Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πράγματι, το onscreen πληκτρολόγιο είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Πολύ καλό σε διάταξη και μέγεθος το οποίο σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόκριση της οθόνης γίνεται πολύ εύχρηστο!

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξερεται που μπορω να βρω μπαταρια για το κην. μας?

Σου προτείνω από ebay. Έχω αγοράσει 2.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Παιδια θελω να κανω αντιγραφα ασφαλειας και μου λεει πως δε γινεται! εχω την hx2.02 και τα εχει παιξει το κιν και θελω να περασω καινουρια rom. Τι να κανω?

Παιδια θελω να κανω αντιγραφα ασφαλειας και μου λεει πως δε γινεται! εχω την hx2.02 και τα εχει παιξει το κιν και θελω να περασω καινουρια rom. Τι να κανω?

Σου βγάζει το pc studio τέτοιο μήνυμα;;

Επέλεξε να κάνεις backup μόνο sms,ημερολόγιο,σελιδοδείκτες,επαφές και όχι δεδομένα από το κινητό (καλύτερα να τα κάνεις χειροκίνητα μέσω της μαζικής αποθήκευσης) και όσο για τις ρυθμίσεις μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα αν τις επαναφέρεις σε καινούργια έκδοση.

Αναγκαστικά τις περνάς μία μία..... :(

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

το ξερω οτι εχει ξανατεθει τ ιδιο ερωτημα αλλα γιατι μου βγαζει διπλες τις επαφες...?και πως φτιαχνετε? ευχαριστω...

Σου βγάζει το pc studio τέτοιο μήνυμα;;

Επέλεξε να κάνεις backup μόνο sms,ημερολόγιο,σελιδοδείκτες,επαφές και όχι δεδομένα από το κινητό (καλύτερα να τα κάνεις χειροκίνητα μέσω της μαζικής αποθήκευσης) και όσο για τις ρυθμίσεις μπορεί να σου βγάλει πρόβλημα αν τις επαναφέρεις σε καινούργια έκδοση.

Αναγκαστικά τις περνάς μία μία..... :(

Ναι, εβαλα μονο επαφες μηνυματα και το μονο που εκανε ειναι τα αντιγραφα ασφαλειας για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Μου εβγαλε σφαλμα και ελεγε δε γινεται η αντιγραφη σε αλλο τηλεφωνο για μηνυματα και επαφες.

Έχω ένα ασύρματο bluetooth πληκτρολόγιο που χρησιμοποιούσα με το N95, αλλά με το I8910 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί με έχει βολέψει ικανοποιητικά το onscreen πληκτρολόγιο. Βέβαια δεν γράφω μεγάλα κείμενα. Αν θυμάμαι καλά, κάπου είχα διαβάσει οτι δουλεύει αλλά θα προσπαθήσω να βρω χρόνο να το δοκιμάσω για να σου λύσω την απορία.

Νά' σαι καλά! Θα περιμένω νέα σου, γιατί για μένα είναι σχετικά σημαντικό αυτό, καθώς συχνά χρειάζεται να γράψω και μεγαλούτσικα κείμενα λόγω δουλειάς.

Who cares?... It won't work anyway!!!

Δεν ξερω αν κανω καλα που το βαζω εδω αυτο ή αν θα επρεπε να γινει ξεχωριστο θέμα...

http://techblog.gr/mobile/samsung-omnia-hd-prototype-windows-phone-7/

Εγω παντος εχω παθει την πλακα μου....

LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Δύσκολο μου φαίνεται το όποιο νέο τηλέφωνο να κρατάει το σασί από προηγούμενο μοντέλο. Θα υπάρξουν μπερδέματα.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

το ξερω οτι εχει ξανατεθει τ ιδιο ερωτημα αλλα γιατι μου βγαζει διπλες τις επαφες...?και πως φτιαχνετε? ευχαριστω...

Πηγαίνεις στις Επαφές/Επιλογές/Ρυθμίσεις/Επαφές προς προβολή και επιλέγεις μόνο το ""μνήμη τηλεφώνου"

Ναι, εβαλα μονο επαφες μηνυματα και το μονο που εκανε ειναι τα αντιγραφα ασφαλειας για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Μου εβγαλε σφαλμα και ελεγε δε γινεται η αντιγραφη σε αλλο τηλεφωνο για μηνυματα και επαφες.

Φαντάζομαι έχεις την τελευταία έκδοση του PC Studio (7.2.36.9).Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις με αρκετούς τρόπους backup.Περίεργο που δεν σου δουλέυει πάντως.

Δεν ξερω αν κανω καλα που το βαζω εδω αυτο ή αν θα επρεπε να γινει ξεχωριστο θέμα...

http://techblog.gr/mobile/samsung-omnia-hd-prototype-windows-phone-7/

Εγω παντος εχω παθει την πλακα μου....

Windows 7 στο PC, windows 7 mobile και στο κινητο;;;;

Ε δεν λέει.... :lol:

Πέραν της πλάκας το κινητό μας δεν γίνεται να πάρει τα Win 7 mobile.

Το επιβεβαίωσε ο γερμανός στο blog του πριν κάνα μήνα όταν είχαν βγει οι πρώτες εικόνες με το "κινητό μας" να φοράει win 7.

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Πηγαίνεις στις Επαφές/Επιλογές/Ρυθμίσεις/Επαφές προς προβολή και επιλέγεις μόνο το ""μνήμη τηλεφώνου"

Αυτο εκανα αλλα και παλι τ προβλημα παραμενει....το προβλημα παρουσιαστηκε μετα την αναβαθμιση του κινητου μ τν ν5 του γερμανου.....εκανα ακριβως την ιδια διαδικασια σε ενα αλλο 8910 δεν ειχε κανενα προβλημα.....επανεφερα τισ επαφες μεσω του pc suite.......επισης ακομα και οταν δημιουργω μια νεα επαφη βγαινει σε 2 αντιγραφα..........τι κανω?

παιδια βοηθηστε λιγο

εχω την v5 και οταν τρεχω το speedy go το κινητο κανει επανεκκινιση. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση πριν?

TCe

Εγω εβαλα την ν5 και δεν μου βγαζει καθολου το speed go. Ξερει κανεις γιατι? Ή αν το ενεργοποιεις καπως ???
LG Nexus 5X 32GB - Android 7.0 Official Nougat

Φαντάζομαι έχεις την τελευταία έκδοση του PC Studio (7.2.36.9).Τις επαφές μπορείς να τις κάνεις με αρκετούς τρόπους backup.Περίεργο που δεν σου δουλέυει πάντως.

Μου βγαζει το θαυμαστικο και πηγαινω στην αναφορα και μου βγαζει αυτο

Τα αντίγραφα ασφαλείας ειδικά για ένα μοντέλο τηλεφώνου περιλαμβάνουν:

- Επαφές

- Σελιδοδείκτες

Το παρακάτω περιεχόμενο δεν είναι δυνατό να αντιγραφεί σε άλλα μοντέλα τηλεφώνων:

- Επαφές

- Μηνύματα κειμένου

μεχρι και αλλο usb εβαλα αλλα τιποτα και εχω την τελευταια εκδοση pc studio

μηπως φταiει η εκδοση hx2.02?

Μου βγαζει το θαυμαστικο και πηγαινω στην αναφορα και μου βγαζει αυτο

Τα αντίγραφα ασφαλείας ειδικά για ένα μοντέλο τηλεφώνου περιλαμβάνουν:

- Επαφές

- Σελιδοδείκτες

Το παρακάτω περιεχόμενο δεν είναι δυνατό να αντιγραφεί σε άλλα μοντέλα τηλεφώνων:

- Επαφές

- Μηνύματα κειμένου

μεχρι και αλλο usb εβαλα αλλα τιποτα και εχω την τελευταια εκδοση pc studio

μηπως φταiει η εκδοση hx2.02?

Πηγαινε στο κινητο σου στη Διαχειρηση Αρχειων -> Αντιγρ.ασφαλ.

Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

παιδια βοηθηστε λιγο

εχω την v5 και οταν τρεχω το speedy go το κινητο κανει επανεκκινιση. πρεπει να κανω καποια ρυθμιση πριν?

Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα οταν ειχα εγκαταστησει μια "σπασμενη" εκδοση του.

Με την αυθεντικη (trial) εκδοση δεν μου το κανει παντως..

Πηγαινε στο κινητο σου στη Διαχειρηση Αρχειων -> Αντιγρ.ασφαλ.

Ευχαριστω πολύ δούλεψε .Και κατι ακόμα το κινητο κάθε φορα που το έκλεινα ,έσβηνε τις κλήσεις( όλο το μητρώο)

ό,τι και αν έκανα , hard format, αλλαξα rom,αλλξα sim, σβήνονταν. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να απενεργοποιήσω

τον κωδικό pin. ξερεις κανεις κάτι?

Edited by Panos_theo_
πρπσθηκη

Εγω εβαλα την ν5 και δεν μου βγαζει καθολου το speed go. Ξερει κανεις γιατι? Ή αν το ενεργοποιεις καπως ???

Το speedy go δεν το βρίσκω κι εγώ στην V5, ούτε το είχα και στην V4. Δεν υπάρχει εικονίδιο.

Ευχαριστω πολύ δούλεψε .Και κατι ακόμα το κινητο κάθε φορα που το έκλεινα ,έσβηνε τις κλήσεις( όλο το μητρώο)

ό,τι και αν έκανα , hard format, αλλαξα rom,αλλξα sim, σβήνονταν. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να απενεργοποιήσω

τον κωδικό pin. ξερεις κανεις κάτι?

Έχω απενεργοποιήσει το pin εδώ και 2 χρόνια περίπου και θεωρώ οτι έχω γλυτώσει διάφορα προβληματάκια.

Η V5 φαίνεται καλή και γρήγορη ρομ, μου αρέσει που σώζονται οι φωτογραφίες με την ημερομηνία λήψης, κάτι που έβρισκα ως μείον στις συσκευές της Samsung, νομίζω όμως οτι υπάρχει ένα θεματάκι με το Wifi διότι όπως αναφέρεται στα χαρακτηριστικά της ρομ: "wlan-power at down 40 mw by dafault – saves battery", ναι μεν, αλλά δεν μου δίνει όλα τα ασύρματα δίκτυα που έβλεπα πριν σε συγκεκριμένο σημείο... Προφανώς έχει "αδυνατίσει" το σήμα.

Η τιμή αυτή των 40mw αλλάζει με κάποιον τρόπο; Μπορούμε να επέμβουμε εμείς;

Η V5 φαίνεται καλή και γρήγορη ρομ, μου αρέσει που σώζονται οι φωτογραφίες με την ημερομηνία λήψης, κάτι που έβρισκα ως μείον στις συσκευές της Samsung, νομίζω όμως οτι υπάρχει ένα θεματάκι με το Wifi διότι όπως αναφέρεται στα χαρακτηριστικά της ρομ: "wlan-power at down 40 mw by dafault – saves battery", ναι μεν, αλλά δεν μου δίνει όλα τα ασύρματα δίκτυα που έβλεπα πριν σε συγκεκριμένο σημείο... Προφανώς έχει "αδυνατίσει" το σήμα.

Η τιμή αυτή των 40mw αλλάζει με κάποιον τρόπο; Μπορούμε να επέμβουμε εμείς;

Δοκίμασε αυτό που το είδα κάποια στιγμή στο site του γερμανού :

Ρυθμίσεις-Συνδεσιμότητα-Ασύρματο Lan-Επιλογές-Ρυθμίσεις-Επιλογές-Προχωρημένες Ρυθμίσεις-Επίπεδο Ισχύος Μετάδοσης

Εκεί δες τι τιμή έχει το επίπεδο ισχύος και αν μπορείς να το ανεβάσεις...αν θυμάμαι καλά ομως είχε αναφερθεί ότι δεν μπορείς γιατί το 40 mw είναι το maximum value...Τσέκαρέ το για καλό και για κακό πάντως, εγώ δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατί έχω την V4 που έχει by default 100mw και σαν επιλογές 10mw και 4mw..

Edited by tonysac
Αντώνης

Καλησπέρα :)

Έχω ακόμα την αρχική ρομ της vodafone και θέλω να την αλλάξω (δεν ξέρω πολλά για την διαδικασία και επίσης δεν έχω τον χρόνο και την γνώση να ψάχνω μία μία τις εφαρμογές για να τις βάλω). Από αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα υπάρχουν 2 ρομς; Η HV-5 και η HV-4 με το contents pack; Σκέφτομαι να προσπαθήσω την HV-4 λόγω των έτοιμων εφαρμογών, αλλά τελικά η πιο νέα έκδοση είναι σε κάτι σημαντικό καλήτερη; Το contents pacκ μπορώ να το βάλω και σε αυτήν; Ποια από τις δύο να περάσω;Ακόμα δεν έχω καταλάβει ακριβώς την διαδικασία, υπάρχει κάτιπου πρέπει οπωσδήποτε να προσέξω για να μην το χαλάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πιθανή βοήθεια..:wacko:

Δοκίμασε αυτό που το είδα κάποια στιγμή στο site του γερμανού :

Ρυθμίσεις-Συνδεσιμότητα-Ασύρματο Lan-Επιλογές-Ρυθμίσεις-Επιλογές-Προχωρημένες Ρυθμίσεις-Επίπεδο Ισχύος Μετάδοσης

Εκεί δες τι τιμή έχει το επίπεδο ισχύος και αν μπορείς να το ανεβάσεις...αν θυμάμαι καλά ομως είχε αναφερθεί ότι δεν μπορείς γιατί το 40 mw είναι το maximum value...Τσέκαρέ το για καλό και για κακό πάντως, εγώ δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατί έχω την V4 που έχει by default 100mw και σαν επιλογές 10mw και 4mw..

Ευχαριστώ πολύ, δεν είχα προσέξει οτι υπάρχουν και οι προχωρημένες ρυθμίσεις, έχει ως επιλογές τα 100mw, 10 και 4.

Επέλεξα τα 100, και αργότερα θα παρατηρήσω τη διαφορά. :)

γεια χαρα παιδια

το 8910 ενος φιλου επεσε και χαλασε το digitizερ

θα ηθελα να ρωτισω

ελλαδα τιμες για το ανταλλακτικο ?

βρηκα με 77(χχαχαχχχχα) στην ελλαδα

ebay 25 euro με tools+protector

(του ειπαν 150 γερμανο )

επισης αν υπαρχουν οδηγιες για το ανοιγμα και αντικατασταση του digitizer?

και το βαθμο δυσκολιας!

(ειμαι τεχνικος με πειρα αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα βρεις μπροστα σου )

ευχαριστω εκ προιμιου

satiros

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

Βλέπω στην HX-V5 ότι η φωτογραφία με φλας σε σκοτεινό χώρο είναι μια χαρά! :)

Νομίζω κάποια βελτίωση έγινε..

@mustanggre: Ελπίζω να είναι τυχαίο, αλλά και η δικιά μου οθόνη άρχισε να παρουσιάζει ανερέθιστες περιοχές:wink:.. Ξεκίνησε κεντρικά και μετά ολόκληρη δεν αντιδρούσε. Ούτε πιν δεν μπορούσα να βαλω. Το περίεργο είναι πως όταν έβγαλα την σιμ δούλεψε. Όχι για πολύ... Έσβησα, άναψα χωρίς σιμ και πάλι αναίσθητη.. Είχα την V4 του γερμανού με το contents pack περασμένο και το cube widget αν και δεν το χρησιμοποιούσα (γενικοτέρο πλαίσιο λειτουργίας του κινητού). Ξαναέβαλα την ελληνική και είναι στο σέρβις. Από βδομάδα τα νέα ( ή είμαι πολύ αισιόδοξος;). Όπως καταλαβαίνετε άρχισα να σκέφτομαι μήπως φταίω εγώ. Προχθές το ακούμπησα σε ένα τραπεζάκι που ήταν υγρό με την οθόνη και κατευθείαν το πήρα και το σκούπησα. Δεν θυμάμαι αν ήταν κλειδωμένο ή όχι σε περίπτωση που παίζει ρόλο. Αυτά από μένα.. Μακάρι να πάνε όλα καλά και απλά η οθόνη να παρέδωσε πνεύμα...

τελικα δεν μας ειπες τι εγινε με την οθονη σου, το δικο μου ειναι στο service κ εντος εγγυησης αλλα με πανε απο εβδομαδα σ εβδομαδα λογω ελλειψεις ανταλλακτικου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD