rostropol Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 εβαλα με υποτιτλους ελληνικους αρχειο avi , και τους παιζει μια χαρα! Μα εννοείται θα το παίξει,τι είναι Ν97 μήπως:lol::wacko:,η SAMSUNG εδώ και χρόνια και ειδικά σε Symbian(Innov8) τα avi τα έχει για ψωμοτύρι..:);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplocker Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Παιδιά προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα στο post και δεν εβγαλα τελικά συμπεράσματα σε μερικά ερωτήματα. 1. Με ενδιαφέρει πολύ το browsing , φαίνονται τα flash κομμάτια μιας σελίδας ή όχι όπως στο Iphone? Είναι γρήγορο στο browsing ή θέλει δουλειά ακόμα? 2. Εχει Outlook και θα μπορω να συγχρονίσω εμαιλς? 3.Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η τηλεόραση που δίνει η Voda ώστε να δούμε πόσο έχει να την πάρουμε χωριστά? 4. Ταινίες μεγαλύτερες απο 1.30 ώρα λόγου limitation δεν παίζουνε? 5. Εκτός απο Vodafone μπορούμε να το πάρουμε απο Wind ή Cosmote ? 6. Skype , Msn τι γίνεται ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Παιδιά προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες μπορούσα στο post και δεν εβγαλα τελικά συμπεράσματα σε μερικά ερωτήματα. 1. Με ενδιαφέρει πολύ το browsing , φαίνονται τα flash κομμάτια μιας σελίδας ή όχι όπως στο Iphone? Είναι γρήγορο στο browsing ή θέλει δουλειά ακόμα? 2. Εχει Outlook και θα μπορω να συγχρονίσω εμαιλς? 3.Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η τηλεόραση που δίνει η Voda ώστε να δούμε πόσο έχει να την πάρουμε χωριστά? 4. Ταινίες μεγαλύτερες απο 1.30 ώρα λόγου limitation δεν παίζουνε? 5. Εκτός απο Vodafone μπορούμε να το πάρουμε απο Wind ή Cosmote ? 6. Skype , Msn τι γίνεται ? Ευχαριστώ. Καλο θα ειναι να διαβαζουμε και λιγο το τοπικ πριν ποσταρουμε.. :) 1.Υποστηριζει flash κανονικα αλλα στο browsing θελει δουλεια ακομα.. Μην συγκρινετε ΚΑΝΕΝΑ κινητο με το Ιphone σε θεμα browsing γιατι απλα δεν υπαρχει συγκριση.. 2.Μεσα απο το pc studio κανεις τα παντα 3.Samsung T220HD πιο φθηνη τιμη 165 στο camber(δεν εχω αγορασει ποτε δεν το ξερω καν) και μετα ολοι οι αλλοι πανω απο 200..Σουπερ ειναι και οταν ειναι και τζαμπε μια χαρα μας εκατσε .. :lol: 4.Να απαντησω; Κοιτα λιγο πιο πανω αν βαριεσαι να ψαξεις ολο το τοπικ.. :rolleyes: 5.Οχι μονο απο Voda απο παροχους απο οτι ξερω.. 6.Palringo μεχρι να βγει update για το nimbuzz και να υποστηριζεται απο το i8910.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iplocker Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Ευχαριστώ πολύ! Επειδή διάβασα παραπάνω το ξαναρώτησα σχετικά με το 1.30 ωρα ;) , κρίμα και εγώ θα ήθελα να μπορώ να δω όλη την ταινία με ενα αρχείο. Γιατι λές δεν συγκρίνεται το browsing του iphone με κανένα άλλο ? Δεν πιάνεται το iphone σε αυτό το κομμάτι ή το αντίθετο? Πάντως σε γενικές γραμμές φαίνεται οτι το Omnia τα σπάει, περίμενα να πάρω το νέο iphone (με τις νέες λειτουργίες που έρχονται απο το 2000 αλλά ειναι τόσο καλά διαφημισμένο που έχει δημιουργηθεί ενα status οτι ειναι το super wow κινητο, βγάζουμε το καπέλο στο promotion τμήμα της Apple ) αλλά βλέπω οτι πραγματικά το Omnia δεν παίζεται με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Ευχαριστώ πολύ! Επειδή διάβασα παραπάνω το ξαναρώτησα σχετικά με το 1.30 ωρα ;) , κρίμα και εγώ θα ήθελα να μπορώ να δω όλη την ταινία με ενα αρχείο. Γιατι λές δεν συγκρίνεται το browsing του iphone με κανένα άλλο ? Δεν πιάνεται το iphone σε αυτό το κομμάτι ή το αντίθετο? Πάντως σε γενικές γραμμές φαίνεται οτι το Omnia τα σπάει, περίμενα να πάρω το νέο iphone (με τις νέες λειτουργίες που έρχονται απο το 2000 αλλά ειναι τόσο καλά διαφημισμένο που έχει δημιουργηθεί ενα status οτι ειναι το super wow κινητο, βγάζουμε το καπέλο στο promotion τμήμα της Apple ) αλλά βλέπω οτι πραγματικά το Omnia δεν παίζεται με τίποτα! Ναι το browsing του iphone δεν συγκρινεται προσωπικα με τπτ.. Ειναι μακραν το καλυτερο.. Το θεμα με το iphone δεν ειναι μονο το pr..Και hardware εχει και μια νεα σχετικα πλατφορμα για τα κινητα που υποστηριχθηκε θερμα απο τους devs και το κοινο με χιλιαδες εφαρμογες μεσα σε ελαχιστο διαστημα.. Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια λεει ο λαος και δεν εχει αδικο.. Αλλο το ενα κινητο αλλο το αλλο ομως.. Το i8910 πλην ελαχιστων εξαιρεσεων αριστευει σε πολλους τομεις σε θεμα hardware.. Και το μονο σιγουρο ειναι οτι το bottleneck του θα ειναι το software και οχι το hardware ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 5. Εκτός απο Vodafone μπορούμε να το πάρουμε απο Wind ή Cosmote ?Αν έψαχνες λίγο τις προηγούμενες σελίδες, θα έβλεπες ότι: Το συγκεκριμένο κινητό διατίθεται στην Ελλάδα κατ'αποκλειστικότητα από την Vodafone. 6. Skype , Msn τι γίνεται ?Αν θυμάμαι καλά έχω δει ότι το Fring δουλεύει στο HD. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Εγκατεστησα το Garmin 5.00.40 και δεν υπακουει το πληκτρο "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" οταν επιλεγω κατα την εκινηση του την γλωσσα (Ελληνικη) , ενω στην αρχη που λεει τους ορους το "Ι Agrre" υπακουει μετα κατα την απιλογη γλωσσας κολαει . Οι γλωσσες αλλαζουν κανονικα αλλα οταν παταω το "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" δε γηνεται τιποτα !!! Please επειδη το θελω πολυ το Garmin το εχει βαλει κανεις στο HD και παιζει ??? Μηπως η εκδοση 5.00.40 δεν κανει για το HD και πρεπει να βγει νεοτερη ??? Εχω και γω το τηλεφωνο εδω και 4 μερες και πραγματικα ειναι απιστευτο, τελοιο σε ολα, πρωτη φορα σε κινητο εχω δει τοσο γρηγορη αποκριση στο μενου και στο ανογμα οποιαδηποτες εφαρμογης. Το μονο που με ξίνισε αρκετα ειναι οτι στην εκθεση βαζει μαζι φοτο και βιντεο, βεβαια περιμένω το Resco Photo Viewer να βλεπω φοτο και το CorePlayer για βιντεο. Κατεβασα καπου το resco Photo αλλα κολαει , πιθανον δεν κανει για αυτην την εκδοση . και 4 ερωτησουλες 1. γιατι οταν μπαινω στην εκθεση με πεταει εξω , σβηνω το κιν και με βαζει κανονικα, αλλα οταν μπω πανω απο 5 με 8 φορες απο κει και μετα παλι με πετα εξω. 2. απο την διαχηριση αρχειων , οταν παμε στις εικονες και βλεπουμε μια φοτο ΔΕΝ ???? μπορουμε με το δακτυλο να παμε στιν επομενη , πρεπει να βγουμε και να τις ανοιγουμε μια μια ?????????? 3. πειτε κανα καλο προγραμα να φτιαχνω ταινειες γιατι με το Total Video Converter μου τις κανει μεγαλες , πανω απο 500 mb , θελω καπου 150 με 200 mb και να περνει και αρχειο υποτιτλων . (αν μπορει να αλαζουμε και τις διαστασεις για να τις φερουμε σε 640χ360 που θελει το Omnia.) 4. καλα το RDS στο ραδιο που ειναι ????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Εγκατεστησα το Garmin 5.00.40 και δεν υπακουει το πληκτρο "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" οταν επιλεγω κατα την εκινηση του την γλωσσα (Ελληνικη) , ενω στην αρχη που λεει τους ορους το "Ι Agrre" υπακουει μετα κατα την απιλογη γλωσσας κολαει . Οι γλωσσες αλλαζουν κανονικα αλλα οταν παταω το "ΣΥΝΕΧΕΙΑ" δε γηνεται τιποτα !!! Please επειδη το θελω πολυ το Garmin το εχει βαλει κανεις στο HD και παιζει ??? Μηπως η εκδοση 5.00.40 δεν κανει για το HD και πρεπει να βγει νεοτερη ??? 5.00.50 βάλε και δεν έχει κολλήματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 5.00.50 βάλε και δεν έχει κολλήματα ;) :what: για πες και που μπορω να το βρω γιατι εχω ψαξει και δεν μπορω :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 ρε παιδια το anti shake στην φωτογραφικη και την βιντεοκαμερα πως λειτουργει εχω κανει τα παντα αλλα δεν πατιεται τελικα κανενας δεν ξερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmak0s Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Καλησπέρα παιδιά, μολις πήρα και εγω το υπερκινητό από Vodafone και απλά τα σπάει! Ξέρει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να παιζει ταινίες με υποτίτλους srt? όπως το TCPMP για WM.. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Καλησπέρα παιδιά, μολις πήρα και εγω το υπερκινητό από Vodafone και απλά τα σπάει! Ξέρει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να παιζει ταινίες με υποτίτλους srt? όπως το TCPMP για WM.. ? Eλεος ρε παιδια.. Πριν μερικα ποστ το ειπαμε.. Ok να βοηθησουμε αλλα ριχτε και μια ματια.. Ετσι γεμιζουν τα τοπικ με ανουσια ποστς και χανομαστε.. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ προγραμμα για υποτιτλους τα παιζει ολα κανονικα, απλα βαλε το αρχειο εκει που εχεις την ταινια και θα το βρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 αμαν αυτη η samsung με τους ηχους κλησης!!! γιατι σε ολα τα samsung ο ηχος οταν σε καλουν πρεπει να ξεκιναει απο χαμηλα????????? τοσα χρονια τα ιδιο προβλημα!!!!!!! και ελεος σε αυτη την νυχτερινη ληψη γιατι να μην δουλευει ταυτοχρονα και το φλας??? και γιατι δεν υπαρχει νυχτερινη ληψη στο βιντεο?????????? αυτα ειναι μερικα απο τα αναπαντητα ερωτηματα!!!! τα 8g ειναι απιστευτα λιγα για Hd video!! ε σου λεει η samsung ... και να ειχες πιο μεγαλη μνημη τι να την εκανες με τετοια μπαταρια... το ιδιο θα τραβαγες..... ολα τα αλλα τελεια στο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 τελικά το κινητό μου το είχα επιστρέψει πριν 6 μέρες στην voda για καμένο pixel!! και θα μου κάνουν αντικάταση την τρίτη!!! Εαν θέλει να δει κανείς εάν έχιε πρόβλημα με pixell να βάλει μειομένη φωτεινότητα εντελώς!! και μια φοτογραφία μαύρη ( σαν το σκοταδι) :p :p τοτε θα εμφανιστεί το καμένο!!! και να βρίσκεται σε σκοτεινό μέρος εννοείται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christospr Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Είμαι κι εγώ ένας κάτοχος ενός i8910 με την γνωστή προσφορά της vodafone και θα ήθελα να ρωτήσω αν εχεί εγκαταστήσει κανείς το opera mini 4.2 και ποιες είναι οι εντυπώσεις από το πρόγραμμα γιατί σε εμένα μάλλον εχει πρόβλήμα γιατί το browsing είναι χείροτερο απ'οτι στο ίδιο πρόγραμμα στο προηγούμενο μου κινητό (nokia n95 8gb) και νομίζω ότι το κινητό μάλλον δεν χειρίζεται καλά την java εφαρμογή γιατί ανταποκρίνεται στα αγγίγματα με 10 δευτερόλεπτα καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Τελικά, ολόκληρη avi ταινία (ας πούμε δύο ωρών και βάλε), αναπαράγεται κανονικά από τη συσκευή μέχρι το τέλος της ταινίας, ή όχι ???? :worry: :worry: Eυχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmak0s Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Eλεος ρε παιδια.. Πριν μερικα ποστ το ειπαμε.. Ok να βοηθησουμε αλλα ριχτε και μια ματια.. Ετσι γεμιζουν τα τοπικ με ανουσια ποστς και χανομαστε.. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ προγραμμα για υποτιτλους τα παιζει ολα κανονικα, απλα βαλε το αρχειο εκει που εχεις την ταινια και θα το βρει.. ρε συ, διαβασα ταπροηγουμενα ποστ, εκανα ότι ελεγαν αλλα δε παιζει τους υποτιτλους. μηπως υπάρχει καποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 τελικα κανενας δεν ξερει Σε εμένα φίλε μου μια χαρά πατίεται το antishake και μάλιστα όταν το ενεργποιήσω ευμφανίζεται και σχετικό σηματάκι στην οθόνη. Απλώς μετά την ενεργοποίησή του δεν μπορείς να αλλάξεις πλέον χειροκίνητα την ρύθμιση του ISO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvag89 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 καλημέρα!!!τα subs στα ελληνικά σας τα εμφανίζει? γιατί σε μένα κάτι ακαταλαβίστικα μου βγάζει πως θα το βάλω στα ελληνικά?... και τα εικονίδια από το ndrive ( κάτι αεροπλανάκια αυτοκινητάκια κλπ )είναι όλα στην έκθεση πως θα μπορέσω να τα κάνω hide? :ninja::cry::D:rolleyes:;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 καλημέρα!!!τα subs στα ελληνικά σας τα εμφανίζει? γιατί σε μένα κάτι ακαταλαβίστικα μου βγάζει πως θα το βάλω στα ελληνικά?... και τα εικονίδια από το ndrive ( κάτι αεροπλανάκια αυτοκινητάκια κλπ )είναι όλα στην έκθεση πως θα μπορέσω να τα κάνω hide? :ninja::cry::D:rolleyes:;) εγω δοκιμασα χθες avi αρχειο με ελληνικα και το επαιξε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagvag89 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 εγω δοκιμασα χθες avi αρχειο με ελληνικα και το επαιξε κανονικα. εγώ δοκίμασα avi αρχείο μετά από πολλές μετατροπές κατάφερα να παίξει σε full screen και καλή ποιότητα αλλα subs δεν παίζει ελληνικά... τους έκανα convert σε greeklish και παίζει... ελληνικά πως θα παίξει δεν κατάλαβα ακόμα κάτι με τι γραμματοσειρά θα είναι και θα μου βγάλει την πιστη :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xremylos Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Πήρα χτες το omnia2 και έχω κάποιες απορίες: 1.τα widgets δε μου ανοιγουν στην πλαινη μπαρα που κρυβεται,παρα μονο αν τα συρω στο desktop και τα ανοιξω μετα.Ειναι normal αυτο?Ποιος ο λογος της μπαρας που κρυβεται τοτε; 2.για να συνδεθω στο web ,μπηκα μεσω ιστου και εβαλα ρυθμιση να με ρωταει παντα πως θα μπαινω(wi-fi,vodafone internet,vodafone wap).Αυτο γιατι με συνεδεσε κανα δυο φορες με το vodafone internet αυτοματα και δεν το εχω χρησιμοπιησει ξανα και δεν ξερω τις χρεωσεις.Υπάρχει τροπος να το ρυθμισω να μπαινει απευθειας wi-fi χωρις να με ρωταει και να κινδυνευω να χρεωνωμαι απο vodafone? 3.Eβαλα το ndrive,καλο μου φαινεται,εστειλα και sms ενεργοποιησης.Λεει το προγραμμα στην εκκινηση οτι μπορει να χρησιμοπιησει το bluetooth και ιντερνετ αν χρειαστει.Γινεται αυτο και παιζει extra χρεωση ή τώρα είμαι οκ και παίζει μονο στις αναβαθμισεις αυτο? 4.Δε μπορω να ανοιξω την μπροστινη καμερα,ουτε μου βγαζει επιλογη βιντεοκλησης οταν παιρνω τηλ στις επιλογες,αν και έχω ενδειξη 3G πανω αριστερα και συνδεση vodafone,μάλλον την απλη.Υπάρχει δυνατοτητα να την ανοιξω για φωτογραφιες του εαυτου σου κτλ.Η βιντεοκληση αυτη καθεαυτη δε με ενδιαφερει. 5.Παρατηρησα οτι για να αποθηκευσεις μια τηλεφωνικη επαφη και να γραψεις το ονομα κτλ πρεπει να γυρισεις το κινητο οριζοντια για να γραψεις το text.Μειονεκτημα μου φαινεται αυτο ή το κανανε επιτηδες οι κινεζοι για να το χρησιμοποιουμε οριζοντιως? 6.To λουκετακι κατω δεξια που ανοιγει και κλεινει τι ρολο βαραει,αφου κατ'ουσια δεν κλειδωνει και τιποτα? Aν μπορει καποιος εμπειρος να μου απαντησει θα του ειμαι ευγνωμων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 1. Τα widgets και σε μένα δεν λειτουργούν κάνοντας κλικ ενώ είναι στη μπάρα. Ίσως γιατί θεωρούνται minimized. 2. Καλό πιστεύω είναι να σε ρωτάει ώστε να έχεις ευελιξία όπου και αν βρίσκεσαι (εντός ή εκτός σπιτιού κλπ.). Όσο για τη ρύθμιση που ρωτάς, προτείνω να δοκιμάσεις να ορίσεις μέσα από τις ρυθμίσεις>συνδεσιμότητα>προορισμοί το διαδίκτυο μέσω του wi-fi σου ως προεπιλεγμένο. 3. Το ΝDrive δεν το πέρασα ακόμη, γιατί απλά το Garmin είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ. 4. ---- 5. Εγώ έφτιαξα νέα επαφή κανονικά σε κάθετη θέση, χωρίς πρόβλημα. Για δες αν πατάς καλά τα σημεία επαφής στην οθόνη. Εγώ είχα ένα σχετικό πρόβλημα, λόγω 5800, καθώς είχα συνηθίσει... νύχι περισσότερο παρά πλήρες δάκτυλο !!!! :p 6. Έλα μου ντε !!!!! :worry: P.S. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗ SIM AΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ???? Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 το λουκετακι οντως τι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης. Κάτι θα λέει για το λουκετάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts