strong Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=3144b72b-b4f2-46da-b4b6-c5d7485f2b42&displaylang=en κατεβασε το msxml.msi ειναι το πρωτο Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LARS68 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Μεσα στο RAR δεν εχει τους φακελους mods και patches ειναι διαφορετικος ο τροπος που φλασαρουμε σε αυτη την εκδοση?:worry: Ειναι σχεδον ο ιδιος αλλα εδω μετα το hard-format βαζουμε μεσα στην μαζικη μνημη μονο τα δυο αρχεια hack_package και KastorUI_effects τα οποια τα τρεχουμε αφου περασουμε την καινουργια rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Ειναι σχεδον ο ιδιος αλλα εδω μετα το hard-format βαζουμε μεσα στην μαζικη μνημη μονο τα δυο αρχεια hack_package και KastorUI_effects τα οποια τα τρεχουμε αφου περασουμε την καινουργια rom. Σε ευχαριστω για τις διευκρινισεις :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Σε ευχαριστω για τις διευκρινισεις :respect: Lars68 να σε ρωτησω κατι .μετα την rom του hyperx speed edition εβαλα μεσα το rompatcher αλλα δεν εχει αλλα αρχεια μεσα. Οταν προσπαθησα να περασω το αυθεντικο ndrive μου εβγαζε certificate error. Χρειαζεται να περασω και το hellox η το hack program που εχει μεσα ο hyperx? Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LARS68 Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 Lars68 να σε ρωτησω κατι .μετα την rom του hyperx speed edition εβαλα μεσα το rompatcher αλλα δεν εχει αλλα αρχεια μεσα. Οταν προσπαθησα να περασω το αυθεντικο ndrive μου εβγαζε certificate error. Χρειαζεται να περασω και το hellox η το hack program που εχει μεσα ο hyperx? βαζουμε μεσα στην μαζικη μνημη μονο τα δυο αρχεια hack_package και KastorUI_effects τα οποια τα τρεχουμε αφου περασουμε την καινουργια rom. To NDRIVE τρεξε το απο την msd την αρχικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosm3 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Αν το κανουμε αυτο θα χασουμε επαφες, φωτογραφιες, τραγουδια, μηνυματα κλπ; Αν ναι, πως μπορουμε να τα σωσουμε; Επισης, μονο στο δικο μου υπολογιστη φαινονται μακροστενες οι φωτογραφιες του κινητου; Το εχω στα 5ΜΡ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Επισης, μονο στο δικο μου υπολογιστη φαινονται μακροστενες οι φωτογραφιες του κινητου; Το εχω στα 5ΜΡ Για να τις βλεπεις full screen χρειαζεσαι αυτο http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm Σημερα μετα απο πολλες αναβολες ειπα να βαλω ενα custom firmware και συγκεκριμενα το speed edition 1.25 επειδη δεν εχω windows XP, πηγα σε net cafe και συγκεκριμενα σε 3 τζιφος...μεγαλη απογοητευση :(:( δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος αλλα δεν μπορεσα να κανω αναβαθμιση... οι κινησεις που εκανα ηταν οι εξης 1. hard format *#7370# 2. restart 3. ανω ηχος, κλειδωμα, πληκτρο κατω δεξια να αναψει η μπλε ο8ονη μεχρι εδω ολα καλα.. 4. συνδεω usb με υπολογιστη και οταν ανοιγω το speed_1.25.exe δεν το βλεπει το τηλεφωνο :( σε καποιες περιπτωσεις ζητουσε drivers αλλα τι drivers να βαλω.. στο μεταξυ ειχα μαζι μου και τα περασα τα 4 αρχεια που εχουν πει καποιοι οτι ειναι απαραιτητοι για να γινουν ολα σωστα δηλαδη: msxml.msi, Phone_driver, samsung mobile usb driver 4.40.7.0 v1.6, SSDVN_1.1.808.7165_SETUP_whql.exe Ουτε ετσι το εβλεπε :( καμμια ιδεα κανεις αν εχω κανει κατι λαθος? προσωπικα εχω την αισθηση οτι δεν μπορεσα να κανω αναβαθμιση γιατι λιγο πολυ στα νετ καφε εφαρμοζουν καποιους περιορισμους και ισως καποια κλειδωματα στα συστηματα των υπολογιστων... κριμα παντως γιατι κυκλοφορουν πλεον διαστημικα firmware σε σχεση με αυτο της vodafone :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stealth1379 Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Να ρωτήσω τα XP είναι απαραίτητα ή παίζει να μπορώ και με τα 7 που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 ......... καμμια ιδεα κανεις αν εχω κανει κατι λαθος? προσωπικα εχω την αισθηση οτι δεν μπορεσα να κανω αναβαθμιση γιατι λιγο πολυ στα νετ καφε εφαρμοζουν καποιους περιορισμους και ισως καποια κλειδωματα στα συστηματα των υπολογιστων... κριμα παντως γιατι κυκλοφορουν πλεον διαστημικα firmware σε σχεση με αυτο της vodafone :/ .......[/size] Χωρίς να έχω κάνει την αναβάθμιση για να σου πω με σιγουριά ... αλλά επιβεβαιώνω το παραπάνω που έγραψες, σχεδόν όλα τα Νετ Καφέ , έχουν περιορισμούς στους υπολογιστές ... για να μην βάζει ότι θέλει ο καθένας! Πήγαινε σε κάποιον φίλο σου!!!;) Φίλε stealth1379 ... XP θέλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Επιτέλους !!!!! :food: Ο "μαγος" από τη Γερμανία έχει στα σκαριά άλλο ένα μικρό θαύμα !!!! Έχει βουτήξει σχεδόν το μισό firmware από το SATIO της Sony και τα πέρασε στο firmware του i8910 με επιτυχία !!!!! :w00t: Μεταξύ άλλων θα έχει επιλογή για αλλαγή homescreen στυλ SATIO με πολλές συντομεύσεις και ευκολίες ενώ - για μένα το βασικότερο - θα έχει ενσωματώσει πολλά camera binary files από το φωτογραφικό πακέτο της 12αρας sony !!!!!!! :up: Επιπλέον θα έχει περάσει και όλες τις βελτιώσεις που μεσολάβησαν από την τελευταία έκδοση I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II και την SPEED EDITION 1.25, όπως τη δυνατότητα λειτουργίας της java 2.0 σε εφαρμογές όπως το OPERA Mini χωρίς την εγκατάσταση του python, ενώ θα έχει πλήρως χακαρισμένο το κινητό χωρίς τα προβλήματα του rompatcher και των πιστοποιητικών, και, επιπλέον, θα δουλεύει και το nokia cert. Όλα αυτά χωρίς να κάνουμε απολύτως καμία ενέργεια !!!!!! :yahoo: Μακάρι μόνο να μπει στον κόπο να βάλει ξανά και άλλες γλώσσες... εκτός και αν εδώ τα δικά μας παλικάρια κάνουν κάτι με τα ελληνικά (μακάρι βέβαια να υπάρχει η δυνατότητα της ROM γιατί το τελευταίο firmware το είχε σε exe...) Περισσότερα ΕΔΩ.... και ΕΔΩ... http://forums.samsungi8910omnia.com/62666-post321.html Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Καλησπέρα στα σαΐνια. Μόλις πριν λίγο πέρασα την I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II java στο κινητό μου, όλα καλά μέχρι εδώ... όταν ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το κινητό μου εμφανίζει αυτό "h4ck3d", στη θέση του logo της samdung, το κάνει αυτό στο κινητό σας; πιθανόν να είναι από το firmware.. μήπως ξέρεις κανείς πως απενεργοποιείτε; αν κ όχι σημαντικό πρόβλημα, είναι σπάσιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 όταν ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ το κινητό μου εμφανίζει αυτό "h4ck3d", στη θέση του logo της samdung, το κάνει αυτό στο κινητό σας; πιθανόν να είναι από το firmware.. μήπως ξέρεις κανείς πως απενεργοποιείτε; αν κ όχι σημαντικό πρόβλημα, είναι σπάσιμο.. Η λυση ειναι εδω http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=66266&postcount=43 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisS Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Να ρωτήσω τα XP είναι απαραίτητα ή παίζει να μπορώ και με τα 7 που έχω? Εμένα μου δούλεψε κανονικά με το XP mode των win7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_panos Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ποιός είναι ο εργοστασιακός κωδικός κλειδώματος για επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων για το i8910Hd βρε παιδιά ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ulysse Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Εμένα μου δούλεψε κανονικά με το XP mode των win7. Ποιο αρχειο ακριβως ειναι? αυτο που ειναι 469 mb? βασικα αυτο ετρεξα (windows 7 κι εδω) http://download.microsoft.com/download/7/2/C/72C7BAB7-2F32-4530-878A-292C20E1845A/WindowsXPMode_en-us.exe μετα την εγκατασταση τι ακριβως εκανες? αν εχεις την καλοσυνη πες μου λεπτομερειες γιατι δεν βγαζω ακρη :rolleyes: cs_panos δοκιμασε 8 φορες το 0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cs_panos Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 cs_panos δοκιμασε 8 φορες το 0 Eυχαριστώ πολύ! Τελικά ένα ραδιοφωνικό κλιπ δεν μπορώ να το σβήσω, έχει ένα κλειδί και όταν μπαίνω στις εικόνες και βίντεο μου το εμφανίζει 69 φορές και δεν μπορώ να το πειράξω...Τι θα κάνω?? Πως θα φύγει αυτό ρε παιδιά? Ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. November 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2009 Ποιός είναι ο εργοστασιακός κωδικός κλειδώματος για επαναφορά εργοστασικών ρυθμίσεων για το i8910Hd βρε παιδιά ?? Ειναι: 8 μηδενικά (00000000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Μήπως γνωρίζουμε πως μπορούμε να φορτώσουμε επιπλέον λεξικά; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_z Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Εχω βαλει την εξης ROM : I8910HX1.5_Big_LANGUAGE_PACK_II java 2,02 version γραμμενη απο τον hyperx βασισμενh στο καινουργιο κινεζικο firmware China II3 . Ειναι η καλυτερη απο οσες εχω δοκιμασει με πληρη υποστηριξη της ελληνικης γλωσσας. Την περασα κι εγω πριν λιγο :) Ωραια τα εφε της , η πληρης υποστιρηξη ελληνικων, αλλα ρε παιδια ο ηχος του βιντεο γιατι εξακολουθει να ειναι amr? :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Την περασα κι εγω πριν λιγο :) Ωραια τα εφε της , η πληρης υποστιρηξη ελληνικων, αλλα ρε παιδια ο ηχος του βιντεο γιατι εξακολουθει να ειναι amr? :(:( Είσαι σίγουρος ότι είναι amr γιατί το πρόβλημα του ήχου στο βίντεο απ όσο έχω διαβάσει έχει λυθεί σε πολύ προγενέστερη rom. Ας μας πει και κάποιος άλλος αν ισχύει γιατί είμαι στα πρόθυρα flashαρίσματος και δεν θέλω να ψάχνομαι.Επίσης μια ερώτηση προς αυτούς που έχουν αλλάξει αρκετές rom. Ποιά είναι αυτή με τη μεγαλύτερη αυτονομία και τα λιγότερα "προβλήματα" και φυσικά με πλήρη υποστήριξη ελληνικών; Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_z Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Είσαι σίγουρος ότι είναι amr γιατί το πρόβλημα του ήχου στο βίντεο απ όσο έχω διαβάσει έχει λυθεί σε πολύ προγενέστερη rom. Ας μας πει και κάποιος άλλος αν ισχύει γιατί είμαι στα πρόθυρα flashαρίσματος και δεν θέλω να ψάχνομαι.Επίσης μια ερώτηση προς αυτούς που έχουν αλλάξει αρκετές rom. Ποιά είναι αυτή με τη μεγαλύτερη αυτονομία και τα λιγότερα "προβλήματα" και φυσικά με πλήρη υποστήριξη ελληνικών; Κατ' αρχην sorry για το μπερδεμα με το προηγουμενο μηνυμα μου. Οποιος βιαζεται...:p Τωρα για το θεμα του ηχου, στα στοιχεια του βιντεο δεν αναφερει τι μορφης ειναι, αλλα πηγαινοντας στις ''κρυφες" ρυθμισεις με το *#0002*28346# μου εμφανιζει camcordDSP AMR. Ακριβως οτι μου εμφανιζε και πριν το χακαρισμα. Αν ειχε αλλαξει κατι αντι για amr δεν θα επρεπε να δειχνει aac? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_z Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Επανερχομαι γιατι προεκυψε προβλημα:cry: Περασα καποια mp3 κομματια στη μαζικη αποθηκευση στους ηχους. Παω music player, παταω ανανεωση μουσικης βιβλιοθηκης και δε βρισκει τιποτα! :( Μου γραφει κομματια που βρεθηκαν 0 :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Τα κομμάτια μπορεί αν προστέθηκαν μόνα τους. Δεν στα βγάζει καθόλου στον music player; Για κάνε και μια επανεκκίνηση της συσκευής και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Παιχτη περνα τα στο e:/digital sounds και θα στα δει.... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MichalisS Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ποιο αρχειο ακριβως ειναι? αυτο που ειναι 469 mb? βασικα αυτο ετρεξα (windows 7 κι εδω) http://download.microsoft.com/download/7/2/C/72C7BAB7-2F32-4530-878A-292C20E1845A/WindowsXPMode_en-us.exe μετα την εγκατασταση τι ακριβως εκανες? αν εχεις την καλοσυνη πες μου λεπτομερειες γιατι δεν βγαζω ακρη :rolleyes: Αφού εγκαθιστάς αυτό που είπες (WinXP mode) περνάς και το Windows Virtual PC. Και τα δύο είναι διαθέσιμα από τη σελίδα που έδωσα στο προηγούμενο post, αφού διαλέξεις την έκδοση των 7 που έχεις. Στη συνέχεια ξεκινάς το Windows XP mode και βγαίνει μία επιφάνεια εργασίας των XP. Από το σημείο αυτό ακολουθείς κανονικά τη διαδικασία αναβάθμισης. Εγκαθιστάς όλους τους drivers που χρειάζονται για το firmware upgrade του κινητού και κάνεις όσες επανεκκινήσεις του Virtual περιβάλλοντος (όχι των 7) χρειάζονται. Τέλος, αφού συνδέσεις το κινητό μέσω usb πατάς κάποιο πλήκτρο στο πάνω μέρος της οθόνης, στο κέντρο, το οποίο λέει κάτι για σύνδεση συσκευών USB (δεν θυμάμαι ακριβώς για να σου πω). Εκεί επιλέγεις να συνδεθεί το κινητό απ' ευθείας στην εικονική μηχανή (ΧΡ). Το κινητό αναγνωρίζεται από τα εικονικά ΧΡ και η αναβάθμιση μπορεί να προχωρήσει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts