Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το assisted gps χρεωνει ακομα κ οταν εισαι σε wifi?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οκ τοτε θα το δοκιμασω κ εγω σε λιγακι...

Απλά έχει το myview...σιγά το πράγμα, δεν έχει καμμία διαφορά. Εγώ έχω εταιρικό και μου το έφεραν σε 2 μέρες. Και FM transmitter έχει και δουλεύει μια χαρά αν βρεις κενή συχνότητα

ΝΕΑ: Με ενεργοποιημένο το Assisted GPS, στο μπαλκόνι και με wifi πάντα, με βρήκε σε 1 λεπτό και σε ακτίνα 30 μέτρων. Ήταν πολύ ακριβές, όντως με βρήκε περίπου 20 μέτρα πιο πέρα από την πραγματική μου θέση. Πριν μέρες χωρίς το Assisted αλλά αυτόνομο με είχε βρει περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά

Μου εφτιαξες τη μερα μολις! Τελικα θα το παρω με την επιδοτηση απο COSMOTE! Αν θελει ας μου εξηγησει καποιος τι σημαινει πρακτικα FM Transmitter.Εχω σκαλωσει! Ευχαριστω!

Ένα πρακτικό παράδειγμα (και ίσως η μοναδική πολύ καλή εφαρμογή του FM transmitter:

Είσαι στο αυτοκίνητό σου και παίζει όλο βλακείες, ενώ στο κινητό σου έχεις μια υπερτέλεια - τιτανοτεράστια λίστα που μέσα έχει τα πάντα όλα τα τραγούδια που σου αρέσουν.

Κάνεις το κινητό σου πομπό ραδιοφώνου και ακούς την μουσικούλα σου λοιπόν από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σου. (Βέβαια αυτό εφόσον βρεις μια κενή συχνότητα γιατί αν είσαι σε συχνότητα που ήδη εκμπέμπει ένας κανονικός σταθμός , τότε λογικά θα έχεις παράσιτα και δεν θα ακούς στην ουσία τίποτα)

Εγώ να δεις πως έχω πορωθεί τόσες μέρες που διαβάζω εδώ μέσα. Πρέπει όμως να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο!!! Βέβαια αν κοντεύει τότε να έρθει το Viewty II (gc900) ίσως να κινηθώ για εκείνο...

Εγώ να δεις πως έχω πορωθεί τόσες μέρες που διαβάζω εδώ μέσα. Πρέπει όμως να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο!!! Βέβαια αν κοντεύει τότε να έρθει το Viewty II (gc900) ίσως να κινηθώ για εκείνο...

Και καλα θα κανεις πληρώνοντας βέβαια λιγο παραπάνω.

Ας φτιαξουν το youtube over wifi, το divx (δε μπορει να λεει η διαφημιση του γερμανου "κινηματογραφικη εμπειρια"), την καλυτερη βιντεοσκοπηση κ ζω κ χωρις fm transmitter (πρακτικα ποσες φορες θα το χρησιμοποιησεις;)

Ace of Hearts..

Είναι πολύ ωραίο κινητό αλλά έχει κάποια προβλήματα. Τα βασικά για μένα είναι με τη σειρά:

1. η κάμερα αργει πάρα πολύ να τραβήξει φωτο μετά το κλικ.

2. δεν παίζει divx χωρις πρώτα μετατροπή

3. δεν παίζει youtube

4. για να πας στις μνήμες ραδιοφώνου από 6 και πάνω πρέπει να κάνεις τάμα (δεν πετυχαίνεται το βέλος με τίποτα)

5. GPS πρέπει οπωσδήποτε να είσαι online

Ελπίζω κάποια από αυτά να φτιαχτούν μετά από αναβάθμιση. Κατά τα άλλα είναι κουκλί και το s class είναι φοβερό. Η οθόνη πολύ γρήγορη και τα γραφικά super. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνιδάκι-gadgetακι.

Είναι πολύ ωραίο κινητό αλλά έχει κάποια προβλήματα. Τα βασικά για μένα είναι με τη σειρά:

3. δεν παίζει youtube

4. για να πας στις μνήμες ραδιοφώνου από 6 και πάνω πρέπει να κάνεις τάμα (δεν πετυχαίνεται το βέλος με τίποτα)

Ελπίζω κάποια από αυτά να φτιαχτούν μετά από αναβάθμιση. Κατά τα άλλα είναι κουκλί και το s class είναι φοβερό. Η οθόνη πολύ γρήγορη και τα γραφικά super. Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνιδάκι-gadgetακι.

Έχεις απόλυτο δικιο για το ραδιόφωνο, προσωπικά δεν έχω καταφέρει να πάω πάνω από 6.Η καμερα αργει γιατι δεν ειναι προορισμένο για φωτοκινητό, δε με πειράζει πολύ αυτό.

Με ενοχλει πολύ η βιντεοσκόπηση το βράδυ, αλλά και σε εσωτερικούς χώρους.Ημουν σε μια βαπτιση κ τραβουσα με το αρενα κ ηταν εμφανης ο θορυβος.Εβγαλα το ρενουάρ κ ολα οκ.Και γιατι να σωζει σε .3gp δεν το εχω καταλαβει ακομη.Παραμενει καλο κινητο ομως με εξελιγμενο μενου κ απιστευτη οθονη-πχ, ειναι απολαυση να βλεπεις τις φωτο/βιντεο,ενω χθες εντυπωσιαστηκα για μια αλλη φορα απο τον ηχο dolby σε ταινια.Παιδιά προσωπικά βάζω αγγλικούς υποτίτλους κατευθείαν απο το xilisoft.

Ace of Hearts..

εχω και γω 2 αποριες! Πρωτον: Πως βγαινει(ΑΝ) το κλειδωμα της οθονης και δευτερον: πως μπορω να κανω μια φωτο φοντο αλλα σε ολη την οθονη?? ( Το αντιστοιχο της μεγιστοποιησης στο παλιο πλεον W800 μου).

Και καλα θα κανεις πληρώνοντας βέβαια λιγο παραπάνω.

Ας φτιαξουν το youtube over wifi, το divx (δε μπορει να λεει η διαφημιση του γερμανου "κινηματογραφικη εμπειρια"), την καλυτερη βιντεοσκοπηση κ ζω κ χωρις fm transmitter (πρακτικα ποσες φορες θα το χρησιμοποιησεις;)

Χμμμμ, λες ε? Στο τσακ είμαι να παραγγείλω το Arena. Αλλά, αν όντως φτιάξουν τα παραπάνω που λες, πιστεύω ότι αξίζει κι άλλο λίγο η υπομονή. Έστω και χωρίς Trans. :p

Ποτέ να μην τα βάζεις με έναν βλάκα!

Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας...

Πάντως μακάρι να τα φτιάξουν αυτά που λέτε, αλλά φοβάμαι ότι η πολυπόθητη αναβάθμιση δεν θα φτιάξει τέτοια πράγματα... Δεν έχω κάποιο νέο , απλά από την μία δεν ξέρω με βάση το λειτουργικό του αν μπορούν να τα διορθώσουν, από την άλλη η μικρή μου εμπειρία μου υπαγορεύει ότι δεν διορθώνανε ποτέ μεγάλα πράγματα με τις αναβαθμίσεις. Πολύ μικρά πράγματα που σπάνια ήταν ορατά κιόλας (Τουλάχιστον οι της Ericsson). Θα χαρώ πάρα πολύ να ακούσω κάτι διαφορετικό από τους Κορεάτες.

Όντως οι βραδινές λήψεις είναι για τα μπάζα, οι ημερήσιες μια χαρά.

Hidetosi7: Το κλείδωμα οθόνης στις ρυθμίσεις τηλεφώνου-κλείδωμα πλήκτρων-απενεργοποίηση. Για φώτο φόντο προφανώς μόνο στην κατάσταση πριν το κλείδωμα, μπαίνει κανονικά σε όλη την οθόνη, βγάζεις και την ώρα στο κάτω μέρος και είσει οκ. Αλλά αν το αφήσεις ξεκλείδωτο, την πάτησες, όπου και να το βάλεις θα πατηθούν κουμπιά

Ρε παιδιά μία απορία σχετικά με την αντζέντα. Ας πούμε ότι θέλω να μου θυμίσει στις 20:00 να πάρω από το σπίτι το cd να το πάω γραφείο. Θέλω δηλαδή μία υπενθύμιση στις 20:00, να χτυπήσει και να γράφει "cd" όπως έκανα στο Κ800 μου. Πως στο "καλό" θα το κάνω αυτό; Στις σημειώσεις δεν έχει υπενθύμιση, στις εργασίες δεν έχει ώρα και στο χρονοδιάγραμμα πρέπει να γράψω 100 πράγματα, ώρα ημ/νια, θέμα, έναρξη, λήξη κλπ... Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο ε;

γιατι πρεπει να βρεις κωδικο να το σπασεις αλλιως πρεπει να πληρωσεις! η εκδοση που κατεβαζεις ειναι trial! :rolleyes:

Vrika ***** k paizei mia xara,thnx a lot! mhpws ksereis k pws vazw upotitlous?? :-P

Vrika ***** k paizei mia xara,thnx a lot! mhpws ksereis k pws vazw upotitlous?? :-P

εχει αναφερθει μια λυση στην προηγουμενη ακριβως σελιδα φιλε μου...ψαξε λιγο κ οτι απορια εχεις εδω ειμαστε..

3. δεν παίζει youtube

Φιλέ το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ γιατί δεν ήξερα.. δεν πατάς το βελάκι μετά της έξι μνήμες Προς αριστερά το σέρνεις όχι το βελάκι …;)

Στέφανος

kalispera...kapoios an ksereis an mpenei i karta on the go internet tis cosmote mesa sto arena kai poies oi rithmiseis...an kserei gia na mpeno internet kai gps mesa apo to arena...

ps1 ..exo wind karta mesa sto arena kai den thelo na tin xreono...

ps2 to arena to pira apo germano kai einai cosmote menu mesa viouty

επειτα απο χρηση λιγων ημερων μπορω να πω οτι ειναι φανταστικη συσκευη το αρενα σαν τηλεφωνο αλλα και στα multimedia.το μονο που με προβληματιζει ειναι

1.θα εχει υποστηριξη απο την LG το αρενα σε update του λειτουργικου της???

2.θα βγουν εφαρμογες και παιχνιδια,(σαν του iphone)OXI JAVA που να εκμεταλευονται το hardware του arena??

η θα παραμεινη μια συσκευη ως εχει???

3.εχει ελπιδες να κυκλοφορισουν gps programs σαν το garmin,nav n go,destinator???(εχει παραγελλιες η lg πανω απο 1 εκ.συσκευες αρενα,ισως φτιαξουν κατι....)

4.εχει μελλον το s-class???

τι γνωμη εχουν οι εχοντες γνωση και μη ?????:)

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

σχετικά με τις αναβαθμίσεις στο λειτουργικό, έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει κάτι; Εμείς με το KU990 περιμέναμε όταν βγήκε και περιμέναμε και περιμέναμε και τελικά ακόμα περιμένουμε :D

επειτα απο χρηση λιγων ημερων μπορω να πω οτι ειναι φανταστικη συσκευη το αρενα σαν τηλεφωνο αλλα και στα multimedia.το μονο που με προβληματιζει ειναι

1.θα εχει υποστηριξη απο την LG το αρενα σε update του λειτουργικου της???

2.θα βγουν εφαρμογες και παιχνιδια,(σαν του iphone)OXI JAVA που να εκμεταλευονται το hardware του arena??

η θα παραμεινη μια συσκευη ως εχει???

3.εχει ελπιδες να κυκλοφορισουν gps programs σαν το garmin,nav n go,destinator???(εχει παραγελλιες η lg πανω απο 1 εκ.συσκευες αρενα,ισως φτιαξουν κατι....)

4.εχει μελλον το s-class???

τι γνωμη εχουν οι εχοντες γνωση και μη ?????:)

Ως αναλυτής :lol::p η άποψή μου είναι η εξής:

1.Κατα 99% ναι για 2 λογους.α) ειναι η πρωτη συσκευή με το sclass, δε θα την αφησει ετσι, β)κρινοντας απο το lg renoir , το οποιο δεχτηκε απανωτες αναβαθμισεις(απο νοεμβριο 08 -ιανουαριο 09_)

2.Κατα 99,9% οχι.Ειχαν εξαγγείλει ενα app store στα προτυπα του i-phone, αλλα η ιδεα δε φαινεται να υλοποιείται.

3.Ουτε κατά διάνοια, το λειτουργικο ειναι κλειστο.

4.Θα δειξει..

σχετικά με τις αναβαθμίσεις στο λειτουργικό, έχει ανακοινωθεί ότι θα βγει κάτι; Εμείς με το KU990 περιμέναμε όταν βγήκε και περιμέναμε και περιμέναμε και τελικά ακόμα περιμένουμε :D

Αναμένεται αναβαθμιση μεσα Μαϊου, η οποια οπως φημολογείται θα διορθωσει το youtube over wifi.

Ace of Hearts..

και γιατί να γίνει η αναβάθμιση μετά το release (ενώ ήξεραν το πρόβλημα πριν καν εμφανιστεί στην αγορά); Μακάρι να είναι έτσι αλλά δε πιστεύω πως θα συμβεί!

και γιατί να γίνει η αναβάθμιση μετά το release (ενώ ήξεραν το πρόβλημα πριν καν εμφανιστεί στην αγορά); Μακάρι να είναι έτσι αλλά δε πιστεύω πως θα συμβεί!

Για να τα αρπαξουν οι operators.Τους κραζουν ολοι για αυτο το θεμα,θεωρω οτι θα διορθωθεί.

Ace of Hearts..

τότε γιατί δεν έκαναν το ίδιο με το viewty?

To viewty ειναι πονεμενη ιστορια, δεν υποστηριχθηκε καθολου.Δεν υπηρχε καν δυνατοτητα αναβαθμισης απο το ιντερνετ.Η πολιτικη τους αλλαξε με το ρενουαρ.

Ace of Hearts..