας πουμε...) Edited by symmetryboy

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα....

Από ότι είδα άμα αλλάξεις τον agent του κινητού από το hxpatcher, σε N97 τότε πάει να συνδεθεί κανονικά στο OVI αλλά σε προτρέπει να κατεβάσεις την καινούργια έκδοση!

Σε μενα δουλευει μια χαρα το ovi (από το hxpatcher σε Χ6)

Προσωπικά για επόμενο σταθμό μου (όταν με το καλό.... :p) θα επέλεγα android.... :)

me too :)

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Εχει να μου προτεινει κανεις καποιο καλο sms & calls blocker?

Οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν με ικανοποιησε :rolleyes:

Παίδες, καλησπερα...

Βασικα θελω να κανω μια ερώτηση ? ΜΙΑ ΟΜΩΣ...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜP3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ?

ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΑ !

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-In...8page=2%29.htm

Θέλω κάτι που να ξέρω οτι θα εχει πολυ καλα αποτελεσματα με το ομνια μου . . . απ'ολες τις αποψεις...

Γνωρίζει κανείς να μου δώσει τα φώτα του. . . ????

ευχαριστω εκ των προτερων...

Παίδες, καλησπερα...

Βασικα θελω να κανω μια ερώτηση ? ΜΙΑ ΟΜΩΣ...

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜP3 ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ?

ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΥΤΑ !

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-In...8page=2%29.htm

Θέλω κάτι που να ξέρω οτι θα εχει πολυ καλα αποτελεσματα με το ομνια μου . . . απ'ολες τις αποψεις...

Γνωρίζει κανείς να μου δώσει τα φώτα του. . . ????

ευχαριστω εκ των προτερων...

ΜΟΥΦΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ... τα πήρα κ δεν βαρανε καθολου σε σχεση με τα ενσυρματα για το ι8910....τα παω πισω...βρε ουστ...πεταμενα λεφτα

καλησπερα σε ολη την παρεα.εχω την v8 και οταν τραβαω video ακουγεται ο ηχος σαν να τρεχει νερο.μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?νομιζω υπαρχει παλιοτερο post αλλα δεν μπορω να το βρω.αυτο που αναφερει στην σελ.92 το εχω κανει αλλα τιποτε.

καλησπερα σε ολη την παρεα.εχω την v8 και οταν τραβαω video ακουγεται ο ηχος σαν να τρεχει νερο.μηπως ξερει καποιος τι πρεπει να κανω?νομιζω υπαρχει παλιοτερο post αλλα δεν μπορω να το βρω.αυτο που αναφερει στην σελ.92 το εχω κανει αλλα τιποτε.

Καλησπέρα και σε σένα!

Πρέπει να πας στο HX patcher και να ενεργοποιήσεις το "noise suppression".

Να σημειώσω ότι αυτό το κάνουμε για λήψη βίντεο σε περιβάλλον με χαμηλό (η και καθόλου) θόρυβο.

Σε εξωτερικά περιβάλλοντα επιλέγουμε το off στο "noise suppression" ;)

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Δυστυχως ειτε στο off ειτε στο on ο ηχος ειναι το ιδιο χαλια.μηπως καποια ρυθμιση απο τα κρυφα μενου του τηλεφωνου? νομιζω κατι τετοιο ειχε λεχθει στο φοροθ=υμ παλιοτερα

overclocking στο i8910 στα 950mhz!!!!!!!

dείτε τα αποτελέσματα?

http://hx-custom-roms.com/?p=2576

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Και πώς θα το κάνω στο κινητό μου;:)

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

είναι ακόμα σε beta tsting ,κάτσε να δούμε έιναι σφαλές... ή θα μας το καρβουνιάσει το κινητο!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

είναι ακόμα σε beta tsting ,κάτσε να δούμε έιναι σφαλές... ή θα μας το καρβουνιάσει το κινητο!!

Για καρβούνιασμα δεν ξέρω αλλά δεύτερη και τρίτη μπαταρία θα χρειαστούμε οπωσδήποτε! :lol:

ή το αντίθετο αν έχουμε τη δυνατότητα να τα χρονίζουμε σε πολύ χαμηλές συχνότητες, όταν θέλουμε το κινητό να είναι σε... standby mode.. εε?

:rolleyes:

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Καλησπέρα,

πήρα το κινητό και εγώ μεταχειρισμένο το Σάββατο και κάτι παίζει με τη μπαταρία..

Χθες βράδυ στις 12 ήταν full φορτισμένο, και σήμερα τώρα στις 2:30, έχει μείνει μόνο μια μπάρα στη μπαταρία...

Μόνο 2 δεκάλεπτες κλήσεις έκανα, τι λέτε να έχει συμβεί?

Μήπως κάτι στις ρυθμίσεις?

Φόρτιση μπαταρίας

- Την 1η φορά το φορτίζουμε κλειστό χωρίς την κάρτα sim για 24 ώρες

- Μετά το φορτίζουμε όταν η μπαταρία αδειάζει

- Για 3 φορές το φορτίζουμε κλειστό για 8 ώρες

Ρυθμίσεις κινητού

- Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / 3G (OFF)

- Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / WLAN (να ψάχνει κάθε 10 λεπτά)

- Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Κοινή προβ. βίντεο (OFF)

- Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Ρυθμίσεις διαχείρισης / Πακέτα δεδομένων (όταν απαιτείται)

- Ρυθμίσεις / Συνδεσιμότητα / Προορισμοί / Διαγράφουμε τα σημεία πρόσβασης

- Ρυθμίσεις / Τηλέφωνο / Προβολή / Αυτόματη φωτεινότητα (OFF)

- Ρυθμίσεις / Τηλέφωνο / Προβολή / Χρόνος μείωσης φωτεινότητας (OFF)

- Ρυθμίσεις / Τηλέφωνο / Ρυθμίσεις εφαρμογ. / Εντοπισμός θέσης / Μέθοδοι εντοπ. θέσης / Ενσωματωμένο GPS (OFF) (το κάνουμε ON το GPS όταν θέλουμε πρόγραμμα GPS)

- Δεν τρέχουμε προγράμματα καιρού στην αρχική οθόνη

- Photo Contact (τρέχει πάντα είναι εφαρμογή του Samsung i8910) το κλείνουμε με έναν task manager

εγω παιδες τα εχω κανει αυτα και το κινητο μου κραταει 5-6 μερες με χρηση κανονικη. Το βραδυ ΔΕΝ το κλεινω το κινητο :)

TCe

@sdaoulas

http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/thumbsup1.gif http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/thumbsup1.gif http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/thumbsup1.gif

Πάντως μετά από ένα χρόνο και πλέον χρήσης του κινητού, δηλώνω υπεύθυνα ότι η πιο αδηφάγος διαδικασία για το κινητό είναι το browsing μέσω 3G.....

Γεμάτη μπαταρία με 2 ώρες χρήσης φτάνει στην 1 παύλα..... :/

Με βοηθήσατε πολύ με την μπαταρία παίδες..Είχα κάνει χαζομάρα και είχα τσεκάρει την επιλογή να ψάχνει wifi σήμα, κάθε λεπτό!Μάλλον αυτή ήτανε η αιτία..

Άλλο θέμα τώρα που προέκυψε..Έχω κολλήσει με την αναβάθμιση..Συνδέω με usb το κινητάκι, και ξεκινάω με το samsung pc studio 7. Software updater..

Στο βήμα 1/4, μου εμφανίζεται το κουτάκι, "η σύνδεση pc-τηλεφώνου, ολοκληρώθηκε", πατάω οκ, και μετά μου λέει "η ενημέρωση δεν ολοκληρώθηκε κανονικά"..

Τι λέτε να φταίει?

Φίλε μου όσο και να προσπαθήσεις να κάνεις update με το pc studio, δεν θα το καταφέρεις ποτε....

Το έχουμε αναλύσει πολλάκις το θέμα, αλλά μιας και είσαι νέος στην παρέα μας λογικό είναι να μην το ξέρεις!! :p

Δυστυχώς δεν έχει βγει ποτέ καμία επίσημη Ελληνική αναβάθμιση για το i8910 και ούτε πρόκειται να βγει ποτέ.....

Η μόνη λύση για την αναβάθμιση του κινητού είναι να περάσεις αυτό που λέμε "μαγειρεμένο λογισμικό" (custom rom).Όλα τα παιδιά στα forum εκτός από έναν :p φοράμε στο κινητό μας μια τέτοια έκδοση.Ένας Γερμανός modder/"cooker", μας έχει προμηθεύσει με αρκετές εκδόσεις του custom λογισμικού του.Η τελευταία έκδοση είναι η HX-V8-32 την οποία μπορείς να βρεις και στην υπογραφή μου.

Ας κάνω μια παύση για αν σου πω ότι δεν είσαι υπόχρεος φυσικά, να προβείς σε μια τέτοια διαδικασία μιας και το κινητό είναι μια χαρά λειτουργικό και χωρίς τις αναβαθμίσεις....

Αν όμως θέλεις να εκμεταλλευθείς στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητού που αγόρασες, το πέρασμα (φλασαρισμα) του κινητού με την τελευταία έκδοση του γερμανού, είναι μονόδρομος....

Εσύ αποφασίζεις και εδώ είμαστε να σε προμηθεύσουμε με λεπτομερείς οδηγίες για την διαδικασία του φλασαρίσματός.... :)

Πάλι η μπαταρία σχεδόν τελείωσε και τα έχω πάρει..

Η επιλογή συνδεσιμότητα-3g, δεν υπάρχει, τ κάνω για να απενεργοποιήσω το 3g?

Στο κινητό αναφέρει "wind g σε χρήση". Είναι αυτός ο λόγος που χάνεται η μπαταρία?

Όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου απο χθές το βράδυ το internet.τι φταίει ρε παιδία?

Τα νεύρα μου! (Σήμερα στις 7 ήτανε full φορτισμένο, και τώρα είναι με μία μπάρα..):(

Ξανακοιτάω τώρα τις ρυθμίσεις που έχει προτείνει ο sdaoulas προηγουμένως.

Τις έχω κάνει όλες, εκτός από το 3g, που τέτοια ονομασία στο δικό μου μενού δεν υπάρχει.

Μόνο τις παρακάτω επιλογές έχω!

Συνδεσιμότητα/Δίκτυο

Συνδεσιμότητα/Ασύρματο lan

Συνδεσιμότητα/bluetooth

Συνδεσιμότητα/usb

Συνδεσιμότητα/προορισμοί

Συνδεσιμότητα/διαχείρ. συνδεσεων

Συνδεσιμότητα/μεταφορα δεδομένων

Συνδεσιμότητα/απομακρυ. δίσκοι

Συνδεσιμότητα/κοινή προβ. βίντεο

Συνδεσιμότητα/ρυθμ. διαχειρ.

Έχω καρτοκινητό wind με δωρεάν 100mb ανά μήνα.

Πως απενεργοποιώ εντελώς το 3g?

Συνδεσιμότητα/Δίκτυο

Οι επιλογές που έκανα είναι!

Λειτουργία δικτυου=gsm

Επιλογή φορέα=αυτόματη

Εμφανιση πληροφ. κυψέλης=ενεργοποιημένη

Παίδες μετά από όλα αυτά μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί η μπαταρία από 100% φορτισμένη χωρίς σχεδόν καμία χρήση (ένα 10'τηλ)εξαφανίζεται και πάει στο 0??????

Όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου απο χθές το βράδυ το internet.τι φταίει ρε παιδία?

Τα νεύρα μου! (Σήμερα στις 7 ήτανε full φορτισμένο, και τώρα είναι με μία μπάρα..):(

Οι επιλογές που έκανα είναι!

Λειτουργία δικτυου=gsm

Επιλογή φορέα=αυτόματη

Εμφανιση πληροφ. κυψέλης=ενεργοποιημένη

Παίδες μετά από όλα αυτά μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί η μπαταρία από 100% φορτισμένη χωρίς σχεδόν καμία χρήση (ένα 10'τηλ)εξαφανίζεται και πάει στο 0??????

Επιλέγοντας "GSM" στο παραπάνω μενού απενεργοποίησες το 3G......

Βεβαίως είναι απαράδεκτο να κρατάει τόσο λίγο η μπαταρία, μήπως τρέχει κάνα πρόγραμμα εντοπισμού στο background και ξεζουμίζει την μπαταρία;;

Να σε ρωτήσω κάτι....το κινητό παραπάνω μας είπες ότι το πήρες μεταχειρισμένο.Του έκανες κάνα hard reset από τότε ή είναι όπως το είχε αφήσει ο προηγούμενος χρήστης, δηλαδή με τις εφαρμογές και ότι άλλο μπορεί να είχε πειράξει αυτός;

οδηγίες για χρ υπάρχουν κάπου εύκαιρες για να περάσω την ν8;διάβασα τόσες σελίδες που χάθηκα:pεπίσης υπάρχει κάποιο site(χωρίς πιστωτικές και βλακείες) για κατεβάσω καμια εφαρμογούλα; έτσι για να την πω και καλά λιγάκι στον αδερφό μου που το είχε ένα χρόνο και δεν είχε ασχοληθεί καθόλου...:lol::D

Εδώ είσαι.....

Links για να κατεβάσεις τις ρομ και το μόντεμ υπάρχουν στην υπογραφή μου! :cool:

Επίσης μια αναζήτησή για "S60v5 apps" στον γουγλη θα σου επιστρέψει πάρα πολλά αποτελέσματα.... :happy:

επειδή είμαι και ψιλοάσχετος αυτά που λέει οτι θα χρειαστούμε...που τα βρίσκουμέ;

sorry απλά φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία...

επειδή είμαι και ψιλοάσχετος αυτά που λέει οτι θα χρειαστούμε...που τα βρίσκουμέ;

sorry απλά φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία...

Λοιπόν το αρχείο της rom (HX-V8-32) και του moden (JB1) τα κατεβάζεις από την υπογραφή μου, και επίσης θα χρειαστείς αυτά:

I8910 Flashdrivers + Microsoft’s MS XML

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD