Jump to content

Samsung GT-i8910 HD

spazoklabanias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μερικά βίντεο που είχαν ανεβεί, είχαν και πρόβλημα συγχρονισμού. Δεν έχω δει βίντεο από μοντέλο παραγωγής και δεν ξέρω αν έχουν λυθεί τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Στο αγγλικό φόρουμ του mobile-review έχει μπόλικα λινκ στο θέμα του HD.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ειναι κατω απο 450ε ρε παιδια??? ή να κατσω στα αυγα μου?;)

600 χαλαρα...

μου το στειλαν εμενα χτες! ελπιζω δευτερα τριτη να το χω :D

Στο άδειο δωμάτιο και στον κρύο αέρα

Να σ’ αγαπώ το μόνο που μου μένει

Να ‘μαι για σένα η ζωή που περιμένει

Να κλέψει να σου δώσει

Να σε στείλει να σε νοιώσει...

http://samsungi8910omnia.com/samsung-working-on-recorded-video-audio/

linkακι για το θεμα του ηχου του βιντεο... Δεν βγαζεις και τρελη ακρη αλλα απο τα συμφραζόμενα θα το "κοιταξουν" :Ρ

Κανα νεοτερο για το release ?? (Απο vodafone συγκεκριμένα) :Ρ

.

παιδια πια θα ειναι η τιμη του? ειναι κατω απο 580ε? αν ειναι το παιρνω χωρις δευτερη κουβεντα!!!
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

παιδια πια θα ειναι η τιμη του? ειναι κατω απο 580ε? αν ειναι το παιρνω χωρις δευτερη κουβεντα!!!

ενα μαγαζι που το φερνει στην ελλαδα το εχει 650.

μολις κυκλοφορησει βλεπω να πεφτει η τιμη.

http://www.skroutz.gr/s/78497/Samsung-i8910-Omnia-Player-HD.html?keyphrase=samsung+omnia+hd

επειδη ποτε δεν ειχα samsung,αλλα κυριως τα ακριβα της νοκια και επειδη μου αρεσει το συγκεκριμενο κινητο και ψηνομαι να το παρω,θαθελα να ρωτησω απο ενταση ηχων πως παει,ειναι εφαμιλλο των music της νοκια;

επειδη ποτε δεν ειχα samsung,αλλα κυριως τα ακριβα της νοκια και επειδη μου αρεσει το συγκεκριμενο κινητο και ψηνομαι να το παρω,θαθελα να ρωτησω απο ενταση ηχων πως παει,ειναι εφαμιλλο των music της νοκια;

στην μουσικη ειναι λιγο χαμηλοτερη η ενταση απο το 5800 αλλα με ακουστικα εχεις επιλογη dolby που κανει τον ηχο πολυ πιο καθαρο. νομιζω πως μεχρι στιγμης μονο το ομνια και το αρενα εχουν αυτο το feature.

στην αναπαραγωγη video η ενταση του ηχου ειναι απαραδεκτα χαμηλη αλλα ειμαι σιγουρος πως αυτο θα φτιαχτει στο επομενο update γιατι ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων...(τουλαχιστον στα mp4 γιατι avi δεν προλαβα να βαλω...)

το κινητο μου ηρθε χτες αλλα κατι με το 8ωρο φορτισμα κατι με την δουλεια δεν το εχω ψαξει ακομα οσο θελω...

οτι απορία εχετε πειτε μου

Να κλέψει να σου δώσει

η αποδωση βιντεο πως ειναι;; τραβαει καλα σε HD? ποση ωρα μπορει να τραβηχεις? και η αυτονομια για μουσικη μονο ειναι ανταχια του itouch?
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

οτι απορία εχετε πειτε μου

Εγω θα ρωτησω κατι λιγο πιο "απλό"... Πως σου φαινεται? Σαν περιβάλλον, τα animations, τα scrollarismata γενικα πως ειναι να το χρησιμοποιείς? Κολλάει? Αργεί?

Ακομα και σε εμενα που το ρωτάω μου φαίνεται λιγο χαζό σαν απορία, αλλά νομίζω είναι καλύτερο να ειναι κομπλέ εκει που θα το χρησιμοποιεις καθε φορα που θα το πιανεις στα χερια σου εστω και την ωρα να δεις, παρα να υστερει σε κατι τετοιο και να είναι καλό σε καποια λειτουργία που χρησιμοποιείς μια στο τοσο....

.

τα βιντεο ειναι αρκετα καλα αν παραβλεψουμε την κακη ποιοτητα ηχου η οποια μεχρι και αυτη αναλογα τις συνθηκες μπορει να γινει ανεκτη(μερικες εως λιγες φορες)

απο πλευρας εικονας ειναι παρα πολυ καλη καμια φορα πεφτουν τα fps.

δεν υπαρχει καποιο λιμιτ στην καταγραφει βιντεο, αν και το ομνια μπορει να επεξεργαστει file μεχρι 2 gb για αυτο υπολογισε περιπου 35 λεπτα

το interface του musicplayer δεν μου αρεσε τοσο πολυ αλλα ειναι καθαρα θεμα αισθητικης και οχι λειτουργικοτητας.

Να κλέψει να σου δώσει

Εγω θα ρωτησω κατι λιγο πιο "απλό"... Πως σου φαινεται? Σαν περιβάλλον, τα animations, τα scrollarismata γενικα πως ειναι να το χρησιμοποιείς? Κολλάει? Αργεί?

Ακομα και σε εμενα που το ρωτάω μου φαίνεται λιγο χαζό σαν απορία, αλλά νομίζω είναι καλύτερο να ειναι κομπλέ εκει που θα το χρησιμοποιεις καθε φορα που θα το πιανεις στα χερια σου εστω και την ωρα να δεις, παρα να υστερει σε κατι τετοιο και να είναι καλό σε καποια λειτουργία που χρησιμοποιείς μια στο τοσο....

δεν συγκρινεται με το 5800, μπορει να εχεις και 5 προγραματα ανοιχτα και να μην αργει καθολου, χαρακτηριστικο ειναι πως η καμερα ανοιγει σε 1,5 δευτερολεπτο απο την στιγμη που την επιλεγεις!

ειναι το πιο responsive symbian που εχω πιασει στα χερια μου, το capacitive screen δινει αλλη αισθηση

το μονο που αργει ειναι οταν ζουμαρεις μια φωτογραφια... κανει 3-4 δευτερα... βεβαια με 8mpx ειναι και μεγαλες η φωτο...

Να κλέψει να σου δώσει

δεν συγκρινεται με το 5800,

ειναι το πιο responsive symbian που εχω πιασει στα χερια μου

θα μου επιτρεψεις να πω, πως επειδη εχω και τα 2, το 5800 με τη v21, ειναι πολυ πιο γρηγορο και το responsiveness του ειναι αψογο, σε αντιθεση με το omnia. μη μπερδευεις την 'αντοχη' στο multitasking με την ανταποκριση της οθονης σε πατημα, και την εκκινηση των εφαρμογών.

τι software version εχεις στο ομνια? εγω εχω την ΧΧΙD1, 1/04/09

θα μου επιτρεψεις να πω, πως επειδη εχω και τα 2, το 5800 με τη v21, ειναι πολυ πιο γρηγορο και το responsiveness του ειναι αψογο, σε αντιθεση με το omnia.

τι software version εχεις στο ομνια? εγω εχω την ΧΧΙD1, 1/04/09

Μην συγκρίνουμε τώρα το 5800 με το omnia hd. Είναι σαν να συγκρίνεις το 3210 με το Ν96. Μπορεί το omnia hd να έχει κάποια προβλήματα ταχύτητας αλλά θα φτιάξουν με κάποια αναβάθμιση.

απο που περνετε εσεις τις συσκευες σας? έχει ελληνικο μενου απο εκει που το πήρες? Και ποσα ήταν?
If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;)

Μην συγκρίνουμε τώρα το 5800 με το omnia hd. Είναι σαν να συγκρίνεις το 3210 με το Ν96. Μπορεί το omnia hd να έχει κάποια προβλήματα ταχύτητας αλλά θα φτιάξουν με κάποια αναβάθμιση.

αν διαβαζες καλυτερα αυτα που εγραψα, γραφω οτι με τις συγκεκριμενες software versions, υπαρχει αυτη η διαφορα στο responsiveness για να μην ακουγονται γενικολογιες.

το omnia hd ειναι hardwarika πολυ μπροστα απο το 5800, ακομα και απο το επερχομενο ν97 (και οχι μονο λογω της καμερας).

δεν θα επεκταθω, δεν ειναι vs to θεμα, απλα επειδη τα εχω και τα 2, ξερω που ειναι καλυτερο το ενα και που το αλλο.:)

και αν δεις προηγουμενα ποστς, θα δεις ποσο καιρο εχω το omnia hd...

και μονο η διαφορα σε μεγεθος και ποιοτητα των οθονων των 2 κινητών, απλά φτάνει για να δει κανεις οτι το hd ειναι ετη φωτος μπροστα...

http://imageshack.gr/files/u0wwi0ziwg3asr1wljq2_thumb.jpg http://imageshack.gr/files/79jlguhjdbxjh9vntplm_thumb.jpg

αν διαβαζες καλυτερα αυτα που εγραψα, γραφω οτι με τις συγκεκριμενες software versions, υπαρχει αυτη η διαφορα στο responsiveness για να μην ακουγονται γενικολογιες.

το omnia hd ειναι hardwarika πολυ μπροστα απο το 5800, ακομα και απο το επερχομενο ν97 (και οχι μονο λογω της καμερας).

δεν θα επεκταθω, δεν ειναι vs to θεμα, απλα επειδη τα εχω και τα 2, ξερω που ειναι καλυτερο το ενα και που το αλλο.:)

και αν δεις προηγουμενα ποστς, θα δεις ποσο καιρο εχω το omnia hd...

Μάλλον κατάλαβα λάθος, συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Αλλά το omnia που έχεις δεν είναι αυτό που βγήκε πριν την τελική του κυκλοφορία;

Μάλλον κατάλαβα λάθος, συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Αλλά το omnia που έχεις δεν είναι αυτό που βγήκε πριν την τελική του κυκλοφορία;

εχω περασει την τελευταια software version 1/4/09 που θα εχει η retail συσκευασια.

παιζει αψογοτατα χωρις κανενα κολλημα.:)

και εχω και ενα retail πακετο ολοκαινουριο...

http://imageshack.gr/files/zzi6jac6ib781sq7svq5_thumb.jpg

εχω περασει την τελευταια software version 1/4/09 που θα εχει η retail συσκευασια.

παιζει αψογοτατα χωρις κανενα κολλημα.:)

και εχω και ενα retail πακετο ολοκαινουριο...

http://imageshack.gr/files/zzi6jac6ib781sq7svq5_thumb.jpg

Μην βγάζεις συμπεράσματα μόνο από το δοκιμαστικό τηλέφωνο, έχει διαφορές από αυτό που κυκλοφορεί στην αγορά. Περιμένουμε τα φώτα σου από το κανονικό!

Μην βγάζεις συμπεράσματα μόνο από το δοκιμαστικό τηλέφωνο, έχει διαφορές από αυτό που κυκλοφορεί στην αγορά. Περιμένουμε τα φώτα σου από το κανονικό!

εχω ανοιξει απο χθες το retail πακετο (εχω 2 αυτη τη στιγμη λοιπον).

η μονη διαφορα απο το test unit και το κανονικο, ειναι οτι στο test unit το πισω καπακι ειναι απο μεταλλο ενω το συσκευασίας ειναι γυαλιστερό πλαστικο.

και τα 2 παιζουν ιδια αφου εχουν τις ιδιες software versions.

οτι θελετε να ρωτησετε (ακομα και σε σχεση με 5800) πεστε μου:)

εγω εχω την XXIE4 ειναι γερμανικη η συσκευη μου και επιμενω πως ειναι πιο responsive απο το 5800...

κατι το capacitive screen που σε ''ακουει'' μολις ψιλαφησεις ενα icon, κατι η ταχυτητα των widget

δεν ξερω απο που το πηρες παντως στην γερμανια βγηκαν μολις την περασμενη παρασκυεη στην αγορα...

Να κλέψει να σου δώσει

• The title was changed to Samsung GT-i8910 HD