Jump to content

LG Arena (KM900)

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για κανονικη αναβαθμιση λεω! δηλαδη τη νεα γιουροπιαν οπεν θα την παρω απο το φοουν απντειτ?

Εφόσον έχεις unbranded (όχι cosmote ή voda) το update θα ψάξει για open greek.

Ace of Hearts..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και ειναι το πρωτο κινητο που παρνω με agps και geotagging στις φωτο.

αν το χρησιμοποιείς το geotagging χρεωνεσαι τιποτα wap, woup, gprs mms κλπ? :p η λειτουργει οπως το κλασσικο gps και διαβαζει τον δορυφορο και σου περναει το στιγμα στην φωτο.

μια ψιλοχαζη ερωτηση μιας και ειναι το πρωτο κινητο που παρνω με agps και geotagging στις φωτο.

αν το χρησιμοποιείς το geotagging χρεωνεσαι τιποτα wap, woup, gprs mms κλπ? :p η λειτουργει οπως το κλασσικο gps και διαβαζει τον δορυφορο και σου περναει το στιγμα στην φωτο.

Θα θέσεις το gps αυτόνομο από το μενού (συνδεσιμότητα).Αν το βάλεις υποβοηθούμενο,θα σου βγάλει μια λίστα να διαλέξεις (αν έχεις wifi επέλεξε wifi).

Ace of Hearts..

Θα θέσεις το gps αυτόνομο από το μενού (συνδεσιμότητα).Αν το βάλεις υποβοηθούμενο,θα σου βγάλει μια λίστα να διαλέξεις (αν έχεις wifi επέλεξε wifi).

το εχω βαλει, και επελεξα και γεωγρ. απο το μενου της φωτογραφικης, χρειαζεται και κατι αλλο για να προσθεσει το στιγμα στην φωτο?

ps. το φλας υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει και σαν φακος?

ευχαριστω

το φλας θα λειτουργησει σαν φακος μονο αν το εχεις μονιμα ενεργοποιημενο στο βιντεο...δυστυχως δεν υπαρχει τροπος να αναβει μονο το φλας..το ειχα ψαξει κ εγω αλλα ματαια:cry:

Γεια σας αστέρια!Σόρρυ για την απουσία μου αλλά ξεσαλώνω σε διακοπές στη Κρήτη και μπαίνω μόλις λίγα δεπτερόλεπτα κάθε μέρα!Παίζει να μου πείτε την ιστοσελίδα με το appstore λίγο?
Hip Hop.

Για σας παιδια διαβαζω εδω και καιρο τα αυτα ποu γραφετε για το arena το και με εχετε βοηθησει παρα πολυ με το κινητο !!!

Επειδη με το update τ κινητου σε open europe δεν ειχα κανενα προβλημα εγινε πολυ ευκολα με την βοηθεια σας δεν ειχε χρειαστει να γραψω τπτ στο site για προβληματα π ειχα και για το κινητο εχετε γραψει τοσα π οτι και να εγραφα δεν θα ηταν καινουργιο.

Ομως εχω ενα προβλημα με την εγγατασταση του wetravel

Oταν περασα τα αρχεια οπωσ γραφει ο οδηγος και πηγα να κανω εγγατασταση το to jad ενεργοποιουνταν το wifi και δεν γινονταν εγγατασταση το αφησα μερικες μερες και ξαναδοκιμασα σιμερα φυσικα τα αρχεια τα εσβησα και τα ξαναβαλα μιπως εχω κανει κανενα λαθος. Στις προσπαθειες να το εγγαταστισω μ βγαζει Αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας καμια ιδεα τι μπωρει να φτεει ?

Ολες τις προσπαθειες τις εχς κανει με open europe

THNX για ολο αυτο τον καιρο που ασχολειστε με το κινητο με εχετε βοηθησει παρα πολυ!!!

Συγνωμη βρηκα πως να το κανω απλα δεν ειχα δει τα last post

το εχω βαλει, και επελεξα και γεωγρ. απο το μενου της φωτογραφικης, χρειαζεται και κατι αλλο για να προσθεσει το στιγμα στην φωτο?

ps. το φλας υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει και σαν φακος?

ευχαριστω

Στη δεύτερη ερώτησή σου , σου απάντησε ο φίλτατος finaldestiny86.Για το geo-tagging δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.Έχε υπόψη σου πάντως ότι το gps του Αρένα αργεί πολύ (η νέα γερμανική έκδοση έχει βελτιώσει την κατάσταση), οπότε κάνε ένα τεστάκι και πες μας.

Γεια σας αστέρια!Σόρρυ για την απουσία μου αλλά ξεσαλώνω σε διακοπές στη Κρήτη και μπαίνω μόλις λίγα δεπτερόλεπτα κάθε μέρα!Παίζει να μου πείτε την ιστοσελίδα με το appstore λίγο?

http://www.lgapplication.com/web.gateway.dev

Για σας παιδια διαβαζω εδω και καιρο τα αυτα ποu γραφετε για το arena το και με εχετε βοηθησει παρα πολυ με το κινητο !!!

Επειδη με το update τ κινητου σε open europe δεν ειχα κανενα προβλημα εγινε πολυ ευκολα με την βοηθεια σας δεν ειχε χρειαστει να γραψω τπτ στο site για προβληματα π ειχα και για το κινητο εχετε γραψει τοσα π οτι και να εγραφα δεν θα ηταν καινουργιο.

Oταν περασα τα αρχεια οπωσ γραφει ο οδηγος και πηγα να κανω εγγατασταση το to jad ενεργοποιουνταν το wifi και δεν γινονταν εγγατασταση το αφησα μερικες μερες και ξαναδοκιμασα σιμερα φυσικα τα αρχεια τα εσβησα και τα ξαναβαλα μιπως εχω κανει κανενα λαθος. Στις προσπαθειες να το εγγαταστισω μ βγαζει Αποτυχια ελεγχου ταυτοτητας καμια ιδεα τι μπωρει να φτεει ?

THNX για ολο αυτο τον καιρο που ασχολειστε με το κινητο με εχετε βοηθησει παρα πολυ!!!

Καλώς ήρθες, μη διστάσεις να μας αναφέρεις οποιαδήποτε απορία-πρόβλημα έχεις με το κινητό.:)

Ace of Hearts..

Εφόσον έχεις unbranded (όχι cosmote ή voda) το update θα ψάξει για open greek.

ααα..το κινητο το πηρα απο την κοσμοτε! Τωρα; Τι παιζει με την αναβαθμιση;(οχι φλασαρισμα).

Υγ.ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑ!!!!!!!!!!!:D

ααα..το κινητο το πηρα απο την κοσμοτε! Τωρα; Τι παιζει με την αναβαθμιση;(οχι φλασαρισμα).

Υγ.ΚΑΛΗΜΕΕΕΡΑΑ!!!!!!!!!!!:D

Έχει myview; Λογικά ναι.Το κινητό σου είναι branded.Μπορεί να αναβαθμιστεί σε έκδοση που θα βγάλει η Cosmote. Η voda έβγαλε καινούρια έκδοση , η cosmote ακόμη.Επομένως θα ψάξει για νέα έκδοση της Cosmote μόνο.

Ace of Hearts..

Έχει myview; Λογικά ναι.Το κινητό σου είναι branded.Μπορεί να αναβαθμιστεί σε έκδοση που θα βγάλει η Cosmote. Η voda έβγαλε καινούρια έκδοση , η cosmote ακόμη.Επομένως θα ψάξει για νέα έκδοση της Cosmote μόνο.

οκ φιλος. Αλλη λυση δε βλεπεις στον οριζοντα, ε?

Ποτε θα ξερω αν η η κοσμοτε εχει την εκδοση?

καλημέρα...

μια ερώτηση που έχει ξανα-απαντηθεί (αλλά που να ψάχνεις τώρα) :wacko:

στα βίντεο, υπάρχει τρόπος να δούμε τον τίλο ή κάτι άλλο εκτός από το μαύρο τετράγωνο;;;

πίεσα παρατεταμένα επάνω του, αλλά μου κάνει ζουμ ιν σε ένα λευκό τετράγωνο...

thanks

edit - Επίσης, έκανα εγκατάσταση το divx converter που είχε το cd και μετά από αναβαθμίσεις κλπ μου λέει ότι είναι 15 μέρες trial και ζητάει serial... έτσι είναι;;; τι κάνουμε;;; το "ψάχνουμε" να το βρούμε;;;

:worry::worry::worry:

Βασικα ποια εκδοση λογισμικου εχει το κινητο σου. αργει να κλειδωσει το gps πολυ. ειχα πολυ εντονο το ιδιο προβλημα. αν βαλεις ομως την γερμανικη V10O_02 θα φτιαξει το GPS και θα βλεπεις κ youtube videos. αν δεν βιαζεσαι του σκοτωμου , περιμενε την πολυποθητη πλεον νεα open europe version

Εχω την V10M Open Europe. Και εγω αυτο λεω για το GPS! Ποτε λετε να βγει η ευρωπαικη? Θα παρει καιρο?Γιατι νομιζω οτι ηταν να κανει ντεμπουτο τελη ιουλιου σωστα? Ευχαριστω προκαταβολικα:D

Οπως και 'συ περιμένουμε όλοι με ανοιχτές αγκαλιές. :lol:

Δεν είναι μόνον το GPS που έχει πρόβλημα στην 10B. Και άλλα πράγματα έχουν πρόβλημα. Περιμένουμε και ελπίζουμε.:rolleyes:

οπως κ τα βιντεο του γιουτιουμπ αν δε κανω λαθος.

Πρέπει να συν δεθείς σε wifi για να επαληθεύσει το πρόγραμμα και να του δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα. (Θα κοιτάξω αν γίνεται και χωρίς wifi) Καλωσήρθες

καλημέρα...

μια ερώτηση που έχει ξανα-απαντηθεί (αλλά που να ψάχνεις τώρα) :wacko:

στα βίντεο, υπάρχει τρόπος να δούμε τον τίλο ή κάτι άλλο εκτός από το μαύρο τετράγωνο;;;

πίεσα παρατεταμένα επάνω του, αλλά μου κάνει ζουμ ιν σε ένα λευκό τετράγωνο...

thanks

edit - Επίσης, έκανα εγκατάσταση το divx converter που είχε το cd και μετά από αναβαθμίσεις κλπ μου λέει ότι είναι 15 μέρες trial και ζητάει serial... έτσι είναι;;; τι κάνουμε;;; το "ψάχνουμε" να το βρούμε;;;

Όχι δεν υπάρχει (ανοησία της lg). Για το άλλο που λες, μην ασχολείσαι καθόλου,η ανάλυση είναι αστεία (320χ240),δεν εκμεταλλεύεται την οθονάρα του αρένα.Χρησιμοποίησε το xmedia recode, που έχει κ arena profile με έτοιμες ρυθμίσεις για αρχεία .mp4.

Ace of Hearts..

οπως κ τα βιντεο του γιουτιουμπ αν δε κανω λαθος.

Και WiFi και μην συνεχήσω .... Θέλουν αρκετά φτιάξημο, όπως να το κάνουμε. :worry:

Το θετικό είναι ότι είναι πάρα πολύ σταθερό. Ούτε κολλήματα, ούτε reset ούτε τπτ.:happy:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά μήπως έχει κανένας πρόβλημα με το xmedia recode? Έχω windows vista X64 SP2 και κάθε φορά που πατώ "μετατροπή", μου βγάζει "Runtime error"!

Παιδιά μήπως έχει κανένας πρόβλημα με το xmedia recode? Έχω windows vista X64 SP2 και κάθε φορά που πατώ "μετατροπή", μου βγάζει "Runtime error"!

Vista premium 32bit με sp1, έκδοση xmediarecode 2.1.2.5 , όλα καλά.

Ace of Hearts..

hello!εχω παρει το lg arena εδω και 2 εβδομαδες..ειναι απο cosmote.εχω την εκδοση

km900at_v10b.

αυτη ειναι η τελευταια εκδοση της συσκευης?με το lg suite δεν μου λεει καπου για αναβαθμιση.

hello!εχω παρει το lg arena εδω και 2 εβδομαδες..ειναι απο cosmote.εχω την εκδοση

km900at_v10b.

αυτη ειναι η τελευταια εκδοση της συσκευης?με το lg suite δεν μου λεει καπου για αναβαθμιση.

Καλώς ήρθες.Ναι είναι η τελευταία της cosmote.

Ace of Hearts..

Καλώς ήρθες.Ναι είναι η τελευταία της cosmote.

bro κ εγω το ιδιο εχω. αν κανεις καμια αναβαθμιση η σου παιξει τα βιντεο του γιουτιουμπ κ τετοια στειλε μου pm να μου το πεις...καλοριζικο

Guest pazios13
ρε παιδια πριν 15 μερες φλασαρισα αλλα δεν ασχολειθηκα εκτοτε,διαβασα εδω οτι πρεπει να πεζει γιου τουμπε το δικομου ομως τιποτα στις πληροφοριες τηλεφωνου βγαζει αυτη KM900AT_V10m ειναι η σωστη? πηγα σημερα να ξαναφλασαρω και μου βγαζει σφαλμα συστηματος τι γινεται ρε τσκαλοι?

η εκδοση Μ δε παιζει βιντεακια απο το youtube φιλε μου...

πιθανοτατα θα πηγες να φλασαρεις καποια αλλη εκδοση με kdz αρχεια ισως??? σε αυτη την περιπτωση πρεπει να αλλαξεις καποια dll αρχεια μεσα στο LG UTILS...

πες μας ακριβως τι εκανες να σε βοηθησουμε

hello και πάλι.... έχω κάποια προβλήματα:

1. προσπαθώ να εγκαταστήσω το wetravel και μόλις πατήσω να κάνει εγκατάσταση το αρχείο .jad, μου λεει κατι ακαταλαβίστικα.... :confused:

2. όταν χρησιμοποιώ τους google maps, μου βγάζει ένα παραθυράκι πράσινο που λεει: "you need to configure your phone to allow us locate you" :blink:

3. κατέβασα το xmedia recode και κάνω convert τα βίντεο που θέλω θέτωντας τις ρυθμίσεις που δίνονται για το καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο το κινητό μου δεν τα αναγνωρίζει τα converted αρχεία... :worry: