clhorus Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 παιδιά, μετά από 4 αλλαγέs (διαφορετικέs παρτίδεs) του ι8910 από το κατάστημα που το αγόρασα, εξακολουθούσε το πρόβλημα με την εμφάνιση καμμένων pixels κατά τη λήψη video. η πλάκα είναι ότι στη vodafone λένε ότι δεν έχει παρατηρηθεί τέτοιο πρόβλημα στη συγκεκριμένη συσκευή. πιστεύω ότι όλα τα 8910 εχουν το ίδιο ελλάτωμα. υπάρχει κανείs από εδώ που να μην έχει αυτό το πρόβλημα; me! :) :happy: :O :X ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 me! :) :happy: :O :X ;) παιδια ξερετε γιατι μιλαμε τωρα ε? οταν τραβαμε video σε καπως σκοτεινο περιβαλλον εμφανιζονται καποια 1-2 αντε 3 πιξελακια στην αναπαραγωγη...σιγα τα...ωα... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 παιδια ξερετε γιατι μιλαμε τωρα ε? οταν τραβαμε video σε καπως σκοτεινο περιβαλλον εμφανιζονται καποια 1-2 αντε 3 πιξελακια στην αναπαραγωγη...σιγα τα...ωα... νομίζω ότι έναs κύριοs λόγοs που αγοράζειs το συγκεκριμμένο τηλέφωνο είναι για το HD video που πολυδιαφημίζει η samsung. και σε αυτόν τον τομέα το τηλέφωνο έχει αυτό το πολύ μεγάλο πρόβλημα. ακόμη να σου θυμίσω και την ανύπαρκτη υποστήριξη τηs αντιπροσωπείαs στο θέμα αναβάθμισηs λογισμικού. εκτόs αν θεωρείs ...ωα τα 600 ευρώ που δίνει ο καθέναs από εμάs για να το αποκτήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 νομίζω ότι έναs κύριοs λόγοs που αγοράζειs το συγκεκριμμένο τηλέφωνο είναι για το HD video που πολυδιαφημίζει η samsung. και σε αυτόν τον τομέα το τηλέφωνο έχει αυτό το πολύ μεγάλο πρόβλημα. ακόμη να σου θυμίσω και την ανύπαρκτη υποστήριξη τηs αντιπροσωπείαs στο θέμα αναβάθμισηs λογισμικού. εκτόs αν θεωρείs ...ωα τα 600 ευρώ που δίνει ο καθέναs από εμάs για να το αποκτήσει. το συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν το εχω πατσαρει,χακαρει κλπ.εχει βελτιωθει πολυ και εχει πολυ καλη καμερα και βιντεο. ολα μα ολα τα τηλεφωνα ειτε των 200 - 300 ή 600 ευρω καπου χωλαινουν φιλε μου δυστυχως απλουστατα τα θετικα αυτου του τηλεφωνου ειναι παρα πολλα για να καθησω να ασχοληθω -εγω προσωπικα- με καποια pixelakia ΟΤΑΝ θα τραβω βιντεο.. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wonder Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω σε φόρυμ και αφορμή είναι το συγκεκριμένο τηλ. σε ένα κατάστημα που ρώτησα μου είπαν οτι η samsung το απέσυρε λόγω τον πολλών προβλημάτων που παρουσίασε. Αληθεύει ? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι..... θα περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλωσόρισες φίλε μου. :) Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kcypre Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Όπως έχουμε ξαναπει πολλές φορές σε αυτό το θέμα, δεν παρουσιάζουν όλες οι συσκευές το πρόβλημα με τα pixels. Μπορώ να το επιβεβαιώσω στο δικό μου κινητό ότι δεν έχει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Κι εμενα-το πηρα ολοκαινουργιο απο Voda,να το δοκιμασω κι αυτο:p-δεν βλεπω να εχει το συγκεκριμενο προβλημα!Εκτος κι αν ειμαι στραβος:lol:Το δοκιμασα σε σκοτεινο σημειο φυσικα...:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Και μένα,κανένα πρόβλημα! Παιδιά,η νεότερη έκδοση λογισμικού-ανεξαιρέτως γλώσσας και περιοχής-ποια είναι;Δεν εννοώ σπασμένες(unofficial)ή cooked ROMs..Την πλέον πρόσφατη επίσημη θα ήθελα να μαθω,αν ξέρετε.Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω σε φόρυμ και αφορμή είναι το συγκεκριμένο τηλ. σε ένα κατάστημα που ρώτησα μου είπαν οτι η samsung το απέσυρε λόγω τον πολλών προβλημάτων που παρουσίασε. Αληθεύει ? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι..... θα περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ Σε ποιο κατάστημα σου είπαν κάτι τέτοιο; Το τηλέφωνο αυτό πωλείται από τη Vodafone και το Πλαίσιο αποκλειστικά. Αν εσύ δεν πήγες σε κάποιο από αυτά τα καταστήματα, προφανώς προσπάθησαν να σε αποπροσανατολίσουν για να σου πουλήσουν δικό τους κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Προσωπικά έχω μόνο ένα καμένο πίξελ το οποίο φαίνεται μόνο σε πλήρες σκοτάδι, έχω πάει σε διάφορα μαγαζιά που το είχαν και τσέκαρα αν είχαν πρόβλημα και δεν είχαν, οπότε είναι σε όποιον τύχει κάποια παρτίδα μάλον. Υ.Γ. Πως ενεργοποιούμε την εσωτερική κάμερα κανείς?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Εγώ πάντως έχω 4 μεγάλα καμμένα πίξελς και 5-7 μικρά αλλά με αυτά που βλέπω, το χρόνο αναμονής στο service και το ενδεχόμενο να πάρω μία από τα ίδια (κακώς βέβαια) με αποθαρύνει. Πέρα από αυτό δεν έχω μετανοιώσει για την αγορά του γιατί απλά δεν υπάρχει κάποιο άλλο που θα ήθελα να το αντικαταστήσω. Οπότε μπορεί να γκρινιάζω και εγώ όπως τόσοι άλλοι αλλά παραμένω. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 σωστη σκεψη ...δεν ισχυριζομαστε οτι δεν ειναι προβλημα αλλα το κινητο εχει τοσες πολλες δυνατοτητες και ειναι πολυ αξιολογο που ειναι χαζομαρα να "κολλαμε" ετσι. τωρα αν καποιοι εδωσαν 600 για το κινητο αυτο για να τραβηξουν βιντεο και ..ειδαν pixels τι να πω...ας εδιναν 300 να επαιρναν βιντεοκαμερα , αφου οι υπολοιπες λειτουργιες του δεν ηταν κριτηριο αγορας Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Καλησπέρα. Πως λέγεται το πορτοκαλί στανταρ θέμα του samsung HD, κι αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να το βρω...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παίδες φορτιστή αυτοκινήτου ποιον χρησιμοποιείτε; Επειδή δεν υπάρχει κάποιος για το i8910, να φαντασθώ αυτός του Omnia i900 είναι συμβατός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παίδες φορτιστή αυτοκινήτου ποιον χρησιμοποιείτε; Επειδή δεν υπάρχει κάποιος για το i8910, να φαντασθώ αυτός του Omnia i900 είναι συμβατός; :p μην σκοτώνεστε να βρείτε φορτιστές αυτοκινητου και να δώσετε περίπου κανα 20 ευρω. με αυτό σωθήκατε , το πηρα και γω και ολα τελοια :up::clap::yahoo: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006077 απλα βάλτε στην εξοδο USB που εχει το καλώδιο που συνδέεται το Omnia με το PC και φορτώστεεεεεεεεεεεεε εμενα μου χρησιμεύει και για αλλο τηλ που φορτίζει μεσω USB ,αλλα και για μια συσκευη GPS που εχω, ΜΟΥ ΕΛΗΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ:) !!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Καλησπέρα. Πως λέγεται το πορτοκαλί στανταρ θέμα του samsung HD, κι αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να το βρω...... Precision theme http://rapidshare.com/files/302306648/Precision_theme.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Παίδες φορτιστή αυτοκινήτου ποιον χρησιμοποιείτε; Επειδή δεν υπάρχει κάποιος για το i8910, να φαντασθώ αυτός του Omnia i900 είναι συμβατός; εχω ενα που πηρα απο το ebay. καπου 7-8Ε ειχα δωσει. και μονο τον ειχα δοκιμασει , αφου το εδωσα το τηλεφωνο. αν σε ενδιαφερει πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 :p μην σκοτώνεστε να βρείτε φορτιστές αυτοκινητου και να δώσετε περίπου κανα 20 ευρω. με αυτό σωθήκατε , το πηρα και γω και ολα τελοια :up::clap::yahoo: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006077 απλα βάλτε στην εξοδο USB που εχει το καλώδιο που συνδέεται το Omnia με το PC και φορτώστεεεεεεεεεεεεε εμενα μου χρησιμεύει και για αλλο τηλ που φορτίζει μεσω USB ,αλλα και για μια συσκευη GPS που εχω, ΜΟΥ ΕΛΗΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ:) !!!!!!!!!!!!!!!!! Φοβερή ιδέα.......!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παίδες φορτιστή αυτοκινήτου ποιον χρησιμοποιείτε; Επειδή δεν υπάρχει κάποιος για το i8910, να φαντασθώ αυτός του Omnia i900 είναι συμβατός; Υπάρχει και γνήσιος φορτιστής για το 8910. Τον αγόρασα το καλοκαίρι από τη Vodafone με 20€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xremylos Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Υπάρχει και γνήσιος φορτιστής για το 8910. Τον αγόρασα το καλοκαίρι από τη Vodafone με 20€. Kαι εγω το ιδιο,δε βολευει να κουβαλας και το καλωδιο usb μαζι με το κινητο στο αμαξι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Μόλις πέρασα opera mini 5 beta2 πολύ γρήγορο με καλό kinetic scroll. δεν με πέταξε μέχρι στιγμής έξω θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 flash player εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ρίξε μια ματιά στα ποστ #445 και #447. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 flash player εχει? οχι δεν εχει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts