foxakias Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλησπερα!!! Να ρωτησω και γω σαν ενας...αυριανος αγοραστης αυτου του φανταστικου κινητου.... Μπορουμε να δημιουργισουμε φακέλλους όπου θα μπορούμε να χωρισουμε φωτος και βιντεο και να τα αποθηκευσουμε στην καρτα μνημης ας πουμε χωρις φυσικα να εχει προσβαση οποιοσδηποτε πιανει στα χερια του το κινητο. Στο omnia i900 (με wm φυσικα) γινεται.... Τωρα? Στα Symbian κινητα τι κανουμε? Ειχα το Ν95 και δεν μου αρεσε καθολου αυτο.... Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ulysse σε ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη απάντησή σου... Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με την δυνατότητα να καταγράφουμε τις συνομιλίες μας χρησιμοποιώντας πχ το ultimate voice recorder? Απο ότι λιγο έψαξα στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι η μαμά έχει απενεργοποιήσει αυτή την δυνατότητα. Άκουσε κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Καλησπερα!!! Να ρωτησω και γω σαν ενας...αυριανος αγοραστης αυτου του φανταστικου κινητου.... Μπορουμε να δημιουργισουμε φακέλλους όπου θα μπορούμε να χωρισουμε φωτος και βιντεο και να τα αποθηκευσουμε στην καρτα μνημης ας πουμε χωρις φυσικα να εχει προσβαση οποιοσδηποτε πιανει στα χερια του το κινητο. Στο omnia i900 (με wm φυσικα) γινεται.... Τωρα? Στα Symbian κινητα τι κανουμε? Ειχα το Ν95 και δεν μου αρεσε καθολου αυτο.... Ευχαριστω εκ των προτερων Γίνεται να δημιουργήσεις φακέλους και να αποθηκεύσεις εσύ ότι θέλεις μέσα στον καθένα (φωτογραφίες, βίντεο κλπ) αλλά σε κανένα πρόγραμμα προβολής δεν εμφανίζονται οι φάκελοι αυτοί, παρά μόνο όλες οι φωτογραφίες με αλφαβητική σειρά ή χρονολογική σειρά...:( Είχα δοκιμάσει και ένα πρόγραμμα για κλείδωμα, αλλά το μόνο πράγμα που έκανε ήταν να κάνει κρυφούς τους φακέλους που επέλεγα.Δηλαδή ουσιαστικά δεν τους κλείδωνε αλλά τους έκρυβε. Πιθανόν όμως να υπάρχει πρόγραμμα που να κλειδώνει με κωδικό αρχεία και φακέλους (προσωπικά δεν μου έχει χρειαστεί...!) Ulysse σε ευχαριστώ πολύ για την ταχύτατη απάντησή σου... Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με την δυνατότητα να καταγράφουμε τις συνομιλίες μας χρησιμοποιώντας πχ το ultimate voice recorder? Απο ότι λιγο έψαξα στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι η μαμά έχει απενεργοποιήσει αυτή την δυνατότητα. Άκουσε κανείς τίποτα? Δυστυχώς καταγραφή κλήσεων δεν είναι δυνατή με κανένα πρόγραμμα γιατί την έχει απενεργοποιημένη η samsung... :mad: Ευελπιστούμε στο επόμενο firmware να ενσωματωθεί και αυτή η απλή δυνατότητα... Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpir Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Καλησπερα!!! Να ρωτησω και γω σαν ενας...αυριανος αγοραστης αυτου του φανταστικου κινητου.... Μπορουμε να δημιουργισουμε φακέλλους όπου θα μπορούμε να χωρισουμε φωτος και βιντεο και να τα αποθηκευσουμε στην καρτα μνημης ας πουμε χωρις φυσικα να εχει προσβαση οποιοσδηποτε πιανει στα χερια του το κινητο. Στο omnia i900 (με wm φυσικα) γινεται.... Τωρα? Στα Symbian κινητα τι κανουμε? Ειχα το Ν95 και δεν μου αρεσε καθολου αυτο.... Ευχαριστω εκ των προτερων Θα φτιαξεις ενα φακελο, θα τον ονομασεις TEMP και θα τον βαλεις σε οποια μνημη θελεις, τα αρχεια που θα βαλεις σ'αυτον τον φακελο δεν θα φαινοντε στην ΕΚΘΕΣΗ..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Καταρχην στον υπολογιστη ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ : WINDOWS XP Mετα θα κανετε εγκατασταση τα εξης αρχεια¨: 1. Microsoft Msxml.msi --> επανεκινηση 2. I8910 Flashing drivers (εγκατάσταση ένα προς ένα και τα 3)--> επανεκινηση (Να μην τρέχουν περιττές εφαρμογές στο παρασκήνιο και εάν έχετε screensaver να τον απενεργοποιήσετε ) Μετα αφου κατεβασετε την rom την ξεζιπαρετε . Μετα στο κινητο σας θα κανετε format την μαζικη μνημη με τον εξης τροπο Παμε στο τηλεφωνο και γραφουμε *#7370# μπορει να σου ζητησει τον κωδικο κλειδωματος ο default ειναι 0000 0000.Το αφηνουμε να κανει επανεκινηση(το κινητο).Τωρα ΟΛΑ τα δεδομενα σας εκει μεσα εχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ(Σωστε πιο μπροστα οτι χρειαζεστε) Μετα συνδεστε το κινητο με το usb καλωδιο με τον υπολογιστη και ανοιξτε το Samsung pc studio Και τρεξτε την διαχειρηση αρχειων. Απο τον φακελο που καναμε αποσυμπιεση πριν(της rom που κατεβασαμε) εχει μεσα ακομα ενα zip αρχειο.Αποσυμπιεστε το και αυτο.Θα δημιουργηθει ενας φακελος με την ονομασια MODS που μεσα θα περιεχει αλλους 2 φακελους με τις ονομασιες mods και patches.Παρτε τους αυτους τους 2 φακελους και ριξτε τους μεσα στην μαζικη μνημη του κινητου.(ΠΡΟΣΟΧΗ οχι τον αρχικο φακελο που τους περιεχει αλλα τους 2 που εμπεριεχονται μεσα του) Μετα ριξτε και την εφαρμογη RomPatcherPlus_2.2 που ειναι στον αρχικο φακελο που αποσυμπιεσαμε της rom. Αφου βεβαιωθητε πως εγινε η μεταφορα ολων των παραπανω αποσυνδεστε το κινητο απο τον υπολογιστη και κλειστε το.(το κινητο) Στον υπολογιστη τωρα στον φακελο της ROM που αποσυμπιεσαμε τρεξτε το αρχειο CODE_I8910_II3_J0_CSC_I8910_II3_J0_I8910UZCII2 ( αυτο που εχει ενα σηματακι σαν κοκκινο ρολοι) Μετα ανοιξτε το κινητο πατωντας ταυτοχρονα τα εξης 3 κουμπια ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΤΗς Εντασης ηχου(το επανω) ΔΕΞΙΑ του κλειδωματοε και το ΚΑΤΩ δεξια της απορριψης ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ Συνδεστε το τωρα στον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ με το καλωδιο usb (Το pc studio δεν χρειαζεται να τρεχει) Μολις το συνδεσετε στον υπολογιστη θα δειτε οτι στο προγραμμα που εχετε ανοιξει πριν (CODE_I8910_II3_J0_CSC_I8910_II3_J0_I8910UZCII2 ) θα μπορειτε να πατησετε το κουμπι DOWNLOAD START ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ .ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕς ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ(ΓΛΩΣΣΑ -ΩΡΑ) ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΟΤΑΝ ξαναανοιξει το κινητο πατε στο ΜΕΝΟΥ-->ΓΡΑΦΕΙ0-->ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ RomPatcherPlus_2.2. ΤΡΕΞΤΕ ΤΟ Αφου τελειωσει η εγκατασταση του πατε ξανα ΜΕΝΟΥ-->ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΚΕΙ θα δειτε ενα εικονιδιο που θα λεει ROMpatcher τρεξτε το θα βρεθειτε σε ενα μενου που θα λεει καπου installserver_FP2 ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ KAI στα options του βαλτε το στο auto. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑς ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΟΛΕς ΤΙς UNSIGNED ΕΦΑΡΜΟΓΕς ΚΑΘΩς ΚΑΙ JAVA. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Prospatho na valo tin 1,72 rom tou hyper, pio pano grafei : '' Απο τον φακελο που καναμε αποσυμπιεση πριν(της rom που κατεβασαμε) εχει μεσα ακομα ενα zip αρχειο.Αποσυμπιεστε το και αυτο.Θα δημιουργηθει ενας φακελος με την ονομασια MODS που μεσα θα περιεχει αλλους 2 φακελους με τις ονομασιες mods και patches.'' emena otan to aposimpiesa den eixe allo zip arxeio ektos apo auto : CODE_I8910_HX1.72_GREEK, tis idias tis rom diladi, kserete pou tha vro autous tous dio fakelous??? Episis den exo vrei to rompatcher 2.2 alla to rompather 2.3 (paizei rolo?) to opoio zip arxeio exei mesa dio fakelpous, demo kai liteversion, episis dio xima arxeia rompatcherplus_2.3.sis kai rompatcherplus_2.3.sisx sto fakelo liteversion exei ena arxeio rompatcherplus_2.3_liteversion.sis poio arxeio prepei na kano egkatastasi sto kinito ? Exo kanei format to kinito me *#7370# xreiazetai na kano kai format ti maziki mnimi E? an nai pos meta to *#7370#? Y.G. Sory gia ta greeklish, trexo to xp mode sta 7 gia na valo ti rom kai den allazei se ellinika Y.G. Euxaristo ek ton proteron exo kanei format to kinito kai exo meinei xoris kinto!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Μια ερωτηση και συγχωρεστε με εαν εχει απαντηθει, αλλα δεν βρηκα κατι.Εχω τα Windows 7 και δεν μου κανει εγκατασταση το samsung pc studio.Μου βγαζει μηνυμα να μπω ως administrator....Εχεις κανεις ιδεα τι μπορω να κανω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Μια ερωτηση και συγχωρεστε με εαν εχει απαντηθει, αλλα δεν βρηκα κατι.Εχω τα Windows 7 και δεν μου κανει εγκατασταση το samsung pc studio.Μου βγαζει μηνυμα να μπω ως administrator....Εχεις κανεις ιδεα τι μπορω να κανω?? Και γω τα 7 έχω και έκανα κανονικά σετάπ απτο σιντί, δοκίμασε δεξί κλίκ στο αρχείο setup και μετα πάτα run as administrator. Κανείς ναπαντήσει σε μένα που ξέμεινα???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Prospatho na valo tin 1,72 rom tou hyper, pio pano grafei : '' Απο τον φακελο που καναμε αποσυμπιεση πριν(της rom που κατεβασαμε) εχει μεσα ακομα ενα zip αρχειο.Αποσυμπιεστε το και αυτο.Θα δημιουργηθει ενας φακελος με την ονομασια MODS που μεσα θα περιεχει αλλους 2 φακελους με τις ονομασιες mods και patches.'' emena otan to aposimpiesa den eixe allo zip arxeio ektos apo auto : CODE_I8910_HX1.72_GREEK, tis idias tis rom diladi, kserete pou tha vro autous tous dio fakelous??? Episis den exo vrei to rompatcher 2.2 alla to rompather 2.3 (paizei rolo?) to opoio zip arxeio exei mesa dio fakelpous, demo kai liteversion, episis dio xima arxeia rompatcherplus_2.3.sis kai rompatcherplus_2.3.sisx sto fakelo liteversion exei ena arxeio rompatcherplus_2.3_liteversion.sis poio arxeio prepei na kano egkatastasi sto kinito ? Exo kanei format to kinito me *#7370# xreiazetai na kano kai format ti maziki mnimi E? an nai pos meta to *#7370#? Y.G. Sory gia ta greeklish, trexo to xp mode sta 7 gia na valo ti rom kai den allazei se ellinika Y.G. Euxaristo ek ton proteron exo kanei format to kinito kai exo meinei xoris kinto!!!!! Για την 1.72 που θελεις να βαλεις δεν χρειαζεσαι ουτε τους 2 φακελους που ψαχνεις, ουτε το custom rompatcher. Ολα ειναι ενσωματωμενα μεσα στο CODE_I8910_HX1.72_GREEK Τωρα, πριν φλασαρεις πρεπει να κανεις φορματ το C με τον κωδικο που ανεφερες, και οπωσδηποτε θα κανεις και στο Ε:/ (Menu - office - file mgr - E: - Format mass memory Οταν τελειωσεις με το φλασαρισμα, θα κανεις 2 επαννεκινησεις, και θα ενεργοποιησεις το rompatcher μεσα απο τις εφαρμογες (auto+apply patches) για να μπορεις να βαζεις εφαρμογες χωρις προβληματα (πιστοποιητικα κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Μια ερωτηση και συγχωρεστε με εαν εχει απαντηθει, αλλα δεν βρηκα κατι.Εχω τα Windows 7 και δεν μου κανει εγκατασταση το samsung pc studio.Μου βγαζει μηνυμα να μπω ως administrator....Εχεις κανεις ιδεα τι μπορω να κανω?? το set up του να το τρεξεις ως admin... αυτο ακριβως που σου λεει :p Αν εξακολουθεις να εχεις προβληματα, ψαξε στο google μια νεοτερη εκδοση που υπαρχει, και συγκεκριμενα η v7.2.36.9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Να σαι καλά φίλε περίμενα και δεν ήξερα τι να κάνω, δοκιμάζω αμέσως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Και γω τα 7 έχω και έκανα κανονικά σετάπ απτο σιντί, δοκίμασε δεξί κλίκ στο αρχείο setup και μετα πάτα run as administrator. Κανείς ναπαντήσει σε μένα που ξέμεινα???????? Oκ, φιλε μου το εγκατεστησα!Σε ευχαριστω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 το set up του να το τρεξεις ως admin... αυτο ακριβως που σου λεει :p Αν εξακολουθεις να εχεις προβληματα, ψαξε στο google μια νεοτερη εκδοση που υπαρχει, και συγκεκριμενα η v7.2.36.9 Οχι ενταξει, δεν ειχα προβλημα ;)!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Κάτι άσχετο με το 8910 αλλά πρόσφατα έστειλα με bluetooth το βιντεάκι με το ελικόπτερο που όλοι έχουμε σε ενός φίλου μου το HTC hd, αποτέλεσμα έπαιξε με τα χίλια ζόρια και μετα απο λίγο κόλησε για τα καλά αναγκάζοντάς τον να βγάλει την μπαταρία. Ναι έχει windows και μπλα μπλα μπλα, αλλά σε βίντεο, εικόνες, φωτό και ποιότητα οθόνης τα HTC είναι Γ.Τ.Π. Στο θέμα μας τώρα, έβαλα την 1,72 του hyperx και για την ώρα έχω δεί βελτίωση στην ταχύτητα (ειδικά η φωτογραφική μηχανή ενεργοποιείται πολύ πιο γρήγορα), ποιότητα ήχου, έπρεπε να δημιουργήσω φάκελο music και να βάλω μέσα εκεί όλη τη μουσική μου για να μπορέσει να την παίξει ο music player. Τα μενού και υπομενού είναι στα ελληνικά τα περισσότερα αλλά όχι όλα, μικρό το κακό για όσους κατέχουν την αγγλική γλώσα.Περισσότερα συμπεράσματα προσεχώς... Αλήθεια αν με στείλει κάποιος με bluetooth ένα τραγούδι θα το δεί μετά ο music player ή πρέπει να το μετακινήσω πάλι στο φάκελο music? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Παίδες κάποια βοήθεια... Εβαλα την 1.72 όλα καλά. Δουλεύει ρολόι. Όμως ο γιόκας μου δεν μπορεί να βρεί το ράλλυ Asphalt4 που είχε η μανίσια της Vodafone είχε συνηθίσει και έπαιζε. Μπορεί/ξέρει κάποιος που μπορώ να την βρώ γιατί θα με φάει ο πιτσιρικάς? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Παίδες κάποια βοήθεια... Εβαλα την 1.72 όλα καλά. Δουλεύει ρολόι. Όμως ο γιόκας μου δεν μπορεί να βρεί το ράλλυ Asphalt4 που είχε η μανίσια της Vodafone είχε συνηθίσει και έπαιζε. Μπορεί/ξέρει κάποιος που μπορώ να την βρώ γιατί θα με φάει ο πιτσιρικάς? Ευχαριστώ πολύ... EDIT: Το λινκ απομακρυνθηκε απο moderator, προφανως δεν επιτρεποταν public το λινκ (δεν το ηξερα...) αν καποιος αλλος θελει το asphalt και δεν το βρισκει στο νετ, ας στειλει PM :) Moderation mode URL removed Αντε και καλη χρονια να εχουμε λιγες ωρες πριν το 2010 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristaras69 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 νάσαι καλά Ulysse. Ευχαριστώ τα μέγιστα.... το κατεβάζω ευθύς.:) το κατέβασα... παίζει άψογα... και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon2 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 θα μπορουσε αν ειχε λιγο χρονο να μ πει περιληπτικά πως περναμε την καινουρια ROM? Αν δεν επιτρέπεται κ ειχε την ευχαρίστηση να μ στειλει τη διαδικασια σε πμ γτ διαβαζω διαβαζω κ βρισκω διαφορα κομμάτια της διαδικασιας κ οχι μαζεμενη... Σας ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 θα μπορουσε αν ειχε λιγο χρονο να μ πει περιληπτικά πως περναμε την καινουρια ROM? Αν δεν επιτρέπεται κ ειχε την ευχαρίστηση να μ στειλει τη διαδικασια σε πμ γτ διαβαζω διαβαζω κ βρισκω διαφορα κομμάτια της διαδικασιας κ οχι μαζεμενη... Σας ευχαριστω προκαταβολικα :) Ιδού! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3025075#post3025075 Για την καινούργια έκδοση θα διαβάσεις τα λινκ εκεί που λέει: γ)σε 7 1 & 2 Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! :) Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 εχω περασει στο κινητο μια firmware του γνωστου γερμανου :) αλλα ακουσα πως η σαμσουνγκ θα βγαλει νεα firmware απ αυτο μηνα με αρκετα καλουδια kinetic scrolling και αλλα η ερωτηση ειναι θα πρεπει να ξαναφλασαρω το κινητο στην firmware της orange? < ετσι το χω παρει> για να περασω την νεα firmware? ; και πως θα περαστει? μεσα απο το pc studio? ; Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παίδες κάποια βοήθεια... Εβαλα την 1.72 όλα καλά. Δουλεύει ρολόι. Όμως ο γιόκας μου δεν μπορεί να βρεί το ράλλυ Asphalt4 που είχε η μανίσια της Vodafone είχε συνηθίσει και έπαιζε. Μπορεί/ξέρει κάποιος που μπορώ να την βρώ γιατί θα με φάει ο πιτσιρικάς? Ευχαριστώ πολύ... φιλε Χρισταρα...το παιχνιδι το εχει ακομα μεσα. θα πας διαχ/ση αρχειων...μετα μν.μαζ.αποθ/ης θα βρεις το φακελο που λεει samsung θα τον ανοιξεις... μετα πατας εκει που λεει appications...και θα το βρεις. το τρεχεις και ειναι ετοιμο να παιξει ο πιτσιρικας σου!!! καλη χρονια!!! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδες εχω 4 αποριες και θα ηθελα τη βοηθεια σας: 1) Αν περασω την ROM HX1.72 GREEK το κινητο θα ειναι hacked. Δλδ δεν χρειαζομαι πιστοποιητικα για Unsignes εφαρμογές? 2) Αν περασω την ROM HX1.72 GREEK τα Kastor Effects χρειάζονται ή οχι? 3) Για να περασω τα Kastor Effects πρεπει να περασω και τα (RomPatcherPlus0.6, Open4All, Installserver_FP2_5th, c2z_UPDATE) 4) Το Kinetic scrollin υπαρχει στα Kastro Effects? ευχαριστω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδες εχω 4 αποριες και θα ηθελα τη βοηθεια σας: 1) Αν περασω την ROM HX1.72 GREEK το κινητο θα ειναι hacked. Δλδ δεν χρειαζομαι πιστοποιητικα για Unsignes εφαρμογές? 2) Αν περασω την ROM HX1.72 GREEK τα Kastor Effects χρειάζονται ή οχι? 3) Για να περασω τα Kastor Effects πρεπει να περασω και τα (RomPatcherPlus0.6, Open4All, Installserver_FP2_5th, c2z_UPDATE) 4) Το Kinetic scrollin υπαρχει στα Kastro Effects? ευχαριστω. 1) Οχι δεν χρειαζεσαι πλεον πιστοποιητικα. Με την προυποθεση ομως οτι θα κανεις φορματ ΚΑΙ στο E: γιατι οσοι το ξεχασαν/παρελειψαν ειχαν προβληματα στην εγκατασταση εφαρμογων. 2) Δεν καταλαβαινω τι εννοεις "χρειαζονται" :worry: Αν σου αρεσουν βαλτα :p Παντως με αυτη την εκδοση νομιζω δεν δουλευει το kastorUI.sis μπορεις ομως αν θελεις να βαλεις τα elegance3 effects σχετικες οδηγιες θα βρεις εδω http://forums.samsungi8910omnia.com/samsung-i8910-omnia-hd-custom-roms-cooked-roms/7398-new-kastor-elegance-3-kastor-efftcts.html 3) Οχι. 4) Αν καταλαβα καλα εννοεις αν με τα effects εχεις kinetic scroll? αν εννοεις αυτο, οχι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Παιδες εχω 4 αποριες και θα ηθελα τη βοηθεια σας: 1) Αν περασω την ROM HX1.72 GREEK το κινητο θα ειναι hacked. Δλδ δεν χρειαζομαι πιστοποιητικα για Unsignes εφαρμογές? 2) Αν περασω την ROM HX1.72 GREEK τα Kastor Effects χρειάζονται ή οχι? 3) Για να περασω τα Kastor Effects πρεπει να περασω και τα (RomPatcherPlus0.6, Open4All, Installserver_FP2_5th, c2z_UPDATE) 4) Το Kinetic scrollin υπαρχει στα Kastro Effects? ευχαριστω. 1)Ναι είναι prehacked! :) 2)Υπάρχουν κάποια ενσωματωμένα στην ρομ αλλά αν θες να τα αλλάξεις θα χρησιμοποιήσεις το animation plus που υπάρχει στο site του Γερμανού! 3)Το Rompatcher είναι ενσωματωμένο πλέον και για τα kastor effects πρέπει να ενεργοποιήσεις το c2z patch (το opena4all είναι ενεργοποιημένο εξ ορισμού, και βάλε το installserver να κάνει autostart) 4)Όχι δεν υπάρχει ακόμη... -edit- άτιμε Ulysse με πρόλαβες όταν το έγραφα!! :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 -edit- άτιμε Ulysse με πρόλαβες όταν το έγραφα!! :-P λολ και σε σκεφτομουν ξερεις οταν εγραφα, λεω κανας μαφιοζος μηπως γραφει μαζι και να που εγινε :lol: Eνταξει δεν πειραζει, εσυ τα εγραψες και πιο αναλυτικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 λολ και σε σκεφτομουν ξερεις οταν εγραφα, λεω κανας μαφιοζος μηπως γραφει μαζι και να που εγινε :lol: Eνταξει δεν πειραζει, εσυ τα εγραψες και πιο αναλυτικα :p Μου φαίνεται πρέπει να μας ορίσουν τιμής ένεκεν OmniaHD Support Team! :p :p Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts