Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανενα παραδειγμα φωτογραφιας η βιντεο του κανεις;

θα προσπαθησω το απογευματακι που θα εχω λιγο καλμα στη δουλεια να ανεβασω κατι να δειτε

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει καποια σημεια που ειναι παρα πολυ δυνατο και καποια αλλα που θα προτιμουσα νοκια αντι για αυτο. αλλα αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο.

η βιντεοκληση δουλευει καλα? (διοτι στο ιννοβ επρεπε να ειναι τελειως σταθερο το χερι σου να δεις τον αλλο και παλι εκανε νερα)

ειμαι μεταξυ αυτου και του ν97.

το ομνια το βρισκω 510Ε και το νοκια 590Ε και τα δυο ξεκλειδωτα.

σε ποια σημεια θα ηθελες το νοκια?

η βιντεοκληση δουλευει καλα? (διοτι στο ιννοβ επρεπε να ειναι τελειως σταθερο το χερι σου να δεις τον αλλο και παλι εκανε νερα)

ειμαι μεταξυ αυτου και του ν97.

το ομνια το βρισκω 510Ε και το νοκια 590Ε και τα δυο ξεκλειδωτα.

σε ποια σημεια θα ηθελες το νοκια?

με την XXIE6 παιζει αψογα.

νοκια (ν97) θα ηθελα για τη συμβατοτητα καποιων εγαρμογων- στο ομνια δεν εχεις nokia maps (αν καποιος το θελει), φωνητικες εντολες-κληση, ovi store, facebook και γενικώς καποιες εφαρμογες που παιζουν μονο σε νοκια. επισης το physical πληκτρολογιο απο το virtual, πολλες φορες το νοιωθεις καλυτερα. τα widgets επισης του ν97 ειναι πιο "live' ενω του ομνια ειναι 'static' αν μπορω να στο δωσω να καταλαβεις. και τελος μικρολεπτομερειες απο το πιασιμο της συςκευης, ο διακοπτης αναμονης ειναι πιο ευχρηστος σε 5800, ν97 απο τον αντιστοιχο του ομνια. και τελος τα 32gb κανουν διαφορα.

ειναι 2 διαφορετικοι χαρακτηρες. το ενα multimedia χαρακτηρας, και το αλλο εχει πιο 'κοινωνικο' χαρακτηρα. Αν ηταν να διαλεξω για τις αναγκες μου προσωπικα μεταξυ Ν97 και HD, θα ηθελα ενα Εseries HD

παιδια μια ερωτηση ενσωματωμενο fm transmitter εχει????

και μια ακομα ερωτηση........

λιγο πολυ θα ξερεις το περιβαλλον και το UI tou iphone( που αποτελει πλεον προτυπο για την ευχρηστια του)

το hd εχει καμια σχεση μαυτη την ευχρηστια η παλι θα εχουμε κολληματα????

και αν μπορεις περιεγραψε το touch κατα το browsing , εκει που οι καλοι "παικτες" κανουν τη διαφορα.:happy:

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

η μπαταρια ομως δεν τα παει και τοσο καλα.

αν δεν εχεις το φωτισμο στο αυτοματο, αλλα στο χειροκινητο σε 8/10 της φωτεινοτητας, μονο με καμια 20αρια κλησεις τη μερα και 15 λεπτα gps δεν τη βγαζει μεχρι το βραδυ με τιποτα.

για να τελειώνουμε με το θεμα transmitter δεν εχει...

μερικοι πιστευουν η θελουν να πιστευουν πως εχει και ειναι κλειδωμενο.

τα μοναδικα που ειχα ηταν τα prototypes και δεν ξερω καν αν δουλευαν... ισως ο παναρος να μας το διευκρινησει, στο music player options θα ειναι αν υπαρχει κατι τετιο... και επισης στα installed θα εχει ενα subprogram ´´fm-transmitter´´

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

ποιο εχει πιο ζωντανη οθονη και ποιο βγαζει καλυτερες φωτο και βιντεο?

δεν εχει ουσια να καθομαστε και να ρωταμε τις διαφορες του prototype μιας και δεν θα ειναι διαθεσιμο ποτε ;)

Να κλέψει να σου δώσει

ειχα ρωτησει και πιο πανω....

να μας πεις πως ειναι το touch UI του samsung και να κανεις και μια μικρη συγκριση με το iphone που αποτελει προτυπο σαυτο το τομεα.

αν μπορεις εστιασε κυριως στο browsing και ποσο ευχρηστο ειναι???

θα παραμεριζες ποτε το mini laptop σου των 10'' ξεροντας οτι εχεις μαζι σου το hd me τοθψη browser????????

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell forum

ειχα ρωτησει και πιο πανω....

να μας πεις πως ειναι το touch UI του samsung και να κανεις και μια μικρη συγκριση με το iphone που αποτελει προτυπο σαυτο το τομεα.

αν μπορεις εστιασε κυριως στο browsing και ποσο ευχρηστο ειναι???

θα παραμεριζες ποτε το mini laptop σου των 10'' ξεροντας οτι εχεις μαζι σου το hd me τοθψη browser????????

το touch ui ειναι το s60v5 λειτουργικο, οπως και στο 5800.

δεν μπορω να σου πω αν ειναι καλυτερο η χειροτερο απο του iphone, γιατι πχ για μενα το iphone ui δεν ειναι προτυπο οπως το αποκαλεις, και δε με βολευει καθολου σε αρκετες περιπτωσεις (εξυπνο σορταρισμα επαφων, mms...)

το browsing με τον ενσωματομένο τα παει μια χαρα, αλλα γνωμη μου δε φτανει τον safari. αλλα υπαρχουν πολλες επιλογες τριτων προγραμματων.

τωρα παλι αυτο για το μινι laptop δεν το πολυκαταλαβαινω. εξαρταται τι θελεις να βλεπεις οταν κανεις browsing. Το μονο που μπορω να πω, ειναι οτι δεν μπορει να υπαρξει συγκριση mobile browser και 3,7 ιντσες, με κανονικο browser και 10 ιντσες.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα ειναι σιγουρο αυτο? γιατι βρισκω συνεχεια αλλα νουμερα sar k sto phonearena ειδα 1,07!!!:X

μολις πηρα την vodafone για της ρυθμησεις ιντερνετ και δεν τις εχουν ουτε με μέιλ!!

ουτε χειροκινητα να της βαλω δεν μπορω δλδ??

σκεφτομαι να τους ζητησω τις ρυθμησεις του 5800...:blink:

Να κλέψει να σου δώσει

η μπαταρια ομως δεν τα παει και τοσο καλα.

αν δεν εχεις το φωτισμο στο αυτοματο, αλλα στο χειροκινητο σε 8/10 της φωτεινοτητας, μονο με καμια 20αρια κλησεις τη μερα και 15 λεπτα gps δεν τη βγαζει μεχρι το βραδυ με τιποτα.

Καλησπέρα! Καλά με 1500άρα μπαταρία τόσο μικρή αυτονομία????

ευχαριστω για την απαντηση αλλα ειναι σιγουρο αυτο? γιατι βρισκω συνεχεια αλλα νουμερα sar k sto phonearena ειδα 1,07!!!:X

Σίγουρο είναι. Εδώ: http://www.samsungmobile.com/sar/sar_main.jsp επέλεξε Ευρώπη και βάλε μοντέλο i8910 και θα το δεις.

Το 1,07 που βλέπεις πρέπει να είναι για Αμερική που έχουν gsm 1900.

Σίγουρο είναι. Εδώ: http://www.samsungmobile.com/sar/sar_main.jsp επέλεξε Ευρώπη και βάλε μοντέλο i8910 και θα το δεις.

Το 1,07 που βλέπεις πρέπει να είναι για Αμερική που έχουν gsm 1900.

ναι εχεισ δικιο... tnx!!!

Δεν έχει βγει ακόμα. Μάλλον πάμε για τέλη του μήνα.

απο τριτη θα ειναι διαθεσιμο, ετσι μου ειπαν, με ελληνικο μενου.

η συσκευη ειναι απο Γερμανια.

Θα το εισάγουν και θα του περάσουν μόνοι τους τα ελληνικά; Ποιο κατάστημα;

δεν ξερω πως θα τα περασουν.

το e-click.

ειναι διαθεσιμο λεει στο σαιτ. πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι απο τριτη θα το φερουν και θα εχει ελληνικα μεσα.

οταν ρωτησα για εγγυηση μου ειπαν 2 χρονια απο αυτους και απο την samsung γερμανιας.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33709

δεν ξερω πως θα τα περασουν.

το e-click.

ειναι διαθεσιμο λεει στο σαιτ. πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι απο τριτη θα το φερουν και θα εχει ελληνικα μεσα.

οταν ρωτησα για εγγυηση μου ειπαν 2 χρονια απο αυτους και απο την samsung γερμανιας.

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=33709

το δικο μου παντως δεν εχει ελληνικα :lol:

Να κλέψει να σου δώσει

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD