geobai Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις να περασει rom με vista?τι προβλημα υπαρχει και δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ναι αυτο ακριβως.....να κανω μια ερωτηση τωρα....Ισως να ειμαι σε λαθος τοπικ αλλα εχω το spb mobile shell 3.5 στο 8910 και εχω το εξης προβλημα....οταν αλλαζω φοντο καποιο μεροσ της οθονης μενει πρασινο ενω δειχνει κανονικα τα widgets .....γιατι??????? κι εγω εβαλα το spb mobile shell αλλα μετα απο 10 λεπτα το ξηλωσα...νομιζω οτι βολεβει καλυτερα η αρχικη οθονη του γερμανου.αυτο με το φοντο δεν το δοκιμασα. το speedy go το δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Και; :p Για πες καμιά πρώιμη εντύπωση.Είχες περάσει και από την αγγλική V7, Legend; Ωραίο το τραγουδάκι στην υπογραφή... ^^ Οχι δεν εβαλα την αγγλικη. Μεχρι στιγμής μου φαίνεται πολυ καλη. Το OraTsu με βόλεψε πολυ μπορεις να εχεις ολο το κινητο στην αρχικη οθονη και το HXPather πολυ καλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Οχι δεν εβαλα την αγγλικη. Μεχρι στιγμής μου φαίνεται πολυ καλη. Το OraTsu με βόλεψε πολυ και το HXPather.... +1 στο OraTsu...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Εχει δοκιμασει κανεις να περασει rom με vista?τι προβλημα υπαρχει και δεν γινεται? φιλε στο site του γερμανου καποιο παιδι σου ειπε: @geobai I have VMWARE installed with Windows XP inside my Windows 7 I have flashed using Vmware wtih Windows XP and have also flashed directly from Windows 7. Either way it works just fine.. I cannot understand why most everyone says not to flash in Windows 7 αρα λογικα δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. ισως χρειαστει μονο να δωσεις δικαιωματα χρηστη... Edited July 19, 2010 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 την περασα και γω την V7 Greek απο το μεσημερι. Ωραια ειναι και οντως το HX-patcher πολυ βολικο. ολα μεχρι στιγμης δουλευουν πολυ καλα. Μπραβο hyper ! ! ! Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 εγω τελικα εχω ενα προβληματακι με την εκθεση. οταν παταω να δω καποια εικονα,ειτε ανοιγει και κλεινει αμεσως ειτε δεν ανοιγει καθολου.αυτο στις περισσοτερες φωτο. ισως συμβαινει γιατι δεν τις εχω βαλει στο φακελο 'images' στην internal memory,αλλα σε χυμα φακελο που εφτιαξα. εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 και εγω περασα την V7 Greek οντος πολυ καλη ρομ μια απο της καλητερες!!!εχεται διαπιστωσει καμια διαφορα στην αφη του κινιτου? το speedygo σε εμενα εδειξε phone speed:754 kai speedy speed:1040 me acceleration on πρωτη φορα τετοιο σκορ!!αν το speedygo ειναι χακαρισμενο εχω διαπιστωσει οτι το κιν κανει reboot!!νομιζω οτι πρεπει να κατεβασεται trial version για να μην εχεται προβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 εγω τελικα εχω ενα προβληματακι με την εκθεση. οταν παταω να δω καποια εικονα,ειτε ανοιγει και κλεινει αμεσως ειτε δεν ανοιγει καθολου.αυτο στις περισσοτερες φωτο. ισως συμβαινει γιατι δεν τις εχω βαλει στο φακελο 'images' στην internal memory,αλλα σε χυμα φακελο που εφτιαξα. εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα...? πρεπει να εφταιγε αυτο που ειπα γιατι τωρα που το φτιαξα λειτουργουν ολα κανονικα. μολις εβαλα για ηχο το welcome tone της nokia στο ανοιγμα του τηλεφωνου,στην οθονη που δειχνει το S60 logo...φοβερο:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις να περασει rom με vista?τι προβλημα υπαρχει και δεν γινεται? Δεν γίνεται φίλε μου διότι το Symbian Flashing Tool που χρησιμοποιούμε για να φλασάρουμε, δεν αναγνωρίζει το κινητό όταν λειτουργεί σε περιβάλλον Vista ή 7. Σε XP πρασινίζει αμέσως και σου ανάβει το κουμπάκι για download. Η μόνη λύση ειναι το Virtual Machine είτε με χρήση Virtual Box είτε με VMWare είτε με το Virtual XP των Winodws 7. ;) Οχι δεν εβαλα την αγγλικη. Μεχρι στιγμής μου φαίνεται πολυ καλη. Το OraTsu με βόλεψε πολυ μπορεις να εχεις ολο το κινητο στην αρχικη οθονη και το HXPather πολυ καλο.... +1 στο OraTsu...:D Καλά τώρα το εντοπίσατε;; :p Εγώ είχα βρει και patch για το i8910 για να κάνει transparent τα 4 εικονίδια κάτω στην οθόνη. :ninja: Βέβαια μου το spoilαρε ένας κολλητός που έχει το Nokia 5800... :cool: φιλε στο site του γερμανου καποιο παιδι σου ειπε: @geobai I have VMWARE installed with Windows XP inside my Windows 7 I have flashed using Vmware wtih Windows XP and have also flashed directly from Windows 7. Either way it works just fine.. I cannot understand why most everyone says not to flash in Windows 7 αρα λογικα δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα. ισως χρειαστει μονο να δωσεις δικαιωματα χρηστη... To δοκίμασα μόλις τώρα και δεν δούλεψε.... Βασικά συνέβη αυτό που περιέγραψα παραπάνω στον geobai. ΤΟ πρόγραμμα ακόμη και σε λειτουργία συμβατότητας και με δικαιώματα Admin, απλά δεν έβλεπε το τηλέφωνο! Οπότε Virtual Machine FTW. Υπάρχει και ένας πολύ εύκολος οδηγός που συνήθως κουβαλάω στην υπογραφή μου! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 στο HX-patcher δεν μου αλλαζει το 550 στα 600 και αντιστροφα χωρις επανεκκινηση το κινητου, συμβαινει αυτο σε σας; ας απαντησει καποιος γρηγορα! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) στο HX-patcher δεν μου αλλαζει το 550 στα 600 και αντιστροφα χωρις επανεκκινηση το κινητου, συμβαινει αυτο σε σας; ας απαντησει καποιος γρηγορα! δεν το χω δοκιμασει να σου πω την αληθεια γιατι δεν με ενδιαφερει.μην νομιζεις,δεν βλεπεις καμια σχεδον διαφορα... παιδια να κανω κι εγω 2 γρηγορες ερωτησεις, 1)εχω την εκδοση 7 ελληνικη αλλα τα εικονιδια στην αρχικη οθονη ειναι ακομα αγγλικα(dialer,contacts,messages,menu). ετσι ειναι και σε σας? 2)αν θελησω να πουλησω το κινητο,καλο ειναι να βαλω την rom της vodafone ετσι?να ειναι σαν απειραχτο δηλαδη το κινητο?και απο που την βρισκω?.ενα link που εχω βρει κατεβαζει ενα αρχειο 'I8910-XXIE9-VGR_Vodafone_Greece'. ειναι σωστο? Edited July 20, 2010 by alexclone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 στο HX-patcher δεν μου αλλαζει το 550 στα 600 και αντιστροφα χωρις επανεκκινηση το κινητου, συμβαινει αυτο σε σας; ας απαντησει καποιος γρηγορα! λοιπον το δοκιμασα...μου αλλαξε απο 550 σε 600 ΧΩΡΙΣ επανεκκινηση... μηπως πρεπει να ξαναφλασαρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_z Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 [quote 1)εχω την εκδοση 7 ελληνικη αλλα τα εικονιδια στην αρχικη οθονη ειναι ακομα αγγλικα(dialer,contacts,messages,menu). ετσι ειναι και σε σας? Την περασα κι εγω πριν 5 λεπτα :) Και σε μενα στα αγγλικα ειναι τα εικονιδια που ανεφερες οπως επισης και οτι εικονιδιο εμφανιζεται απο το ''αναδυωμενο'' μενου. το κανονικο μενου ομως ειναι στα ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 α οκ τοτε:D:D για το μενου της vodafone που αναφερω παραπανω ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) [quote 1)εχω την εκδοση 7 ελληνικη αλλα τα εικονιδια στην αρχικη οθονη ειναι ακομα αγγλικα(dialer,contacts,messages,menu). ετσι ειναι και σε σας? Την περασα κι εγω πριν 5 λεπτα :) Και σε μενα στα αγγλικα ειναι τα εικονιδια που ανεφερες οπως επισης και οτι εικονιδιο εμφανιζεται απο το ''αναδυωμενο'' μενου. το κανονικο μενου ομως ειναι στα ελληνικα! Λογικα εχουν κολησει, και σε μενα αγγλικα ηταν , αλλα μου αλαξαν......:worry: τωρα το πως ... παντως αλλαζα θεματα στο κινητο εκεινη τη στιγμη(εβαλα το universal_hybrid), αλλαζα και θεμα αρχικης οθονης (δεν μου αρεσει το OraTsu πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου !!) και ξαφνικα τα ειδα ελληνικα :blink: Για πεξτε λιγο κανοντας αλλαγες (θεματα - θεμα αρχικης οθονης -wallpaper) , βαλτε παλι αγγλικη γλωσα - restart - και μετα παλι φορτοστε ελληνικη γλωσσα και restart. Λογικα πρεπει να ξεκολησουν απο αγγλικα και να γηνουν ελληνικα Edited July 20, 2010 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 έχω την έκδοση v3!! και ήρθε η ώρα για ανανέωση. έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο φλασαρίσματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 και σε εμενα στα αγγλικα ηταν μεχρη που αλλαξα το θεμα αρα μαλλον το tsunami homescreen δεν υποστηριζει ελληνικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 ναι τωρα το ειδα κι εγω.στο oratsu δεν βγαινουν ελληνικα...σε καποιο αλλο μου βγηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 @Everybody Είχε πει ο Hyperx στο blog του ότι τα εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης του Tsunami Homescreen θα είναι στα αγγλικά ανεξαρτήτου γλώσσας. Εμένα δεν με χαλάνε πάντως. ;) έχω την έκδοση v3!! και ήρθε η ώρα για ανανέωση. έχει αλλάξει τίποτα στον τρόπο φλασαρίσματος? Όχι φίλε μου δεν άλλαξε τίποτα! Καλό φλασάρισμα. :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Από 7ρια γίνεται flashάρισμα όπως από ΧΡ ή πρέπει να κάνουμε ολόκληρη διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 και εμείς που έχουμς Vista τι κάνουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=16612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 οσοι εχετε win7 ultimate κατεβαστε δωρεν το Windows XP mode απο την Microsoft και μεσα απο τα win7 θα τρεχετε XP. Και στα XP μετα καντε την δουλειας σας. Απλα και γρηγορα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nightmare_gr Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Καλησπερα να ρωτισω κι εγω εχω την V5 εχει παρατηρησει κανεις ενα θορυβο οταν τραβας βιντεο? Εναν συνεχομενο θορυβο πολυ εντονο ? και εαν ναι μπορουμε να το διορθωσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts