keras Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλημέρα. Στην ΗΧ V4-FINAL μπορούμε να εγκαθιστούμε εφαρμογές χωρίς να τις κάνουμε sign; (αυτή την εντύπωση είχα). Προσπαθώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή (unsigned) και μου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobai Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλησπέρα.Παίζει να μπορέσουμε να βάλουμε το symbian^3 στο κινητό σε λίγο καιρό?απο hardware νομιζω το έχουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλημέρα. Στην ΗΧ V4-FINAL μπορούμε να εγκαθιστούμε εφαρμογές χωρίς να τις κάνουμε sign; (αυτή την εντύπωση είχα). Προσπαθώ να εγκαταστήσω μια εφαρμογή (unsigned) και μου βγάζει σφάλμα πιστοποιητικού. Φυσικά και γίνεται! Απλά ανοίγεις το Rompatcher και ενεργοποιείς (και το βάζεις στο auto αν θες) το installserver patch! Καλησπέρα.Παίζει να μπορέσουμε να βάλουμε το symbian^3 στο κινητό σε λίγο καιρό?απο hardware νομιζω το έχουμε... Φίλε μου επίσημη αναβάθμιση με λογισμικό βασισμένο στον symbian^3 λίγο χλωμό το βλέπω να αποκτήσουμε... Ανεπίσημα πάντως από τον Hyperx περιμένουμε πολλά καθότι έχει και τις δυνατότητες για να το πετύχει, και επίσης έχει ήδη προπαραγγείλει το πρώτο Symbian^3 κινητό, το καταπληκτικό Ν8! Να ξέρετε πάντως ότι αν έχει λογική τιμή (και αν το symbian^3 σταθεί αντάξιο των προσδοκιών) το νήμα αυτό θα χάσει 2 μέλη του! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthropas7 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλησπερα σας!! Σημερα πηρα το hd και εχω ενα προβλημα με τα ηχεια του τα οποια παιζουν σε Υπερβολικα δυνατη ενταση. Οταν βαλεις καποιο τραγουδι η καποιο βιντεο να παιξει στην ενταση 1 ακουγεται πολυ δυνατα σε βαθμο που δεν μπορεις να ακουσεις π.χ. ραδιο με ακουστικα γιατι ενοχλει. Υπαρχει καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Επισης συντομα(οταν μαθω πως γινεται) θα περασω το firmware του γερμανου γιατι και ο ηχος στα βιντεο δεν παλευεται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Βγηκε η HX-V5 Greek την εβαλε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Φυσικά και γίνεται! Απλά ανοίγεις το Rompatcher και ενεργοποιείς (και το βάζεις στο auto αν θες) το installserver patch! ....... :p Τελεια! Ευχαριστω πολυ. Η δουλεια εγινε μια χαρα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Βγηκε η HX-V5 Greek την εβαλε κανεις? Την έβαλα εγώ. Μια χαρά είναι. Πολύ γρήγορη στην πλοήγηση στα μενού. Επίσης όλα τα μενού δουλεύουν σε landscape. Το μόνο θεματάκι που βρήκα είναι ότι στην Έκθεση εμφανίζει 5-6 εικονίδια από το Thread-SMS. Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά. ΥΓ.: Έγινα χειρότερος και από το Μαφιόζο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Καλησπερα σας!! Σημερα πηρα το hd και εχω ενα προβλημα με τα ηχεια του τα οποια παιζουν σε Υπερβολικα δυνατη ενταση. Οταν βαλεις καποιο τραγουδι η καποιο βιντεο να παιξει στην ενταση 1 ακουγεται πολυ δυνατα σε βαθμο που δεν μπορεις να ακουσεις π.χ. ραδιο με ακουστικα γιατι ενοχλει. Υπαρχει καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? Επισης συντομα(οταν μαθω πως γινεται) θα περασω το firmware του γερμανου γιατι και ο ηχος στα βιντεο δεν παλευεται!! Πατάς *#0002*28346# για να μπείς στο secret menu και από εκεί πηγαίνεις στο "Play Sound" και εκεί επιλέγεις σε πια κατηγορία θέλεις να αλλάξεις τις τιμές! Βγηκε η HX-V5 Greek την εβαλε κανεις? Τώρα φλασάρω! Αν και με πρόλαβε ο clhorus! :) epeidi psaxnw na agorasw kinito! to to i8910 tis samsung aksizei na to parw? exw to eksis omws provlima! den mporw na to brw se polla magazia! Προσοχή! Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, τα μηνύματα με greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματά σας! Kαι τώρα που σταματάω να είμαι σπαστικός... :p το κινητό φίλε μου δεν διατίθεται επίσημα στην Ελλάδα πλέον και μόνο μεταχειρισμένο ή από κάνα e-shop που θα το έχει στοκ θα το βρεις! Πάνω από 35O€ δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις πλέον για το i8910 αλλά από ότι βλέπω η min τιμή ξεκινάει από 399€... Την έβαλα εγώ. Μια χαρά είναι. Πολύ γρήγορη στην πλοήγηση στα μενού. Επίσης όλα τα μενού δουλεύουν σε landscape. Το μόνο θεματάκι που βρήκα είναι ότι στην Έκθεση εμφανίζει 5-6 εικονίδια από το Thread-SMS. Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά. ΥΓ.: Έγινα χειρότερος και από το Μαφιόζο! :p Ο χειρότερος μακράν είναι ο Ulysse και θα το παραδεχτεί και ο ίδιος μόλις το διαβάσει αυτό! :lol: Και εγώ μόλις τώρα τελείωσα το φλασάρισμα πάντως...εντυπώσεις σε λίγο μαζί με την ανανέωση της υπογραφής μου! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 την περασα και γω. Ειχα την V3 δεν πηγα στην V4 καθολου και μολις περασα την V5. Πολυ καλη φαινεται, εντυπωσεις τις επομενες μερες. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpouklitsas Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Συγγνώμη για τα greeklish! Δεν διατίθεται καθόλου στην ελληνική αγορά? για πιο λόγο? τι ******** είναι αυτές? για αυτό το έβρισκα μόνο σε κάποια ελληνικά eshops. κρίμα και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.έχεις να μου πρότεινεις κάποιο άλο samsung που αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ...Αντε ρε παιδιά εσείς που βάλατε την V5 πείτε καμιά εντύπωση :clap: Μάλλον δεν θα την περάσω προς το παρόν αλλά θέλω να μάθω τι γίνεται !!! Το speedy go στην V4 μου δείχνει 975 χωρίς τα Kastor effects on και με nero ii hd για θέμα, αφού έτσι μετράει και ο γερμανός την V5 και του δίνει 1000+..δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά...υπάρχει ;;; Στα μενού για παράδειγμα μπαίνει πιο γρήγορα ή καθυστερεί λίγο όπως πριν ;;; Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 (edited) Η V5 ειναι καταπλικτικη την εχω περσει περασει απο χθες και δεν εχει κανενα προβλιμα!!!ειναι πολι πιο γρηγοροι απο ητν v4 σας προτεινο να φλασαρεται ολοι τα κηνητα σας!!!!! φιλε tonysac ναι μπαινει πιο γρηγορα στα μενου!!καμια σημαντικη αλλαγη δεν ειπαρχει η μονη διαφορα ειναι οτι τωρα ειπαρχει το turbo στις εφαρμογες που κανει το κιν. να δουλευει στα 600MHz kai oxi 550!! Edited May 26, 2010 by mirrorofsorrow Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε το πλήκτρο Τροποποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Συγγνώμη για τα greeklish! Δεν διατίθεται καθόλου στην ελληνική αγορά? για πιο λόγο? τι ******** είναι αυτές? για αυτό το έβρισκα μόνο σε κάποια ελληνικά eshops. κρίμα και μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.έχεις να μου πρότεινεις κάποιο άλο samsung που αξίζει? Δεν νομιζω οτι υπαρχει τπτ καλυτερο (τουλαχιστον samsung) απο το HD αυτη τη στιγμη! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ...Αντε ρε παιδιά εσείς που βάλατε την V5 πείτε καμιά εντύπωση :clap: Μάλλον δεν θα την περάσω προς το παρόν αλλά θέλω να μάθω τι γίνεται !!! Το speedy go στην V4 μου δείχνει 975 χωρίς τα Kastor effects on και με nero ii hd για θέμα, αφού έτσι μετράει και ο γερμανός την V5 και του δίνει 1000+..δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά...υπάρχει ;;; Στα μενού για παράδειγμα μπαίνει πιο γρήγορα ή καθυστερεί λίγο όπως πριν ;;; Η V5 ειναι καταπλικτικη την εχω περσει περασει απο χθες και δεν εχει κανενα προβλιμα!!!ειναι πολι πιο γρηγοροι απο ητν v4 σας προτεινο να φλασαρεται ολοι τα κηνητα σας!!!!! Δεν τρελάθηκα να σας πω την αλήθεια... Δεν λέω καλά τα επιπλέον 50Mhz αλλά ακόμη δεν έχω δει καμιά διαφορά στην αποκρισιμότητα του κινητού.Δεδομένου ότι την V4 την είχα στήσει ακριβώς όπως την ήθελα, σχεδόν ξενέρωσα που πέρασα την V5 γιατί φτου και απ'την αρχή όλα (στην V4 υπήρχε και ένα Contents Pack) και από διαφορές ελάχιστες. :( Είχα συνηθίσει και το kinetic scrolling να πηγαίνει φέτες και τώρα το έχει μειωμένο όπως όταν το πρωτοεισήγαγε, με μειωμένες τιμές δηλαδή, και άντε να το ξανασυνηθίσω. @tonysac Άμα έχεις στρώσει καλά την V4 και βαριέσαι να ξαναπερνάς όλο τον κόπο, μην βάλεις την V5 εκτός και αν σε καίει τόσο η περιέργεια να δεις τα επιπλέον 50Mhz σε "δράση". Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Φιλε MaFiOzOS_88 για μενα ειναι οτι πιο γρηγορο εχει βγαλει μεχρει τωρα.στην v4 οταν εμπαινες απο το μενου στις εφαρμογες εβλεπες μια μαυρη οθονη για ενα-δυο δευτερολεπτα τωρα ομως μπαινει πιο γρηγορα και στις εφαρμογες και σε ολο το υποληπο μενου!!παρατιρησε το.κατα τα αλλα το ειπα δεν εχει και μεγαλες αλλαγες ειναι σχοδον το ιδιο,το μονο που μενει δω ειναι ποσο θα κρατησει η μπαταρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 εγω παιδες πηγα στην v5 απο την v3. Ειδα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα αποκρισης του κινητου σε ολα τα επιπεδα. μπραβο στον γερμανο. περαστε την ειναι πολυ καλη. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Δεν τρελάθηκα να σας πω την αλήθεια... Δεν λέω καλά τα επιπλέον 50Mhz αλλά ακόμη δεν έχω δει καμιά διαφορά στην αποκρισιμότητα του κινητού.Δεδομένου ότι την V4 την είχα στήσει ακριβώς όπως την ήθελα, σχεδόν ξενέρωσα που πέρασα την V5 γιατί φτου και απ'την αρχή όλα (στην V4 υπήρχε και ένα Contents Pack) και από διαφορές ελάχιστες. :( Είχα συνηθίσει και το kinetic scrolling να πηγαίνει φέτες και τώρα το έχει μειωμένο όπως όταν το πρωτοεισήγαγε, με μειωμένες τιμές δηλαδή, και άντε να το ξανασυνηθίσω. @tonysac Άμα έχεις στρώσει καλά την V4 και βαριέσαι να ξαναπερνάς όλο τον κόπο, μην βάλεις την V5 εκτός και αν σε καίει τόσο η περιέργεια να δεις τα επιπλέον 50Mhz σε "δράση". Ναι η αλήθεια είναι ότι την V4 την έχω στρώσει καλά για αυτό και είμαι διστακτικός. Ετσι και αλλιώς και η V4 είναι αρκετά γρήγορη και βαριέμαι να ξαναφορτώνω τόσες εφαρμογές. Τι θα βγάλει άραγε ακόμα ο φίλος μας;! Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthropas7 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Πατάς *#0002*28346# για να μπείς στο secret menu και από εκεί πηγαίνεις στο "Play Sound" και εκεί επιλέγεις σε πια κατηγορία θέλεις να αλλάξεις τις τιμές! Ωραια εντοπιστηκε το προβλημα!! Εψαξα στο google και βρηκα τις εργοστασιακες ρυθμισεις μονο για το 2.playsound και τις διορθωσα. Αν βρεις λιγο χρονο να μου γραψεις τις τιμες απο τις υπολοιπες κατηγοριες(voice call, Record, Vt call, Fm radio) απο το δικο σου omnia να ξερεις πως θα εχεις κανει ενα τεραστιο καλο για την κοινωνια!!! :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ωραια εντοπιστηκε το προβλημα!! Εψαξα στο google και βρηκα τις εργοστασιακες ρυθμισεις μονο για το 2.playsound και τις διορθωσα. Αν βρεις λιγο χρονο να μου γραψεις τις τιμες απο τις υπολοιπες κατηγοριες(voice call, Record, Vt call, Fm radio) απο το δικο σου omnia να ξερεις πως θα εχεις κανει ενα τεραστιο καλο για την κοινωνια!!! :bow: Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3131858#post3131858 Πάντως μπορείς να κάνεις δοκιμές για αν επιτύχεις το ιδεατό αποτέλεσμα! Μόνο μην το παρακάνεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάψεις το ηχείο σου!!! Βέβαια για να φτάσεις σε τέτοιο σημείο θα πρέπει να βάλεις πολύ μεγάλες τιμές στα μενού....don't push ot λοιπόν! :lol: Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 ξερει κανεις που υπαρχει το wallpaper της V5 ? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthropas7 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ωραια εντοπιστηκε το προβλημα!! Εψαξα στο google και βρηκα τις εργοστασιακες ρυθμισεις μονο για το 2.playsound και τις διορθωσα. Αν βρεις λιγο χρονο να μου γραψεις τις τιμες απο τις υπολοιπες κατηγοριες(voice call, Record, Vt call, Fm radio) απο το δικο σου omnia να ξερεις πως θα εχεις κανει ενα τεραστιο καλο για την κοινωνια!!! :bow: Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3131858#post3131858 Πάντως μπορείς να κάνεις δοκιμές για αν επιτύχεις το ιδεατό αποτέλεσμα! Μόνο μην το παρακάνεις γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να κάψεις το ηχείο σου!!! Βέβαια για να φτάσεις σε τέτοιο σημείο θα πρέπει να βάλεις πολύ μεγάλες τιμές στα μενού....don't push ot λοιπόν! :lol: Αυτο το μην το παρακανεις επρεπε να μου το πουν νωριτερα. Αντεγραψα τις τιμες που μου εδωσες και διορθωθηκαν τα πραγματα στην αναπαραγωγη βιντεο και μουσικης. Πλεον εχω προβλημα (ειναι πολυ δυνατος ο ηχος) μονο στο radio και οταν μιλαω με hands-free αλλα στο link δεν εχει τις default τιμες για αυτα τα δυο.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Τα έκανες μαντάρα με τα quotes αλλά δεν πειράζει! :lol: Ε παίξε και εσύ λίγο με τις τιμές! :p Μην ξεχνάς να κάνεις save πάντα! Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthropas7 Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Τα έκανες μαντάρα με τα quotes αλλά δεν πειράζει! :lol: Ε παίξε και εσύ λίγο με τις τιμές! :p Μην ξεχνάς να κάνεις save πάντα! Μπορει να διαβαζω καιρο το forum αλλα αυτα ειναι τα πρωτα μου posts οποτε δικαιολογουμαι!! Για το ραδιοφωνο και το hands free(οταν κανω κληση) μπορεις να μου στειλεις τις ρυθμισεις σου να τις αντιγραψω να σωθω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Παιδιά βγήκε το SBP MOBILE SHELL...νομίζω ότι αξίζει να του ρίξετε μια ματιά...:dance: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 εχει κανεις το ελληνικο original firmware της samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts