Jump to content

dimitriss16

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimitriss16

  1. hello και πάλι.... έχω κάποια προβλήματα: 1. προσπαθώ να εγκαταστήσω το wetravel και μόλις πατήσω να κάνει εγκατάσταση το αρχείο .jad, μου λεει κατι ακαταλαβίστικα.... :confused: 2. όταν χρησιμοποιώ τους google maps, μου βγάζει ένα παραθυράκι πράσινο που λεει: "you need to configure your phone to allow us locate you" :blink: 3. κατέβασα το xmedia recode και κάνω convert τα βίντεο που θέλω θέτωντας τις ρυθμίσεις που δίνονται για το καλύτερο αποτέλεσμα, ωστόσο το κινητό μου δεν τα αναγνωρίζει τα converted αρχεία... :worry:
  2. οχι... το έβαλα με αναβά8μιση σημερα π έβαλα τ τελευταία version... εν το μεταξύ, έβαλα την τελευταία version και δεν έχει αλλάξει τίποτα... ούτε μπορώ να χρησιμοποιήσω το youtube με wifi.... α, και δεν έχω ιδέα πώς θα κάνω το gps (ο θεός να το κάνει) να με εντοπίσει..... help people!
  3. και να φανταστείς οτι εγω έχω την τελεφταία version! και τα αρχεία είναι όλα stereo.... :(
  4. αλήθεια???????? :( :( τι μπορεί να φταιει...?
  5. εγω το αγόρασα σε titan black απο ενα καταστημα της vodafone! εχω ομως την εντυπωση οτι το titan black το έχει αποκλειστικα η vodafone..
  6. εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημε... οταν ακούω έναν σταθμό στο ραδιόφωνο, είναι stereo... αλλα όταν χρησιμοποιώ το fm transmitter, εκπέμπει σε mono κ οχι σε stereo... μπορώ να κάνω κάτι? :(
  7. γιατι το open europe που είχα βρει ηταν σε μορφή kdz και το pc μου για κάποιο λόγο δεν μπορεί να κάνει φλασάρισμα με kdz. οπότε έφαγα τον τόπο να βρώ κάτι σε cab, και αυτό ήταν το μόνο που βρήκα. είναι τέλειο, απλά δεν είναι η τελεφταία έκδοση..
  8. Καλησπέρα! λοιπον, χθες καταφερα να φλασάρω το κινητό μου με ενα ανοιχτο fimrware απο μία χώρα της οποίας το όνομα ούτε καν θυμάμαι, αλλά παραδόξως υποστηρίζει ελληνικά. έχω όμως την εξής απορία: αν συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή και μου βγάλει οτι υπάρχει αναβάθμιση για το κινητό μου, εννοεί αναβάθμιση του λειτουργικού της vodafone που είχε αρχικά ή αυτού που έβαλα μετά?
  9. τα καταφερα!!!! :D:D :) τελικαα το προβλημα ηταν στο γεγονος οτι προσπαθουσα να το φλασαρω με αρχειο .kdz προφανώς το pc μου δεν τα παει καλα με τετοιου είδους αρχεια... το επιχειρησα με αρχειο .cab και εγεινε αψογο.... :rolleyes:
  10. παλι δεν γινεται... και τα κανω ολα κατα γραμμα!!! ΑΜΑΑΝ! τι αλλο να κανω?? μηπως πρεπει να βαλω κατι συγκεκριμενο εκει π μου ζηταει χωρα και γλωσσα στο phone s/w update? :confused::confused:
  11. πφφφφ..... λοιπον, θα δοκιμασω να τα κανω απο την αρχή με το kdz και τα dll π μ εδωσε ο "dimikou" και αν παλι δεν τα καταφερω, τοτε βλεπουμε.... :( παλι δεν γινεται... και τα κανω ολα κατα γραμμα!!! ΑΜΑΑΝ! τι αλλο να κανω?? μηπως πρεπει να βαλω κατι συγκεκριμενο εκει π μου ζηταει χωρα και γλωσσα στο phone s/w update? :confused::confused:
  12. οκ... και αν δεν λειτουργήσει ουτε ετσι, τοτε το προβλημα ειναι στο λειτουργικό του pc μου?
  13. δλδ τωρα να το προσπαθησω με αυτο π μ ειπες να κατεβασω σε συνδιασμο με τα dll που δινονται στον οδηγο?
  14. υπαρχει η αναβαθμιση και σε διαφορετικο αρχείο? και αν ναι, που μπορω να το βρω?
  15. με τι αλλο μπορω να κανω φλασαρισμα?? γτ και στον οδηγώ που εχεις ανεβασει, το φλασαρισμα περιγραφεται με αρχείο kdz... γινεται και διαφορετικα?
  16. βοηθήστε με και μενα λιγοοο :(:(
  17. ΛΟΙΠΟΝ, χρησιμοποιησα αυτα τα dll που μου εδωσες, εβαλα τις εντολες στο ms-dos, τις δέχτηκε και μολις άρχισε το "analysis" εκανε ελεγχο τις μπαταρίας και της συσκευής και μολις εγραψε "αποσυμπίεση λογισμικού" διακόπηκε και μ εβγαλε "αποτυχια".... μήπως έχω λάθος λογισμικο? edit: μου λεει "η αναβάθμιση δεν μπορει να ολοκληρωθεί λόγω σφάλματος στο σύστημα" τι μπορει να φταίει????
  18. παω να περασω την V10O_02 και τα dll ειναι αυτά που ήταν μέσα στους φακέλους που σου λέει να κατεβάσεις ο οδηγός... :confused:
  19. εχω πρόβλημα.... :cry: προσπαθησα να φλασαρω το δικο μου συμφωνα με τον οδηγο που εχετε ανεβασει, και δεν γινεται... αρχικα, αφού αντιγράφω τα 2 αρχεία στο φάκελο LG-Utils και τρεχω το ms-dos εισαγω τις εντολες και μολις παταω εντερ με ξαναβγάζει στην αρχη... αν ομως αντικαταστήσω τα 2 αρχεία π αντεγραψα στο LG-Utils με αυτα π δίνονται μεσα στον οδηγό ως εφεδρικα οταν βγάλει error, τοτε οι εντολές στο ms-dos μπαίνουν κανονικά, αλλα παρακάτω οταν κανει εκει π λέει "ελεγχος συσκευής" σταματάει και μ λεει ¨αποτυχία αναβαθμισης του τηλεφωνου"... ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
  20. nai, alla to sygkekrimeno firmware mporw na to katevasw gia diafores xwres, oxi omws gia ellada... :/ paizei rolo?
  21. geia sas... exw mia aporia.. prospa8w na na flasarw to kinito m kai prepei na katevasw ena firmware.. den exw idea poio einai to pio kainourgio i poio einai to kalytero... mporei na me voi8isei kaneis? :(:(:blink::blink:
×
×
  • Create New...