Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν πανε ολα καλα το Σαββατο θα ειναι διαθεσιμη η V7 αρχικα σε 5 γλωσσες τις κλασσικες, και λογικα θα ακολουθησει και η Ελληνικη μερικες μερες μετα.

Μη ρωτησεις μαφιοζε αν θα βαλω την αρχικη εκδοση :p

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν πανε ολα καλα το Σαββατο θα ειναι διαθεσιμη η V7 αρχικα σε 5 γλωσσες τις κλασσικες, και λογικα θα ακολουθησει και η Ελληνικη μερικες μερες μετα.

Θα την βάλεις;:whistle::lol::lol::lol:

Αντώνης

Θα την βάλεις;:whistle::lol::lol::lol:

Ε λεω να την βαλω :D Βαριεμαι ευκολα, και θελω να δω καμμια αλλαγη:D

Επιπλεον, η τελευταια φορα που ειχα προσβαση στο νετ ηταν με την εκδοση v-3.29 και θελω να δω μηπως και εχω αυτη τη φορα:shifty:

Edited by Ulysse

Δεν ρωτάω πλέον Ulysse, απλά ξέρω! :lol:

Πάντως και εγώ μόλις βγει η Stable V7 με ελληνικά την περνάω απευθείας, γιατί η V5 δεν μου έκατσε και τόσο καλά...

Η V4 για κάποιο λόγο μου πρόσδιδε μια άλλη ταχύτητα και σταθερότητα, και τα 50Mhz που πρόσθετε η V5 δεν κάναν και την τρελή διαφορά...

Ίσως και να ήτανε τσάμπα τον κόπο η μετάβαση στην V5.Πάντως το εργαλείο που θα ενσωματώνει η V7 το οποίο επιμελείται ο "δικός μας" Παναγιώτης (αν μας διαβάζεις πες μας και μια καλησπέρα να σε γνωρίσουμε και δω! :O ), φαίνεται απίστευτα βολικό και ενδιαφέρον για πειραματισμούς!

Θα μπορούμε να προσαρμόζουμε το κινητό μας κατα βούληση και ανάγκη. :D

Hoorah!:dance: :dance: :dance:

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

εγω που πηρα το κινητο με την εκδοση 5 περασμενη,ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.πολυ γρηγορο το κινητο.δεν εχω τοση ταχυτητα σε αλλο touch κινητο παρα μονο σε iphone:p:p

την 7 με τα ελληνικα ποτε την περιμενουμε?

απο τι διαβασα παντως το εργαλειο που φτιαχνει ο παναγιωτης ειναι απλα φοβερο.θα μπορεις ουσιαστικα να προσαρμοσεις το κινητο στα δικα σου μετρα:D

Χαιρετώ την παρέα... Έχει καταφέρει ποτέ κανείς κλήση με skype μέσω 3g με ταυτόχρωνη αποστολή και λήψη εικόνας?? Ε?

Ευχαριστώ..:)

επίσης, κάποιος μετρητής του πόσα κατεβάζουμε... κάπου,,

μην αρχίσουμε και χρεωνόμαστε χωρις να το ξέρουμε...

Edited by AnGeo_7
Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

Χαιρετώ την παρέα... Έχει καταφέρει ποτέ κανείς κλήση με skype μέσω 3g με ταυτόχρωνη αποστολή και λήψη εικόνας?? Ε?

Ευχαριστώ..:)

επίσης, κάποιος μετρητής του πόσα κατεβάζουμε... κάπου,,

μην αρχίσουμε και χρεωνόμαστε χωρις να το ξέρουμε...

1)To skype δεν λειτουργεί στο i8910 και για αυτό φταίει η Samsung που τα έχει κάνει σκ*** με το VOIP Stack του κινητού (βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει καν υποστήριξη για VOIP για να υπάρξει και το ανάλογο stack.... :/)

Οπότε μέχρι νεοτέρας, forget about it. :mad:

2)Data Quota

Κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς και είναι και freeware. Δεν ξέρω αν το site που σου πόσταρα έχει την τελευταία έκδοση. (1.29 η τελευταια νομιζω)

1) ναι, εννοώ μέσω του fring... αν το χει καταφέρει κάποιος..:)

http://forums.samsungi8910omnia.com/94189-post20.html για δοκιμασε αυτο!

το βραδακι μπαινει η ν7..!!!!!!

Καλησπέρα παιδιά.. εγώ δυστυχώς έχω μείνει στην V. 2.02 μιας και έχω Windows 7 και δεν μπορώ να αναβαθμίσω ακόμα. Ελπίζω κάτι να γίνει στο μέλλον και γι αυτό. Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τις φωτογραφίες σε κλειστό χώρο. Όταν ενεργοποιώ το φλας δεν έχω anti-shake, απαράδεχτο κατά την άποψή μου, σε κοντινές λήψεις άλλες φωτό είναι υπερφωτισμένες, άλλες είναι πολύ σκούρες παρά το φλας και το φόντο σκοτεινό κι αυτό..όταν απενεργοποιώ το φλας είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά όταν έχω καλό φωτισμό στο δωμάτιο. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση στο πανάκριβο κινητό μας;

1)η 7 που θα βγει το βραδυ θα εχει ελληνικα? ή θα πρεπει να περιμενουμε?

2)ακολουθαμε το how to που εχει στο site του ο γερμανος για να κανουμε flash?

3)εγω που δεν εχω κανει ξανα flashαρισμα θα πρεπει να 'ξηλωσω' τους drivers μου και να βαλω τους δικους του ετσι?

το βραδακι μπαινει η ν7..!!!!!!

Kαταρχήν θα συνιστούσα υπομονή (εξαιρώ τον Ulysse :lol:), γιατί σίγουρα η καινούργια έκδοση θα έχει αρκετά προβλήματα.Πιστέυω ότι το πρόγραμματάκι τους μέχρι να δοκιμαστεί ενδελεχώς από τους early adopters θα ξεσκισει το κινητό στα bugs.

Οπότε εγώ θα περιμένω να διορθωθούν τα bugs της main release και μόλις βγει η Ελληνική, ΒΟΥΡ! :p

1)η 7 που θα βγει το βραδυ θα εχει ελληνικα? ή θα πρεπει να περιμενουμε?

2)ακολουθαμε το how to που εχει στο site του ο γερμανος για να κανουμε flash?

3)εγω που δεν εχω κανει ξανα flashαρισμα θα πρεπει να 'ξηλωσω' τους drivers μου και να βαλω τους δικους του ετσι?

1. Όχι δεν θα έχει ελληνικά αλλά αφού διορθωθούν τα bugs δεν θα αργήσει πολύ και η ελληνική (ελπίζω....)

2. Ναι ακολουθούμε το how to κανονικά. Σου ειχα παραθέσει και τους ελληνικούς οδηγούς.

3. Τι εννοείς "να ξηλώσω τους drivers μου" ;
    Όχι δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα εφόσον τα έχεις εγκαταστήσει ήδη μια φορά.

Edited by MaFiOzOS_88

Kαταρχήν θα συνιστούσα υπομονή (εξαιρώ τον Ulysse :lol:), γιατί σίγουρα η καινούργια έκδοση θα έχει αρκετά προβλήματα.Πιστέυω ότι το πρόγραμματάκι τους μέχρι να δοκιμαστεί ενδελεχώς από τους early adopters θα ξεσκισει το κινητό στα bugs.

Οπότε εγώ θα περιμένω να διωρθοθούν τα bugs της main release και μόλις βγει η Ελληνική, ΒΟΥΡ! :p

1. Όχι δεν θα έχει ελληνικά αλλά αφού διορθωθούν τα bugs δεν θα αργήσει πολύ και η ελληνική (ελπίζω....)

2. Ναι ακολουθούμε το how to κανονικά. Σου ειχα παραθέσει και τους ελληνικούς οδηγούς.

3. Τι εννοείς "να ξηλώσω τους drivers μου" ;
    Όχι δεν χρειάζεται να πειράξεις τίποτα εφόσον τα έχεις εγκαταστήσει ήδη μια φορά.

Μολις ανεβει την βαζω και παραθετω εντυπωσεις!....mafioze εχεις απολυτο δικιο γι αυτο και θα το παω σιγα-σιγα.....η ν7 πρεπει να ειναι απαιχτη!1:grin::grin::grin::grin:

ξεκινησε το upload και βγηκε το βιντεακι για την εκδοση 7...:D:D:rolleyes:

Edited by alexclone

Ρε παιδιά όσες εκδόσεις και να βγούν μικροβελτιώσεις θα είναι. Λίγα πράγματα πιστεύω μπορεί να αλλάξουν πιά.

Κάτι μεγάλο όπως κανά Android port παίζει? Αυτό θα είναι σοβαρή αλλαγή.

H ν7 μεχρι τωρα δεν μου εχει δειξει κανενα bug ......πραγματικα με την ν7 ξεκιναει νεα εποχη στο θεμα μαγειρεματος ενος rom....το μονο ισως προβλημα ειναι πως δεν ξερω ποια τιμη να βαλω στο kinetic scroll.....απλα απιστευτη...αυριο τ βραδυ λογικα ανεβαινει και η greek!!!

Ρε παιδιά, ας την ανεβάσει κάποιος κάπου.

Προσπαθώς ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΩΡΕΣ να κατεβάσω ένα αρχείο 87ΜΒ (για όνομα...) και έχω κατεβάσει μόλις 17% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακλώ θερμά όποιον μπορεί να φτιάξει ένα mirror !!!!!!!!

XΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

φιλε μολις την εβαλα και γω να κατεβαινει...

κατω απο 200kb/sec δεν εχει πεσει...ειμαι ηδη στο 72%.

με τι κατεβαζεις?

για ξαναδοκιμασε σε λιγο.

κατεβηκε επιτυχως και πολυ γρηγορα

η ελληνικη εκδοση ποτε θα βγει???

Edited by alexclone

για να καταλαβω...

στο link κατεβαζεις ουσιαστικα ενα εργαλειο για το flashαρισμα?

δηλαδη εγω συνδεω το κινητο και παταω το 'download start' ???

dim_dais, ελληνικα δεν εχει αυτη η εκδοση, ετσι?

H ν7 μεχρι τωρα δεν μου εχει δειξει κανενα bug ......πραγματικα με την ν7 ξεκιναει νεα εποχη στο θεμα μαγειρεματος ενος rom....το μονο ισως προβλημα ειναι πως δεν ξερω ποια τιμη να βαλω στο kinetic scroll.....απλα απιστευτη...αυριο τ βραδυ λογικα ανεβαινει και η greek!!!

Μάλλον τα σπαει τρελλα η v7 . . .

Την δοκιμαζω απο χθες και πραγματικά είναι γαμάτη . . .!!!!

για να καταλαβω...

στο link κατεβαζεις ουσιαστικα ενα εργαλειο για το flashαρισμα?

δηλαδη εγω συνδεω το κινητο και παταω το 'download start' ???

dim_dais, ελληνικα δεν εχει αυτη η εκδοση, ετσι?

Τελικά οι 2 μήνες αποχή από το φλασάρισμα ώθησαν αρκετούς να δοκιμάσουν την καινούργια ρομ από την πρώτη μέρα.Good, good.....more beta testers, faster debugging! :D

Πάντως για να έχουμε 3/3 καλές εντυπώσεις και κανένα εμφανές μεγάλο bug η ρομ φαίνεται να τα σπάει! :D

@alexclone λογικά θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά όχι ελληνικά μενού και Τ9...

Για τα 2 τελευταία θα πρέπει να περιμένουμε το ελληνικό localization.

Ξέρω ότι είναι νωρίς να το ρωτήσω αλλά what the heck... :p

Την μπαταρία πως την βλέπετε στην V7 έκδοση;

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD