nickvog Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Η Ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung το εδωσε επισημα μονο στην Vodafone δεν ειναι καμια "εξυπναδα" απο αυτες που κανει η vodafone να αγοραζει συσκευες για τον ομιλο γενικα και να δινει και στην Ελληνικη . :confused: Δηλαδή για να καταλάβω... η Ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung δεν θα έχει το δικαίωμα να τo πουλάει αυτή σαν συσκευή (μέσω των καταστημάτων που συνήθως συμβάλλεται, όπως κάνει η ALPHA COPY για τα NOKIA), αλλά το κινητό θα διατίθεται στο κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσω VODAFONE, είτε σαν συσκευή είτε σαν πακέτο κινητής ???? :worry::worry::worry::worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Από εσάς που το έχετε έχετε περάσει εφαρμογές και παιχνίδια; Τις βρήκατε/εγκαταστήσατε εύκολα; Σήμερα που έριξα μια ματιά οι περισσότερες που είδα αφορούσαν τα nokia symbian τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, σκέφτομαι να την κάνω την κίνηση και να το παραγγείλω από e-click, αλλά μετά τι θα κάνω με τα ελληνικά; Πως θα τα εγκαταστήσω; Και όταν θα μου στέλνουν sms πως θα φαίνεται; Οι επαφές μου από το outlook? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Από εσάς που το έχετε έχετε περάσει εφαρμογές και παιχνίδια; Τις βρήκατε/εγκαταστήσατε εύκολα; Σήμερα που έριξα μια ματιά οι περισσότερες που είδα αφορούσαν τα nokia symbian τηλέφωνα. Οι εφαρμογές για symbian 9.4 ή αλλιώς, series 60 5th edition, κάνουν για τα 5800, Ν97 και, φυσικά, το HD. Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvvas Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Οι εφαρμογές για symbian 9.4 ή αλλιώς, series 60 5th edition, κάνουν για τα 5800, Ν97 και, φυσικά, το HD. Δες εδώ. τα προγραμματα για S60 3th Edition τρέχουν σε κινητά με S60 5th Edition??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 τα προγραμματα για S60 3th Edition τρέχουν σε κινητά με S60 5th Edition??? Κατηγορηματικα οχι, κι αυτο λογω οθονης αφης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 τα προγραμματα για S60 3th Edition τρέχουν σε κινητά με S60 5th Edition??? Ναι, πολλές εφαρμογές 3rd edition, τρέχουν χωρίς πρόβλημα στα 5th edition. Όταν πρωτοπήρα το 5800, του έβαλα την κάρτα μνήμης από το Ν78 όπου είχα αποθηκευμένα εκατοντάδες sis εφαρμογών για 3rd edition. Οι περισσότερες τρέξαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το ότι τρέχουν όμως δεν σημαίνει ότι λειτουργούν και άψογα. Πχ ο coreplayer, παρόλο που εγκαθίσταται και τρέχει, είναι μη λειτουργικός. Άλλο παράδειγμα είναι ο ozone browser, που παρόλο που λειτουργεί άψογα, δεν μπορείς να εισάγεις, με κανένα τρόπο, κείμενο (αυτό το πρόβλημα δεν θα υπάρχει βέβαια στο Ν97). Όμως, όπως είπα και παραπάνω, υπάρχει ένας πολύ μεγάλος όγκος εφαρμογών που τρέχουν και λειτουργούν απροβλημάτιστα. Έτσι, υπάρχει το πλεονέκτημα ότι από την αρχή της πορείας των 5th edition, υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία εφαρμογών ενώ, με την πάροδο του χρόνου, βγαίνουν συνεχώς νέες εκδόσεις που αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες της οθόνης αφής. Τρανό παράδειγμα το καταπληκτικό X-plore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Δεν μπορώ να περιμένω άλλο, σκέφτομαι να την κάνω την κίνηση και να το παραγγείλω από e-click, αλλά μετά τι θα κάνω με τα ελληνικά; Πως θα τα εγκαταστήσω; Και όταν θα μου στέλνουν sms πως θα φαίνεται; Οι επαφές μου από το outlook? φιλε μου την απορρια σου την εκανα πραξη...και το μηνυμα διαβαζετε οπος σου το στειλουν...δηλαδη ελληνικα! το εχω με αγγλικο μενου. Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι για τις εφαρμογές.Επειδή μπήκα στην επίσημη ιστοσελίδα της symbian s60 παρατήρησα ότι υπάρχουν ελάχιστες ως καθόλου δωρεάν εφαρμογές.Οι περισσότερες είναι free trial και μετά θέλει αγορά.Λογικά θα μπορούμε να τις βρούμε κάπου δωρεάν αντί να πρέπει να τις αγοράσουμε ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Εννοείται. Αυτά δεν τα ρωτάμε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Επειδή περνάει ο καιρός και με τα όσα γράφτηκαν απάντηση δεν πήραμε. Κάνω Copy τα προαναφερθέντα. Ας πούμε ότι δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό menu . Το Αγγλικό μια χαρά είναι . Αυτό που θέλω είναι: -1- Nα μπορώ να γράφω ελληνικά στο πληκτρολόγιο για π.χ. Σημειώσεις -2- Eλληνικά σε sms -3- Eπεξεργασια ελληνικών εγγράφων σε office -4- Eλληνικο Garmin XT -5- Nα μπορεί να διαβάσει από το Outlook τις επαφές που έχω synchronized με το HTC P3650 -6- Να μπορώ να περάσω νέες Επαφές , στα Ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα ήμουν υπόχρεος. Αν έχουμε καταφατική απάντηση ... πέστε και απο που να πάω να το πάρω να ησυχάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Αν η συσκευή δεν έχει καθόλου την ελληνική γλώσσα, σημαίνει ότι δεν θα έχει ούτε ελληνικό μενού αλλά ούτε θα μπορείς να γράφεις και ελληνικούς χαρακτήρες σε οποιοδήποτε μενού και αν είσαι. Οπότε, ούτε επαφές δεν θα μπορείς να δημιουργήσεις στα ελληνικά, ούτε να γράφεις μηνύματα, ούτε να κάνεις αναζήτηση στο garmin (autodrive), ούτε και να γράφεις ελληνικά σε αρχεία office. Θα μπορείς όμως να διαβάζεις τα πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες (μηνύματα, επαφές, office, κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Δηλαδή για να καταλάβω... η Ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung δεν θα έχει το δικαίωμα να τo πουλάει αυτή σαν συσκευή (μέσω των καταστημάτων που συνήθως συμβάλλεται, όπως κάνει η ALPHA COPY για τα NOKIA), αλλά το κινητό θα διατίθεται στο κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσω VODAFONE, είτε σαν συσκευή είτε σαν πακέτο κινητής ???? :worry::worry::worry::worry: Κάποιος αν γνωρίζει, μία απάντηση... να'στε καλά :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Δηλαδή για να καταλάβω... η Ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung δεν θα έχει το δικαίωμα να τo πουλάει αυτή σαν συσκευή (μέσω των καταστημάτων που συνήθως συμβάλλεται, όπως κάνει η ALPHA COPY για τα NOKIA), αλλά το κινητό θα διατίθεται στο κοινό αποκλειστικά και μόνο μέσω VODAFONE, είτε σαν συσκευή είτε σαν πακέτο κινητής ???? :worry::worry::worry::worry: Δεν της αφαιρει κανεις το δικαιωμα , μονη της εκανε αυτη την συμφωνια με την θεληση της . Δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιο δικτυο , ελληνικο ή οχι παραγγελνει αρκετα μεγαλες ποσοτητες απο μια συσκευη , με σκοπο ειτε να εχει καλυτερη μεταχειριση στην ημερομηνια κυκλοφοριας του ειτε την αποκλειστικοτητα του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Αν η συσκευή δεν έχει καθόλου την ελληνική γλώσσα, σημαίνει ότι δεν θα έχει ούτε ελληνικό μενού αλλά ούτε θα μπορείς να γράφεις και ελληνικούς χαρακτήρες σε οποιοδήποτε μενού και αν είσαι. Οπότε, ούτε επαφές δεν θα μπορείς να δημιουργήσεις στα ελληνικά, ούτε να γράφεις μηνύματα, ούτε να κάνεις αναζήτηση στο garmin (autodrive), ούτε και να γράφεις ελληνικά σε αρχεία office. Θα μπορείς όμως να διαβάζεις τα πάντα με ελληνικούς χαρακτήρες (μηνύματα, επαφές, office, κτλ). Οκ λοιπόν, και με ποια διαδικασία θα μπορούμε να περάσουμε τα ελληνικά και πότε ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Ένας τρόπος είναι να πας σε κάποιο κατάστημα, να πληρώσεις να στα περάσουν. Κάποιος ανέφερε ότι με 30 ευρώ στα περνάνε στο e-click (πολλά ζητάνε). Να τα περάσεις μόνος σου, δεν ξέρω αν γίνεται. Στο 5800 πχ, μπορείς να τα περάσεις με αυτόν τον τρόπο και μέσω phoenix. Ομοίως και στο Ν97. Για το HD όμως, δεν νομίζω να γίνεται με αυτούς τους τρόπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Η διαδικασια για να περασει καποιος ελληνικα σε οποιοδηποτε S60 κινητο της samsung δεν διαφερει πολυ απο αυτη την χρηση του phoenix ή καποιου αλλου αναλογου προγραμματος . Αυτο που διαφερει πολυ ειναι οι πιθανοτητες να μην ξανα ανοιξει η συσκευη , αφου στην περιπτωση των Samsung ειναι ... μηδενικες :) Η συσκευη μπορει να ξυπνησει σχεδον παντα οσο στραβα και αν παει η διαδικασια της αναβαθμισης . Το προβλημα ειναι οτι ενω το προγραμμα ειναι ηδη ιδιαιτερα ευκολο να το βρει κανεις , την αναβαθμιση που περιεχει την ελληνικη γλωσσα ειναι προς το παρον σχεδον αδυνατο (ψαχνω εδω και μερες...) . Και ξανα λεω , επειδη προς το παρον μονο η vodafone εχει σκοπο να κυκλοφορησει την συσκευη στην Ελλαδα , η Samsung δεν εχει δημιουργησει και δεν κυκλοφορει ετσι και αλλιως καποια Generic εκδοση που να περιεχει την Ελληνικη γλωσσα . Σε καθε περιπτωση , αφου υπαρχει η συσκευη με ελληνικα (διπλα μου την εχω :p ) αν καποιος εχει προσβαση σε αυτη την εκδοση μπορει να την περασει στην συσκευη χωρις προβλημα . Αν τωρα η δηλωση του συγκεκριμενου καταστηματος οτι θα τα περασει οταν αυτα ειναι διαθεσιμα σημαινει οτι θα το κανει οταν βγει ελληνικη εκδοση Generic τοτε πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενουμε πολυ καιρο.... Επισης , εχει αναρωτηθει κανεις τι γινεται με την καλυψη της συσκευης με εγγυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια? Η συσκευη ειναι κατασκευασμενη και προορισμενη για αλλη αγορα και ερχεται "πλαγιως" στην ελληνικη και πωλειται με ελληνικη αποδειξη αγορας.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Επισης , εχει αναρωτηθει κανεις τι γινεται με την καλυψη της συσκευης με εγγυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια? Η συσκευη ειναι κατασκευασμενη και προορισμενη για αλλη αγορα και ερχεται "πλαγιως" στην ελληνικη και πωλειται με ελληνικη αποδειξη αγορας.... :rolleyes: Aυτό είναι ένα άκρως ενδιαφέρον ερώτημα και θα ήθελα και γω να ήξερα ποια η απάντησή του... τα περί παν-ευρωπαϊκού προϊόντος (αν είναι τέτοια η εισαγωγή) πάντως δεν ξέρω αν θα είχαν ιδιαίτερη απήχηση στη συγκεκριμένη περίπτωση... Η ελληνική SAMSUNG έχει δείξει άραγε στο παρελθόν δείγματα συμμόρφωσης και σεβασμού σε συσκευές εισαγωγής με εγγύηση πχ. από Αγγλία ??? :worry: :worry: Αν είναι κανείς κάτοχος SAMSUNG συσκευής με αγορά από εξωτερικό και χρειάστηκε κάτι από την εδώ αντιπροσωπεία... εξυπηρετήθηκε κανονικά άραγε ???? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alvi Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Σε αυτό δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά. Ένας τρόπος είναι να πας σε κάποιο κατάστημα, να πληρώσεις να στα περάσουν. Κάποιος ανέφερε ότι με 30 ευρώ στα περνάνε στο e-click (πολλά ζητάνε). Εμενα μου ειπαν στο καταστημα του e-click που αγορασα τη συσκευη οτι θα μου περασουν τα ελληνικα δωρεαν,λογικο μου φανηκε.Γιατι να ζητανε 30ε?Ποιανου τα ζητησαν κ ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 συγνωμη να κανω μια ερωτηση; γιατι Ιταλια στοιχιζει 450E...? πολλα σε εμας να κανει 599...ακριβο...αλλα εχει και τον χαρτη... για το ι8910 δεν μιλαμε παντα; πολυ καλο κινητο... κινηταρα... επειδη δεν ξερω αν εχει αναφερθει εχει οθονη που δεν χαρασεται; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Aυτό είναι ένα άκρως ενδιαφέρον ερώτημα και θα ήθελα και γω να ήξερα ποια η απάντησή του... τα περί παν-ευρωπαϊκού προϊόντος (αν είναι τέτοια η εισαγωγή) πάντως δεν ξέρω αν θα είχαν ιδιαίτερη απήχηση στη συγκεκριμένη περίπτωση... Η ελληνική SAMSUNG έχει δείξει άραγε στο παρελθόν δείγματα συμμόρφωσης και σεβασμού σε συσκευές εισαγωγής με εγγύηση πχ. από Αγγλία ??? :worry: :worry: Αν είναι κανείς κάτοχος SAMSUNG συσκευής με αγορά από εξωτερικό και χρειάστηκε κάτι από την εδώ αντιπροσωπεία... εξυπηρετήθηκε κανονικά άραγε ???? :worry: :worry: Αν η συσκευη αγοραστηκε στην Αγγλια , την Γαλλια ή σε οποιαδηποτε χωρα της Ευρωπαικης Ενωσης , και ο κατοχος της εχει την αποδειξη αγορας της συσκευης , θα εξυπηρετηθει κανονικα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung και θα καλυφθει απο την εγγυηση της η συσκευη . Τα προβληματα αρχιζουν με συσκευες σαν του e-click οι οποιες δεν προοριζονταν για την Ελληνικη αγορα , αλλα για καποια αλλη Ευρωπαικη ηρθαν απο εκει , και πωλουνται με ελληνικη αποδειξη αγορας . Σε αυτη την περιπτωση η Ελληνικη αντιπροσωπεια της Samsung μπορει να δει οτι η συσκευη δεν εισηχθει στην Ελληνικη αγορα απο αυτους . Και φυσικα οταν θα ζητησει αποδειξη απο καποια αλλη Ευρωπαικη χωρα , και ο κατοχος της παρουσιασει ελληνικη αποδειξη η Samsung εδω ή για την ακριβεια η Omnitech η οποια εχει και το εξουσιοδωτημενο σερβις θα εχει καθε δικαιωμα και θα αρνηθει (αυτο ειναι βεβαιο) να καλυψει την συσκευη με εγγυηση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Εμενα μου ειπαν στο καταστημα του e-click που αγορασα τη συσκευη οτι θα μου περασουν τα ελληνικα δωρεαν,λογικο μου φανηκε.Γιατι να ζητανε 30ε?Ποιανου τα ζητησαν κ ποτε? Αν δεν αγόραζες την συσκευή από αυτούς, θα στα περνούσαν δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas1 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Επειδή περνάει ο καιρός και με τα όσα γράφτηκαν απάντηση δεν πήραμε. Κάνω Copy τα προαναφερθέντα. Ας πούμε ότι δεν με ενδιαφέρει το ελληνικό menu . Το Αγγλικό μια χαρά είναι . Αυτό που θέλω είναι: -1- Nα μπορώ να γράφω ελληνικά στο πληκτρολόγιο για π.χ. Σημειώσεις -2- Eλληνικά σε sms -3- Eπεξεργασια ελληνικών εγγράφων σε office -4- Eλληνικο Garmin XT -5- Nα μπορεί να διαβάσει από το Outlook τις επαφές που έχω synchronized με το HTC P3650 -6- Να μπορώ να περάσω νέες Επαφές , στα Ελληνικά. Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει θα ήμουν υπόχρεος. Αν έχουμε καταφατική απάντηση ... πέστε και απο που να πάω να το πάρω να ησυχάσω. καλημερα φιλε μου!!! η απαντηση ειναι οχι. πρεπει να εχει ελληνικα στο μενου. εγω το πηρα με αγγλικο μενου...και σε 2 εβδομαδες θα περασω τα ελληνικα...και ολα καλα! οταν εβαλα τη καρτα sim μεσα μου εβγαλε τις επαφες μου στα ελληνικα...οταν πηγα να περασω καινουρια μπορουσα μονο στα αγγλικα. οταν μου εστειλαν μηνυμα το πηρα στα ελληνικα...αλλα οταν ηθελα να απαντησω δεν μπορουσα στα ελληνικα...οποτε το ιδιο θα συμβαινει και για τα υπολοιπα που ρωτας! αυτα απο μενα...αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος! Παράθεση ...htc one... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 εγω το πηρα με αγγλικο μενου...και σε 2 εβδομαδες θα περασω τα ελληνικα...και ολα καλα! ο Πως θα τα περάσεις τα ελληνικά;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Pictures: Samsung i8910 HD http://images.dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/06/samsung-i8910-hd-omnia-hd-16.jpg http://dailymobile.se/2009/06/27/pictures-samsung-i8910-hd-2/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts