Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια και του χρονου και καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ........

επειδη θελω να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου και επειδη αυτο το κινητο μου αρεση χωρις να θελω να κουρασω καποιον ,αν εχχουν αναφερθει αυτα που με ενδιαφερουν να ρωτησω ....

α) μπαταρια κραταει αρκετα?

β) απο ηχο κλησεις εχει δυνατο?

γ) εξτρα εφαρμογες μπορουμε να βαλουμε?

δ) το GPS δουλευει με google map kai αν μπορουμε να βαλουμε εχτρα προγραμμα και χαρτες??

αυτα και ευχ.........

ε) αρχεια office μπορει να διαβαση?

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ:D

Α) Έτσι κι έτσι. 2 μέρες με μέτρια χρήση

β) Ναι πολύ δυνατό

γ) Όχι πολλές μιας και έχει κλειστό λειτουργικό. Μόνο java εφαρμογές

δ) Εμένα δεν μου δουλεύει, σε άλλους δουλεύει, άλλη εφαρμογή όπως destinator κλπ δεν μπορείς να βάλεις λόγω του (γ)

ε) Άκυρο -->(Νομίζω πως όχι.). Διόρθωση: Τελικά διαβάζει word, excel και pdf αλλά όχι powerpoint.

Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις δίκιο, το δοκίμασα κι εγώ τώρα. Διαβάζει κανονικά excel και word και μάλιστα με multitouch support για το zooming! Δεν διαβάζει όμως powerpoint.
Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

καλημερα σε ολους

οταν λεμε διαβαζει αρχεια ειναι απο την μανα του η βαζουμε καποιο εχτρα προγραμμα??

καλημερα σε ολους

οταν λεμε διαβαζει αρχεια ειναι απο την μανα του η βαζουμε καποιο εχτρα προγραμμα??

Διαβάζει κανονικά μόνο του.

Ace of Hearts..

kαι εγω αυτο περιμενω, να το φερει και καμια αλλη εταιρια (απειραχτο)

ειδικα η cosmote

εχει αγορασει κανεις καμια λαστιχενια θηκη προστασιας; κατι σαν και αυτο

καποιες ερωτησουλες

1) δεν εχω καταλαβει τι χρειαζεται για να παιξει divx/xvid

2) το gps ποιο λογο υπαρξης εχει; μονο για να βλεπεις την θεση σου με το google earth και geo-tag;

πλοηγηση μπορει να κανει; εχει μεσα καποιο προγραμμα; πουλανε καποιο επισημο απο την lg για αυτην την δουλεια;

Καλησπερα και Χρονια Πολλα!

Εχω μπριζωθει ασχημα με το τηλεφωνακι. Φαινεται εξαιρετικο. Θα ηθελα ομως καποιος απο τους κατοχους να μου απαντησει σε μερικες αποριες που εχω:

1. Η οθονη του ειναι capacitive τεχνολογιας. Στην πραξη πλησιαζει καθολου την αισθηση της οθονης του iphone στην αποκριση? Το μενου απο ταχυτητα πως παει?

2. Πως ειναι η ποιοτητα του ηχειου στην αναπαραγωγη ραδιο/μουσικης (ακουω παρα πολυ ραδιο και μουσικη απο το ηχειο και με ενδιαφερει παρα πολυ αυτη η παραμετρος)? Τωρα εχω το C905 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος σε αυτον τον τομεα.

3. Προφιλ ηχου εχει?

4. Το led που εχει για την καμερα μπορει με καποιο τροπο να χρησιμοποιηθει ως φακος (εστω και με ενεργοποιηση του μεσα απο την καμερα) χωρις να χρειαστει να κανει εγγραφη βιντεο?

5. Πως κρινεται η ευχρηστια του στην πληκτρολογηση μηνυματος και στην ευρεση επαφων?

6. Στην αναπαραγωγη αρχειων divx/xvid υποστηριζεται και η υπαρχη υποτιτλων απο ξεχωριστο αρχειο ή οχι?

7. Στην οθονη των συντομευσεων μπορει να μπει οποιαδηποτε λειτουργια του τηλεφωνου ή εχει προκαθορισμενες?

Ζητω συγνωμη προκαταβολικα για τις πολλες ερωτησεις. Ελπιζω την Τριτη να το βρω σε καποιο καταστημα για να το περιεργαστω.

Καλη Ανασταση σε ολους με υγεια!!

Εχω μπριζωθει ασχημα με το τηλεφωνακι. Φαινεται εξαιρετικο. Θα ηθελα ομως καποιος απο τους κατοχους να μου απαντησει σε μερικες αποριες που εχω:

1. Η οθονη του ειναι capacitive τεχνολογιας. Στην πραξη πλησιαζει καθολου την αισθηση της οθονης του iphone στην αποκριση? Το μενου απο ταχυτητα πως παει?

2. Πως ειναι η ποιοτητα του ηχειου στην αναπαραγωγη ραδιο/μουσικης (ακουω παρα πολυ ραδιο και μουσικη απο το ηχειο και με ενδιαφερει παρα πολυ αυτη η παραμετρος)? Τωρα εχω το C905 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος σε αυτον τον τομεα.

3. Προφιλ ηχου εχει?

4. Το led που εχει για την καμερα μπορει με καποιο τροπο να χρησιμοποιηθει ως φακος (εστω και με ενεργοποιηση του μεσα απο την καμερα) χωρις να χρειαστει να κανει εγγραφη βιντεο?

5. Πως κρινεται η ευχρηστια του στην πληκτρολογηση μηνυματος και στην ευρεση επαφων?

6. Στην αναπαραγωγη αρχειων divx/xvid υποστηριζεται και η υπαρχη υποτιτλων απο ξεχωριστο αρχειο ή οχι?

7. Στην οθονη των συντομευσεων μπορει να μπει οποιαδηποτε λειτουργια του τηλεφωνου ή εχει προκαθορισμενες?

Ζητω συγνωμη προκαταβολικα για τις πολλες ερωτησεις. Ελπιζω την Τριτη να το βρω σε καποιο καταστημα για να το περιεργαστω.

Το εχω μολις μια μερα κ κατι.

1.Δεν εχω πιασει το iphone για πολυ στα χερια μου, παντως πχ το zoom in/out σε φωτο ειναι εξαιρετικο.Το μενου εχει λιγο lag, λογικο , θα λυθει με αναβαθμιση.

2.Η αναπαραγωγη ήχου ακομη κ με τα ακουστικα που εχει το πακετο ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.Καλυτερη υλοποιηση dolby απο το ρενουαρ(το οποιο εχω) κ πολλα equalizer.Eπισης παρα πολυ καλη ακροαση και απο το ηχειο.

3.Φυσικα

4.Ναι , με ενεργοποιηση μεσα απο την καμερα .

5.Θα μπορουσε να ειναι καλυτερο, αλλα πιστευω ειναι θεμα συνηθειας.

6.Δεν το γνωριζω.

7.Δεν το εχω ψαξει ακομη.

Και καποια προσθετα απο μενα.Εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης, κουκλι, σουπερ οθονη,γινεται ανετα το mp3 μου (το ξαναλεω εχει φοβερη ποιοτητα ηχου).

Παντως να ξερεις οτι φωτογραφικα ειναι απλα καλο(αν και την ημερα βγαζει πολυ καλες φωτος) (αυτο νομιζω το ξερεις παντως, εχεις κ το c905 εξαλλου).

Επισης το βιντεο του σωζεται σε μορφη 3gp, ακομη και στη μεγαλυτερη αναλυση.Το βιντεο του παντως ειναι εξαρετικο στην αναλυση 720χ480.

Τα βιντεο επισης θελουν μετατροπη με τον divx converter που παρεχεται στο cdακι, δεν παιζει δλδ κατευθειαν divx, αν και δεν το δοκιμασα, ετσι διαβασα.

Ace of Hearts..

3. Προφιλ ηχου εχει?

Καλή Ανάσταση και σε σένα και σε όλους εδώ στο φόρουμ.

Το έχω περίπου μία εβδομάδα και οι εντυπώσεις μου είναι παρόμοιες με του spidey.

1. Η απόκριση της οθόνης είναι εξαιρετική, αντιδρά ακόμα και σε πολύ απαλό άγγιγμα, δεν χρειάζεται να πιέζεις καθόλου. Τα μενού από την άλλη και γενικά η περιήγηση στο τηλέφωνο λαγκάρει λίγο αλλά όχι σε εκνευριστικό βαθμό. Είναι δηλαδή μέτριο προς καλό αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Το iphone κι εγώ δεν το έχω δουλέψει για να κάνω σύγκριση.

2. Η ποιότητα του ηχείου είναι απλά γαμάτη. Το πιο καλό κινητό που είχα ποτέ σε αυτό τον τομέα. Ο ήχος ακούγεται πολύ καθαρός χωρίς ενοχλητικές παραμορφώσεις. Ωστόσο έχε υπόψιν σου ότι κατά την αναπαραγωγή μουσικής η ένταση είναι ικανοποιητική αλλά όχι πολύ δυνατή. Σε αντίθεση με τους ήχους κλήσεις που μπορούν να ακουστούν πολύ πιο δυνατά. Υποθέτω ότι το κάναν έτσι ώστε να μην χαλάει η ποιότητα του ήχου.

3. Σαφώς.

4. Δεν το γνωρίζω αυτό.

5. Η πληκτρολόγηση κειμένου είναι έτσι κι έτσι αν και είναι περισσότερο θέμα συνήθειας που είπε ο spidey. Ειδικά αν έχεις συνηθίσει να πληκτρολογείς με κανονικά πλήκτρα θα χρειαστείς ένα διάστημα προσαρμογής. Η εύρεση επαφών είναι πολύ εύκολη μόλις λίγο καταλάβεις όλες τις δυνατότητες που έχει το κινητό και γίνεται με πάρα πολλούς τρόπους.

6. Δεν το έχω δοκιμάσει καθόλου σε αυτό τον τομέα αν και απ' όσα έχω διαβάσει δεν είναι το δυνατό του σημείο. Τα βίντεο πρέπει πρώτα να μετατραπούν με το video converter που παρέχεται στο cd. Μπελαλίδικο μου φαίνεται.

7. Στην οθόνη των συντομεύσεων μπορείς να βάλεις μέχρι 9 συντομεύσεις από τις περίπου 40 που έχει διαθέσιμες. Γενικά δύσκολα θα θελήσεις κάτι που να μην το έχει στη λίστα.

Επίσης συμφωνώ με τον spidey ότι η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. (Μου έχει ήδη πέσει 3 φορές κάτω και δεν έχει πάθει το παραμικρό :lol: )

@ Spidey και fractalbit

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Δεν μενει παρα να το δοκιμασω και απο κοντα για να αποφασισω :)

Αληθως ο Κυριος και χρονια πολλα με υγεια σε ολο τον κοσμο!

Το υπεροχο αυτο κινητο εκανε την εμφανιση του και στο e-shop:

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001246

Τα φαινομενα δειχνουν οτι δεν προκειται για vf live συσκευη. Για να δουμε...

λοιπον...πρωτες εντυπωσεις απο μενα απλα θετικοτατες...!!! (το μονο - ειναι οτι δε παιρνει εφαρμογες...αλλα βολευτηκα με mgmaps θα βγουν κ αλλα με τον καιρο..)

εμενα ειναι vf live συσκευη κ την πηρα δωρεαν με το προγραμμα που εχει οποτε ειμαι υπερευχαριστημενος...!

το gps δε μου δουλευε με τπτ ενω το αφηνα πολυ ωρα...η λυση για μενα ηταν...ρυθμισεις τηλεφωνου->java-> προφιλ-> WIFI...!! Κ ΟΧΙ καποιο απο τα VF...!

βρηκε δορυφορο σε δευτερολεπτα...κ επαιξε αψογα τοσο στο googlemaps οσο κ στο mgmaps...!

μηπως ξερει καποιος ποια εκδοση του ebuddy παιζει καλα να τη δοκιμασω? στο official εχει για πολλα κινητα οχι ομως για αυτο κ θελω να αποφυγω τον πειραματισμο με τοσες εκδοσεις που υπαρχουν..

το Interface ειναι αψογο...ποιοτητα ηχου αρκετα καλη κ δυνατη...καμερα (δε με πολυνοιαζει) τη βρηκα ικανοποιητικη..κ γενικα η παραμετροποιηση κ οι επιλογες στα μενου με συντομευσεις επαφες κτλ σε προδιαθετουν να το ψαξεις κ να το μαθεις..η οθονη εχει πολυ καλη συμπεριφορα κ γραφω sms πολυ γρηγορα (με το ks 20 το ειχα ξεχασει κατι τετοιο με το πενακι.....)..

συμπερασματικα το προτεινω ανεπιφυλακτα...!!! για τα λεφτα του νομιζω ειναι πολυ καλο κ σε εμφανιση κ σε λειτουργιες καθως ικανοποιει το μεσο χρηστη αλλα κ τους πιο απαιτητικους...

αυτα απο μενα...καλο πασχα κ καλο φαγοποτι σε ολους..!!!

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά ….έχω δυο ερωτήσεις να Κάνο για το arena

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξει video από youtube....... word που είχα στο ks20

Δεν μου παίζουν στο arena…..

:):):)

Στέφανος

Χαιρετω την κοινοτητα του Myphone.gr

θα μπω γρηγορα στο θεμα, ειχα ενα TyTn HTC το οποιο ψοφησε.

Ημουν μεταξυ των HTC Touch HD T8282 και του KM900. Μαλλον λογω διαφορας τιμης θα παω στο LG :(.

διαβασα και τις 28 σελιδες και εχω 3 ερωτησεις.

1. Οι φωτογραφιες μπορουν να γινονται broswing fullscreen?

(χωρις να εχω πχ navigation μπαρες των 10-20pixels δεξια αριστερα που να "κοβουν" αναλυση)

2. Ειδα πως μερικοι μπορουν να χρησιμοποιησουν το GPS, ενω αλλοι οχι.

Που οφειλεται αυτο? στον αν ειναι VL! η συσκευη? (μαλλον οχι),

στο αν το κανεις μεσα απο wifi 'η απο gprs ? (παλι μαλλον οχι),

μηπως καποιοι χρηστες δεν το εχουν σεταρει σωστα?

μηπως οι ρυθμισεις που εχουν δωσει ειναι λαθος?

3. FM transmitter+VL!=NoGo FM transmitter+unbranded+οχι απο ελλαδα=οκ.

Αρα, αν παρω ΤΩΡΑ ενα unbranded απο εδω θα ειναι οκ μιας και ακομα δεν εχει ερ8ει unbranded επισημα. ΑΝ ομως το περιμενω να ερθει ΕΠΙΣΗΜΑ unbranded για την ελληνικη αγορα, τοτε θα εχω προβλημα, καθως τα κομματια που προοριζονται για εδω θα ειναι και επισημως "κομμενα" (κομμενα απο το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο οπως αναφερουν 2 χρηστες πιο πανω).... σωστα ?

ευχαριστω

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Χαιρετω την κοινοτητα του Myphone.gr

θα μπω γρηγορα στο θεμα, ειχα ενα TyTn HTC το οποιο ψοφησε.

Ημουν μεταξυ των HTC Touch HD T8282 και του KM900. Μαλλον λογω διαφορας τιμης θα παω στο LG :(.

διαβασα και τις 28 σελιδες και εχω 3 ερωτησεις.

1. Οι φωτογραφιες μπορουν να γινονται broswing fullscreen?

(χωρις να εχω πχ navigation μπαρες των 10-20pixels δεξια αριστερα που να "κοβουν" αναλυση)

2. Ειδα πως μερικοι μπορουν να χρησιμοποιησουν το GPS, ενω αλλοι οχι.

Που οφειλεται αυτο? στον αν ειναι VL! η συσκευη? (μαλλον οχι),

στο αν το κανεις μεσα απο wifi 'η απο gprs ? (παλι μαλλον οχι),

μηπως καποιοι χρηστες δεν το εχουν σεταρει σωστα?

μηπως οι ρυθμισεις που εχουν δωσει ειναι λαθος?

3. FM transmitter+VL!=NoGo FM transmitter+unbranded+οχι απο ελλαδα=οκ.

Αρα, αν παρω ΤΩΡΑ ενα unbranded απο εδω θα ειναι οκ μιας και ακομα δεν εχει ερ8ει unbranded επισημα. ΑΝ ομως το περιμενω να ερθει ΕΠΙΣΗΜΑ unbranded για την ελληνικη αγορα, τοτε θα εχω προβλημα, καθως τα κομματια που προοριζονται για εδω θα ειναι και επισημως "κομμενα" (κομμενα απο το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο οπως αναφερουν 2 χρηστες πιο πανω).... σωστα ?

ευχαριστω

για το 2 μπορω να σου πω οτι οι ρυθμισεις στις java εφαρμγες εχουν καποια προφιλ για το αν θα χρησιμοποιουν wifi-vf live-vf prepay...το default ειναι στο vf live..κ μενα στην αρχη δε μου επαιζε..το εψαξα κ πηγα στις ρυθμισεις κ δουλεψε αμεσως οπως εχω αναφερει σε παραπανω ποστ μου...

για τις photos δε το εχω ψαξει ακομα κ για το λογισμικο αν κ εχω vf live δεν εχω δει κατι το τραγικο..ωστοσο αν στο μελλον η διαδικασια για φλασαρισμα ειναι ευκολη κ κερδιζεις κατι ευχαριστως να την επιχειρησω..!

Φιλε μου αν θες απαντησε και στην δικη μου ερωτηση για το αν φορτιζει απο το USB καλωδιο.

Ευχαριστω

Φιλε μου αν θες απαντησε και στην δικη μου ερωτηση για το αν φορτιζει απο το USB καλωδιο.

Ευχαριστω

Φορτίζει κανονικότατα

Ace of Hearts..

/ FM transmitter+VL!=NoGo FM transmitter+unbranded+οχι απο ελλαδα=οκ. [/color]

Αρα, αν παρω ΤΩΡΑ ενα unbranded απο εδω θα ειναι οκ μιας και ακομα δεν εχει ερ8ει unbranded επισημα. ΑΝ ομως το περιμενω να ερθει ΕΠΙΣΗΜΑ unbranded για την ελληνικη αγορα, τοτε θα εχω προβλημα, καθως τα κομματια που προοριζονται για εδω θα ειναι και επισημως "κομμενα" (κομμενα απο το ραδιοτηλεοπτικο συμβουλιο οπως αναφερουν 2 χρηστες πιο πανω).... σωστα ?[/i]

ευχαριστω

Λογικά είναι έτσι όπως το λες.Και λογικά αν βρεθεί τρόπος να φλασάρουμε κάποια επίσημη open europe εκδοση λογισμικού(πιστεύω οτι θα βρεθεί αν κρίνω απο το ρενουάρ) θα έχουμε και το fm transmitter.

Ace of Hearts..

κατεβασα χτες το lg tool κ εχει καποιες εκδοσεις εκει...το δοκιμασε κανεις αν με τα διαθεσιμα updates υπαρχει καμια διαφορα?

κ κατι αλλο...στα linux εχω προβλημα με τη μαζικη αποθηκευση οταν το συνδεω..δε ξερω αν γινεται το ιδιο κ στα windows γιατι το βαζω στο pc suite εκει..καπου το ειχε αναφερει κ αλλο παιδι νομιζω