aris_21 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 δεν νομιζω να επεμβει η vodafone, χλωμο το βλεπω.. παντως αμα γινει κατι τετοιο θα ειναι μεγαλη χαζομαρα.:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Πώς ξέρεις ότι η Vodafone θα επέμβει στο μενού του τηλεφώνου και θα αφαιρέσει όλα όσα λες; Δώσε μας την πηγή σου σε παρακαλώ, για να κρίνουμε πόσο αξιόπιστη είναι... Δεν ξέρω αν ο RIP, έχει κάποια συγκεκριμένη πηγή, όμως στο παρελθόν η vodafone το έχει κάνει σε πολλά μοντέλα. Κλασσικότερο των παραδειγμάτων το απλό OMNIA, το οποίο με το brand name της βοδαφονε γονάτισε εντελώς. Εμένα με ανησυχεί περισσότερο αυτό που είπε ο RIP για την αποκλειστικότητα. Φαντάζομαι ότι θα εννοείς αποκλειστικότητα μεταξύ των τριών παροχών κινητής τηλεφωνίας μόνο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Μόλις έκλεισα το τηλ. με Samsung Hellas και μου είπαν οτι το περιμένουν μέσα Ιουλίου.. Είναι επιβεβαιωμένο οτι υπάρχουν μαγαζιά (στύλ 9volto) που περνάνε Ελληνικό Firmware μέσα? να το τσιμπίσω απο κανα e-clik γιατί αυτή η αναμονή δεν παλεύεται, μου τα έχει σπάσει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kossat Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Μηπως εμαθες αν θα το εχει αποκλειστικότητα η Voda? θα το φερουν κ οι υπόλοιποι, πχ Wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Μόλις έκλεισα το τηλ. με Samsung Hellas και μου είπαν οτι το περιμένουν μέσα Ιουλίου.. Είναι επιβεβαιωμένο οτι υπάρχουν μαγαζιά (στύλ 9volto) που περνάνε Ελληνικό Firmware μέσα? να το τσιμπίσω απο κανα e-clik γιατί αυτή η αναμονή δεν παλεύεται, μου τα έχει σπάσει :wacko: Kι εγώ την ίδια απορία έχω. Αν ξέρει κανείς ας μας πει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Kι εγώ την ίδια απορία έχω. Αν ξέρει κανείς ας μας πει!!! Ξέρω εγώ... Σε λίγο όμως θα σας πω σίγουρα πόσα θα είναι. Απ' ότι μου λένε αποκλειστικότητα Vodafone και μέσα Ιουλίου. Σε λίγο θα έχω περισσότερα νέα! Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djthief Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εγο το πηρα απο εκει..δευτερα το παραγγειλα και χθεσ ηρθε στα χερια μου στην Κυπρο! το τηλεφωνο ειναι απλα κλασης ανωτερο απο οποιοδηποτε μπορεισ να φανταστις. Παράθεση OMONOIA - THIRA 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 εγο το πηρα απο εκει..δευτερα το παραγγειλα και χθεσ ηρθε στα χερια μου στην Κυπρο Από που το πήρες?? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Λοιπόν σας έχω και καλά και κακά νέα. Το Omnia HD θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Vodafone στα μέσα Ιουλίου. Διαθέσιμη θα είναι μόνο η έκδοση των 8GB και τιμή περίπου 685. Απ' ότι μου είπαν δεν θα κυκλοφορήσει (προς το παρών) η έκδοση των 16GB. Αυτά!!! Ικανοποιημένοι? πηγή: To Blog μου! :p (MyNextPhone) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Λοιπόν σας έχω και καλά και κακά νέα. Το Omnia HD θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Vodafone στα μέσα Ιουλίου. Διαθέσιμη θα είναι μόνο η έκδοση των 8GB και τιμή περίπου 685. Απ' ότι μου είπαν δεν θα κυκλοφορήσει (προς το παρών) η έκδοση των 16GB. Αυτά!!! Ικανοποιημένοι? πηγή: To Blog μου! :p (MyNextPhone) Ωραία. Πάμε για το Ν97 λοιπόν. :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εξαρτάται, αν κάποιος θέλει 8 Megapixel και OLED οθόνη γιατί να πάει για Ν97? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hitechisious Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 πραγματικα ξεφτιλα η voda δε προκειται ποτε μα ποτε να αγορασω ξανα voda κινητο λοιπον το τσιμπαω τωρα απο e-click καθως 100 ευρω φθηνοτερα δεν ειναι καθολου λιγα... ντροπη στη voda που εκτος απο την καθυστερηση συνεχιζει τη συνηθη τακτικη της εξαπατησης.... αισχος!!!!!!!!!!!!!!!!:rocket::protest::knife: Παράθεση Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Όσοι πάντως θέλουν να πάρουν την συσκευή τον πρώτο αυτό καιρό της κυκλοφορίας της, καλή κίνηση θα ήταν να το προμηθευτούν από εισαγωγέα (πχ e-click) και να του περάσουν ελληνικά. Πραγματικά, είναι η πρώτη φορά που προτείνω κάτι τέτοιο αλλά, στην περίπτωση του HD, δεν τίθεται θέμα ελληνικού πληκτρολογίου, καθώς δεν έχει, συν του ότι θα αποφύγουν τις πατατιές την Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kossat Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εαν το παρουμε απο e-click με τα ελληνικά τι γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εξαρτάται, αν κάποιος θέλει 8 Megapixel και OLED οθόνη γιατί να πάει για Ν97? Γιατί η αγορά από βοδαφον είναι θηλιά στο λαιμό. Καλύτερα να πάρω το δεύτερο σε επιλογή τηλέφωνο, παρά το πρώτο από βόδαφον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εαν το παρουμε απο e-click με τα ελληνικά τι γίνεται??? Μπορεί το e-click να μας περάσει ελληνικά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Λοιπόν σας έχω και καλά και κακά νέα. Το Omnia HD θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά από την Vodafone στα μέσα Ιουλίου. Διαθέσιμη θα είναι μόνο η έκδοση των 8GB και τιμή περίπου 685. Απ' ότι μου είπαν δεν θα κυκλοφορήσει (προς το παρών) η έκδοση των 16GB. Αυτά!!! Ικανοποιημένοι? πηγή: To Blog μου! :p (MyNextPhone) Είσαι σίγουρος για αυτά που μας λες ρε φιλαράκο ??? Πόσο μάλλον και σε θέμα τιμής . . . Δεν νομίζω πως 100 ευρώ είναι λίγα και για να περιμένουμε και για να τα δώσουμε παραπάνω . . . Είναι σίγουρα έγκυρες οι πηγές σου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Είσαι σίγουρος για αυτά που μας λες ρε φιλαράκο ??? Πόσο μάλλον και σε θέμα τιμής . . . Δεν νομίζω πως 100 ευρώ είναι λίγα και για να περιμένουμε και για να τα δώσουμε παραπάνω . . . Είναι σίγουρα έγκυρες οι πηγές σου ??? Άσε καλύτερα . . . είναι σίγουρα έγκυρες οι πηγές σου . . . Τις είδα !:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Είσαι σίγουρος για αυτά που μας λες ρε φιλαράκο ??? Πόσο μάλλον και σε θέμα τιμής . . . Δεν νομίζω πως 100 ευρώ είναι λίγα και για να περιμένουμε και για να τα δώσουμε παραπάνω . . . Είναι σίγουρα έγκυρες οι πηγές σου ??? Ναι έγκυρες είναι γιατί; Άσε καλύτερα . . . είναι σίγουρα έγκυρες οι πηγές σου . . . Τις είδα ! Αυτό τώρα πως να το πάρω εγώ;; Αν δεν πιστεύεις ότι είναι έγκυρες δικαίωμά σου. Εγώ ενημέρωσα όποιος θέλει πιστεύει. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_dais Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Ναι έγκυρες είναι γιατί; Αυτό τώρα πως να το πάρω εγώ;; Αν δεν πιστεύεις ότι είναι έγκυρες δικαίωμά σου. Εγώ ενημέρωσα όποιος θέλει πιστεύει. Όχι βρε, μην παρεξηγείσαι κουβέντα κάνουμε !!! Απλά το έγραψες εσυ και εν τέλει το'ψαξα κι εγώ και το βρήκα. Ήθελα να δείξω την απογοήτευση μου πως η λύση είναι μια και είναι μονόδρομος και αναφέρομαι στο e-click !!!! Άντε αντε . . . καλορίζικο εκ των προτέρων !!!! Άσχετο, δέχεται το e-click Diners ????:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Όχι βρε, μην παρεξηγείσαι κουβέντα κάνουμε !!! Απλά το έγραψες εσυ και εν τέλει το'ψαξα κι εγώ και το βρήκα. Ήθελα να δείξω την απογοήτευση μου πως η λύση είναι μια και είναι μονόδρομος και αναφέρομαι στο e-click !!!! Άντε αντε . . . καλορίζικο εκ των προτέρων !!!! Άσχετο, δέχεται το e-click Diners ????:worry: Τελικά θα μας απαντήσει κανείς; Αν το πάρουμε με αγγλικό μενού, μετά γίνεται να του περάσουμε ελληνικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Στο 9volto που πήρα τηλ μου είπαν οτι θέλουν 30€ και μια εργάσιμη, τώρα τι firmware βάζουν μόνο αυτοί ξέρουν.Δεν κρατήθηκα πήγα και το πήρα απο eclick..Μιλάμε το κινητάκι χωρίς υπερβολές είναι flawless και "σπέρνει" για τα σημερινά δεδομένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Τι είναι το flawless??? Με τα ελληνικά τι θα κάνεις Φωτάκη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 Εννοεί χωρίς ψεγάδια. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2009 To κινητό πάντως είναι εντυπωσιακό, αν και το μεγάλο μέγεθος του θα προβληματίσει αρκετούς. Έπαιξα για λίγο μαζί του σήμερα και πρέπει να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Είναι πολύ γρήγορο και responsive σε ότι δοκίμασα να κάνω. Δεν με άφησε να περιμένω για κάτι δηλαδή, όλα λειτουργούν πολύ γρήγορα. Η οθόνη είναι εντυπωσιακή, λογικό αφού είναι πολύ μεγάλη και AMOLED, αν και δεν είδα πως φαίνεται κάτω από το φως του ήλιου (όπου αυτές οι οθόνες συνήθως έχουν πρόβλημα). Πλάκα έχει και η πυξίδα, δεν είχα όμως software με χάρτες που να την υποστηρίζει, όμως από το utility που τη δείχνει φαίνεται να δουλεύει σωστά. Τα widgets ενδιαφέροντα, αλλα μου φαίνονται τεράστια, 2 μόνο καταφέρνουν να γεμίσουν την οθόνη. Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε μια πολύ καλή συσκευή, με πραγματικά καλή ως πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Όσο για την αυτονομία, από όσα είδα, μάλλον είναι αντίστοιχη των υπόλοιπων συσκευών της κατηγορίας. Μόνο πρόβλημα το μέγεθος που όμως μετριάζεται από το καλό form-factor. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts